- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.941
Az ve sık Yemek bunun tek yolu gibi. Allahın izniyle 37lerı görmek hedefimiz.Benim de misafir geldi.
Bakamadım geçmişe.
Hastaneye gidemedim.
Ama çözdüm biraz şekeri düşürmek için az ve sık yiycem.
Karnım yumşamaya başladı bile.
Arkadaşlarla görüştüm aç gezcen tam doymuycan dedi. Sanırım ben orda hata yaptım hep. Kh yemiyor ama karnımı iyice doyuruyordum.
Şekerimi de düzenli ölçmeye başladım.
Allahın izniyle inşallah zamanında doğum olacak inşallah.
Bakalım yarın tiroit filan baksın.
Bir tane ilk 3 aya yetmezmi. Uzun süreli kullanım seti sanırım dediğin.Yeni doğan seti var 2 küçük 2 büyük 1 emzik 1 temizleme fırçası
Seni çok iyi anlıyorum o yanmayı acıyı, acile gittim doktor bakmadı bile yapacak birşey yok ilaç veremem demişti. Şimdi işte doktoruma anlatınca durumu verdi, bu aralar iyiyim elhamdülillah o yüzden içmedim ilacı yine çoğalacak yanmalarım biliyorum o zaman içerimben mide koruyucu olmasa nefes dahi alamıyorum 2 günde 1 içiyorum. pantpas verdi bana. almadığımda anormal kusmalarım oluyor hoş alınca da oluyor ama almayınca neredeyse sıfır beslenme diyebilirim. c grubuymuş bu zamana kadar bunu verdiğim gebelerimde hiçbir sorun yaşamadım hayvan deneyleri yapılmış ama insanlar üzerinde deney yapılmamış demek c grubu, sen kullanmaya mecbursun çünkü diğer türlü bebek için daha zararlı dedi bana dr. vicdanın rahat mı dersen tabiki değil almak istemem ama yiyememek su bile içememek daha kötü asitten boğazlarım kanıyordu artık mecburen alıyorum.
Kız daha dur döner son ayda dönen çok kişi varBenim ters duruyormuş böyle giderse normal doğum olmaz dedi
Kuzulusu çok güzel ama şu ponponlu tehlikeli haberin olsun çabuk kopuyo bebek tuttuğunuda bırakmıyo malum o yüzden çok tercih etmemeni tavsiye ederim tabi sen bilirsinKızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..
Kuzulu olanı beğendim benKızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..
Alttaki sade olan guzelmisKızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..
Hiç düşünmemiştim bunu doğru söylüyorsun görmez yanımdan ağzına götürür bir de Allah korusunKuzulusu çok güzel ama şu ponponlu tehlikeli haberin olsun çabuk kopuyo bebek tuttuğunuda bırakmıyo malum o yüzden çok tercih etmemeni tavsiye ederim tabi sen bilirsin
Benimde çok alasım varda bu yüzden alamıyorum çok cici duruyo yoksaHiç düşünmemiştim bunu doğru söylüyorsun görmez yanımdan ağzına götürür bir de Allah korusun
Bence tek biberon yetmez ben kendi adıma buzlukta çok süt saklamak istemiyorum okula giderken akşam ya da sabah biberona sagarim gelene kadar onları içer diye düşünüyorumBir tane ilk 3 aya yetmezmi. Uzun süreli kullanım seti sanırım dediğin.
Kızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..
Evet ben yazmıştım, 17 saat hissetmemiştim sonra doktora söyleyince 27.-28. Haftadan itibaren her gün hissetmelisin, bu 20.-26. Haftalar arası her gün hissetmeyebilirsin demiştiKızlar birde birisi daha yazmıştı buraya hatırlayamadım ismini bende de olmuştu bir gün hissedip diğer gün az veya hissetmeme konusunu. Sordum onu da bu haftalarda düzen bekleme dedi yani bazen oynamaz bazen kıpır kıpır olur 28 30 haftalarda düzen kontrol et dedi
İnşallah kendi döner de, ama dönmezse yaparım canım sağol öneri içinBebek dönmezse dönsün diye bir kaç tane hareket var onları yaparsın zamanı gelince
Bende onlardan olayımKız daha dur döner son ayda dönen çok kişi var
Ha iyi o zaman aklıma geldi yazayım dedim yardımcı olur belki diyeEvet ben yazmıştım, 17 saat hissetmemiştim sonra doktora söyleyince 27.-28. Haftadan itibaren her gün hissetmelisin, bu 20.-26. Haftalar arası her gün hissetmeyebilirsin demiştibu normal demişti bana da
Kesinlikle ben de aynı şekilde düşünüp yazmıştım, bu sayede bayağı rahatlıyoruz birbirimizden bilgi alışverişi yapıncaİnşallah kendi döner de, ama dönmezse yaparım canım sağol öneri için
Bende onlardan olayımtecrübesiz olunca insan herşeye korkuyor az önce anneme söyledim güldü dalga geçti benimle
Ha iyi o zaman aklıma geldi yazayım dedim yardımcı olur belki diye
Benim korktuğun başıma gelmedi sabah 08:00 de başlayan serüveninim 12:30 da bittiRüyamda şekerli su içmek için pazarlık yapıyordum hemşirelerle
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Karındaki sertleşme şekerle mi alakaliymis bide ölçüm aletini doktora mi yazdirdinizBenim de misafir geldi.
Bakamadım geçmişe.
Hastaneye gidemedim.
Ama çözdüm biraz şekeri düşürmek için az ve sık yiycem.
Karnım yumşamaya başladı bile.
Arkadaşlarla görüştüm aç gezcen tam doymuycan dedi. Sanırım ben orda hata yaptım hep. Kh yemiyor ama karnımı iyice doyuruyordum.
Şekerimi de düzenli ölçmeye başladım.
Allahın izniyle inşallah zamanında doğum olacak inşallah.
Bakalım yarın tiroit filan baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?