- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.901
Son zamana kadar donuyor bebekler canim. Benim 36 da dogum pozisyonu almisti oglum. 37de gittigimde ters donmustu. Tekrar donemedigi icin 38 de sezaryen oldu.Benim ters duruyormuş böyle giderse normal doğum olmaz dedi
Kurtköy Emseymiş hastane yaZaten sezeryan da 20 aynı fiyat o zaman.
Medipol doğum oda vs işte iki günlük doğum paketine 19.500 dedi 3.sezeryan fiyatıyla bana.
Seninkinde sadece doktor el emeği mi alacak 20 yoksa paket mi?
Kızların paylaştığı o kadın medikal de mi çalışıyor?
Burdaki medikal baya pahalıydı eskiden.
Daha döner canım, çok var dahaBenim ters duruyormuş böyle giderse normal doğum olmaz dedi
Mide koruyucu verdi banada içmedim daha içime sinmedi nedense sorun yaşarsam içerim belkiBenim de midem çok kötüydü ilk başlarda ağrısından 2 kez bayıldım kusma nöbetlerinin hiç söylemiyorum dahiliyeye gittim hamileyim ama bu sıkıntıları çok fazla yaşıyorum dedim bana mide koruyucusu verdi esom gaviscon falan kesmiyordu çünkü kadın doğum doktorum mide koruyucusunu hiçbir şekilde kullanma dedi gaviscon duoyu yemek yemeden 20 dakika önce iç günde 4 keze kadar içebilirsin dedi sonra yemek ye çok şükür öyle düzeldi
Hiiiç birşet almadım henüz.. Toplu alışveriş yapacağım geçenlerde e bebek e girdim internetten daha ucuz mağazada Bi sürü şey o yüzden gidip görüp dokunup beğenip almayı tercih ediyorum direk oraya gidip herşeyi alıp çıkacağım inşallahKızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak
Rüyamda şekerli su içmek için pazarlık yapıyordum hemşirelerleKızlar Günaydın Bugün şeker yüklemesine geldim şimdilik fena gitmiyor bana dua edin iyi geçsin
*** İlk laboratuvara girdim Kan uyuşmazlığı - Tam idrar ve tam kan için testlerimi verdim
***hemşire açlık kan şekerime baktı 87 çıktı
*** sektere tekrar gittim 75mg içecek verdi çok şanslıydım içecek soğuk ve çilek aromalı gazoz gibiydi 2 dk da içtim bitirdim
08:30 da içeceği içtim 10:30-11:30 ve 12:30 da 3 kere kan vereceğim yeme içme bu süre zarfında yasak dün gece 12 den sonra yemek yemedim gün içinde gelişmeleri aktarırım
Civil ve ebebekten aldım ben, karışık aldım uzun kollu yenidoğan ondan sonra 3 aylıkların bir iki tanesini tişört olarak daha büyüklerini de askılıklı aldım, ama ilk 6 ay için çoğunluk uzun kolKızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak
E bebek, june ve lcw aldim. Cok pahali seyler almaya gerek yok bence ilk zamanlar icin. Zaten en fazla 3 ay giyeceklerKızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak
Enfeksiyon bebek icin antibiyotikten daha tehlikeli su an canim. Ic mutlaka. Serklajdan sonra augmentin bile kullandim, gecen idrar yolu enfeksiyonunda aksef kullandimMide koruyucu verdi banada içmedim daha içime sinmedi nedense sorun yaşarsam içerim belki
Bide enfeksiyon var diye antibiyotik verdi ben hiç antibiyotik kullanmam normalde fitil verecek sanmıştım sorunu söyleyince oraş antibiyotik vermiş yıkıldım, az önce baktım ilk evre dışında gebelikte kullanılıyormuş ama onuda içmedim henüz
Ben hiç oralarda tartılmıyorum psikolojimi bozuyor evde tartılıp söylüyorum yazıyorlarKızlar bende şimdi geldim sağlık ocağından tansiyon 9/6 kilo 58 dedi ama bence 58 evde 57 ölçtüm ayağım da terlik vardıkanı verdim yarın sabaha çıkar dedi zaten yarın sabah dahiliye de randevum var gidip tetanoz olacam ya randevudan önce ya da sonra olurum artık
