2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dolap için fiyat soranınız var mııı? 3 kapaklı dolap ve şifonyer düşünüyorum. Yaptırmak istiyorum fiyatlar ne acaba? Ona göre de ikea dan almaya karar vereceğiiim

Bizimkisi baba ile iletişim kuruyor artık bana pek pas vermiyor ama babanın sesini duyunca feci tekmeler atıyor sürekli karnımda yer değiştiriyor sabahlara kadar tekme yiyorum gün içerisinde de devam ediyor ben kesinlikle tatil döneminde çok yürümeme ve sürekli denize girmeme yoruyorum

valla önceden 5 çocuk diyorduk eşim bile artık bize bi tane yeter ben sana tekrar bunu yaşatamam diyo ahshdhd YETOOOOO
Seninki yine insaflı günde 15 kere kustuğumu unutmuş gibi eşim herşeyi pembe alma ikinciye kıyafetler elimizde patlamasın diyor

Seninki yine insaflı günde 15 kere kustuğumu unutmuş gibi eşim herşeyi pembe alma ikinciye kıyafetler elimizde patlamasın diyor
ayyy cinnet instagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo

ayyy cinnet instagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
Ay o kadına çok kötü yorumlar geldi yaa çok üzüldüm sanki millete neyse kadın bakıyorda doğuruyor. Kız cidden de bakıyorlar çocuklara hee hepsi de mutlu

Ya bizimki de 2-3 gündür çok hareketli. Ama ben öyle şiddetli tekme yemiyorum belki daha cılız olduğu içindir. Hep karnım atıyor, içeride hareket ediyor sürekli. Eşim elini koyunca da atıyor sürekli

Ya bizimki de 2-3 gündür çok hareketli. Ama ben öyle şiddetli tekme yemiyorum belki daha cılız olduğu içindir. Hep karnım atıyor, içeride hareket ediyor sürekli. Eşim elini koyunca da atıyor sürekli
Sen bekle 26 ol bı görücem

75 gramlık şeker yükleme testi sonucunda 60.dakika 179
120.dakika 136 bu sonuçlar nasıl sizce doktorumla yarın görüşeceğim.25+4 haftalık oldu. Doktorum direk 75 lik yaptır dediği için öyle yaptırdım

Benim bugün şeker yüklemem yapılmışti
50 gram içtim 0. Dakika 120 , 60. Dakika 260 çıktı doktora gösterdim com yuksek olduğunu söyledi acil takip ve diyetisyen istedi diyetisyene gittim ve sıkı bı diyet listesi verdi bir hafta boyunca şeker ölçüm cihazı ile şeker ölçücem durma göre eğer düşme varsa kontroller ayda bır olacakmış düşme olmazsa haftada bir cagiracakmis şekerin yüksek olmasına rağmen suyum normal bebek normal ilerliyo inşallah şu şeker düşer kızlar dua edin

Sen diyince yok ya yapmamıştır diyerek gidip baktım gerçekten 6.ya hamileymiş. Daha yeni doğurmasını geçtim bunlarda hiç korunmak falan yok demek ki şokkkkk ndksldkfştşg

Sen diyince yok ya yapmamıştır diyerek gidip baktım gerçekten 6.ya hamileymiş. Daha yeni doğurmasını geçtim bunlarda hiç korunmak falan yok demek ki şokkkkk ndksldkfştşg
Bi de ozlem oz var o da 4. Ye hamile. En kucuk cocugu daha yurumuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…