- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.121
Son 1 tane kalmisti canim indirimli fiyattan ben aldim. O saticida bitince baska saticiya gecmistirBende 279 tl gözüküyor canım yanlış mı bakıyorum indirimli fiyatı bu değildi sanırım
Bitmiş o zaman canım bir daha denk gelirsem haber veririm yineBende 279 tl gözüküyor canım yanlış mı bakıyorum indirimli fiyatı bu değildi sanırım
Bazen geç geliyor görünce haber ederim yazarım zaten kızlarda yazıyorKızlar n11 kod verirse 100 TL'ye 40 hbr eder misiniz
Keşke şu küvet fln yıkama ürünleri gelse ne zamandır bkliyorum gerçi her şubeye bir tane geliyor galibaKızlar bugün bime organizerler gelecekti Eki Görüntüle 3297900
Yaaa çok sagol bitanem çok sagol . Aminnn inşallah allah o günleri saglıkla göstersin inşallahmelegim can yaaa nasıl sevindim Ay nasıl sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bugün mü gidiyorsun doktora
Ben de bekliyorum banyo küvet ürünlerini, hala almadım. Son aya kadar beklerim gelmiyor alırım artık mağazalardanKeşke şu küvet fln yıkama ürünleri gelse ne zamandır bkliyorum gerçi her şubeye bir tane geliyor galiba
Toplamda bizi 4 kere filan görmeleri gerekiyormuş.benim bildirildi yine de 1 kere bile aramiyorlar hic umursamiyorlar
Ben de dün kuponla kuvet fileesi aldım, katlanır setı bımden almıstım oncekı gebelıgımdeKeşke şu küvet fln yıkama ürünleri gelse ne zamandır bkliyorum gerçi her şubeye bir tane geliyor galiba
Benim sağlık ocağı oldukça ilgisiz şanslısın canım. Arayan soran yok, ilaç yazdırmaya gidiyorum hep öyle haberleri oluyor benden. Ebem de izindeymiş zaten, aşı desen yok. Yaptırdın mı soran yok. Denizli’de yaptırdım ben aşımı başka sağlık ocağında. 2.aşıda da yok derlerse ben de şikayet etmeyi düşünüyorum. Görevlerini yapmadan para kazanmayı anlamıyorum ben, ne iş yapıyorlar ebeler sağlık ocağında merak ediyorum açıkçasıKızlar benim dün sağlık ocağındaki uzman doktorum özel hastanenin bildiri yapmamasından dolayı çok kızdı
Benim hastanemi sorumluluklarını yerine getirmiyorlar diyerek ilçe sağlığa şikayet edeceğini söyledi . Medipol ve Medical park aylardır zorunlu olmasına rağmen bizim bildirimlerimizi yapmıyormuş
Hamile ve lohusa bizim zorunlu takibimizde bayan doğum yapıyor bizim sağlık ocağı olarak hamile olduğundan bile haberimiz olmuyor dedi .
Tüm Türkiye’de özel &devlet ortak bir sitemleri varmış bizim tüm hamilelik sürecimiz oraya bildirilmeliymiş
Özel takipli olup hiç sağlık ocağından aranmayan varsa bağlı olduğu kurumu arayıp girişler yapılmış mı kontrol ettirsin
Aa tüh bir kısmet olmadı neyse sağlık olsunSon 1 tane kalmisti canim indirimli fiyattan ben aldim. O saticida bitince baska saticiya gecmistir
Tamam canim cok sagol kaça düşüyor peki siz kactan aldinizBitmiş o zaman canım bir daha denk gelirsem haber veririm yine
Sevindim canımKızlar bu arada ben dün detaylı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür. Bebeğimin kalbinde ufak bi parlaklık varmış ama onuda doktorum çok önemsemedi kendiliğinden düzelir dedi. Plasentam rahim ağzına çok yakındı yükselmeye başlamış çok şükür, rahimde kasılma gibi ağrılarım oluyordu benim yatakta sağa sola dönerken özellikle. Muayene ettikten sonra bide vajinal rahim ağzına baktı 38 mm sıkıntı yok ama bebeğin başı baskı yaptıgı için ağrı yaşıyorsun dedi ve progesteron verdi 30 günlük kullanmam için. Birde idrar yolu enfeksiyonum var sürekli tekrarlayan, aksef 500 mg ve monural verdi onun içinde. Bakalım inşallah ilaçları kullanınca iyi gelir
135 e düşüyor canımAa tüh bir kısmet olmadı neyse sağlık olsun
Tamam canim cok sagol kaça düşüyor peki siz kactan aldiniz
Çok mu kötü canım. Dönemsel olur böyle sivilceler sıkıntı yapma. Benim de dudak altında varKızlar, dudağımın üstünde sıvılce cıktı
Var mı böyle sivilce cıkan
Tekrar indirimde gorursek haber verelim canimAa tüh bir kısmet olmadı neyse sağlık olsun
Tamam canim cok sagol kaça düşüyor peki siz kactan aldiniz
Ben ilk çocuğumda buzluğu doldurmuştum. 4 ayşıkken başladım işe. Ders aralarında gelip emzirmeme rağmen dolaptakiler sadece bir ay yetti. Bu sefer hiç uğraşmıycam sağmakla. İçsin mamayıBence tek biberon yetmez ben kendi adıma buzlukta çok süt saklamak istemiyorum okula giderken akşam ya da sabah biberona sagarim gelene kadar onları içer diye düşünüyorum
Boy kilo sormayı unutma bazılarımız unuttuyduSevindim canımBenim de bugün 12.30 da detaylı ultrasonum. Çok heyecanlıyım Bana şans dileyin, her şey yolunda olsun Bir de doktora sormam gereken sorular var mı?
O a101 e daha çok geliyo ama bilgin olsunKeşke şu küvet fln yıkama ürünleri gelse ne zamandır bkliyorum gerçi her şubeye bir tane geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?