2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yav orda 27+6da doguran var. Benim sali gunu dogurmam oluyo Allah korusun. Aklim cikti. Bakip bakip moralim bozuluo

Yok yok bu kadar risk ile ben bile kasimda once dogurmayacagim reddediyorum. Siz de aralikta dogurun hanim hanim daha erken dogurmak yok

Benim geldi bir kere baya. Yan uyumustum, Sabah uyaninda sirt ustu dondum. Esim once kizlari optu gobegimi sonra da boynuma dogru iki gogus arami optu Bu ne yaa dedi islak meger sut akmis. Esim icmis oldu bebeklerden once

Dün benimde tişörtümde ıslaklık lekesi vardı
Bu dönemde süt gelebiliyor ben ona bağladım 1-2 damla geldi durdu benim

Bende aynı durumdayım 24. Haftadayım ama e- nabızda 25. Hafta görünüyor.
İş yeri doktoruma yada cumartesi randevuya gittiğimde kadın dopumcuöa bende soracağım bu konuyu çünkü karışıklık olabilir bir hafta önden göründüğümüz için

Yarın kese için çagırdı kuzum bu haftada bebek görünürmüki
Hiç belli olmuyor ki erken döllenme geç döllenme ye göre değişiyor benim kese 3 haftalıktı gözüktüğünde beş haftalıkta zayıfta olsa kalp duyduk kese doluydu

Heeer gece birşey yaşıyorum ve uyuyamıyorum şaka gibi ya... Gözlerim kapanıyordu yatağa bir saat önce girdiğimde midem önce gaz gibi ağrıyla sarsıldı sonra bulantı başladı hala devam etmekte.. Uzun zaman sonra normal bulantı yaşıyorum

Hiç belli olmuyor ki erken döllenme geç döllenme ye göre değişiyor benim kese 3 haftalıktı gözüktüğünde beş haftalıkta zayıfta olsa kalp duyduk kese doluydu
Benim iki
Yumurta vardı kuzum ikinci döllendi o kadar hissetim yani geç döllenmeye giriyor galiba

Diğer tarafta da başlar ama bir tarafta daha fazla nedense, çoğu zaman sağ tarafım kuru oluyor şok tarafım çeşme şu an hatta çıkardım rahatlayayım diye yine sol lekeli
Ay şaka falan son aylara geliyoruz sütler başlamışlar içim bir değişik oluyor daha dün gibi sanki burada ağrı sancı sorduğumuz zamanlar
Benim geldi bir kere baya. Yan uyumustum, Sabah uyaninda sirt ustu dondum. Esim once kizlari optu gobegimi sonra da boynuma dogru iki gogus arami optu Bu ne yaa dedi islak meger sut akmis. Esim icmis oldu bebeklerden once
Ahahahaha mecbur olacak öyle şeyler önceden tadına baktı, ilk Süt bayağı şifalı derler şifa olsun
Dün benimde tişörtümde ıslaklık lekesi vardı
Bu dönemde süt gelebiliyor ben ona bağladım 1-2 damla geldi durdu benim
Benim tişörte bulaşmadı da 1 2 damla ancak yani ucunda kurumuştu demekki başladı bizim sütler Devamı da gelsin inşallah

D d_g_g gamze ben detaylı okumadım 27 haftada doğuran şeker yüklemesinde şeker mi çıkmış sebebi neymiş?

Ben başta hiç yaşamadım ama bir kaç gündür ağzıma lokma atsam mide doluluğu peşine bulantı oluyor nazar ettim kendime resmen

Aynen bende siyahindan sipariş verdim sayende teşekkür ederim çok beğendik eşimle kalitesi içi büyüklüğü çok iyi parasına göre tavsiye ederim
Kızlar tiroid ölçtürmek için aç tok farkediyor mu
Ac karnına eğer tiroid ilacı içiyorsan icmeden gitmen lazım canim

