- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.781
benimde oluyor öyle aradaKızlar göğsünden sarı sıvı gelen var mı? Bugün Göğüs ucum yanıyor gibi bir ağrı oldu bende baktım sanki böyle sarı bir sıvı orda kurumuş gibiydi. Duş alıp temizledim ama zararlı bişey mi acaba. Yarın doktor kontrolüm var unutmazsam soracağım
Peki kaç haftalık hamile olduğumuz nasıl takip ediliyor? Benim sağlık ocağının hamile girişi 1 hafta önde mesela. Geç döllenme olduğu için sat tarihim düzeltildi ama sağlık ocağı değişiklik yapamadığı için sistemde 1 hafta önde görünüyorum. Bu durumda şirket de o tarihe göre mi rapor ister nasıl takip ediliyor?Evet canım geçen sene iş arkadaşım 31. Haftanın son günü doktorundan randevu ayarlayarak mutlaka rapor almam lazım yoksa iş yerine gelemiyorum diyerek hastaneyi arayarak doktorundan sadece rapor hazırlatmak için randevu almıştı .
Devlet aslında diyor ki hamile kadını 32. Haftadan sonra çalışması sakıncalı doktoru onay verirse işe gidebilir . Doktoru 32. Haftadaki hamile kadına rapor yazmazsa ve o kişi işe gitmeye devam ederse iş yerine problem oluyor raporu olmadan zorla işçi çalıştırıyor konumuna düşüyor
Hamile annede gerekli bilgilendirmeyi devlete yapmadığı için doğum izni haklarını ve doğum izni süresini v.s yanlış zamanda bilinçsizce başlatmış oluyor gibi düşünebilirsin
Doktorunla görüşürsün 32. Hafta öncesi mutlaka İster 32 ister 35 ister 37 de izne çıkartırsın . Hakların kalan doğum izni sürene sağlıklı şekilde yansır
En yakın randevu zamanında gittiğinde raporunuda sor 27. Hafta görünüyorsun şuan zaten doktorun seni yönlendirsin rapor için ne zaman gelmen gerektiği hakkında
Acaba Süt kanalları artık açılmaya başladığı için mi ama sadece tek göğüste oluyor bu kötü bişey mi acababenimde oluyor öyle arada
Sütün geliyor canım, benim 16 haftada başladı ve sürekli geliyor beyaz sütyenlerim leke leke allahtan yıkanınca çıkıyorKızlar göğsünden sarı sıvı gelen var mı? Bugün Göğüs ucum yanıyor gibi bir ağrı oldu bende baktım sanki böyle sarı bir sıvı orda kurumuş gibiydi. Duş alıp temizledim ama zararlı bişey mi acaba. Yarın doktor kontrolüm var unutmazsam soracağım
2. Saatte ki düşüşün iyi aslında sanki sıkı diyetle düzelir gibi.Kızlar endokrin ben diyetisyen değilim diyetisyene gidip ondan diyabet listesi alabilirsiniz. Ama isterseniz kaba bir taslak vereyim dedi bu listeyi verdi. Ben yine bildiğim gibi kh olmadan beslendim.
Eki Görüntüle 3297279
Eki Görüntüle 3297281
@d_g_g baksana bir listeye
Şeker sonuçlarımda hastane referansları ile şu
Eki Görüntüle 3297282
Brandbaby beğendim ondan alacağım sanırımKızlar bebek çantası işini n’aptınız ?
Stylo paris
Stylo duo
Kiwi cool bag arasında kaldım
Juno oslo gri olanini aldimKızlar bebek çantası işini n’aptınız ?
Stylo paris
Stylo duo
Kiwi cool bag arasında kaldım
Ay sevindim kötü bişey olmadığına canım sağolSütün geliyor canım, benim 16 haftada başladı ve sürekli geliyor beyaz sütyenlerim leke leke allahtan yıkanınca çıkıyor
Diğer tarafta da başlar ama bir tarafta daha fazla nedense, çoğu zaman sağ tarafım kuru oluyor şok tarafım çeşmeAy sevindim kötü bişey olmadığına canım sağolbenim daha yeni yeni başladı tek göğüste kuruyup ağrı yapıyor bir şüphelendim.
Benim de sol gogsum cok agridi dun. Yavas yavas sut gelecek olabilir o zamanDiğer tarafta da başlar ama bir tarafta daha fazla nedense, çoğu zaman sağ tarafım kuru oluyor şok tarafım çeşmeşu an hatta çıkardım rahatlayayım diye yine sol lekeli
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim şuan 5+5 gözüküyor yarın doktor randevum var ama ara ara kahve lekelenmem oluyor kuzumKızlaaar ben az önce ne öğrendim
Beş ay önce bizlere burda keseden cinsiyet tahmini yapanmelegim can arkadaşımız hamileymiş mayıs annesi adayıymış
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalıksın
Yavaş yavaş geliyordur belki, benim çok erken başladıBenim de sol gogsum cok agridi dun. Yavas yavas sut gelecek olabilir o zaman
Amin kuzum çok teşekkür ederim hepimiz inşallah saglıkla kucaklayalım bebişlerimiz
Ilk haftalarda lekelenmeler olabiliyor. Bol bol dinlenin insallah. Saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginiziAyyy canım benim çok teşekkür ederim şuan 5+5 gözüküyor yarın doktor randevum var ama ara ara kahve lekelenmem oluyor kuzum
Amin canım inşallahIlk haftalarda lekelenmeler olabiliyor. Bol bol dinlenin insallah. Saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi
Haber ver ne diyecek doktor.. Kalp atışını ilk mi duyacaksın yarın.. Lekenlemelerim normal olduğunu biliyorsundur artık ama insan ister istemez endişeleniyor değil miAyyy canım benim çok teşekkür ederim şuan 5+5 gözüküyor yarın doktor randevum var ama ara ara kahve lekelenmem oluyor kuzum
Yarın kese için çagırdı kuzum bu haftada bebek görünürmükiHaber ver ne diyecek doktor.. Kalp atışını ilk mi duyacaksın yarın.. Lekenlemelerim normal olduğunu biliyorsundur artık ama insan ister istemez endişeleniyor değil miyorma kendini yerinden bile kalkma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?