- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.881
Genel anestezı olmazsa görürüz diye dusunuyorumEvet bendeee ve baygın falan olmak istemiyorum o yüzden önce ben bi görim nasıl bişi
dönmüştür canım benimkide aşağıda oynamaya başladı dün doktor baktı kafası aşağıdaymış muhtemelen oynarken ayaklarıyla aşağı bastırıyor kendini. Hissetme derken oynamasından bahsediyorsun dimi?
Insallahh kuzum, saglıkla gelsınlerEn sona benimki kalır gibi canımSenin de gönlünden geçen olsun en erken 38.haftada gelsin bebişin
herhangi bir tatli mitatli ayarlayip vermisler
Valla spesifik sormadim. Ne verdiler die. Ama 75gr a tekabul edicek tatli verdiler dedi. Ama kiz docent cocuk acil doktoru. Yani ona vermeleri kdr normal bisey olamazherhangi bir tatli mi
Aynı şuan benimde kafası aşağı olduğu için muhtemelen doktorum normal dedi banaEvet en son gittiğimde dönmüştü, sürekli aşağıda hissediyorum orda hareket ediyor bazen de mideme vuruyor
ya tabi şartlar neyi gösterir bilemem tabi doğum hikayeleri hep birbirinden farklı bazıları kesinlikle genel anestezi diyo bazıları lokal olmalı diyo normal doğuranlar ayrı bi kafaGenel anestezı olmazsa görürüz diye dusunuyorum
Yüksek çıkmış baya. Bakalım ilaç mı verecek diyet mi? Geçmiş olsun inşallah. Suyunuzda fazla mı?Doktor yorumlamadı ama
0. Dakika - 120
69. Dakika - 260 çıktı.
Şeker var bu sonuçlara göre
Yok suyum detaylı da ve dün yapılan kontrollerde normal çıkmıştı. Dün akşam saat 10 gibi çikolata yemiştim acaba ondan mı kaynakli diye düşünüyorumYüksek çıkmış baya. Bakalım ilaç mı verecek diyet mi? Geçmiş olsun inşallah. Suyunuzda fazla mı?
Bu kadar etkilemezdi bence. Yine de doktora girince sorun. Etkiler mi diyeYok suyum detaylı da ve dün yapılan kontrollerde normal çıkmıştı. Dün akşam saat 10 gibi çikolata yemiştim acaba ondan mı kaynakli diye düşünüyorum
WhatsApp dan yazdım sonuçları attım bakalım ne diyecek yazarım buraya yineBu kadar etkilemezdi bence. Yine de doktora girince sorun. Etkiler mi diye
İnşallah zamanında hayırlıysa sağlıklı bir şekilde gelirKızlar valla ben niyeyse kasımın ilk haftaları doğururum diye düşünüyorum. Daha doğrusu şöyle erken gelme riski olduğu için benim için hedef 32. Haftaya varmak oda kasımın ilk haftası
İnşallah canım hepimizin kiİnşallah zamanında hayırlıysa sağlıklı bir şekilde gelir
Kendini sartlama canim. Dua niyetine gecer. Hedefini yuksek tut Benim de erken dogum riskim yuksek. Ama hedefim aralik ortalari. 38 den once gelmesin insallah. Insallah saglikla vaktinde kucagimiza alacagiz bebeklerimiziKızlar valla ben niyeyse kasımın ilk haftaları doğururum diye düşünüyorum. Daha doğrusu şöyle erken gelme riski olduğu için benim için hedef 32. Haftaya varmak oda kasımın ilk haftası
Bende şimdi hastneyi aradım bu neden bu kadar geç geldi aklıma anlamadım amacanım medipolde 500 tl ücreti varmış dr ücreti harici
Benim sigortam var ben yinede ücret vereceğimi düşünmüştümÖzel sağlık sigortan varsa ücret çıkmaz
Normal ücretli gidiyorsan testler ücretli ama teste ve hastan3ye göre değişir fiyatı
Amin insallah canım benim hepimizin tek duasiİnşallah kolay rahat bir doğum olur canım
Grupta kasımdan önce doğurmak yasakkasımda da ikizi olanlara ve günü gelenlere serbest ona göre bu kuralı da ben koydum şuan. Allah korusun yaa zamanında hayırlısıyla doğsun. Yani şöyle bebek nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun amin
Diğer doktorum soru sordurtmuyordu sağolsun bu sefer değiştirdim doktoru harika bir muayene geçirdim uzun uzun anlattı herşeyi. Sordum her şeyi de çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Kasık ağrısı olur normaldir, kanama, mide bulantısı, anormal ateş eşlik etmediği sürece korkma dedi. Diğer doktor doğal gidelim diyip ilaç yazmadığı için bebek bütün depolarımı tüketmiş bolca vitamin falan yazdı. Şeker sonucu için de öğleden sonra gideceğimNot al sor canım, ben hep öyle yapıyorum.. aklıma gelen bişi varsa hemen notlarıma alıp doktoruma soruyorum gidince
Benim ters duruyormuş böyle giderse normal doğum olmaz dediAynı şuan benimde kafası aşağı olduğu için muhtemelen doktorum normal dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?