2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kurtköy Emseymiş hastane ya Detaylıya gittiğimde sormuştum doktor ismi de almıştım
Pendik Medipol de benim doktorun 12 ama ssvd yi sormadım Bi tane erkek doktor yapıyormuş o hastanede o yüzden sormadım kadın doktor şartım var
Kızların söylediği doktor nişantaşımda sanırım özel muaynanesi var bugün soracağım ama mesafe olarak çok uzak bana hani 20 bin civarı dese bile düşünsene doğum ağrısıyla trafikte gitmeye çalıştığımı

Kızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak

Mide koruyucu verdi banada içmedim daha içime sinmedi nedense sorun yaşarsam içerim belki
Bide enfeksiyon var diye antibiyotik verdi ben hiç antibiyotik kullanmam normalde fitil verecek sanmıştım sorunu söyleyince oraş antibiyotik vermiş yıkıldım, az önce baktım ilk evre dışında gebelikte kullanılıyormuş ama onuda içmedim henüz

Kızlar bebelere zıbın aldınız mı yenidoğan için uzun kollu mu tercih etmek lazım birde hngi marka alayım yıkayınca sertlesmicek eli yüzü kaymayacak
Hiiiç birşet almadım henüz.. Toplu alışveriş yapacağım geçenlerde e bebek e girdim internetten daha ucuz mağazada Bi sürü şey o yüzden gidip görüp dokunup beğenip almayı tercih ediyorum direk oraya gidip herşeyi alıp çıkacağım inşallah

Rüyamda şekerli su içmek için pazarlık yapıyordum hemşirelerle
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Civil ve ebebekten aldım ben, karışık aldım uzun kollu yenidoğan ondan sonra 3 aylıkların bir iki tanesini tişört olarak daha büyüklerini de askılıklı aldım, ama ilk 6 ay için çoğunluk uzun kol

E bebek, june ve lcw aldim. Cok pahali seyler almaya gerek yok bence ilk zamanlar icin. Zaten en fazla 3 ay giyecekler

Enfeksiyon bebek icin antibiyotikten daha tehlikeli su an canim. Ic mutlaka. Serklajdan sonra augmentin bile kullandim, gecen idrar yolu enfeksiyonunda aksef kullandim

Ben hiç oralarda tartılmıyorum psikolojimi bozuyor evde tartılıp söylüyorum yazıyorlar

İnşallah zamanında hayırlıysa sağlıklı bir şekilde gelir
Amin canım hepimizin bebekleri inşallah
Kendini sartlama canim. Dua niyetine gecer. Hedefini yuksek tut Benim de erken dogum riskim yuksek. Ama hedefim aralik ortalari. 38 den once gelmesin insallah. Insallah saglikla vaktinde kucagimiza alacagiz bebeklerimizi
Ayyy inşallah canım ya doğru diyorsun ama ne bileyim hissiyatım öyle ama ben 38 39 da gelecek diye dile getireyim artık rabbim ne nasip ederse

Uzun kollu 1-2 tane aldim. Evim cok sicak oluyor. Bir de giydirmek zor oluyor uzun kollulari demislerdi. Disari giderken filan giydirmek icin bir kac uzun kollu gerisi kisa kollu benimkiler

Kızlar, biberon avent yenıdopan gördüm nasıldır biberon yinede alıcam hamgı marka iyidir. 15ınden sonra alısverıse baslıcam. Anne bebek çantası elele marka nasıl alan oldumu onu begendım.
Ben de aldim sabah avent 2li biberondan canim. Yuzde 15 indirim vardi. Oglumda da kullanmistim. Meme reddi yapmamisti

Ayni sorunsal bende de var. Bahcesehirdeyim ya. Guvenip hastane degistiremiyorum ki cogunlukla doktoruma uyuz oluyorum ama mahmutbey trafiginden temde dogurmayi goze alamiyorum tum iyi hastaneler bize cok uzak
Ben hep kisa kollu aldim ic zibinlari. Uzerine uzun kol giydiririm die dusundum. Okuduklarima gore ic zibinda uzun kol cok zor oluyormus. Marka yorumu yapmicam ama sertifikali olmasina dikkat et. Citcitlarinin da ayni sekilde. Ve herne kdr az giyilicek olsa da ozellikle ic zobinlar tenle temas edecegi icin organik ve duz beyaz olmasi daha saglikli
Ben hiç oralarda tartılmıyorum psikolojimi bozuyor evde tartılıp söylüyorum yazıyorlar
Aynen. Bende ole yapicam artik

İnşallah bir an önce gecer

ben mide koruyucu olmasa nefes dahi alamıyorum 2 günde 1 içiyorum. pantpas verdi bana. almadığımda anormal kusmalarım oluyor hoş alınca da oluyor ama almayınca neredeyse sıfır beslenme diyebilirim. c grubuymuş bu zamana kadar bunu verdiğim gebelerimde hiçbir sorun yaşamadım hayvan deneyleri yapılmış ama insanlar üzerinde deney yapılmamış demek c grubu, sen kullanmaya mecbursun çünkü diğer türlü bebek için daha zararlı dedi bana dr. vicdanın rahat mı dersen tabiki değil almak istemem ama yiyememek su bile içememek daha kötü asitten boğazlarım kanıyordu artık mecburen alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…