2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar Günaydın Bugün şeker yüklemesine geldim şimdilik fena gitmiyor bana dua edin iyi geçsin
*** İlk laboratuvara girdim Kan uyuşmazlığı - Tam idrar ve tam kan için testlerimi verdim
***hemşire açlık kan şekerime baktı 87 çıktı
*** sektere tekrar gittim 75mg içecek verdi çok şanslıydım içecek soğuk ve çilek aromalı gazoz gibiydi 2 dk da içtim bitirdim
08:30 da içeceği içtim 10:30-11:30 ve 12:30 da 3 kere kan vereceğim yeme içme bu süre zarfında yasak dün gece 12 den sonra yemek yemedim gün içinde gelişmeleri aktarırım

Eklentiler

• A139F3B5-4451-4A98-996D-8E857F820E4B.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 128
Ay aman maşallah diyelim hepimize o zaman sağol uyardığın için kuşum
Yok sıkmıyorum ılık su ile temizliyorum kurulunca acıyor çünkü. İçimi rahatlattınız canımlar sağolun

Kızlar bir uygulamada gördüm arkadaş 23+6 da doğum yapmış Allah hepimizden uzak etsin bebeği 1 aydır hala yaşam mücadelesi veriyor hem dua etmiş oluruz hemde erken doğum belirtilerini görmüş oluruz dedim bunları yaşamis

Eklentiler

• Screenshot_20230907-085243_Happy Mom.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bende şimdi geldim sağlık ocağından tansiyon 9/6 kilo 58 dedi ama bence 58 evde 57 ölçtüm ayağım da terlik vardı kanı verdim yarın sabaha çıkar dedi zaten yarın sabah dahiliye de randevum var gidip tetanoz olacam ya randevudan önce ya da sonra olurum artık

Sağlık ocağında ve doktorda fazla çıkıyor ayakkabıyla üstüne çıkarıyorlar, aç karnına sabah tartılman gerekiyor normalde

Ayy ne zor Allah yardımcısı olsun bebeğine kavuştursun. Zaten doğurma psikolojisine girmeye başladık yavaştan son 100den beri doğurcam ya ben demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…