- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.081
Ay baya kucukmus gercekten fiyat olarak kaca almistin canimBen aldım avuç içi kadar. Ama iş görüyor
Ben 179a aldım trendyoldanAy baya kucukmus gercekten fiyat olarak kaca almistin canim
Enabızda nerde gözüküyor bende gözükmüyorBende aynı durumdayım 24. Haftadayım ama e- nabızda 25. Hafta görünüyor.
İş yeri doktoruma yada cumartesi randevuya gittiğimde kadın dopumcuöa bende soracağım bu konuyu çünkü karışıklık olabilir bir hafta önden göründüğümüz için
Akıllı asistandaEnabızda nerde gözüküyor bende gözükmüyor
Sen ne dedin? Keske alabilseydin abla demedin mi? Sen hsmile kaldiginda sen de alirsin bosver demedin mi!? Sustun mu? Ne bozuyosun sinirini.deger mi allah askina. Kim ki oKızlar o kadar sinirim bozuk ki, ne zamandır iş yerinde bir kadın benden büyük abla yani bana laf sokuyordu alttan alttan rapor alıyorsun gibisinden. Bugün resmen benimle kavga etti neymiş keşke benim gibi rahat olabilse de rapor alsaymış. Yemin ederim sinirimi bozdu, sanki kendisi veriyor maaşımı, millet iyice kafayı sıyırmış
Evet bi ara önüme düşüyordu 5.ye son diyordu. Bunlar korunmayı mı bilmiyorlar acaba :)
ben birini tutturana kadar canım çıktı%99 koruma güvencesi veriyor bazı korunma yöntemleri ama bunlar hep %1 e denk geliyor nasıl oluyorsa gerçi çevremizde de var biz istemiyoruz en az bir yıl diyip 2 ayda hamile kalip ay kazayla oldu diyenler ayda 1 gün yumurtan çatlıyor maksimum 30 günde 3 gün hamilelik sansin var istemiyorsun kazalar da hep o günleri buluyor biz de ovulasyon testinde bugün mü pik yoksa yarın mi diye düşünelim
Rapor senin en doğal hakkin üstelik hamilesin. Rapor alana patron bile karisamaz o kim ki karışıyor? Ben olsam üstüme şikayet ederim böyle yaratıklar için kendini de bebeğini de strese sokmaya değmez bunu net anladım.Kızlar o kadar sinirim bozuk ki, ne zamandır iş yerinde bir kadın benden büyük abla yani bana laf sokuyordu alttan alttan rapor alıyorsun gibisinden. Bugün resmen benimle kavga etti neymiş keşke benim gibi rahat olabilse de rapor alsaymış. Yemin ederim sinirimi bozdu, sanki kendisi veriyor maaşımı, millet iyice kafayı sıyırmış
Kadın kadının düşmanı diyorlar ya o kadar doğru ki bu. Pis kıskançlar bazılarında gerçekten hiç vicdan yok. Geçen sene benim işyerinde hamile bi arkadaşım vardı ne kadar yardımcı oluyordum ben ona her anlamda sen yorulma hamilesin diye. Daha önce hamile olmuş olmak gerekmiyor yani empati kurmak için. İş yerimdeki erkek arkadaşlar hep çok anlayışlılar bana karşı ama bazı kadınlar canavar gibiler anlayamıyorum.Kızlar o kadar sinirim bozuk ki, ne zamandır iş yerinde bir kadın benden büyük abla yani bana laf sokuyordu alttan alttan rapor alıyorsun gibisinden. Bugün resmen benimle kavga etti neymiş keşke benim gibi rahat olabilse de rapor alsaymış. Yemin ederim sinirimi bozdu, sanki kendisi veriyor maaşımı, millet iyice kafayı sıyırmış
Ayy şaka gibi bide bunu yüzüne karşı söylemiş olmasına şok oldumRapor senin en doğal hakkin üstelik hamilesin. Rapor alana patron bile karisamaz o kim ki karışıyor? Ben olsam üstüme şikayet ederim böyle yaratıklar için kendini de bebeğini de strese sokmaya değmez bunu net anladım.
