- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.061
Adam 6.ya motivasyon için tekrardan düğün yapıp evlendi Özden ileayyy cinnetinstagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
179 olan biraz yüksek ama 1 saat sonrası düşmeye başlaması iyi75 gramlık şeker yükleme testi sonucunda 60.dakika 179
120.dakika 136 bu sonuçlar nasıl sizce doktorumla yarın görüşeceğim.25+4 haftalık oldu. Doktorum direk 75 lik yaptır dediği için öyle yaptırdım
GülceKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
Ben de aynı şekilde 3 kapılı dolap ve şifonyer düşünüyorum. Koçtaş’ta 3 kapılı dolap 3900 di gayet uygum geldi annem 4 kapılı al diyor diğerine de ortalıktakileri doldurursun dedi bizim ev biraz küçük deDolap için fiyat soranınız var mııı? 3 kapaklı dolap ve şifonyer düşünüyorum. Yaptırmak istiyorum fiyatlar ne acaba? Ona göre de ikea dan almaya karar vereceğiiim
Evet bi ara önüme düşüyordu 5.ye son diyordu. Bunlar korunmayı mı bilmiyorlar acaba :)ayyy cinnetinstagramda bir kadın var ya özden diye 6.ya hamileymiş birinde canımız çıktı millet 6yı yapıyo
Bende kızımdan kalanları biberonları atmadım ama benimkiler cam değil (aventin) başlığını değiştirip kullanabilirmiyim acabaIkili pp olandan aldim 280 e geldi. Oglumdan kalan cam vardi bi tane de emzigini degistirerek onu da kullanacagim
Kullanabilirsin istersen. Benim de biri pp biri camdi. Pp olani kullanasim gelmedi. Biz mamadan cok daha sonraki donemde bitki cayi icirirken filan kullanmistik. Rengi sararmis pp olanin. O yuzden sadece cam olani kullanmak istedimBende kızımdan kalanları biberonları atmadım ama benimkiler cam değil (aventin) başlığını değiştirip kullanabilirmiyim acaba
Gelmiş bitmiş sanırımGelirse yaz buraya ben de takipteyim :) dün telefon elimde uyuya kalmışım ürünü
Bi de şey diyo allah bize 6. Bebek nasip ettiyse bizim kabulümüzdür diyorEvet bi ara önüme düşüyordu 5.ye son diyordu. Bunlar korunmayı mı bilmiyorlar acaba :)
Ben merak ettim şimdi baktım da 6.yı ilan ettiği foto yorumlarına, biri kızın korunmaya alerjisi var demiş YouTube’da video çekmiş bu konu ile ilgili :) insan hayret ediyorBi de şey diyo allah bize 6. Bebek nasip ettiyse bizim kabulümüzdür diyorgerçekten korunma önlem falan hiç tercih etmiyorlar o kesin :))
Ayyy balimM pek guzel olmus cok guzel olmus
Ben sadece ilk ay geceleri 1 öğün mama verdim canım aslında çok az kullanıldı ama üstünden 8 sene geçmiş o yüzden tereddütteyimKullanabilirsin istersen. Benim de biri pp biri camdi. Pp olani kullanasim gelmedi. Biz mamadan cok daha sonraki donemde bitki cayi icirirken filan kullanmistik. Rengi sararmis pp olanin. O yuzden sadece cam olani kullanmak istedim
Hahaha ben sok oldum ya videoyu izledigimde. 32yasinda mi ne ozden 6. Ya okey. Yani ben anlamadim oncelikle ceket aysa hamile kalio yani ayri basari. Bi de bu devirde maddi manevi. Nebilym ya.Ben merak ettim şimdi baktım da 6.yı ilan ettiği foto yorumlarına, biri kızın korunmaya alerjisi var demiş YouTube’da video çekmiş bu konu ile ilgili :) insan hayret ediyor
Korunma yöntemlerine alerjisi varmış onunBi de şey diyo allah bize 6. Bebek nasip ettiyse bizim kabulümüzdür diyorgerçekten korunma önlem falan hiç tercih etmiyorlar o kesin :))
bacı 5 çocuk doğal korunma yöntemi benceKorunma yöntemlerine alerjisi varmış onunkocasınında var galiba of ne dedikodu yapmışsınız geç kaldım ben
Bu kadın o çocuğun bacağını sıktı şikayet EtilerBi de ozlem oz var o da 4. Ye hamile. En kucuk cocugu daha yurumuyor bile
Ben aldım avuç içi kadar. Ama iş görüyorKizlar termometreyi hangi marka aldiniz xiaominin ki 149 a geliyor n11 de %10 indim uyguluyor alsam mi kararsiz kaldim alanlar varmi aranizda
Evet duydum onu.Bu kadın o çocuğun bacağını sıktı şikayet Etiler
Yani Instagram'da beğeni uğruna yapma bunu bakacaksan eğiteceksen yetebileceksen yap sırf izlenme uğruna o çocuğun bacağını sıktı yani içim gitti o videosunda bazıları anne baba olmayı hak etmiyor ya sen o günahsız yavrunun etini nasıl sıkarsın vicdan yokmu sendeEvet duydum onu.insanlar bakmayacagi cocugu yapmamali. Erkek olur diye her sene yapiyorlar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?