- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.921
Hepsiburada avent biberonlarda yuzde 15 indirim var canimKızlar bugün indirimde bir şey görürseniz haber eder misiniz, dün maaş yattı
Senin soyledigin alt acmadan aldim ben de sabah. Bugun gorunmuyor 100 e 40100 e 40 kupon bugün gelmeyecek heraldebeklemedeyim
Hepsi burada hangisini aldınız 2li. trendyolda Pp tekli vardı 240tl.Hepsiburada avent biberonlarda yuzde 15 indirim var canim
Maşallah sevindim, insallah hep böyle sorunsuz ilerleriz hepimizDiğer doktorum soru sordurtmuyordu sağolsun bu sefer değiştirdim doktoru harika bir muayene geçirdim uzun uzun anlattı herşeyi. Sordum her şeyi de çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Kasık ağrısı olur normaldir, kanama, mide bulantısı, anormal ateş eşlik etmediği sürece korkma dedi. Diğer doktor doğal gidelim diyip ilaç yazmadığı için bebek bütün depolarımı tüketmiş bolca vitamin falan yazdı. Şeker sonucu için de öğleden sonra gideceğim
Hayırlısı olsun canım inşallah döner normal yapmak istiyorum doğumu çünkü ama tabii hangisi sağlıklı olacaksa o olsunSon zamana kadar donuyor bebekler canim. Benim 36 da dogum pozisyonu almisti oglum. 37de gittigimde ters donmustu. Tekrar donemedigi icin 38 de sezaryen oldu.
İnşallah ya normal istiyorum çünkü doğumu dönsün vakti gelinceDaha döner canım, çok var daha
İnşallah tatlım hepiniz sağ salim alalım kucağımızaMaşallah sevindim, insallah hep böyle sorunsuz ilerleriz hepimiz
Ikili pp olandan aldim 280 e geldi. Oglumdan kalan cam vardi bi tane de emzigini degistirerek onu da kullanacagimHepsi burada hangisini aldınız 2li. trendyolda Pp tekli vardı 240tl.
Bebek dönmezse dönsün diye bir kaç tane hareket var onları yaparsın zamanı gelinceHayırlısı olsun canım inşallah döner normal yapmak istiyorum doğumu çünkü ama tabii hangisi sağlıklı olacaksa o olsun
İnşallah ya normal istiyorum çünkü doğumu dönsün vakti gelince
Benim de misafir geldi.sudem34 naptın canım dün giremedim çok birikmiş okuyamıyorum. bir gelişme var mı?
Biberon aldım bile iki tane, artık ne eksik onu da hatırlamıyorumHepsiburada avent biberonlarda yuzde 15 indirim var canim
Yenıdopan için alıcam birsürü avent var 0 3 ay dior yenıdogan akıslı 125 mi. 3 ay kullanılır sanırım.Ikili pp olandan aldim 280 e geldi. Oglumdan kalan cam vardi bi tane de emzigini degistirerek onu da kullanacagim
Balım benim hastanem de uzakKurtköy Emseymiş hastane yaDetaylıya gittiğimde sormuştum doktor ismi de almıştım
Pendik Medipol de benim doktorun 12 ama ssvd yi sormadım Bi tane erkek doktor yapıyormuş o hastanede o yüzden sormadım kadın doktor şartım var
Kızların söylediği doktor nişantaşımda sanırım özel muaynanesi var bugün soracağım ama mesafe olarak çok uzak bana hani 20 bin civarı dese bile düşünsene doğum ağrısıyla trafikte gitmeye çalıştığımı
Yenidogan olanindan aldim. Oglumda da yenidogan kullandim buyudukce sadece biberon emzigini degistirdim. Zaten emdigi icin daha buyuk biberona ihtiyacim olmamistiYenıdopan için alıcam birsürü avent var 0 3 ay dior yenıdogan akıslı 125 mi. 3 ay kullanılır sanırım.
Yeni doğan seti var 2 küçük 2 büyük 1 emzik 1 temizleme fırçasıYenıdopan için alıcam birsürü avent var 0 3 ay dior yenıdogan akıslı 125 mi. 3 ay kullanılır sanırım.
Çözmene sevindim, stres olma daha sakin ol ve öyle iş yapacağım, misafire hizmet edeceğim diye yorma kendini.Benim de misafir geldi.
Bakamadım geçmişe.
Hastaneye gidemedim.
Ama çözdüm biraz şekeri düşürmek için az ve sık yiycem.
Karnım yumşamaya başladı bile.
Arkadaşlarla görüştüm aç gezcen tam doymuycan dedi. Sanırım ben orda hata yaptım hep. Kh yemiyor ama karnımı iyice doyuruyordum.
Şekerimi de düzenli ölçmeye başladım.
Allahın izniyle inşallah zamanında doğum olacak inşallah.
Bakalım yarın tiroit filan baksın.
Biraz daha bekleyip alıcam ben deSenin soyledigin alt acmadan aldim ben de sabah. Bugun gorunmuyor 100 e 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?