- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.841
100 e 40 kuponla 126 TL'ye almistikKızlar fiyatı uygun mu? Yoksa 100 e 40 kuponunu bekleyeyim mi?
O zaman indirimde diye geçmeyebilir 100 e 40 demi canım? Alayım o zaman100 e 40 kuponla 126 TL'ye almistik
Bunu dun ben de gordum. Bence 100 e 40 bekle gun ici mutlaka gelirKızlar fiyatı uygun mu? Yoksa 100 e 40 kuponunu bekleyeyim mi?
Tamam canımBunu dun ben de gordum. Bence 100 e 40 bekle gun ici mutlaka gelir
Alt açma örtüsüNe alıcan kız
Ay aman maşallah diyelim hepimize o zaman sağol uyardığın için kuşumSüt başta öyle geliyo aslında beyaz o bende başta sarı sandım. Bu konudan bahsetmiyoruz çok çünkü süt çok nazarlardan bişi maşallah, doktora yine sor tabikisi hayırlı olsun
Allah hayr etsin dua istemiştir canım yaa şeyapma
Yok sıkmıyorum ılık su ile temizliyorum kurulunca acıyor çünkü. İçimi rahatlattınız canımlar sağolunBenden 10. Haftalarda sonra geldi sonra durdu tam dediğin gibiydi zaten göğüsler hamile kalınca süt üretimi içinde kendini hazırlıyor ya o yüzdenama sıkma dokunma sakın orayi sıkıp dıştan müdahale ile süt getirmeye çalışmak Allah korusun erken doğuma neden olabiliyormus
Ahsap olan bence daha guzelKızlar hangisi sizce?
Ben ahşap olanı sectimKızlar hangisi sizce?
SağdakiKızlar hangisi sizce?
Sağlık ocağında ve doktorda fazla çıkıyor ayakkabıyla üstüne çıkarıyorlar, aç karnına sabah tartılman gerekiyor normaldeKızlar bende şimdi geldim sağlık ocağından tansiyon 9/6 kilo 58 dedi ama bence 58 evde 57 ölçtüm ayağım da terlik vardıkanı verdim yarın sabaha çıkar dedi zaten yarın sabah dahiliye de randevum var gidip tetanoz olacam ya randevudan önce ya da sonra olurum artık
Yok açım da zaten ayakkabı fazla gösteriyor dediğin gibiSağlık ocağında ve doktorda fazla çıkıyor ayakkabıyla üstüne çıkarıyorlar, aç karnına sabah tartılman gerekiyor normalde
Ayy ne zorKızlar bir uygulamada gördüm arkadaş 23+6 da doğum yapmış Allah hepimizden uzak etsin bebeği 1 aydır hala yaşam mücadelesi veriyor hem dua etmiş oluruz hemde erken doğum belirtilerini görmüş oluruz dedim bunları yaşamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?