2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Az ve sık Yemek bunun tek yolu gibi. Allahın izniyle 37lerı görmek hedefimiz.
Canım pizza, peynirli börek cekıyor ama sıkacam dişimi. Şeker cıkmadı die salmıştım kendimi. yürüyemediğimi cokca yazdım öğlenleri yürürdüm 25 30 dk şimdi asla. Mecbur dayanacam bu zamana gelmek bile nimet benım için. Biraz da kızım için çaba göstereyim

Gittim yaptırdım tetanozu, anne sütü hakkında bilgi verdi hemşire. Nasıl tutmalıyım neler olmalı falan diye. Doğar doğmaz eğer sağlık problemi tarzında bir şey olmazsa kesinlikle ten tene temas olmalı. Anne sütünü artırır dedi. Böyle şeylerde çok duygulanıyorum

Seni çok iyi anlıyorum o yanmayı acıyı, acile gittim doktor bakmadı bile yapacak birşey yok ilaç veremem demişti. Şimdi işte doktoruma anlatınca durumu verdi, bu aralar iyiyim elhamdülillah o yüzden içmedim ilacı yine çoğalacak yanmalarım biliyorum o zaman içerim

Kızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..

Eklentiler

• 81690BDB-EB8E-4060-A576-E55378DC4A51.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 5243DB30-82C5-40E8-8937-CA827403902E.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 077BFD96-1AD7-4A1F-8C55-62017602F564.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..
Kuzulusu çok güzel ama şu ponponlu tehlikeli haberin olsun çabuk kopuyo bebek tuttuğunuda bırakmıyo malum o yüzden çok tercih etmemeni tavsiye ederim tabi sen bilirsin

Kuzulusu çok güzel ama şu ponponlu tehlikeli haberin olsun çabuk kopuyo bebek tuttuğunuda bırakmıyo malum o yüzden çok tercih etmemeni tavsiye ederim tabi sen bilirsin
Hiç düşünmemiştim bunu doğru söylüyorsun görmez yanımdan ağzına götürür bir de Allah korusun

Bir tane ilk 3 aya yetmezmi. Uzun süreli kullanım seti sanırım dediğin.
Bence tek biberon yetmez ben kendi adıma buzlukta çok süt saklamak istemiyorum okula giderken akşam ya da sabah biberona sagarim gelene kadar onları içer diye düşünüyorum

Evet ben yazmıştım, 17 saat hissetmemiştim sonra doktora söyleyince 27.-28. Haftadan itibaren her gün hissetmelisin, bu 20.-26. Haftalar arası her gün hissetmeyebilirsin demişti bu normal demişti bana da

Bebek dönmezse dönsün diye bir kaç tane hareket var onları yaparsın zamanı gelince
İnşallah kendi döner de, ama dönmezse yaparım canım sağol öneri için
Kız daha dur döner son ayda dönen çok kişi var
Bende onlardan olayım tecrübesiz olunca insan herşeye korkuyor az önce anneme söyledim güldü dalga geçti benimle
Evet ben yazmıştım, 17 saat hissetmemiştim sonra doktora söyleyince 27.-28. Haftadan itibaren her gün hissetmelisin, bu 20.-26. Haftalar arası her gün hissetmeyebilirsin demişti bu normal demişti bana da
Ha iyi o zaman aklıma geldi yazayım dedim yardımcı olur belki diye

N11 kuponları gelmiş ama onlarda artık 100 tl 40tl indirim yapmıyor. 250tl ya 40tl indirim var.

Kesinlikle ben de aynı şekilde düşünüp yazmıştım, bu sayede bayağı rahatlıyoruz birbirimizden bilgi alışverişi yapınca

Rüyamda şekerli su içmek için pazarlık yapıyordum hemşirelerle
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Benim korktuğun başıma gelmedi sabah 08:00 de başlayan serüveninim 12:30 da bitti
Açlık kan şekeri + 3 kere kan testi daha aldılar ben 75mg içtiğim için galiba
Sabahtan verdiğim idrar ve kan sonuçlarımda çıktı onlarda iyi allahtan şimdi terenozu oldum sağlık ocağına girişlerimi yaptırdım eve dönüş moduna geçtim

Karındaki sertleşme şekerle mi alakaliymis bide ölçüm aletini doktora mi yazdirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…