2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
75 gramlık şeker yükleme testi sonucunda 60.dakika 179
120.dakika 136 bu sonuçlar nasıl sizce doktorumla yarın görüşeceğim.25+4 haftalık oldu. Doktorum direk 75 lik yaptır dediği için öyle yaptırdım
179 olan biraz yüksek ama 1 saat sonrası düşmeye başlaması iyi

Ben bugün yaptorıdm açlık 81
120 . Dakikada ilk ölçümü yaptılar 111 çıktı

Dolap için fiyat soranınız var mııı? 3 kapaklı dolap ve şifonyer düşünüyorum. Yaptırmak istiyorum fiyatlar ne acaba? Ona göre de ikea dan almaya karar vereceğiiim
Ben de aynı şekilde 3 kapılı dolap ve şifonyer düşünüyorum. Koçtaş’ta 3 kapılı dolap 3900 di gayet uygum geldi annem 4 kapılı al diyor diğerine de ortalıktakileri doldurursun dedi bizim ev biraz küçük de

Bende kızımdan kalanları biberonları atmadım ama benimkiler cam değil (aventin) başlığını değiştirip kullanabilirmiyim acaba
Kullanabilirsin istersen. Benim de biri pp biri camdi. Pp olani kullanasim gelmedi. Biz mamadan cok daha sonraki donemde bitki cayi icirirken filan kullanmistik. Rengi sararmis pp olanin. O yuzden sadece cam olani kullanmak istedim

Bi de şey diyo allah bize 6. Bebek nasip ettiyse bizim kabulümüzdür diyor gerçekten korunma önlem falan hiç tercih etmiyorlar o kesin :))
Ben merak ettim şimdi baktım da 6.yı ilan ettiği foto yorumlarına, biri kızın korunmaya alerjisi var demiş YouTube’da video çekmiş bu konu ile ilgili :) insan hayret ediyor

Kullanabilirsin istersen. Benim de biri pp biri camdi. Pp olani kullanasim gelmedi. Biz mamadan cok daha sonraki donemde bitki cayi icirirken filan kullanmistik. Rengi sararmis pp olanin. O yuzden sadece cam olani kullanmak istedim
Ben sadece ilk ay geceleri 1 öğün mama verdim canım aslında çok az kullanıldı ama üstünden 8 sene geçmiş o yüzden tereddütteyim

Ben merak ettim şimdi baktım da 6.yı ilan ettiği foto yorumlarına, biri kızın korunmaya alerjisi var demiş YouTube’da video çekmiş bu konu ile ilgili :) insan hayret ediyor
Hahaha ben sok oldum ya videoyu izledigimde. 32yasinda mi ne ozden 6. Ya okey. Yani ben anlamadim oncelikle ceket aysa hamile kalio yani ayri basari. Bi de bu devirde maddi manevi. Nebilym ya.

Bi de şey diyo allah bize 6. Bebek nasip ettiyse bizim kabulümüzdür diyor gerçekten korunma önlem falan hiç tercih etmiyorlar o kesin :))
Korunma yöntemlerine alerjisi varmış onun kocasınında var galiba of ne dedikodu yapmışsınız geç kaldım ben

Kizlar termometreyi hangi marka aldiniz xiaominin ki 149 a geliyor n11 de %10 indim uyguluyor alsam mi kararsiz kaldim alanlar varmi aranizda

Kizlar termometreyi hangi marka aldiniz xiaominin ki 149 a geliyor n11 de %10 indim uyguluyor alsam mi kararsiz kaldim alanlar varmi aranizda
Ben aldım avuç içi kadar. Ama iş görüyor

Eklentiler

• image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 33
Evet duydum onu. insanlar bakmayacagi cocugu yapmamali. Erkek olur diye her sene yapiyorlar sanirim
Yani Instagram'da beğeni uğruna yapma bunu bakacaksan eğiteceksen yetebileceksen yap sırf izlenme uğruna o çocuğun bacağını sıktı yani içim gitti o videosunda bazıları anne baba olmayı hak etmiyor ya sen o günahsız yavrunun etini nasıl sıkarsın vicdan yokmu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…