2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhalde başımdan ayrılmıyordu adam
bizimde kendimize gelmemiz birkaç sene alır kesin
Yaa üzülme kuşum geçici hepsi ne kaldı şurda Allah elbet mükâfatını verir bu kadar sıkıntının
ay inşallahhh endişe ediyorum acaba şekerim mi var niye bu kadar kötü oluyorum diyorum cumartesi gideyim de rahatlayacağım bir şey çıkmazsa

İlk 3 ayda çok kusma oldu eşim çocuk çok istiyordu o zaman bana ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim dedi bir daha çocuk istemez herhalde başımdan ayrılmıyordu adam
Benimkinin acıma duygusu 0, şimdiden ikinciyi düşünüyor beyfendi halbuki semptomların aynısı yaşıyor benle, bu sabah midem yanıyor diye diye başımın etini yedi

ay inşallahhh endişe ediyorum acaba şekerim mi var niye bu kadar kötü oluyorum diyorum cumartesi gideyim de rahatlayacağım bir şey çıkmazsa
Hamilelikten sonra bebişle ilgilenme de yoruyor arkadaşım 1 yıl sonra rahat edersin dedi

Güzel düşünüyoruuuuzz sonunda bebeğimiz gelince onu koklayınca geçecek inşallah hepsi

Merhaba canım 20 temmuzdan 4 Eylül e kadar hergün denize girdim bebiş karnımda çok hareketlenmeye başladı bi sıkıntı yaşamadım
Canım ben de 27 Temmuzdan beri giriyorum,akrobatik hareketler de yapıyorum suda hamile oldugumu unutuyorum ama 6-8 arası sabah erken saatlerde giriyorum deniz temiz kalabalık değilken.2 gündür hareketleri artti yarın öğrenicem bakalım her şey yolunda mi

ben kesin nefes alıyor mu boğulur mu falan diye evham queen olurum
Ilk zamanlar yapiyordum onu . Uyuyan cocugu uyandirmisligim var. Esim de kalp krizi gecirmisti evlendigimiz yil. Hala gece uyaninca kontrol ediyorum bi sey olmus mu diye korkumdan

Ilk zamanlar yapiyordum onu . Uyuyan cocugu uyandirmisligim var. Esim de kalp krizi gecirmisti evlendigimiz yil. Hala gece uyaninca kontrol ediyorum bi sey olmus mu diye korkumdan
çok geçmiş olsun. benim eşim kalbinden bir şey çekilecekti öncesinde nabzını yavaşlatan bir ilaç verdiler o gece hiç uyuyamadım sürekli kalbi atıyo mu nefes alıyo mu yan etki yaptı mı diye kontrol ettim. senin gerginliğini hayal bile edemiyorum

Hep yanimizda olsunlar insallah. Rabbim hep birlikte uyuyup uyanmayi nasip etsin

Bende sabah kahvaltı hazırlarken bayıldım eşim şimdi o yüzden korkuyor en son gözlerim gitti etraf karardı hamilelikte de olur diye korkuyor

Tansiyonum da düşük ya o da baygınlık yapabilirmis o yüzden tek bir yere gidemiyorum eşimin için günleri Allah'tan pazar değil cuma doktora bile beraber gidiyoruz sağlık ocağına işte tek gidiyorum bazen zorunlu oldukça
Ay Allah korusun canim. Gecmis olsun dikkat et

Bende sabah kahvaltı hazırlarken bayıldım eşim şimdi o yüzden korkuyor en son gözlerim gitti etraf karardı hamilelikte de olur diye korkuyor
ayyy ben bi kere tekken evde bayıldım hamileliğimin başında mutfakta kahvaltı hazırlıyordum bayılacağımı anladım yere oturdum gerisi yok ben de ayıldığımda kulaklarım uğulduyordu soğuk ter dökmüştüm

Skip hop un çantasını aldım dün ulaştı elime kalitesi kullanışı vs harika çok beğendim hemen içini doldurduk
Evet ya skip hoplar çok tatlı . Dün arkadaşımla konuştum o Stylo Paris almış kolları hep sökülmüş böyle arkası sırt çantası kulbu gibi olan çantalara bakıyorum . Juno Oslo’yu beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…