- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.021
bizimde kendimize gelmemiz birkaç sene alır kesinİlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhaldebaşımdan ayrılmıyordu adam
ay inşallahhhYaa üzülme kuşum geçici hepsi ne kaldı şurda Allah elbet mükâfatını verir bu kadar sıkıntının
Benimkinin acıma duygusu 0, şimdiden ikinciyi düşünüyor beyfendiİlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhaldebaşımdan ayrılmıyordu adam
Hayırlı olsunKac gundur kupon kullanmiyordum. Bugun petit minou corap aldimcoktatlilar icimde kalcakti almasaydim :)
Ay yok çok zor belki daha sonraBenimkinin acıma duygusu 0, şimdiden ikinciyi düşünüyor beyfendihalbuki semptomların aynısı yaşıyor benle, bu sabah midem yanıyor diye diye başımın etini yedi
Hamilelikten sonra bebişle ilgilenme de yoruyor arkadaşım 1 yıl sonra rahat edersin dedibizimde kendimize gelmemiz birkaç sene alır kesin
ay inşallahhhendişe ediyorum acaba şekerim mi var niye bu kadar kötü oluyorum diyorum cumartesi gideyim de rahatlayacağım bir şey çıkmazsa
GülceKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
1 yil degil 4 yasina geldiginde rahatlamistim ben birazHamilelikten sonra bebişle ilgilenme de yoruyor arkadaşım 1 yıl sonra rahat edersin dedi
motivasyon konuşmacısı mısınız hanımlar ahshsh1 yil degil 4 yasina geldiginde rahatlamistim ben birazhele 2 yas sendromu insanin omrunu yiyen bi sey
Güzel düşünüyoruuuuzzbizimde kendimize gelmemiz birkaç sene alır kesin
ay inşallahhhendişe ediyorum acaba şekerim mi var niye bu kadar kötü oluyorum diyorum cumartesi gideyim de rahatlayacağım bir şey çıkmazsa
Saglikla zamaninda gelsinler de varsin biz yorulalim sonrasindamotivasyon konuşmacısı mısınız hanımlar ahshsh
Canım ben de 27 Temmuzdan beri giriyorum,akrobatik hareketler de yapıyorum suda hamile oldugumu unutuyorumMerhaba canım 20 temmuzdan 4 Eylül e kadar hergün denize girdim bebiş karnımda çok hareketlenmeye başladı bi sıkıntı yaşamadım
ben kesin nefes alıyor mu boğulur mu falan diye evham queen olurumSaglikla zamaninda gelsinler de varsin biz yorulalim sonrasindahamilelikteki acaba bebegime bi sey mi oldu korkusu olmuyor sonucta.
Ilk zamanlar yapiyordum onu . Uyuyan cocugu uyandirmisligim var. Esim de kalp krizi gecirmisti evlendigimiz yil. Hala gece uyaninca kontrol ediyorum bi sey olmus mu diye korkumdanben kesin nefes alıyor mu boğulur mu falan diye evham queen olurum
çok geçmiş olsun. benim eşim kalbinden bir şey çekilecekti öncesinde nabzını yavaşlatan bir ilaç verdiler o gece hiç uyuyamadım sürekli kalbi atıyo mu nefes alıyo mu yan etki yaptı mı diye kontrol ettim. senin gerginliğini hayal bile edemiyorumIlk zamanlar yapiyordum onu . Uyuyan cocugu uyandirmisligim var. Esim de kalp krizi gecirmisti evlendigimiz yil. Hala gece uyaninca kontrol ediyorum bi sey olmus mu diye korkumdan
Hep yanimizda olsunlar insallah. Rabbim hep birlikte uyuyup uyanmayi nasip etsinçok geçmiş olsun. benim eşim kalbinden bir şey çekilecekti öncesinde nabzını yavaşlatan bir ilaç verdiler o gece hiç uyuyamadım sürekli kalbi atıyo mu nefes alıyo mu yan etki yaptı mı diye kontrol ettim. senin gerginliğini hayal bile edemiyorum
Bende sabah kahvaltı hazırlarken bayıldım eşim şimdi o yüzden korkuyor en son gözlerim gitti etraf karardıIlk zamanlar yapiyordum onu . Uyuyan cocugu uyandirmisligim var. Esim de kalp krizi gecirmisti evlendigimiz yil. Hala gece uyaninca kontrol ediyorum bi sey olmus mu diye korkumdan
Ay Allah korusun canim. Gecmis olsun dikkat etBende sabah kahvaltı hazırlarken bayıldım eşim şimdi o yüzden korkuyor en son gözlerim gitti etraf karardıhamilelikte de olur diye korkuyor
Ay Allah korusun canim. Gecmis olsun dikkat et
ayyy ben bi kere tekken evde bayıldım hamileliğimin başındaBende sabah kahvaltı hazırlarken bayıldım eşim şimdi o yüzden korkuyor en son gözlerim gitti etraf karardıhamilelikte de olur diye korkuyor
Evet ya skip hoplar çok tatlı . Dün arkadaşımla konuştum o Stylo Paris almış kolları hep sökülmüş böyle arkası sırt çantası kulbu gibi olan çantalara bakıyorum . Juno Oslo’yu beğendimSkip hop un çantasını aldım dün ulaştı elime kalitesi kullanışı vs harika çok beğendim hemen içini doldurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?