2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence sağlık ocağındaki hemşire kaynaklı bu aranma durumu
Benimki beni görene kadar yakamı bırakmadı dünde çok ilgilendi. Elime tarih yazdı bu tarihte kaçma gel yine arayacağım dedi.

Kızlar
Bilen acil yanıtlasın lütfen
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06

Gerçi hastane referanslarına göre normal gözüküyor.
Sudecim gayet güzel sonuçların Tiroit benim 5-3 -2 Allah ne verdiyse dalgalı dalgalı
1.95 gayet normal gebelikte yükselip iner sürekli
çok rahat düşük miligram ile bile seninki 1 düzeyinde sabitlenir

Doktora dün gittim kuzum tam 4 haftalık keseyi vajinal gördük. Ama kahve lekelenmelerim oluyor arada
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Burada da bazı arkadaşların lekelenmeleri oldu ilk haftalarda. Benim de 5, 6, 8, 9, 10 ve 11.haftalarda kahverengi lekelenme, birkaç defa da kırmızı kanamam oldu. Sabah akşam birer defa vajinal progesteron kullandım ve hep yattım. Bu haftalara kadar geldik çok şükür, inşallah sizin için de her şey çok güzel ilerler. Bol bol istirahat edin

Bence sağlık ocağındaki hemşire kaynaklı bu aranma durumu
Benimki beni görene kadar yakamı bırakmadı dünde çok ilgilendi. Elime tarih yazdı bu tarihte kaçma gel yine arayacağım dedi.
Kesinlikle ebe kaynaklı. Ebem gidince çok sıcakkanlı falan ama napayım beni arayıp sormadiktan sonra. Ben zaten kendi takibimi, aşı, tahlil vs yapıyorum ama insanız unutabiliriz. Arayıp hatırlatmıyor da, ne güzel buradaki arkadaşların bazıları ilgili ebelere denk gelmiş. Şanslısınız

Çok teşekkür ederim canım inşallah saglıkla ilerlemesi tek temennim bu sefer saglıkla kucagıma almak istiyorum allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın sizlerede saglıkla kucagınıza almak nasip olsun kolay dogumlarınız olsun canım

Evin içinde sütyen takmıyorum zaten dışarı çıkarken sıkıntı tek, ben de bir bakayım sütyen genişleticilere
Ya ben gece yatarken bile takıyorum sarkar diye korkuyorum. Normalde küçük değildi ama büyük de değildi ama dimdikti. Yani o büyüklüğe göre baya dikti. Ama şimdi tenime değmeye başladı inşallah sonra toparlanır yoksa bana estetik yolu gözükür

Benim ebemde güleryüzlü ama öyle arayıp sormuyor yani. Aşı için bile ben kaç kere gittim hatırlattım. Ama doktorum iyi allahtan. Çok bir şey bilmiyor bence ama en azından her gittiğimde soruyor ilgiyle dinliyor bide ne ilaç istesem yazıyor

Ben de doktorumdan memnunum, çok da iyi bir doktor. Kovid döneminde bile bizi kaç defa arayıp sordu. Kardeşimin ve annemin kronik rahatsızlığı var. Hep haber aldı. Ama ah ebem ah!

Evlenmeden once ben de takardım yatarken, sutyensız rahatlıga alısınca da ınsanın takası gelmıyor hıc

Doktora dün gittim kuzum tam 4 haftalık keseyi vajinal gördük. Ama kahve lekelenmelerim oluyor arada
Ayy canım maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mümkün olduğunca yat uzan dinlenerek geçir bu iki üç haftayı Allah'ın izniyle herşey yolunda gider merak etme sen

Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi daha iyi anladım neden sana ters davrandığını kıskanmış muhtemelen. Ama dediğin gibi onların yaşadığı sağlık sorununun seninle bir alakası yok ki keşke onlarında olsa bebeği. Ne bileyim Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın demekki kadının psikolojisi bozuk. Sen ona karşı dikkatli ol niyeti bana pek iyi gelmedi fazla muhatap olma uzak dur sana bi zarar vermeye kalkmasın Allah korusun korktum şuan ben kadından. Bebişten falan çok bahsetme yanında ileri geri bi laf edip canını sıkar sonra, sırf seni üzmek için saçma sapan birşeyden olay bile çıkarır bu kadın bu haset düşüncelerle

Kızlar ya ili gündür başımı yataktan kaldıramıyorum resmen

Ayy canım maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mümkün olduğunca yat uzan dinlenerek geçir bu iki üç haftayı Allah'ın izniyle herşey yolunda gider merak etme sen
Öyle yapıyorum kuzum çok teşekkür ederim bitanem inşallah inşallah dualarınıza talibim 17 aydır bekliyorum bu bebişi

Öyle yapıyorum kuzum çok teşekkür ederim bitanem inşallah inşallah dualarınıza talibim 17 aydır bekliyorum bu bebişi
Seni Ocak grubundan hatırlıyorum ben canım çok arkadaşın cinsiyet tahminini yapmıştın vallahi çok sevindim görünce. Hep dualarımdasın merak etme Rabbim tüm bebişlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…