2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmiş olsun, ne demek oluyormuş kolestazı? Neden olarak bişey demiş mi doktor
Çok geçmiş olsun sarılık tarzı bir şey mi

Benimde kaşıntım vardı hatta doktorum kan tahlili istedi ama bir şey çıkmadı

Allah yardimcisi olsun
Ne demekmis o?
Cok sagolun hepiniz kızlar. Gebelik kolestazi karaciğer enzimleriyle alakalı birseymis 2 bin gebeden 1inde gozukuyormus ve cok tehlikeliymis önlem alinmazsa. Nedeni tam olarak bilinmiyor. Belirtileri işte böyle kaşıntı sarımtirak cilt rengi Allah korusun bizimde aklımızda bulunsun. Başımıza gelmesin insallah

Amin
Bu gruba yasaklandi zaten biliosun kasim oncesi erken dogum preklamsi seker tansiyon kolestazi. Bize hepsi yasak.

Ayy Allah korusun insan bir tedirgin oluyo

ben 2 günde 1 alıyorum ikinci gün yanıyo yine ama idare ediyorum. hiç almadığımda gerçekten çok kötü oluyorum gebelik öncesi de reflüm vardı ama sigarayı bırakınca geçmişti ilaç almama gerek kalmıyordu

Kızlar araç sürenler hamilelik kemeri diye birsey aldım bunu daha önce nasıl keşfedememişim çok rahat hep alt kısım sıkı geliyor daralıyordum tavsiye ederim

Ya sizde bi düşük mod varmı yaa evi temizledim ama zorla hiç bişi yapasım yok yemek yapasım yok ama zorla yapıyorum öyle boş boş yatasım var bide çok fena gün ortamına giresim var maksat yemek yemek
Gruptakiler toplanıp bi gün yapalım

Kızlar araç sürenler hamilelik kemeri diye birsey aldım bunu daha önce nasıl keşfedememişim çok rahat hep alt kısım sıkı geliyor daralıyordum tavsiye ederim
Hangi marka aldın canım ben de artık ihtiyaç duymaya başladım beni linkler misin

Ya sizde bi düşük mod varmı yaa evi temizledim ama zorla hiç bişi yapasım yok yemek yapasım yok ama zorla yapıyorum öyle boş boş yatasım var bide çok fena gün ortamına giresim var maksat yemek yemek
Benim gun ici uykum gelmeye basladi, arafa kestiriyorum. ya da yatmaktan mayistim iyice bilmiyorum :)
Aa ben ilk onu aldim daha 12 haftalikken. 2 kere izmir ist git gel yaptik. Hastaneye giderken bile rahatlik

Benim gun ici uykum gelmeye basladi, arafa kestiriyorum. ya da yatmaktan mayistim iyice bilmiyorum :)

Aa ben ilk onu aldim daha 12 haftalikken. 2 kere izmir ist git gel yaptik. Hastaneye giderken bile rahatlik
Son zamanlarda var bişiler bende de du bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…