- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.244
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.981
Geçmiş olsun, ne demek oluyormuş kolestazı? Neden olarak bişey demiş mi doktor
Çok geçmiş olsun sarılık tarzı bir şey mi
Benimde kaşıntım vardı hatta doktorum kan tahlili istedi ama bir şey çıkmadı
Cok sagolun hepiniz kızlar. Gebelik kolestazi karaciğer enzimleriyle alakalı birseymis 2 bin gebeden 1inde gozukuyormus ve cok tehlikeliymis önlem alinmazsa. Nedeni tam olarak bilinmiyor. Belirtileri işte böyle kaşıntı sarımtirak cilt rengi Allah korusun bizimde aklımızda bulunsun. Başımıza gelmesin insallahAllah yardimcisi olsun
Ne demekmis o?
AminCok sagolun hepiniz kızlar. Gebelik kolestazi karaciğer enzimleriyle alakalı birseymis 2 bin gebeden 1inde gozukuyormus ve cok tehlikeliymis önlem alinmazsa. Nedeni tam olarak bilinmiyor. Belirtileri işte böyle kaşıntı sarımtirak cilt rengi Allah korusun bizimde aklımızda bulunsun. Başımıza gelmesin insallah
Bunun bi tarafı müslin kumaş bir tarafı waffle kumaş. Ütü istemiyor waffle kumaş olunca ama çok kalın olabilir bu çünkü waffle kumaşlar sert oluyorBen de bunu begenmıstım
Ayy Allah korusun insan bir tedirgin oluyoCok sagolun hepiniz kızlar. Gebelik kolestazi karaciğer enzimleriyle alakalı birseymis 2 bin gebeden 1inde gozukuyormus ve cok tehlikeliymis önlem alinmazsa. Nedeni tam olarak bilinmiyor. Belirtileri işte böyle kaşıntı sarımtirak cilt rengi Allah korusun bizimde aklımızda bulunsun. Başımıza gelmesin insallah
Benimki detaylıda da öyleydi öncesinde de hep ters sağolsun oturuyor herhalde içerideBenim 18.haftada kafası aşağıdaydı 22.haftada yukarıdaydı 26.hafta da yine döndü kafası aşağıda. Ne olacağı belli değil yani senin anlayacağın
ben 2 günde 1 alıyorum ikinci gün yanıyo yine ama idare ediyorum. hiç almadığımda gerçekten çok kötü oluyorum gebelik öncesi de reflüm vardı ama sigarayı bırakınca geçmişti ilaç almama gerek kalmıyorduSeni çok iyi anlıyorum o yanmayı acıyı, acile gittim doktor bakmadı bile yapacak birşey yok ilaç veremem demişti. Şimdi işte doktoruma anlatınca durumu verdi, bu aralar iyiyim elhamdülillah o yüzden içmedim ilacı yine çoğalacak yanmalarım biliyorum o zaman içerim
Gruptakiler toplanıp bi gün yapalımYa sizde bi düşük mod varmı yaa evi temizledim ama zorla hiç bişi yapasım yok yemek yapasım yok ama zorla yapıyorum öyle boş boş yatasım var bide çok fena gün ortamına giresim var maksat yemek yemek
Hangi marka aldın canım ben de artık ihtiyaç duymaya başladım beni linkler misinKızlar araç sürenler hamilelik kemeri diye birsey aldım bunu daha önce nasıl keşfedememişim çok rahat hep alt kısım sıkı geliyor daralıyordum tavsiye ederim
Benim gun ici uykum gelmeye basladi, arafa kestiriyorum. ya da yatmaktan mayistim iyice bilmiyorum :)Ya sizde bi düşük mod varmı yaa evi temizledim ama zorla hiç bişi yapasım yok yemek yapasım yok ama zorla yapıyorum öyle boş boş yatasım var bide çok fena gün ortamına giresim var maksat yemek yemek
Aa ben ilk onu aldim daha 12 haftalikken. 2 kere izmir ist git gel yaptik. Hastaneye giderken bile rahatlikKızlar araç sürenler hamilelik kemeri diye birsey aldım bunu daha önce nasıl keşfedememişim çok rahat hep alt kısım sıkı geliyor daralıyordum tavsiye ederim
Trendyoldan aldım benim ikinci hamileliğim ama ilk defa boyle birşey varmış diye arkadaşımın önerisiyle gördüm bence gerçekten ihtiyaç çok rahatlıkHangi marka aldın canım ben de artık ihtiyaç duymaya başladım beni linkler misin
Ben duymuştum eşimde alalım deyip duruyor ama daha evdeyim diye gerek duymamıştım. Okullar açılınca hemen alsam daha iyi çok kullanmış olurumTrendyoldan aldım benim ikinci hamileliğim ama ilk defa boyle birşey varmış diye arkadaşımın önerisiyle gördüm bence gerçekten ihtiyaç çok rahatlık
EGGBABY Hamile Emniyet Kemeri Aparati Araç Koltuğu Için Güvenli Konforlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aslında görerek almak en ıyısı ama, nerden görüp alıcam, dısarı bıle cıkamıyorumBunun bi tarafı müslin kumaş bir tarafı waffle kumaş. Ütü istemiyor waffle kumaş olunca ama çok kalın olabilir bu çünkü waffle kumaşlar sert oluyor
Kısırlı börekli pastalı bişi olsun birazda dedikodu missGruptakiler toplanıp bi gün yapalım
Son zamanlarda var bişiler bende de du bakalımBenim gun ici uykum gelmeye basladi, arafa kestiriyorum. ya da yatmaktan mayistim iyice bilmiyorum :)
Aa ben ilk onu aldim daha 12 haftalikken. 2 kere izmir ist git gel yaptik. Hastaneye giderken bile rahatlik
Kac gundur kupon kullanmiyordum. Bugun petit minou corap aldimKızlar kod geldi super40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?