2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar Günaydın, dün sağlık ocağında kan testi vermiştim kolesterol ve trigliserid değerlerim yüksek çıkmış gebelikte normal mi acaba, yakın zamanda test verip böyle çıkan oldu mu?
Benim önceden sınırdaydı. Dahiliyeye gitmiştim, bişey olmaz demişti. Şu anda benim de yüksek. Kadın doğum doktorum da aile hekimi de gebelikte yükseldiğini söyledi, önemsemediler.

Ben gitmesem benden de haberleri yoktu, fırçaladım ama meğer sisteme hic düşmemişim. Neyse girdi etti su aralikta aşıya gel dedi. Bilerek birkaç gün bekledim arar mi diye arayan soran yine yok
Bir arkadaşım da aile hekimliği ebesi, "Normalde 4 izlem var, aşılar var ama onların haricinde ben her ay arayıp çağırıyorum kan-idrar tahlili alıyorum. Gebelikte takip çok önemli" dedi. İzne geldi geçen haftalarda gelmeden evvel tüm gebelerini arayıp "İki hafta yokum haberiniz olsun." demiş. Keşke benim ebem de böyle olsa dedim, gitmesem beni yine aramıyor yine aramıyor

Kızlar
Bilen acil yanıtlasın lütfen
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06

Gerçi hastane referanslarına göre normal gözüküyor.

Sevindim canım Benim de bugün 12.30 da detaylı ultrasonum. Çok heyecanlıyım Bana şans dileyin, her şey yolunda olsun Bir de doktora sormam gereken sorular var mı?
Ağrın sızın bir sıkıntın varsa söyle canım onun haricinde ekstra bişey yok. Şeker yüklemesini falan sorabilirsin bir sonraki kontrolünde yapacaktır muhtemelen başka da bişey gelmedi aklıma. İnşallah çok iyi geçer güzel haberlerini bekliyoruz

Çok mu kötü canım. Dönemsel olur böyle sivilceler sıkıntı yapma. Benim de dudak altında var
Üst dudagın üstünde tam ortada, çirkin görünüyor
Önceki aylarda çıkmıştı. Sanırım hormon değişikliklerinden. Ya da yüzüne daha önce sürmediğin bir şey sürdün mü?
Hıcbısey surmuyorum, makyaj bıle yapmıyorum hamıle kaldıgımdan berı
Benimde bugün dudağımda çıkmış. Çenemde çok fazla çıkıyor benim . Ergenliğimde bile sivilcem çıkmamıştı hamilelikte berbat halde
Yalnız olmadıgıma sevındım

Sende al rapor dedim yok işte bana doktorlar vermiyor, kusura bakma demek ki bir sıkıntım var ki veriyor bana dedim. Neymiş onu ilgilendirirmiş keşke oda hamile kalabilseymiş, benim suçum mu hamile kalamaman dedim, keşke olsa. Bilerek hamileliğimi de gözüne sokmuyorum konusu açmıyorum nerdeyse kırılmasın diye ettiği laflara bak, sen mi veriyorsun paramı dedim. Tam bir geri zekalı.
Kocası azospermi hiç spermi yok, evlenmeden önce söylememiş, evlendikten sonra söylemiş şu an evlat edinme için sırada bekliyorlar. Yok yani benim suçum değil olmaması neyin tribine giriyorsun keşke elimden bir şey gelse

Doktora dün gittim kuzum tam 4 haftalık keseyi vajinal gördük. Ama kahve lekelenmelerim oluyor arada
Masallah Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Benimde oluyordu surekli lekelenmem özellikle sol kasigim çok ağrıyordu düşük yapicam diye korkmuştum o derece ama hiç birsey olmadı cok sukur ilk haftalar oluyor

Yaaa gerçek mi ben geçen sene düşük yaptım. Ondan çok korkuyorum. Tam bat günü 3 gün çamur gibi lekelenmem oldu. Şimdi iki gündür yine çok açık kahve belli belirsiz oluyor doktorum sabah akşam progesteron vermişti zaten dünde coraspirin ekledi inşallah geçer. Bebeginizi saglıkla kucagınıza alın inşalalh cinsiyeti çoktan belli olmuştur kızınız mı olacak oglunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…