Kadinin düşmanı yine kadin bunu da çok iyi anladım. Geçen isyerinde yemekhane de sıra vardı bende hamile olduğum için sıra beklemeden geçme hakkım var sıranın en onundeki adam bana yer verdi yanında ki kadın vermek istemedi adamda dur abla geçsin hamile falan dedi kadinin kurduğu cümle şu "Banane erken çıksaydı yemeğe"
Şok oldum vallahi insanlarda merhamet kalmamis ben 2 canlıyım hersey olabilir belki lavaboya gitmem gerekti acil. Yani şirket bana bu hakkı vermişken sen kimsin? Gerekeni söyledim ama insanin csni sıkılmıyor da degil ha değer mi değmez. Soyleyeceksin gerekli yerlere onlar uğraşacak
kız ben onu kaçırdım niye sıktı bacağını baya acıttı mıBu kadın o çocuğun bacağını sıktı şikayet Etiler
Hamile kalmak ıcın atmadığım takla kalmadı, artık tüp bebekte bulduk çareyı. Bunlar ne yıyıp ne ıcıyo acaba%99 koruma güvencesi veriyor bazı korunma yöntemleri ama bunlar hep %1 e denk geliyor nasıl oluyorsa gerçi çevremizde de var biz istemiyoruz en az bir yıl diyip 2 ayda hamile kalip ay kazayla oldu diyenler ayda 1 gün yumurtan çatlıyor maksimum 30 günde 3 gün hamilelik sansin var istemiyorsun kazalar da hep o günleri buluyor biz de ovulasyon testinde bugün mü pik yoksa yarın mi diye düşünelim
Vallaha benim gözüm 2.yi bile şuan almıyor ama özdenin eşi çok yardımcı her konuda kadında seviyor ve bakabiliyor istiyorlarsa yapabildiği kadar yapsın gözü aldığı süreceHahaha ben sok oldum ya videoyu izledigimde. 32yasinda mi ne ozden 6. Ya okey. Yani ben anlamadim oncelikle ceket aysa hamile kalio yani ayri basari. Bi de bu devirde maddi manevi. Nebilym ya.
Ben ıkızlere hamıleyken haftada en az bir kere kanama oluyor hastaneye yatıs yapılıyordu, hep de 7 saat dersımın oldugu gunler basıma gelırdı, okuldan bır arkadasın cocugunun da dersıne gırıyrdum, haftada 1 gun rapor aldıgım oluyordu bazen o sınıfa denk gelırdı bazen gelmezdı. Benım arkamdan konusmus hep rapor hep rapor boyle mı olacak hep dıye, bızım arkadaslar da susturmuslar bunu, üzülür yapma etme dıye. Zaten sonra heyet yazdı doktor, heyey bıtımınde dogum yaptım bebekler melek oldu, bana o kadar soguk gecmıs olsun dedı kı, ben de ne oldu dıye anlam veremedım, gecen yılın sonunda ogrendım, cocukları yarı yolda bırakmısım dıye bana sinirliymiş, yaa brn bebeklerımı kaynetmısım umrunda deıl, 5.sınıfa gıden cocugu profesor olacak onun derdınde kadın. Halbukı yerıme ucretlı de gelmedı, kadrolu ıyı bır ogretmen gectı.Kızlar o kadar sinirim bozuk ki, ne zamandır iş yerinde bir kadın benden büyük abla yani bana laf sokuyordu alttan alttan rapor alıyorsun gibisinden. Bugün resmen benimle kavga etti neymiş keşke benim gibi rahat olabilse de rapor alsaymış. Yemin ederim sinirimi bozdu, sanki kendisi veriyor maaşımı, millet iyice kafayı sıyırmış
Benım de hayalım 3 cocuktu, ama bunu dogurabılırsem saglıkla, yeter dıyorumVallaha benim gözüm 2.yi bile şuan almıyor ama özdenin eşi çok yardımcı her konuda kadında seviyor ve bakabiliyor istiyorlarsa yapabildiği kadar yapsın gözü aldığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?