- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.101
E-nabız akıllı asistana girEnabızda nerde gözüküyor bende gözükmüyor
Ben ebeyı 13. haftada aradım, ıkılı rest aradan cıksın dıye bekledım, ebe de oncekı ıkı gebelıgımı biliyordu, hamıle oldugumu bılıyormus, bekledıgımı de tahmın etmıs, hatta güldükE-nabız akıllı asistana gir
Sisteme girildiyse bebek resmî göreceksin
benim bildirildi yine de 1 kere bile aramiyorlar hic umursamiyorlarKızlar benim dün sağlık ocağındaki uzman doktorum özel hastanenin bildiri yapmamasından dolayı çok kızdı
Benim hastanemi sorumluluklarını yerine getirmiyorlar diyerek ilçe sağlığa şikayet edeceğini söyledi . Medipol ve Medical park aylardır zorunlu olmasına rağmen bizim bildirimlerimizi yapmıyormuş
Hamile ve lohusa bizim zorunlu takibimizde bayan doğum yapıyor bizim sağlık ocağı olarak hamile olduğundan bile haberimiz olmuyor dedi .
Tüm Türkiye’de özel &devlet ortak bir sitemleri varmış bizim tüm hamilelik sürecimiz oraya bildirilmeliymiş
Özel takipli olup hiç sağlık ocağından aranmayan varsa bağlı olduğu kurumu arayıp girişler yapılmış mı kontrol ettirsin
Sorma canım o kadar arsız ki dediğin gibi yuzume söyledi yani Allaha havale ettimAyy şaka gibi bide bunu yüzüne karşı söylemiş olmasına şok oldumvicdan kalmamış kimse de yazık. Sanki lütfediyor iyilik yapıyor madem hamilesin her yerde önceliğin var kimse kusura bakmasın. Hastaneye de gitsen öne geçersin, otobüse de binsen en ön koltuga geçer oturursun buna kimse karışamaz
Gozun aydin canım cok sevindim.Kızlar bu arada ben dün detaylı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür. Bebeğimin kalbinde ufak bi parlaklık varmış ama onuda doktorum çok önemsemedi kendiliğinden düzelir dedi. Plasentam rahim ağzına çok yakındı yükselmeye başlamış çok şükür, rahimde kasılma gibi ağrılarım oluyordu benim yatakta sağa sola dönerken özellikle. Muayene ettikten sonra bide vajinal rahim ağzına baktı 38 mm sıkıntı yok ama bebeğin başı baskı yaptıgı için ağrı yaşıyorsun dedi ve progesteron verdi 30 günlük kullanmam için. Birde idrar yolu enfeksiyonum var sürekli tekrarlayan, aksef 500 mg ve monural verdi onun içinde. Bakalım inşallah ilaçları kullanınca iyi gelir
İzlenme için çocuğun önünden cipsleri aldı ağlamadı diye ağlasın diye masanın altından bacağını sıktıkız ben onu kaçırdım niye sıktı bacağını baya acıttı mı
Canım rahimde yumuşama mevcut rahim uzunluğumda 31 mm bide ikizler o yüzden erken gelme ihtimalleri çok çok yüksekNeden erken gelme riski var ?
Gözün aydın canımKızlar bu arada ben dün detaylı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür. Bebeğimin kalbinde ufak bi parlaklık varmış ama onuda doktorum çok önemsemedi kendiliğinden düzelir dedi. Plasentam rahim ağzına çok yakındı yükselmeye başlamış çok şükür, rahimde kasılma gibi ağrılarım oluyordu benim yatakta sağa sola dönerken özellikle. Muayene ettikten sonra bide vajinal rahim ağzına baktı 38 mm sıkıntı yok ama bebeğin başı baskı yaptıgı için ağrı yaşıyorsun dedi ve progesteron verdi 30 günlük kullanmam için. Birde idrar yolu enfeksiyonum var sürekli tekrarlayan, aksef 500 mg ve monural verdi onun içinde. Bakalım inşallah ilaçları kullanınca iyi gelir
Benim yüksek çıkmış ikiside canım aile hekimi kızartma ve karbonhidrat tüketme ama etki kesme dedi. Dün kendi doktoruma gittim ama sormayı unuttum 236 çıkmış kolesterolüm hayatımda ilk defa yükselmiş hep çok düşük olurdu benim. Bu arada kızartma falanda hiç tüketmemKızlar Günaydın, dün sağlık ocağında kan testi vermiştim kolesterol ve trigliserid değerlerim yüksek çıkmış gebelikte normal mi acaba, yakın zamanda test verip böyle çıkan oldu mu?
