2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah sevindim, insallah hep böyle sorunsuz ilerleriz hepimiz

Son zamana kadar donuyor bebekler canim. Benim 36 da dogum pozisyonu almisti oglum. 37de gittigimde ters donmustu. Tekrar donemedigi icin 38 de sezaryen oldu.
Hayırlısı olsun canım inşallah döner normal yapmak istiyorum doğumu çünkü ama tabii hangisi sağlıklı olacaksa o olsun
Daha döner canım, çok var daha
İnşallah ya normal istiyorum çünkü doğumu dönsün vakti gelince

Kızlar birde birisi daha yazmıştı buraya hatırlayamadım ismini bende de olmuştu bir gün hissedip diğer gün az veya hissetmeme konusunu. Sordum onu da bu haftalarda düzen bekleme dedi yani bazen oynamaz bazen kıpır kıpır olur 28 30 haftalarda düzen kontrol et dedi

Hayırlısı olsun canım inşallah döner normal yapmak istiyorum doğumu çünkü ama tabii hangisi sağlıklı olacaksa o olsun

İnşallah ya normal istiyorum çünkü doğumu dönsün vakti gelince
Bebek dönmezse dönsün diye bir kaç tane hareket var onları yaparsın zamanı gelince

sudem34 naptın canım dün giremedim çok birikmiş okuyamıyorum. bir gelişme var mı?
Benim de misafir geldi.
Bakamadım geçmişe.
Hastaneye gidemedim.
Ama çözdüm biraz şekeri düşürmek için az ve sık yiycem.
Karnım yumşamaya başladı bile.
Arkadaşlarla görüştüm aç gezcen tam doymuycan dedi. Sanırım ben orda hata yaptım hep. Kh yemiyor ama karnımı iyice doyuruyordum.
Şekerimi de düzenli ölçmeye başladım.
Allahın izniyle inşallah zamanında doğum olacak inşallah.
Bakalım yarın tiroit filan baksın.

Balım benim hastanem de uzak
Şimdi bile iki gündür hem sabah hem öğlen 30 dk süren yol 45 dk sürdü
Hiç o kısmı düşünmedim valla
Kolay olur inşallah

Yenıdopan için alıcam birsürü avent var 0 3 ay dior yenıdogan akıslı 125 mi. 3 ay kullanılır sanırım.
Yenidogan olanindan aldim. Oglumda da yenidogan kullandim buyudukce sadece biberon emzigini degistirdim. Zaten emdigi icin daha buyuk biberona ihtiyacim olmamisti

Çözmene sevindim, stres olma daha sakin ol ve öyle iş yapacağım, misafire hizmet edeceğim diye yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…