Benim iki
Yumurta vardı kuzum ikinci döllendi o kadar hissetim yani geç döllenmeye giriyor galiba
Büyük ihtimal öyle evet bir hafta on gün kadar biraz geç duyabilirsin endişe etme emi
Ben başta hiç yaşamadım ama bir kaç gündür ağzıma lokma atsam mide doluluğu peşine bulantı oluyor nazar ettim kendime resmen
İlerleyen dönemlerde mideye baskı olduğu için olurmuş yanma çoğunlukta ama bulantı da yaşatıyormuş o baskı

W world1 D d_g_g doktorun listesini baştan sona incelemedim bile ama zaten hazır taslak indirdi netten mi indirdi gelenlere mi veriyor bilmiyorum.Oğlumdaki listede aç kalıyordum ama en azından çocuk 37 ye kadar dayanmıştı. Gerekirse o listeyi tekrar yaparım. Aynı hastanenin diyetisyeni vermişti.

Son düzenleme:
Kizlar tam bugun bir sey almadim diyordum ki.....
N11 de pierre cardin ana kucagi 1200 e dusmus. %10 kuponla 1.088 e aldim
Satici e bebek ustelik bir suru renk var.
Birini de esimin hesabindan kupon kullandim.
Ihtiyaci olan kossun bu fiyata yok. Teslimattan 15 gun sonra 50 tl ucuc kupn da verecek.

n11'den Pierre Cardin PC Plume Ana Kucağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Takip ediyor muşum meğer kadınım verdiği bilgilere bayılıyorum ve evet biliyorum ama o kadın benim maddi durumu aşar
Eger ssvd istiyosan arastirir uygun bi doktor buluruz belki. Bn bu kadini bahceshir acibademden tabiyorum. Sonra ayrildi ordan. Tatli insana iyi gelen bi kadin ama doktorlugunu bilemem
Mideye baski basladi iste
D d_g_g gamze ben detaylı okumadım 27 haftada doğuran şeker yüklemesinde şeker mi çıkmış sebebi neymiş?
Yani sole suyu gelmis sezeryan olmus. Ama okumaya devam ettim geri seker yuklemede sekeri cikmis. Ama sebep o mu degil mi sormak lazim bilmiyorum. Ama bebisin fotosunu da koymus. Masallah saglikli
Bnmde 3/4 gundur asiri yanma oluo aksamlari agzima gelio midem. Bgn doktora sordum yemeklerden sonra gaviscon ic dedi diyetisyende aksam yemeginden sonra agzina hicbisey koyma dedi. İkisini de yaptim bugece iyiydim sukur. Sen de dene S Seray94
E git yine diyetisyene. Nie gitmiosun ??

Ben ve boğazım
Ya bende yemek düzeni yok onu sağlayamadım hamileliğin başından beri nasıl geçirdim biliyorsun hep başkasına muhtaç beklemede olunca saatler doğru dürüst oturmadı... Ve hala öyle... Akşamları da eşim gelince yemek faslı oluyor gece 10, e düşün gerisini zaten erken yesemde ben gündüz değil gece acıkıyorum hep...
Ben gaviskon kullanıyorum zaten bugün doktora dedim bazen kesmiyor mide koruyucu vermiş bana başka birşey yazayım o zaman dedi onu yazmış
Yarın unutmaz ve fırsatım olursa Ataşehir avicennayı arayacağım o hastane yapıyor bide suda doğumu da var midepolle arası çok uçurum değilse avicennada doktor bakarım hoş doktorumu çok seviyorum ama normal doğum riskine girmiyor yaaa

Yani soyle ben olsam girmezdim o riske. Cunku cidden eski dikislerin patlama riski var. Patlayan da okudum. Oyuzden ben olsam hiiic o topa girmem
Ama git konus bakalim. Belki icine siner belki fikir degistirirsin

Yani soyle ben olsam girmezdim o riske. Cunku cidden eski dikislerin patlama riski var. Patlayan da okudum. Oyuzden ben olsam hiiic o topa girmem
Ama git konus bakalim. Belki icine siner belki fikir degistirirsin
Az bi zaman olsa girmem ama 10 sene oldu kız dikiş mi kaldı

Ayy diyet filan yapmamış mı ciğer geliştirici filan vurdurdu mu acaba Alllah uzak etsin ya kimsenin başına gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…