2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane mi uzak, neden tek gitmiyorsun yada biri eşlik etmiyor aslında onu sormak istedim.

Kızlar size birsey danışacağım.
32+0 olunca direk çalışabilir raporu sunmak mı zorundayım iş yerime. 34. Hafta doktora gitsem çalışabilir raporu alsam bana sorun oluşturur mu?

32+0 olunca direk çalışabilir raporu sunmak mı zorundayım iş yerime. 34. Hafta doktora gitsem çalışabilir raporu alsam bana sorun oluşturur mu?
Önce doktorunla 32. Haftandan birkaç gün önce irtibata geç . Sisteme otomatikman raporlu olup olmadığın ile ilgili bildiri düşüyor benim bildiğim . Doktorun raporu geç verir ama sen çalışmaya devam edersen sıkıntı olabilir 34. Haftada çıkacaksan raporunu ona göre hazırlatıp İk ya iletmen gerek

Ben 37. Hafta çıkmayı planlıyordum 32. Haftamda rapor için doktoruma gidip rapor süresini uzatmasını isteyecektim ama şuan beklediğimden daha ağır geçiyor gebeliğim 35 yada 36 haftaya kadar anca dayanırım 10 günde yıllık izin hakkım var içeride önce onu kullanıcam sonrada raporu başlatıcam

Sağlık ocakları sabahtan bakar
Hastane ve özel Lab. Aynı şekilde 10:30-11:00 e kadar kan vermek için gel diyorlar . Ayda 1 tiroit baktırdığım için sabahtan git kanını ver şansa bırakma derim

Hastane mi uzak, neden tek gitmiyorsun yada biri eşlik etmiyor aslında onu sormak istedim.
Hastane yarım saatlik mesafede tek gidemem Kilis Elbeyli ilçesinde oturuyorum araba var eşim biz bahçecilik yapıyoruz biber patlıcan ekip biçiyoruz şu an biber toplama mevsimi vakit bulamıyoruz hastane Kilis'te rütin kontroller için kilis devlet hastanesine gidiyorum asıl doktorumuz şahin korkmaz Gaziantep'te ona doğumda gitmeyi düşünüyorum gitmemi dahi istemeyen evde doğursun diyen bir kayınvalidem vardı neyseki eşim bir tek bu konuda annesini dinlemedi

37. Haftaya kadar çalışabilirsin.. izin sürende değişiklik olmaz herhangi bir sorunu yok

Tatlım ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.
Ama 32. Hafta da doktorun yanında olmam mı gerekiyor.
Randevu süremi ona göre ayarlamak mı zorundayım.

Şeker ihtimali var ama aşırı aşırı değil
400 civarı şekeri olan aile bireylerim var onlar bile insülin kullanmıyor hatta . Diyet ve bir iki kontrol amaçlı ilaç

Anladım canım. Bebeğin hareketlerini takip edersin.
Kv' den mağarasına dönsün, gördüğü hayvan figürlerini mağara duvarına çizsin.
Yanlışlıkla bu yüzyıla ışınlanmış.
Medeniyetin en başına geri dönsün.

Tatlım ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.
Ama 32. Hafta da doktorun yanında olmam mı gerekiyor.
Randevu süremi ona göre ayarlamak mı zorundayım.
Evet canım geçen sene iş arkadaşım 31. Haftanın son günü doktorundan randevu ayarlayarak mutlaka rapor almam lazım yoksa iş yerine gelemiyorum diyerek hastaneyi arayarak doktorundan sadece rapor hazırlatmak için randevu almıştı .
Devlet aslında diyor ki hamile kadını 32. Haftadan sonra çalışması sakıncalı doktoru onay verirse işe gidebilir . Doktoru 32. Haftadaki hamile kadına rapor yazmazsa ve o kişi işe gitmeye devam ederse iş yerine problem oluyor raporu olmadan zorla işçi çalıştırıyor konumuna düşüyor
Hamile annede gerekli bilgilendirmeyi devlete yapmadığı için doğum izni haklarını ve doğum izni süresini v.s yanlış zamanda bilinçsizce başlatmış oluyor gibi düşünebilirsin

Doktorunla görüşürsün 32. Hafta öncesi mutlaka İster 32 ister 35 ister 37 de izne çıkartırsın . Hakların kalan doğum izni sürene sağlıklı şekilde yansır

En yakın randevu zamanında gittiğinde raporunuda sor 27. Hafta görünüyorsun şuan zaten doktorun seni yönlendirsin rapor için ne zaman gelmen gerektiği hakkında

Şeker ihtimali var ama aşırı aşırı değil
400 civarı şekeri olan aile bireylerim var onlar bile insülin kullanmıyor hatta . Diyet ve bir iki kontrol amaçlı ilaç
Yalniz bu seker isi gebelikte cok farkli anladigim kadariyla. Eylul annelrrinde rabia coskun var 27+6da suyu gelmis dogurmus cok sukur bebegi iyi hicbir sorun yok. Fakat sekeri cikmis tahlilde. Oyuzden bu grup bugun itibari ile diyete girsin naparsa yapsin ama hepimiz sekerimizi dusuk tutmak zorundayiz kizlar. Sakasi yok bunun. Acin okuyun. Smdi onu okudum

O zaman ben hem rapor almak hemde kontrol için o haftaya denk gelen haftaya randevu alayım.
Hem muayene olur hemde doktorumdam rapor isterim. Çok teşekkür ederim

Ne diye bilirim bilmiyorum cahil insanlarla dolu etrafım kızlar şükür ediyorum Allah'a sığınıyorum bana sorsalar en büyük pişmanlığın ne diye yaşı denk değer kıymet bilenle olurdum siz siz olun görücü usulü evlenmeyin tanımadan olmuyormuş eşimle aramızda 12 yaş var bunun her anlamda artısı da var en çokta ekşisi varmış kader evlatlarım en büyük hediyem sanırım rabbim o yüzden şükür sebeplerimi çoğaltıyor sabrımın mükâfattı

Çok üzüldüm çiçeğim.
Rabim evlatlarından yüzünü güldürsün

Kızlar göğsünden sarı sıvı gelen var mı? Bugün Göğüs ucum yanıyor gibi bir ağrı oldu bende baktım sanki böyle sarı bir sıvı orda kurumuş gibiydi. Duş alıp temizledim ama zararlı bişey mi acaba. Yarın doktor kontrolüm var unutmazsam soracağım

kesinlikle katılıyorum bende ilk doğumda aynı kaygıları yaşamıştım ve baya yıprattım kendimi bu düşüncelerle sonradan atlattım bu kaygıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…