2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
melegim can yaaa nasıl sevindim Ay nasıl sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bugün mü gidiyorsun doktora
Yaaa çok sagol bitanem çok sagol . Aminnn inşallah allah o günleri saglıkla göstersin inşallah

benim bildirildi yine de 1 kere bile aramiyorlar hic umursamiyorlar
Toplamda bizi 4 kere filan görmeleri gerekiyormuş.
Ellerinde tarihler vardı.Bu haftalarda tekrar aramaları gerekiyor.Aramazalarsa ara onlara fırça at beni düzenli takip etmeniz gerekiyor diye
Ben sağlık ocağına kızmak için aramıştım herkesleri aradınız bi beni es geçiyorsunuz diye. Meğerki benden haberleri yokmuş

Benim sağlık ocağı oldukça ilgisiz şanslısın canım. Arayan soran yok, ilaç yazdırmaya gidiyorum hep öyle haberleri oluyor benden. Ebem de izindeymiş zaten, aşı desen yok. Yaptırdın mı soran yok. Denizli’de yaptırdım ben aşımı başka sağlık ocağında. 2.aşıda da yok derlerse ben de şikayet etmeyi düşünüyorum. Görevlerini yapmadan para kazanmayı anlamıyorum ben, ne iş yapıyorlar ebeler sağlık ocağında merak ediyorum açıkçası

Sevindim canım Benim de bugün 12.30 da detaylı ultrasonum. Çok heyecanlıyım Bana şans dileyin, her şey yolunda olsun Bir de doktora sormam gereken sorular var mı?

Bence tek biberon yetmez ben kendi adıma buzlukta çok süt saklamak istemiyorum okula giderken akşam ya da sabah biberona sagarim gelene kadar onları içer diye düşünüyorum
Ben ilk çocuğumda buzluğu doldurmuştum. 4 ayşıkken başladım işe. Ders aralarında gelip emzirmeme rağmen dolaptakiler sadece bir ay yetti. Bu sefer hiç uğraşmıycam sağmakla. İçsin mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…