2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
benimde oluyor öyle arada

Peki kaç haftalık hamile olduğumuz nasıl takip ediliyor? Benim sağlık ocağının hamile girişi 1 hafta önde mesela. Geç döllenme olduğu için sat tarihim düzeltildi ama sağlık ocağı değişiklik yapamadığı için sistemde 1 hafta önde görünüyorum. Bu durumda şirket de o tarihe göre mi rapor ister nasıl takip ediliyor?

Sütün geliyor canım, benim 16 haftada başladı ve sürekli geliyor beyaz sütyenlerim leke leke allahtan yıkanınca çıkıyor

Kızlaaar ben az önce ne öğrendim
Beş ay önce bizlere burda keseden cinsiyet tahmini yapan melegim can arkadaşımız hamileymiş mayıs annesi adayıymış
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalıksın

Kızlar bebek çantası işini n’aptınız ?
Stylo paris
Stylo duo
Kiwi cool bag arasında kaldım

2. Saatte ki düşüşün iyi aslında sanki sıkı diyetle düzelir gibi.
Benim açlık 79 1. Saat 187 2. Saat 166 çıkmıştı 1 ay diyet ve ölçüm yapıp endokrine tekrar gitmiştim hba1c değerime bakmıştı açlık ve tokluk şekeri bakmıştı insülin gerekip gerekmediğine o zaman karar vermişti böyle devam edelim demişti insülin vermemişti

Sütün geliyor canım, benim 16 haftada başladı ve sürekli geliyor beyaz sütyenlerim leke leke allahtan yıkanınca çıkıyor
Ay sevindim kötü bişey olmadığına canım sağol benim daha yeni yeni başladı tek göğüste kuruyup ağrı yapıyor bir şüphelendim.

Ay sevindim kötü bişey olmadığına canım sağol benim daha yeni yeni başladı tek göğüste kuruyup ağrı yapıyor bir şüphelendim.
Diğer tarafta da başlar ama bir tarafta daha fazla nedense, çoğu zaman sağ tarafım kuru oluyor şok tarafım çeşme şu an hatta çıkardım rahatlayayım diye yine sol lekeli

Diğer tarafta da başlar ama bir tarafta daha fazla nedense, çoğu zaman sağ tarafım kuru oluyor şok tarafım çeşme şu an hatta çıkardım rahatlayayım diye yine sol lekeli
Benim de sol gogsum cok agridi dun. Yavas yavas sut gelecek olabilir o zaman

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim şuan 5+5 gözüküyor yarın doktor randevum var ama ara ara kahve lekelenmem oluyor kuzum

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim şuan 5+5 gözüküyor yarın doktor randevum var ama ara ara kahve lekelenmem oluyor kuzum
Ilk haftalarda lekelenmeler olabiliyor. Bol bol dinlenin insallah. Saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi

Haber ver ne diyecek doktor.. Kalp atışını ilk mi duyacaksın yarın.. Lekenlemelerim normal olduğunu biliyorsundur artık ama insan ister istemez endişeleniyor değil mi yorma kendini yerinden bile kalkma emi

Haber ver ne diyecek doktor.. Kalp atışını ilk mi duyacaksın yarın.. Lekenlemelerim normal olduğunu biliyorsundur artık ama insan ister istemez endişeleniyor değil mi yorma kendini yerinden bile kalkma emi
Yarın kese için çagırdı kuzum bu haftada bebek görünürmüki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…