2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Genel anestezı olmazsa görürüz diye dusunuyorum

herhangi bir tatli mi
Valla spesifik sormadim. Ne verdiler die. Ama 75gr a tekabul edicek tatli verdiler dedi. Ama kiz docent cocuk acil doktoru. Yani ona vermeleri kdr normal bisey olamazkizi 7.5 yasinda iste 8sene onceki olsy bu. Smdi oglu 2,5 yasinda mesela oglunun yuklemesinde bizim ictigimizden icnis ugrasmadim demisti

Evet en son gittiğimde dönmüştü, sürekli aşağıda hissediyorum orda hareket ediyor bazen de mideme vuruyor
Aynı şuan benimde kafası aşağı olduğu için muhtemelen doktorum normal dedi bana
Genel anestezı olmazsa görürüz diye dusunuyorum
ya tabi şartlar neyi gösterir bilemem tabi doğum hikayeleri hep birbirinden farklı bazıları kesinlikle genel anestezi diyo bazıları lokal olmalı diyo normal doğuranlar ayrı bi kafa inşallah normal olur ama tabi şartlamıyorum kendimi akıştayım zaman ne gösterirse

Kızlar valla ben niyeyse kasımın ilk haftaları doğururum diye düşünüyorum. Daha doğrusu şöyle erken gelme riski olduğu için benim için hedef 32. Haftaya varmak oda kasımın ilk haftası

Yok suyum detaylı da ve dün yapılan kontrollerde normal çıkmıştı. Dün akşam saat 10 gibi çikolata yemiştim acaba ondan mı kaynakli diye düşünüyorum
Bu kadar etkilemezdi bence. Yine de doktora girince sorun. Etkiler mi diye

Kızlar valla ben niyeyse kasımın ilk haftaları doğururum diye düşünüyorum. Daha doğrusu şöyle erken gelme riski olduğu için benim için hedef 32. Haftaya varmak oda kasımın ilk haftası
İnşallah zamanında hayırlıysa sağlıklı bir şekilde gelir

Kendini sartlama canim. Dua niyetine gecer. Hedefini yuksek tut Benim de erken dogum riskim yuksek. Ama hedefim aralik ortalari. 38 den once gelmesin insallah. Insallah saglikla vaktinde kucagimiza alacagiz bebeklerimizi

Özel sağlık sigortan varsa ücret çıkmaz
Normal ücretli gidiyorsan testler ücretli ama teste ve hastan3ye göre değişir fiyatı
Benim sigortam var ben yinede ücret vereceğimi düşünmüştüm çünkü bazı şeyleri karşılamıyor ya. Kıza diyorum ki ne kadar ücret ödeyeceğim. Bakalım dedi. Ben hala ısrar ediyorum kız diyorki ücret çıkmadı ama vermek isterseniz alabilirim

Amin insallah canım benim hepimizin tek duasi

Not al sor canım, ben hep öyle yapıyorum.. aklıma gelen bişi varsa hemen notlarıma alıp doktoruma soruyorum gidince
Diğer doktorum soru sordurtmuyordu sağolsun bu sefer değiştirdim doktoru harika bir muayene geçirdim uzun uzun anlattı herşeyi. Sordum her şeyi de çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Kasık ağrısı olur normaldir, kanama, mide bulantısı, anormal ateş eşlik etmediği sürece korkma dedi. Diğer doktor doğal gidelim diyip ilaç yazmadığı için bebek bütün depolarımı tüketmiş bolca vitamin falan yazdı. Şeker sonucu için de öğleden sonra gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…