- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.141
Önceki aylarda çıkmıştı. Sanırım hormon değişikliklerinden. Ya da yüzüne daha önce sürmediğin bir şey sürdün mü?Kızlar, dudağımın üstünde sıvılce cıktı
Var mı böyle sivilce cıkan
Benim önceden sınırdaydı. Dahiliyeye gitmiştim, bişey olmaz demişti. Şu anda benim de yüksek. Kadın doğum doktorum da aile hekimi de gebelikte yükseldiğini söyledi, önemsemediler.Kızlar Günaydın, dün sağlık ocağında kan testi vermiştim kolesterol ve trigliserid değerlerim yüksek çıkmış gebelikte normal mi acaba, yakın zamanda test verip böyle çıkan oldu mu?
Ben gitmesem benden de haberleri yoktu, fırçaladım ama meğer sisteme hic düşmemişim. Neyse girdi etti su aralikta aşıya gel dedi. Bilerek birkaç gün bekledim arar mi diye arayan soran yine yokToplamda bizi 4 kere filan görmeleri gerekiyormuş.
Ellerinde tarihler vardı.Bu haftalarda tekrar aramaları gerekiyor.Aramazalarsa ara onlara fırça at beni düzenli takip etmeniz gerekiyor diye
Ben sağlık ocağına kızmak için aramıştım herkesleri aradınız bi beni es geçiyorsunuz diye. Meğerki benden haberleri yokmuş
Benimde bugün dudağımda çıkmış. Çenemde çok fazla çıkıyor benim . Ergenliğimde bile sivilcem çıkmamıştı hamilelikte berbat haldeKızlar, dudağımın üstünde sıvılce cıktı
Var mı böyle sivilce cıkan
Ağrın sızın bir sıkıntın varsa söyle canım onun haricinde ekstra bişey yok. Şeker yüklemesini falan sorabilirsin bir sonraki kontrolünde yapacaktır muhtemelen başka da bişey gelmedi aklıma. İnşallah çok iyi geçer güzel haberlerini bekliyoruzSevindim canımBenim de bugün 12.30 da detaylı ultrasonum. Çok heyecanlıyım Bana şans dileyin, her şey yolunda olsun Bir de doktora sormam gereken sorular var mı?
Amin canım benimYaaa çok sagol bitanem çok sagol . Aminnn inşallah allah o günleri saglıkla göstersin inşallah
Normal yazıyorsa öyledir tatlımKızlar
Bilen acil yanıtlasın lütfen
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06
Gerçi hastane referanslarına göre normal gözüküyor.
Kuzucum gunaydin. Normal 2. Trimester 3un alti olmasi lazim.
Kuzum tsh gaayet iyiKızlar
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06
Gülce daha güzel benceKızlar gülvera mı gülce mi sizce isim konusunda resmen takıldık kaldık instagramda bi sayfada isimli hastane çıkışı beğendim ama fiyat her ay artıyor neredeyse
Üst dudagın üstünde tam ortada, çirkin görünüyorÇok mu kötü canım. Dönemsel olur böyle sivilceler sıkıntı yapma. Benim de dudak altında var
Hıcbısey surmuyorum, makyaj bıle yapmıyorum hamıle kaldıgımdan berıÖnceki aylarda çıkmıştı. Sanırım hormon değişikliklerinden. Ya da yüzüne daha önce sürmediğin bir şey sürdün mü?
Yalnız olmadıgıma sevındımBenimde bugün dudağımda çıkmış. Çenemde çok fazla çıkıyor benim . Ergenliğimde bile sivilcem çıkmamıştı hamilelikte berbat halde
Sende al rapor dedim yok işte bana doktorlar vermiyor, kusura bakma demek ki bir sıkıntım var ki veriyor bana dedim. Neymiş onu ilgilendirirmiş keşke oda hamile kalabilseymiş, benim suçum mu hamile kalamaman dedim, keşke olsa. Bilerek hamileliğimi de gözüne sokmuyorum konusu açmıyorum nerdeyse kırılmasın diye ettiği laflara bak, sen mi veriyorsun paramı dedim. Tam bir geri zekalı.Sen ne dedin? Keske alabilseydin abla demedin mi? Sen hsmile kaldiginda sen de alirsin bosver demedin mi!? Sustun mu? Ne bozuyosun sinirini.deger mi allah askina. Kim ki o
Kiskanmis seni bence. Evlisin bebisin olucak. Nasil mutsuzsa artii
Bosver kuzucum jendini de bebisimizi de uzme bole kotu kapli insanlar icin
Doktora dün gittim kuzum tam 4 haftalık keseyi vajinal gördük. Ama kahve lekelenmelerim oluyor aradaAmin canım benim
Cok güzel masallahKızlar
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06
Benim de yüksek çıktı doktor hamilelikte böyle şeyler olabilir dedi sorun yok dediKızlar Günaydın, dün sağlık ocağında kan testi vermiştim kolesterol ve trigliserid değerlerim yüksek çıkmış gebelikte normal mi acaba, yakın zamanda test verip böyle çıkan oldu mu?
2,50 nin altında olduğu sürece sorun yok
Masallah Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Benimde oluyordu surekli lekelenmem özellikle sol kasigim çok ağrıyordu düşük yapicam diye korkmuştum o derece ama hiç birsey olmadı cok sukur ilk haftalar oluyorDoktora dün gittim kuzum tam 4 haftalık keseyi vajinal gördük. Ama kahve lekelenmelerim oluyor arada
Yaaa gerçek mi ben geçen sene düşük yaptım. Ondan çok korkuyorum. Tam bat günü 3 gün çamur gibi lekelenmem oldu. Şimdi iki gündür yine çok açık kahve belli belirsiz oluyor doktorum sabah akşam progesteron vermişti zaten dünde coraspirin ekledi inşallah geçer. Bebeginizi saglıkla kucagınıza alın inşalalh cinsiyeti çoktan belli olmuştur kızınız mı olacak oglunuz muMasallah Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Benimde oluyordu surekli lekelenmem özellikle sol kasigim çok ağrıyordu düşük yapicam diye korkmuştum o derece ama hiç birsey olmadı cok sukur ilk haftalar oluyor
Sütyen genişletici aldım ben de arkası için birazda öyle idare eder diyorumHiçbir sütyenimin olmaması ve ısrarla takmaya çalışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?