- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.961
Aaa neden?Puset örtüleri ile 2 3 doktoru dinlemistim kesinlikle kullanmayın diyorlardı ama Kuzulu daha güzel
Hemen bitmişN11 kupon Alarmı Kızlar
algec50
150 ye 50TL veriyor
Foto atsana balimKızlar battaniyem bitti
bence ortadaki sade olanKızlar sizce hangisi? Karar veremiyorum..
İçeriyi çok sıcak tutuyor hava sirkülasyonu olmadığı için bundan kullanmayın diyorlar ama ben yaptırdım en azından dışarıdayken yada hastaneden çıkarken falan kullanırım kapalı alanda önünü açarım zatenAaa neden?
Geçmiş olsun, ne demek oluyormuş kolestazı? Neden olarak bişey demiş mi doktorKızlar felaket tellali gibiyim farkındayımama olası ihtimalleri yaşanmış şeyleri bilelim diye size de söylüyorum. 34 haftalik hamile kuzenimin 3 4 gündür bütün vücudu kaşınıyormus avuç içi ayakaltina kadar onemsememis başta kasintidan ne olacak diye bu arada ten renginde de sararma sezmiş dun gece bana yazdı işte artık dayanamıyorum çok kötü diye. Bugün kendi doktoruna gitmiş doktoru gözünün içine vücuduna falan bakmış direkt teşhisi koymus GEBELIK KOLESTAZI kan tahlili istemiş şiddetini saptamak için ama 37e kadar dayanabilirsen ne ala. Yoksa bebek seni zehirler acil sezeryana almak zorunda kalırız demis. Daha neler duyacağız bakalım dualarınızı bekliyoruz
Bazıları öyle istiyor benimde öyleydiBenim korktuğun başıma gelmedi sabah 08:00 de başlayan serüveninim 12:30 da bitti
Açlık kan şekeri + 3 kere kan testi daha aldılar ben 75mg içtiğim için galiba
Sabahtan verdiğim idrar ve kan sonuçlarımda çıktı onlarda iyi allahtan şimdi terenozu oldum sağlık ocağına girişlerimi yaptırdım eve dönüş moduna geçtim
Muslın olandan mı yaptırmıstın sen canımm, ben de ıkı katlı pıkelı olandan begendım ama henuz karar veremedımİçeriyi çok sıcak tutuyor hava sirkülasyonu olmadığı için bundan kullanmayın diyorlar ama ben yaptırdım en azından dışarıdayken yada hastaneden çıkarken falan kullanırım kapalı alanda önünü açarım zaten
Böyle yaptırdım benimkide iki katlı pazen kumaş sanırım müslin değil. Belki sonradan kullanacak olursam tek kat müslin yaptırırım yaz için falanMuslın olandan mı yaptırmıstın sen canımm, ben de ıkı katlı pıkelı olandan begendım ama henuz karar veremedım
Yaz ve kış deney yapıyorlar bu puset örtüleriyle işi 45 dereceye kadar çıkıyor örtünün altındaAaa neden?
