- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.041
Dikkat et kendine yaayyy ben bi kere tekken evde bayıldım hamileliğimin başındamutfakta kahvaltı hazırlıyordum bayılacağımı anladım yere oturdum gerisi yok ben de ayıldığımda kulaklarım uğulduyordu soğuk ter dökmüştüm
Bizimkisi baba ile iletişim kuruyor artıkCanım ben de 27 Temmuzdan beri giriyorum,akrobatik hareketler de yapıyorum suda hamile oldugumu unutuyorumama 6-8 arası sabah erken saatlerde giriyorum deniz temiz kalabalık değilken.2 gündür hareketleri artti yarın öğrenicem bakalım her şey yolunda mi
Seninki yine insaflı günde 15 kere kustuğumu unutmuş gibi eşim herşeyi pembe alma ikinciye kıyafetler elimizde patlamasın diyorvalla önceden 5 çocuk diyorduk eşim bile artık bize bi tane yeter ben sana tekrar bunu yaşatamam diyo ahshdhd YETOOOOO
Adam ikinciyi de düşünüyor Allah'ım keşke bor seferde onlar hamile kalsa ,Seninki yine insaflı günde 15 kere kustuğumu unutmuş gibi eşim herşeyi pembe alma ikinciye kıyafetler elimizde patlamasın diyor
ayyy cinnetSeninki yine insaflı günde 15 kere kustuğumu unutmuş gibi eşim herşeyi pembe alma ikinciye kıyafetler elimizde patlamasın diyor
Onunla özlem miydi ona Allah akıl fikir versinayyy cinnetinstagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
Ay o kadına çok kötü yorumlar geldi yaa çok üzüldüm sanki millete neyse kadın bakıyorda doğuruyor. Kız cidden de bakıyorlar çocuklara hee hepsi de mutluayyy cinnetinstagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
Neden erken gelme riski var ?Kızlar valla ben niyeyse kasımın ilk haftaları doğururum diye düşünüyorum. Daha doğrusu şöyle erken gelme riski olduğu için benim için hedef 32. Haftaya varmak oda kasımın ilk haftası
Akıl tutulması sankı cocuk yok bana sacma geldiayyy cinnetinstagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
Ya bizimki de 2-3 gündür çok hareketli. Ama ben öyle şiddetli tekme yemiyorum belki daha cılız olduğu içindir. Hep karnım atıyor, içeride hareket ediyor sürekli. Eşim elini koyunca da atıyor sürekliBizimkisi baba ile iletişim kuruyor artıkbana pek pas vermiyor ama babanın sesini duyunca feci tekmeler atıyor sürekli karnımda yer değiştiriyor sabahlara kadar tekme yiyorum gün içerisinde de devam ediyor ben kesinlikle tatil döneminde çok yürümeme ve sürekli denize girmeme yoruyorum
Sen bekle 26 ol bı görücemYa bizimki de 2-3 gündür çok hareketli. Ama ben öyle şiddetli tekme yemiyorum belki daha cılız olduğu içindir. Hep karnım atıyor, içeride hareket ediyor sürekli. Eşim elini koyunca da atıyor sürekli
Paket olunca evet ödeme yapılmıyomuş pakete dahilmiş herşeyBen de medicale gidiyorum hiç bir ödeme yapmadım şeker için. Doğum paketim vsr
Bu his bile çok güzelSen bekle 26 ol bı görücem
Sen diyince yok ya yapmamıştır diyerek gidip baktım gerçekten 6.ya hamileymiş. Daha yeni doğurmasını geçtim bunlarda hiç korunmak falan yok demek ki şokkkkk ndksldkfştşgayyy cinnetinstagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
Gelirse yaz buraya ben de takipteyim :) dün telefon elimde uyuya kalmışım ürünü100 e 40 kupon bugün gelmeyecek heraldebeklemedeyim
Bi de ozlem oz var o da 4. Ye hamile. En kucuk cocugu daha yurumuyor bileSen diyince yok ya yapmamıştır diyerek gidip baktım gerçekten 6.ya hamileymiş. Daha yeni doğurmasını geçtim bunlarda hiç korunmak falan yok demek ki şokkkkk ndksldkfştşg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?