- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.821
Zaten sezeryan da 20 aynı fiyat o zaman.Yarın öğreneceğim Medical de 20 bin di
kusura bakma cok giremiyorum girince de kaldigim yerden okuyorum sanirim sekerle ilgili sorun yasiyorsun insallah sonuclar guzel saglikli olsun cumlemizinBende aynı sebepten dolayı yaptırmayı Red ettim hep ama baksana onu yaptırmadan da netleşmeyecek birşeyim çok üzgünüm bu yüzden
iste o saydiklarinda sekeri cikartiyor cabuk emilip hizli insulin cikartip hizli indiriyor ama hastanede o zaman o sivi yerine 2 dilim baklava ye oyle olcecegiz tarzi bir uygulama yokAşkım insanlari yanlis yonlendiriyolar ve neden ben anlamiyorum. Seker yuklemesinin bi ziyani yok ama seker cikmasinin erken dogum vs riski var.
Ayrica sadece tatli degil ki meyveyi deli gibi yemek pilav makarna borek vs yemek hepsi şekeri cikartiyor
Süt başta öyle geliyo aslında beyaz o bende başta sarı sandım. Bu konudan bahsetmiyoruz çok çünkü süt çok nazarlardan bişi maşallah, doktora yine sor tabikisi hayırlı olsunKızlar göğsünden sarı sıvı gelen var mı? Bugün Göğüs ucum yanıyor gibi bir ağrı oldu bende baktım sanki böyle sarı bir sıvı orda kurumuş gibiydi. Duş alıp temizledim ama zararlı bişey mi acaba. Yarın doktor kontrolüm var unutmazsam soracağım
Allah hayr etsin dua istemiştir canım yaa şeyapmaakşam çok rahatsız hissediyordum 8.30da uyumuşum şimdi uyandım daha yatamıyorumrüyamda da rahmetli babaannemi gördüm canlıydı, ona yemek veriyordum, çok enerjikti mutluydu cenazesine gelmeyen bir kuzenim vardı o ziyaretine gelmişti onu öpüp seviyordu. bembeyaz giyinmişti. hayırlı bir rüyadır inşallah etkiledi beni.
Begenmene sevındım canımKızlar dün HepsiBurada sepette %30 indirimden aldığım Stylo Marka anne bebek çantam geldi
Eşimle ben kalitesini beğendik
Kampanyası devam ederken almayı düşünenlere tavsiye ederim beklediğimden daha şık ve kullanışlı geldi Eki Görüntüle 3297206
Babaannen için sadaka tarzı bir şey var canım hayır istemiş senden derlerakşam çok rahatsız hissediyordum 8.30da uyumuşum şimdi uyandım daha yatamıyorumrüyamda da rahmetli babaannemi gördüm canlıydı, ona yemek veriyordum, çok enerjikti mutluydu cenazesine gelmeyen bir kuzenim vardı o ziyaretine gelmişti onu öpüp seviyordu. bembeyaz giyinmişti. hayırlı bir rüyadır inşallah etkiledi beni.
Benden 10. Haftalarda sonra geldi sonra durdu tam dediğin gibiydi zaten göğüsler hamile kalınca süt üretimi içinde kendini hazırlıyor ya o yüzdenKızlar göğsünden sarı sıvı gelen var mı? Bugün Göğüs ucum yanıyor gibi bir ağrı oldu bende baktım sanki böyle sarı bir sıvı orda kurumuş gibiydi. Duş alıp temizledim ama zararlı bişey mi acaba. Yarın doktor kontrolüm var unutmazsam soracağım
Bebiş nasıl duruyor. Ters mi yoksa ayaklar aşağıda mı? Bebekler kaçıncı haftada ter dönmeye başlıyorlar?
Benim de midem çok kötüydü ilk başlarda ağrısından 2 kez bayıldım kusma nöbetlerinin hiç söylemiyorum dahiliyeye gittim hamileyim ama bu sıkıntıları çok fazla yaşıyorum dedim bana mide koruyucusu verdi esom gaviscon falan kesmiyordu çünkü kadın doğum doktorum mide koruyucusunu hiçbir şekilde kullanma dedi gaviscon duoyu yemek yemeden 20 dakika önce iç günde 4 keze kadar içebilirsin dedi sonra yemek ye çok şükür öyle düzeldiBen ve boğazım
Ya bende yemek düzeni yok onu sağlayamadım hamileliğin başından beri nasıl geçirdim biliyorsun hep başkasına muhtaç beklemede olunca saatler doğru dürüst oturmadı... Ve hala öyle... Akşamları da eşim gelince yemek faslı oluyor gece 10, e düşün gerisinizaten erken yesemde ben gündüz değil gece acıkıyorum hep...
Ben gaviskon kullanıyorum zaten bugün doktora dedim bazen kesmiyor mide koruyucu vermiş bana başka birşey yazayım o zaman dedi onu yazmış
Yarın unutmaz ve fırsatım olursa Ataşehir avicennayı arayacağım o hastane yapıyor bide suda doğumu da var midepolle arası çok uçurum değilse avicennada doktor bakarım hoş doktorumu çok seviyorum ama normal doğum riskine girmiyor yaaa
Skip hop un çantasını aldım dün ulaştı elime kalitesi kullanışı vs harika çok beğendim hemen içini doldurdukKızlar bebek çantası işini n’aptınız ?
Stylo paris
Stylo duo
Kiwi cool bag arasında kaldım
Günaydın 150 ye 40 gördüm canımKızlar günaydın 100 e 40 kuponu var mı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?