2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslında görerek almak en ıyısı ama, nerden görüp alıcam, dısarı bıle cıkamıyorum
Ben Çeyizci tarzında bir yerde yaptırdım. Sende anlayan birini göndersen oda görüntülü arayıp kumaşları gösterse ona göre diktirirsin

benim birkaç gündür yemekten sonra inanılmaz bi kusma isteğim oluyor ve başım uyuşuyor resmen tansiyonumu ölçtürdüm tansiyonum da normal anlamıyorum neden oluyor

benim birkaç gündür yemekten sonra inanılmaz bi kusma isteğim oluyor ve başım uyuşuyor resmen tansiyonumu ölçtürdüm tansiyonum da normal anlamıyorum neden oluyor
Şeker testi yapmışmıydın? Bide bişe sorcam senin karnın yukarıda mı biraz mideye acaba çok mu baskı yapıyo o yüzdende mide bulantısı ve yanması fazla yaşıyor olabilirsin belki. Ya acıkınca bende de bi haller oluyo gözüm kararıyor kafamı kaldıramıyorum doyana kadar. Atıştırmalık falan asla etkili değil karnım doyunca rahatlama geliyo belki sende kustupun için tam doymuyosundur o etkiliyordur. Doktora sordun mu?

bence mideye çok basıyo o yüzden böyle oluyo kustum rahatladım. şeker testim cumartesi ama suyum normaldi kan şekerimde hep normal çıkıyordu bilmiyorum neden olduğunu cumartesi öğrenicem. ben bi doğuraydım artık ya kus kus içim çıktı kusucam dememden bıktı insanlar

Ben de 12. Haftanın ardından yeniden kusma moduna geçtim gibi ya midem ağzımda geziyorum yanacak bir şeyde yemedim ama öyle böyle bir yanma değil

Ben de 12. Haftanın ardından yeniden kusma moduna geçtim gibi ya midem ağzımda geziyorum yanacak bir şeyde yemedim ama öyle böyle bir yanma değil
valla önceden 5 çocuk diyorduk eşim bile artık bize bi tane yeter ben sana tekrar bunu yaşatamam diyo ahshdhd YETOOOOO

valla önceden 5 çocuk diyorduk eşim bile artık bize bi tane yeter ben sana tekrar bunu yaşatamam diyo ahshdhd YETOOOOO
İlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhalde başımdan ayrılmıyordu adam

Yaa üzülme kuşum geçici hepsi ne kaldı şurda Allah elbet mükâfatını verir bu kadar sıkıntının

Kızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldıkinstagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
Bebeqonda uygundu ama şuan ne durumda bilmiyorum gülce daha güzel gibu
Trendyolda rokokoevi diye bi sayfa var takımlarına bayılıyorum lohusa takımı ile beraber hastane çıkışınıda orda yaptırmak istiyorum isme bi karar verebilirsek

İlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhalde başımdan ayrılmıyordu adam
Benimki de aynı 23 24.haftada kusmam bitti o da yani mide bulantısı devam kusma bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…