2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar felaket tellali gibiyim farkındayım ama olası ihtimalleri yaşanmış şeyleri bilelim diye size de söylüyorum. 34 haftalik hamile kuzenimin 3 4 gündür bütün vücudu kaşınıyormus avuç içi ayakaltina kadar onemsememis başta kasintidan ne olacak diye bu arada ten renginde de sararma sezmiş dun gece bana yazdı işte artık dayanamıyorum çok kötü diye. Bugün kendi doktoruna gitmiş doktoru gözünün içine vücuduna falan bakmış direkt teşhisi koymus GEBELIK KOLESTAZI kan tahlili istemiş şiddetini saptamak için ama 37e kadar dayanabilirsen ne ala. Yoksa bebek seni zehirler acil sezeryana almak zorunda kalırız demis. Daha neler duyacağız bakalım dualarınızı bekliyoruz

İçeriyi çok sıcak tutuyor hava sirkülasyonu olmadığı için bundan kullanmayın diyorlar ama ben yaptırdım en azından dışarıdayken yada hastaneden çıkarken falan kullanırım kapalı alanda önünü açarım zaten

Geçmiş olsun, ne demek oluyormuş kolestazı? Neden olarak bişey demiş mi doktor

Bazıları öyle istiyor benimde öyleydi

Muslın olandan mı yaptırmıstın sen canımm, ben de ıkı katlı pıkelı olandan begendım ama henuz karar veremedım

Muslın olandan mı yaptırmıstın sen canımm, ben de ıkı katlı pıkelı olandan begendım ama henuz karar veremedım
Böyle yaptırdım benimkide iki katlı pazen kumaş sanırım müslin değil. Belki sonradan kullanacak olursam tek kat müslin yaptırırım yaz için falan

Eklentiler

• IMG_0626.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 63
Çok geçmiş olsun sarılık tarzı bir şey mi

Zaten sadece dışarı çıkınca kullanmayı düşünüyorum kışın olacağı için soğu engellemek icin yeterlidir umarım

Yaz ve kış deney yapıyorlar bu puset örtüleriyle işi 45 dereceye kadar çıkıyor örtünün altında
Haa yok yazın kullanmayı düşünmüyorum sadece dışarı çıkınca soğuk girmemesi için çünkü ister istemez hastaneye git gel olacak, kapalı alanda açarım zaten önünü

Benimde kaşıntım vardı hatta doktorum kan tahlili istedi ama bir şey çıkmadı

Allah yardimcisi olsun
Ne demekmis o?

Böyle yaptırdım benimkide iki katlı pazen kumaş sanırım müslin değil. Belki sonradan kullanacak olursam tek kat müslin yaptırırım yaz için falan
Ben de bunu begenmıstım

Eklentiler

• Screenshot_20230826_172547_trendyol.com.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 58
Benim 18.haftada kafası aşağıdaydı 22.haftada yukarıdaydı 26.hafta da yine döndü kafası aşağıda. Ne olacağı belli değil yani senin anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…