2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S Seray94 ssvd doktoru ne kadar fiyat istiyo?
Dün ben kendi doktoruma da sordum ben yaptırmam istersen ssvd doktoruna gitmen lazım dedi.

Yarın öğreneceğim Medical de 20 bin di
Zaten sezeryan da 20 aynı fiyat o zaman.
Medipol doğum oda vs işte iki günlük doğum paketine 19.500 dedi 3.sezeryan fiyatıyla bana.

Seninkinde sadece doktor el emeği mi alacak 20 yoksa paket mi?

Kızların paylaştığı o kadın medikal de mi çalışıyor?
Burdaki medikal baya pahalıydı eskiden.

akşam çok rahatsız hissediyordum 8.30da uyumuşum şimdi uyandım daha yatamıyorum rüyamda da rahmetli babaannemi gördüm canlıydı, ona yemek veriyordum, çok enerjikti mutluydu cenazesine gelmeyen bir kuzenim vardı o ziyaretine gelmişti onu öpüp seviyordu. bembeyaz giyinmişti. hayırlı bir rüyadır inşallah etkiledi beni.

iste o saydiklarinda sekeri cikartiyor cabuk emilip hizli insulin cikartip hizli indiriyor ama hastanede o zaman o sivi yerine 2 dilim baklava ye oyle olcecegiz tarzi bir uygulama yok

Süt başta öyle geliyo aslında beyaz o bende başta sarı sandım. Bu konudan bahsetmiyoruz çok çünkü süt çok nazarlardan bişi maşallah, doktora yine sor tabikisi hayırlı olsun
Allah hayr etsin dua istemiştir canım yaa şeyapma

Babaannen için sadaka tarzı bir şey var canım hayır istemiş senden derler

Benden 10. Haftalarda sonra geldi sonra durdu tam dediğin gibiydi zaten göğüsler hamile kalınca süt üretimi içinde kendini hazırlıyor ya o yüzden ama sıkma dokunma sakın orayi sıkıp dıştan müdahale ile süt getirmeye çalışmak Allah korusun erken doğuma neden olabiliyormus

Benim de midem çok kötüydü ilk başlarda ağrısından 2 kez bayıldım kusma nöbetlerinin hiç söylemiyorum dahiliyeye gittim hamileyim ama bu sıkıntıları çok fazla yaşıyorum dedim bana mide koruyucusu verdi esom gaviscon falan kesmiyordu çünkü kadın doğum doktorum mide koruyucusunu hiçbir şekilde kullanma dedi gaviscon duoyu yemek yemeden 20 dakika önce iç günde 4 keze kadar içebilirsin dedi sonra yemek ye çok şükür öyle düzeldi

sudem34 sadece gebelik üzerine çalışan bir diyetisyen var insatgramda Merve Aksoy diye istersen ona bir bak ben onu 1 senedir takip ediyorum güzel şeyler başarıyor gibi
Bir de bebeğin yutma ile ilgili sorunu olabilir mıymış öyle bir şey dediler mi

Bu silikon ürünler varya oioi falan 1 ay kadar kullanımdan sonra bebek deterjan ile bile yikansa kokusu gitmiyormus

Kızlar fiyatı uygun mu? Yoksa 100 e 40 kuponunu bekleyeyim mi?

Eklentiler

• DFAC7287-EB44-4E90-8BA9-53C1389F07AF.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…