- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.001
Canım buram buram gün tabağı çekti şu anKısırlı börekli pastalı bişi olsun birazda dedikodu missama biz hazırlamayalım
İnşallahhhh tek dileğim buAmin
Bu gruba yasaklandi zaten biliosun kasim oncesi erken dogum preklamsi seker tansiyon kolestazi. Bize hepsi yasak.
Ben Çeyizci tarzında bir yerde yaptırdım. Sende anlayan birini göndersen oda görüntülü arayıp kumaşları gösterse ona göre diktirirsinAslında görerek almak en ıyısı ama, nerden görüp alıcam, dısarı bıle cıkamıyorum
Başkan sensin organize et hemenKısırlı börekli pastalı bişi olsun birazda dedikodu missama biz hazırlamayalım
Şeker testi yapmışmıydın? Bide bişe sorcam senin karnın yukarıda mı biraz mideye acaba çok mu baskı yapıyo o yüzdende mide bulantısı ve yanması fazla yaşıyor olabilirsin belki. Ya acıkınca bende de bi haller oluyo gözüm kararıyor kafamı kaldıramıyorum doyana kadar. Atıştırmalık falan asla etkili değil karnım doyunca rahatlama geliyo belki sende kustupun için tam doymuyosundur o etkiliyordur. Doktora sordun mu?benim birkaç gündür yemekten sonra inanılmaz bi kusma isteğim oluyor ve başım uyuşuyor resmen tansiyonumu ölçtürdüm tansiyonum da normal anlamıyorum neden oluyor
Hepimiz başkanız kızlar ben listeci başıyım sadeceBaşkan sensin organize et hemen
bence mideye çok basıyo o yüzden böyle oluyo kustum rahatladım. şeker testim cumartesi ama suyum normaldi kan şekerimde hep normal çıkıyordu bilmiyorum neden olduğunu cumartesi öğrenicem. ben bi doğuraydım artık ya kus kus içim çıktı kusucam dememden bıktı insanlarŞeker testi yapmışmıydın? Bide bişe sorcam senin karnın yukarıda mı biraz mideye acaba çok mu baskı yapıyo o yüzdende mide bulantısı ve yanması fazla yaşıyor olabilirsin belki. Ya acıkınca bende de bi haller oluyo gözüm kararıyor kafamı kaldıramıyorum doyana kadar. Atıştırmalık falan asla etkili değil karnım doyunca rahatlama geliyo belki sende kustupun için tam doymuyosundur o etkiliyordur. Doktora sordun mu?
Ben de 12. Haftanın ardından yeniden kusma moduna geçtim gibi ya midem ağzımda geziyorumbence mideye çok basıyo o yüzden böyle oluyo kustum rahatladım. şeker testim cumartesi ama suyum normaldi kan şekerimde hep normal çıkıyordu bilmiyorum neden olduğunu cumartesi öğrenicem. ben bi doğuraydım artık ya kus kus içim çıktı kusucam dememden bıktı insanlar
valla önceden 5 çocuk diyorduk eşim bile artık bize bi tane yeter ben sana tekrar bunu yaşatamam diyo ahshdhd YETOOOOOBen de 12. Haftanın ardından yeniden kusma moduna geçtim gibi ya midem ağzımda geziyorumyanacak bir şeyde yemedim ama öyle böyle bir yanma değil
gülce'nin fonetiği çok hoş benceKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
Bebeqonda uygundu ama şuan ne durumda bilmiyorum gülce daha güzel gibuKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
İlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhaldevalla önceden 5 çocuk diyorduk eşim bile artık bize bi tane yeter ben sana tekrar bunu yaşatamam diyo ahshdhd YETOOOOO
GülceKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
Yaa üzülme kuşum geçici hepsi ne kaldı şurda Allah elbet mükâfatını verir bu kadar sıkıntınınbence mideye çok basıyo o yüzden böyle oluyo kustum rahatladım. şeker testim cumartesi ama suyum normaldi kan şekerimde hep normal çıkıyordu bilmiyorum neden olduğunu cumartesi öğrenicem. ben bi doğuraydım artık ya kus kus içim çıktı kusucam dememden bıktı insanlar
Trendyolda rokokoevi diye bi sayfa var takımlarına bayılıyorum lohusa takımı ile beraber hastane çıkışınıda orda yaptırmak istiyorum isme bi karar verebilirsekBebeqonda uygundu ama şuan ne durumda bilmiyorum gülce daha güzel gibu
Benimki de aynı 23 24.haftada kusmam bitti o da yani mide bulantısı devam kusma bittiİlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhaldebaşımdan ayrılmıyordu adam
Gülce çok güzelKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?