Merhaba canım 20 temmuzdan 4 Eylül e kadar hergün denize girdim bebiş karnımda çok hareketlenmeye başladı bi sıkıntı yaşamadımDenize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
Çok geçmiş olsun sarılık tarzı bir şey miKızlar felaket tellali gibiyim farkındayımama olası ihtimalleri yaşanmış şeyleri bilelim diye size de söylüyorum. 34 haftalik hamile kuzenimin 3 4 gündür bütün vücudu kaşınıyormus avuç içi ayakaltina kadar onemsememis başta kasintidan ne olacak diye bu arada ten renginde de sararma sezmiş dun gece bana yazdı işte artık dayanamıyorum çok kötü diye. Bugün kendi doktoruna gitmiş doktoru gözünün içine vücuduna falan bakmış direkt teşhisi koymus GEBELIK KOLESTAZI kan tahlili istemiş şiddetini saptamak için ama 37e kadar dayanabilirsen ne ala. Yoksa bebek seni zehirler acil sezeryana almak zorunda kalırız demis. Daha neler duyacağız bakalım dualarınızı bekliyoruz
Zaten sadece dışarı çıkınca kullanmayı düşünüyorum kışın olacağı için soğu engellemek icin yeterlidir umarımİçeriyi çok sıcak tutuyor hava sirkülasyonu olmadığı için bundan kullanmayın diyorlar ama ben yaptırdım en azından dışarıdayken yada hastaneden çıkarken falan kullanırım kapalı alanda önünü açarım zaten
Haa yok yazın kullanmayı düşünmüyorum sadece dışarı çıkınca soğuk girmemesi için çünkü ister istemez hastaneye git gel olacak, kapalı alanda açarım zaten önünüYaz ve kış deney yapıyorlar bu puset örtüleriyle işi 45 dereceye kadar çıkıyor örtünün altında
Benimde kaşıntım vardı hatta doktorum kan tahlili istedi ama bir şey çıkmadıKızlar felaket tellali gibiyim farkındayımama olası ihtimalleri yaşanmış şeyleri bilelim diye size de söylüyorum. 34 haftalik hamile kuzenimin 3 4 gündür bütün vücudu kaşınıyormus avuç içi ayakaltina kadar onemsememis başta kasintidan ne olacak diye bu arada ten renginde de sararma sezmiş dun gece bana yazdı işte artık dayanamıyorum çok kötü diye. Bugün kendi doktoruna gitmiş doktoru gözünün içine vücuduna falan bakmış direkt teşhisi koymus GEBELIK KOLESTAZI kan tahlili istemiş şiddetini saptamak için ama 37e kadar dayanabilirsen ne ala. Yoksa bebek seni zehirler acil sezeryana almak zorunda kalırız demis. Daha neler duyacağız bakalım dualarınızı bekliyoruz
Allah yardimcisi olsunKızlar felaket tellali gibiyim farkındayımama olası ihtimalleri yaşanmış şeyleri bilelim diye size de söylüyorum. 34 haftalik hamile kuzenimin 3 4 gündür bütün vücudu kaşınıyormus avuç içi ayakaltina kadar onemsememis başta kasintidan ne olacak diye bu arada ten renginde de sararma sezmiş dun gece bana yazdı işte artık dayanamıyorum çok kötü diye. Bugün kendi doktoruna gitmiş doktoru gözünün içine vücuduna falan bakmış direkt teşhisi koymus GEBELIK KOLESTAZI kan tahlili istemiş şiddetini saptamak için ama 37e kadar dayanabilirsen ne ala. Yoksa bebek seni zehirler acil sezeryana almak zorunda kalırız demis. Daha neler duyacağız bakalım dualarınızı bekliyoruz
Valla çok haklısın burası da olmasa napardık bilmiyorumyok ben zaten küçük olduğunu kabul ettim endişe etmem o yüzden inşallah tabi yaa ben de inşallah senin gibi azaltabilirim keşke tamamen tiksinsek hepimiz içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
Merhaba aslında durum bende biraz karışık 25 haftalıkken ve her şey çok iyi giderken hiç bir sorun yokken sabah kanamayla uyandım. Acil apar topar
Hastaneye kaldırıldım. Doktorum plesantanın yüzde 5 lik kısmının ayrıldığını söyledi. İstirahat ediyorum sürekli ve kanamam çok şükür kendi durdu. Her an tekrarlayacak sanıyorum korku içindeyim. Bebeğimin hareketlerini tekmelerini karnımda değilde kasıklarım da hissediyorum. Normal mi? Acaba diyorum erken doğum riskimde mi var. Pazartesi kontrolüm var ama endişeliyim arada kasıklarım da hassasiyet ve hafif sızı da hissediyorum. Dr sabah akşam magnezyum verdi. Böyle olanlar varsa desteğinize ihtiyacım var
Ben de bunu begenmıstımBöyle yaptırdım benimkide iki katlı pazen kumaş sanırım müslin değil. Belki sonradan kullanacak olursam tek kat müslin yaptırırım yaz için falan
Benim 18.haftada kafası aşağıdaydı 22.haftada yukarıdaydı 26.hafta da yine döndü kafası aşağıda. Ne olacağı belli değil yani senin anlayacağınİnşallah kendi döner de, ama dönmezse yaparım canım sağol öneri için
Bende onlardan olayımtecrübesiz olunca insan herşeye korkuyor az önce anneme söyledim güldü dalga geçti benimle
Ha iyi o zaman aklıma geldi yazayım dedim yardımcı olur belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?