- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.861
Benım 38.haftam 29 aralık oluyor, en sona kalırım ınsallah, cok amınAyy ne zorAllah yardımcısı olsun bebeğine kavuştursun. Zaten doğurma psikolojisine girmeye başladık yavaştan son 100den beri doğurcam ya ben demeye başladım
Amiiinn inşallah vakitlice doğsunlarBenım 38.haftam 29 aralık oluyor, en sona kalırım ınsallah, cok amın
Aynen bazen diyorum iki tane doğurdun buda kolay doğar diyede yok öyle olmuyor her doğum farklı birbirinden güzel tecrübeler inşallah zamanında ve sağlıkla doğar 8 aralık doğum tarihi doktorum 10 gün öncede olabilir demişti sağlıkla kucağımıza alırız hepimizAyy ne zorAllah yardımcısı olsun bebeğine kavuştursun. Zaten doğurma psikolojisine girmeye başladık yavaştan son 100den beri doğurcam ya ben demeye başladım
Not al sor canım, ben hep öyle yapıyorum.. aklıma gelen bişi varsa hemen notlarıma alıp doktoruma soruyorum gidinceKızlar göğsünden sarı sıvı gelen var mı? Bugün Göğüs ucum yanıyor gibi bir ağrı oldu bende baktım sanki böyle sarı bir sıvı orda kurumuş gibiydi. Duş alıp temizledim ama zararlı bişey mi acaba. Yarın doktor kontrolüm var unutmazsam soracağım
Valla bende erken doguracakmisim gibi bir his var içimde nedense Allah korusunAyy ne zorAllah yardımcısı olsun bebeğine kavuştursun. Zaten doğurma psikolojisine girmeye başladık yavaştan son 100den beri doğurcam ya ben demeye başladım
Bende de var o his neden bilmiyorum..Valla bende erken doguracakmisim gibi bir his var içimde nedense Allah korusun
Aynı his bendede var birde rüyada bile görüyorum ben erken doğuruyorumValla bende erken doguracakmisim gibi bir his var içimde nedense Allah korusun
İnşallah kolay rahat bir doğum olur canımAynen bazen diyorum iki tane doğurdun buda kolay doğar diyede yok öyle olmuyor her doğum farklı birbirinden güzel tecrübeler inşallah zamanında ve sağlıkla doğar 8 aralık doğum tarihi doktorum 10 gün öncede olabilir demişti sağlıkla kucağımıza alırız hepimizson 92 gün bir tuhaf hissediyorum hazırmıyım onu bile bilmiyorum
Grupta kasımdan önce doğurmak yasakValla bende erken doguracakmisim gibi bir his var içimde nedense Allah korusun
Hepimize geldi herhalde o his anlamadım gitti. Rüyamda falan hep doğurduğumu görüyorum ama normal hayatta da gelsin diye uğraşacakmışım gibi geliyor. Erken gelmesi de kötü normal doğum olsun diye beklemekte kötü bence. Allah herkesi zamanında bir avazda doğum nasip etsinAynı his bendede var birde rüyada bile görüyorum ben erken doğuruyorum
Özel sağlık sigortan varsa ücret çıkmazKızlaarr merhaba
Bili sorucam ya özel de şeker yüklemesi nasıl okuyo normal doktora ödediğimiz ücretin üstüne ödeme yapıyomuyuz medicalpark a gidiyorum ona göre maddi olarak hazır gideyim
canım medipolde 500 tl ücreti varmış dr ücreti hariciKızlaarr merhaba
Bili sorucam ya özel de şeker yüklemesi nasıl okuyo normal doktora ödediğimiz ücretin üstüne ödeme yapıyomuyuz medicalpark a gidiyorum ona göre maddi olarak hazır gideyim
Ben deAmiiinn inşallah vakitlice doğsunlarnasıl doğurcaz acaba yaa onu düşünme moduna girdim
Aslinda sole. Benim en yakin arkim doktor. Ona yaparlarken tatli ayarlayip vermisler 1. Cocukta ona denk gelicekiste o saydiklarinda sekeri cikartiyor cabuk emilip hizli insulin cikartip hizli indiriyor ama hastanede o zaman o sivi yerine 2 dilim baklava ye oyle olcecegiz tarzi bir uygulama yok
Ozel saglik sigortan varsa sgk+ozel birlikte kullaniliyor bosey odemiosun yada 20-30tl fln oduyosun. Ozel yoksa bilmiorum ozmn tarife ustunden 1000-2500 arasi bisey gecirirleeKızlaarr merhaba
Evet bendeee ve baygın falan olmak istemiyorum o yüzden önce ben bi görim nasıl bişiBen debebegı gorunce neler hıssedıcem kucagıma aldıgımda napıcam, cok guzel hayaller bunlar
dönmüştür canım benimkide aşağıda oynamaya başladı dün doktor baktı kafası aşağıdaymış muhtemelen oynarken ayaklarıyla aşağı bastırıyor kendini. Hissetme derken oynamasından bahsediyorsun dimi?Kızlar ben bebeğimi yaklaşık bir haftadır çok aşağılarda hissediyorum normal mi sizce?
En sona benimki kalır gibi canımBenım 38.haftam 29 aralık oluyor, en sona kalırım ınsallah, cok amın
Evet en son gittiğimde dönmüştü, sürekli aşağıda hissediyorum orda hareket ediyor bazen de mideme vuruyorEvet bendeee ve baygın falan olmak istemiyorum o yüzden önce ben bi görim nasıl bişi
dönmüştür canım benimkide aşağıda oynamaya başladı dün doktor baktı kafası aşağıdaymış muhtemelen oynarken ayaklarıyla aşağı bastırıyor kendini. Hissetme derken oynamasından bahsediyorsun dimi?
İyi geçer canım rahat ol, benim sadece 4 gün iğne yeri ağrıdı. Başka bir belirtim olmadıİlaçlar çoğalınca bir türlü ilaçları düzenleyemedim ya çakışmasın diye uğraşıp duruyorum. Bugünde öğlen gidip tetanoz olacağım hadi bakalım inşallah iyi geçer ilki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?