Ne kadar bencil demi insanoğlu hep ben hep benBen ıkızlere hamıleyken haftada en az bir kere kanama oluyor hastaneye yatıs yapılıyordu, hep de 7 saat dersımın oldugu gunler basıma gelırdı, okuldan bır arkadasın cocugunun da dersıne gırıyrdum, haftada 1 gun rapor aldıgım oluyordu bazen o sınıfa denk gelırdı bazen gelmezdı. Benım arkamdan konusmus hep rapor hep rapor boyle mı olacak hep dıye, bızım arkadaslar da susturmuslar bunu, üzülür yapma etme dıye. Zaten sonra heyet yazdı doktor, heyey bıtımınde dogum yaptım bebekler melek oldu, bana o kadar soguk gecmıs olsun dedı kı, ben de ne oldu dıye anlam veremedım, gecen yılın sonunda ogrendım, cocukları yarı yolda bırakmısım dıye bana sinirliymiş, yaa brn bebeklerımı kaynetmısım umrunda deıl, 5.sınıfa gıden cocugu profesor olacak onun derdınde kadın. Halbukı yerıme ucretlı de gelmedı, kadrolu ıyı bır ogretmen gectı.
O yuzden kulaklsrını kapat. İt ürür kervan yürür
Güzel haberlerle gel insallahNe kadar bencil demi insanoğlu hep ben hep ben
Kızlar pek geçmiş yapamadım iki gündür yapacak enerjim de yok.
Şeker amniyon diyet vs bana benzer bir konu oldu mu kafam hep orda.????
Endokrin deyim diye özelde tahliller soygun resmen. Böbreğimi bırakmadım ama iki üç test için insaf ya hem senden hem devletten her yerden alıyor bir de. Güya indirimli
Hastanedeyim tekrar kan vercem.
Haber ederim endokrinciye gıcık oldum ama bakalım ne çıkacak.
Sorma canım o kadar arsız ki dediğin gibi yuzume söyledi yani Allaha havale ettim
Aynen öyle sanki yarın kendi başına gelmeyecek gibi yaşıyolar yazık gerçekten
Gozun aydin canım cok sevindim.
Teşekkür ederim kızlar öpüyorum ikinizideGözün aydın canım
Serviksin de cok guzel maşallah
Ya var böyle insanlar bizim öğretmen evlendi şehir değiştirmek zorunda kaldı kendi çocuğumun öğretmenimiz. İkiye geçti bizim kız. Ay veli grubundan madem evlenecekti neden birinci sınıfları alıyor diyen oldu. Nasıl sinirlendim valla.Ne kadar bencil demi insanoğlu hep ben hep ben
Kızlar pek geçmiş yapamadım iki gündür yapacak enerjim de yok.
Şeker amniyon diyet vs bana benzer bir konu oldu mu kafam hep orda.????
Endokrin deyim diye özelde tahliller soygun resmen. Böbreğimi bırakmadım ama iki üç test için insaf ya hem senden hem devletten her yerden alıyor bir de. Güya indirimli
Hastanedeyim tekrar kan vercem.
Haber ederim endokrinciye gıcık oldum ama bakalım ne çıkacak.
Son kalani ben aldim sayendeKızlar kaçıranlar, almayı düşünenler için kitap seti tekrar indirimde
Bende 279 tl gözüküyor canım yanlış mı bakıyorum indirimli fiyatı bu değildi sanırımKızlar kaçıranlar, almayı düşünenler için kitap seti tekrar indirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?