2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy ne zor Allah yardımcısı olsun bebeğine kavuştursun. Zaten doğurma psikolojisine girmeye başladık yavaştan son 100den beri doğurcam ya ben demeye başladım
Aynen bazen diyorum iki tane doğurdun buda kolay doğar diyede yok öyle olmuyor her doğum farklı birbirinden güzel tecrübeler inşallah zamanında ve sağlıkla doğar 8 aralık doğum tarihi doktorum 10 gün öncede olabilir demişti sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz son 92 gün bir tuhaf hissediyorum hazırmıyım onu bile bilmiyorum

Not al sor canım, ben hep öyle yapıyorum.. aklıma gelen bişi varsa hemen notlarıma alıp doktoruma soruyorum gidince

Ayy ne zor Allah yardımcısı olsun bebeğine kavuştursun. Zaten doğurma psikolojisine girmeye başladık yavaştan son 100den beri doğurcam ya ben demeye başladım
Valla bende erken doguracakmisim gibi bir his var içimde nedense Allah korusun

Kızlaarr merhaba
Bili sorucam ya özel de şeker yüklemesi nasıl okuyo normal doktora ödediğimiz ücretin üstüne ödeme yapıyomuyuz medicalpark a gidiyorum ona göre maddi olarak hazır gideyim

İlaçlar çoğalınca bir türlü ilaçları düzenleyemedim ya çakışmasın diye uğraşıp duruyorum. Bugünde öğlen gidip tetanoz olacağım hadi bakalım inşallah iyi geçer ilki gibi.

İnşallah kolay rahat bir doğum olur canım
Valla bende erken doguracakmisim gibi bir his var içimde nedense Allah korusun
Grupta kasımdan önce doğurmak yasak kasımda da ikizi olanlara ve günü gelenlere serbest ona göre bu kuralı da ben koydum şuan. Allah korusun yaa zamanında hayırlısıyla doğsun. Yani şöyle bebek nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun amin

Aynı his bendede var birde rüyada bile görüyorum ben erken doğuruyorum
Hepimize geldi herhalde o his anlamadım gitti. Rüyamda falan hep doğurduğumu görüyorum ama normal hayatta da gelsin diye uğraşacakmışım gibi geliyor. Erken gelmesi de kötü normal doğum olsun diye beklemekte kötü bence. Allah herkesi zamanında bir avazda doğum nasip etsin

Kızlaarr merhaba
Bili sorucam ya özel de şeker yüklemesi nasıl okuyo normal doktora ödediğimiz ücretin üstüne ödeme yapıyomuyuz medicalpark a gidiyorum ona göre maddi olarak hazır gideyim
Özel sağlık sigortan varsa ücret çıkmaz
Normal ücretli gidiyorsan testler ücretli ama teste ve hastan3ye göre değişir fiyatı

iste o saydiklarinda sekeri cikartiyor cabuk emilip hizli insulin cikartip hizli indiriyor ama hastanede o zaman o sivi yerine 2 dilim baklava ye oyle olcecegiz tarzi bir uygulama yok
Aslinda sole. Benim en yakin arkim doktor. Ona yaparlarken tatli ayarlayip vermisler 1. Cocukta ona denk gelicek
Tamamen ugrasmamak icin glikoz veriliyor yani. Ole bi uygulama isterlerse oluyo :) ama 2. De o da ugrasmamis icmis mesela glikozu
Kızlaarr merhaba
Ozel saglik sigortan varsa sgk+ozel birlikte kullaniliyor bosey odemiosun yada 20-30tl fln oduyosun. Ozel yoksa bilmiorum ozmn tarife ustunden 1000-2500 arasi bisey gecirirlee

Kızlar ben bebeğimi yaklaşık bir haftadır çok aşağılarda hissediyorum normal mi sizce?

Ben de bebegı gorunce neler hıssedıcem kucagıma aldıgımda napıcam, cok guzel hayaller bunlar
Evet bendeee ve baygın falan olmak istemiyorum o yüzden önce ben bi görim nasıl bişi
Kızlar ben bebeğimi yaklaşık bir haftadır çok aşağılarda hissediyorum normal mi sizce?
dönmüştür canım benimkide aşağıda oynamaya başladı dün doktor baktı kafası aşağıdaymış muhtemelen oynarken ayaklarıyla aşağı bastırıyor kendini. Hissetme derken oynamasından bahsediyorsun dimi?

Evet en son gittiğimde dönmüştü, sürekli aşağıda hissediyorum orda hareket ediyor bazen de mideme vuruyor

İlaçlar çoğalınca bir türlü ilaçları düzenleyemedim ya çakışmasın diye uğraşıp duruyorum. Bugünde öğlen gidip tetanoz olacağım hadi bakalım inşallah iyi geçer ilki gibi.
İyi geçer canım rahat ol, benim sadece 4 gün iğne yeri ağrıdı. Başka bir belirtim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…