Beni en son ilk saglik ocagina kayit yaptirmaya gitrigimde tarttilarBen hiç oralarda tartılmıyorum psikolojimi bozuyor evde tartılıp söylüyorum yazıyorlar
Amin canım hepimizin bebekleri inşallahİnşallah zamanında hayırlıysa sağlıklı bir şekilde gelir
Ayyy inşallah canım yaKendini sartlama canim. Dua niyetine gecer. Hedefini yuksek tut Benim de erken dogum riskim yuksek. Ama hedefim aralik ortalari. 38 den once gelmesin insallah. Insallah saglikla vaktinde kucagimiza alacagiz bebeklerimizi
Uzun kollu 1-2 tane aldim. Evim cok sicak oluyor. Bir de giydirmek zor oluyor uzun kollulari demislerdi. Disari giderken filan giydirmek icin bir kac uzun kollu gerisi kisa kollu benimkilerKızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak
Ben de medicale gidiyorum hiç bir ödeme yapmadım şeker için. Doğum paketim vsrKızlaarr merhaba
Bili sorucam ya özel de şeker yüklemesi nasıl okuyo normal doktora ödediğimiz ücretin üstüne ödeme yapıyomuyuz medicalpark a gidiyorum ona göre maddi olarak hazır gideyim
Ben de aldim sabah avent 2li biberondan canim. Yuzde 15 indirim vardi. Oglumda da kullanmistim. Meme reddi yapmamistiKızlar, biberon avent yenıdopan gördüm nasıldır biberon yinede alıcam hamgı marka iyidir. 15ınden sonra alısverıse baslıcam. Anne bebek çantası elele marka nasıl alan oldumu onu begendım.
Ayni sorunsal bende de var. Bahcesehirdeyim ya. Guvenip hastane degistiremiyorum ki cogunlukla doktoruma uyuz oluyorumKurtköy Emseymiş hastane yaDetaylıya gittiğimde sormuştum doktor ismi de almıştım
Pendik Medipol de benim doktorun 12 ama ssvd yi sormadım Bi tane erkek doktor yapıyormuş o hastanede o yüzden sormadım kadın doktor şartım var
Kızların söylediği doktor nişantaşımda sanırım özel muaynanesi var bugün soracağım ama mesafe olarak çok uzak bana hani 20 bin civarı dese bile düşünsene doğum ağrısıyla trafikte gitmeye çalıştığımı
Ben hep kisa kollu aldim ic zibinlari. Uzerine uzun kol giydiririm die dusundum. Okuduklarima gore ic zibinda uzun kol cok zor oluyormus. Marka yorumu yapmicam ama sertifikali olmasina dikkat et. Citcitlarinin da ayni sekilde. Ve herne kdr az giyilicek olsa da ozellikle ic zobinlar tenle temas edecegi icin organik ve duz beyaz olmasi daha saglikliKızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak
Aynen. Bende ole yapicam artikBen hiç oralarda tartılmıyorum psikolojimi bozuyor evde tartılıp söylüyorum yazıyorlar
İnşallah bir an önce gecerMide koruyucu verdi banada içmedim daha içime sinmedi nedense sorun yaşarsam içerim belki
Bide enfeksiyon var diye antibiyotik verdi ben hiç antibiyotik kullanmam normalde fitil verecek sanmıştım sorunu söyleyince oraş antibiyotik vermiş yıkıldım, az önce baktım ilk evre dışında gebelikte kullanılıyormuş ama onuda içmedim henüz
ben mide koruyucu olmasa nefes dahi alamıyorum 2 günde 1 içiyorum. pantpas verdi bana. almadığımda anormal kusmalarım oluyor hoş alınca da oluyor ama almayınca neredeyse sıfır beslenme diyebilirim. c grubuymuş bu zamana kadar bunu verdiğim gebelerimde hiçbir sorun yaşamadım hayvan deneyleri yapılmış ama insanlar üzerinde deney yapılmamış demek c grubu, sen kullanmaya mecbursun çünkü diğer türlü bebek için daha zararlı dedi bana dr. vicdanın rahat mı dersen tabiki değil almak istemem ama yiyememek su bile içememek daha kötü asitten boğazlarım kanıyordu artık mecburen alıyorum.Mide koruyucu verdi banada içmedim daha içime sinmedi nedense sorun yaşarsam içerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?