- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.181
Aclık 92 deıl mıydıı?Kızlar
Endokrin insülin başladı. Fakat kadın doğum çok fazla suyun dedi.
Bir cepte en fazla 5m mi ne dedi olması lazım senin 8 üstü çok yüksek dedi .
İstersen perinatoloji bir daha baksın dedi.
Kafayı yiycem ya
Endokrin insilin de yapsak düşeceğine garanti vermiyor
Ama endokrin açlık şekerimi yüksek buldu
Açlıklar önemli ölç dedi.
Tokluğun genel olarak iyi dedi.
Sende al rapor dedim yok işte bana doktorlar vermiyor, kusura bakma demek ki bir sıkıntım var ki veriyor bana dedim. Neymiş onu ilgilendirirmiş keşke oda hamile kalabilseymiş, benim suçum mu hamile kalamaman dedim, keşke olsa. Bilerek hamileliğimi de gözüne sokmuyorum konusu açmıyorum nerdeyse kırılmasın diye ettiği laflara bak, sen mi veriyorsun paramı dedim. Tam bir geri zekalı.
Kocası azospermi hiç spermi yok, evlenmeden önce söylememiş, evlendikten sonra söylemiş şu an evlat edinme için sırada bekliyorlar. Yok yani benim suçum değil olmaması neyin tribine giriyorsun keşke elimden bir şey gelse
Valla ben de katiliyorum.. baya hasetlik kiskanclik var burada. Kaldi ki Allaha isyana giriyor bu biz evet cocugumuz olsun diye bi yola giriyoruz ama nasip eden Allah kimimiz dogal yolla kimimiz tup bebekle ama Allah izin veriyor da oluyorAllah isteyen herkese nasip etsin şimdi daha iyi anladım neden sana ters davrandığını kıskanmış muhtemelen. Ama dediğin gibi onların yaşadığı sağlık sorununun seninle bir alakası yok ki keşke onlarında olsa bebeği. Ne bileyim Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın demekki kadının psikolojisi bozuk. Sen ona karşı dikkatli ol niyeti bana pek iyi gelmedi fazla muhatap olma uzak dur sana bi zarar vermeye kalkmasın Allah korusun korktum şuan ben kadından. Bebişten falan çok bahsetme yanında ileri geri bi laf edip canını sıkar sonra, sırf seni üzmek için saçma sapan birşeyden olay bile çıkarır bu kadın bu haset düşüncelerle
Aynen öyle dediğin gibi saçma sapan bir olay oldu ve alakası olmayan bu konuya getirdi yani hamileliğe ve rapora, alakası yok bende anlamadım ama demek ki ne zamandır içinde vardı bu.Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi daha iyi anladım neden sana ters davrandığını kıskanmış muhtemelen. Ama dediğin gibi onların yaşadığı sağlık sorununun seninle bir alakası yok ki keşke onlarında olsa bebeği. Ne bileyim Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın demekki kadının psikolojisi bozuk. Sen ona karşı dikkatli ol niyeti bana pek iyi gelmedi fazla muhatap olma uzak dur sana bi zarar vermeye kalkmasın Allah korusun korktum şuan ben kadından. Bebişten falan çok bahsetme yanında ileri geri bi laf edip canını sıkar sonra, sırf seni üzmek için saçma sapan birşeyden olay bile çıkarır bu kadın bu haset düşüncelerle
Böyle zamanlarda oradan oraya sürüklenmek insanı çok yoruyor, zaten psikolojik olarak zor. Doktorların da mutabık olmaması ayrı sıkıntı, keşke hepsi aynı yorumu yapsa da insanın zinhi en azından net olsa. Dolambaçlı süreçlerden geçiyorsun, miniğini sağlıkla, vakitlice kucağına alınca inşallah bunların hepsini unutursun.Kızlar
Kafayı yiycem ya
Evdeki cihazım ile hastane damardan tahlil arasında korelasyona baktı.Aclık 92 deıl mıydıı?
Böyle insanları hiç aile ortamına sokmamak lazım gerçekten kötü niyetli bi kadınmış. Bende zor bebek sahibi oldum ama bebeği olmayıpta olanları duydugumda hep onlara dua ederdim, kendim içinde Allahım bana da nasip et diye dua ederdim. Kimseye kötülük dilemedim bu kıskançlık cidden çok kötü bişey. Evden çalışmana sevindim en azından yüz göz olmazsınız. Oldu da karşılaşırsanızda merhaba merhabanın ötesine geçme böyle bir insanla hiç gerek yok. İyilik gelmez böyle insanlardanAynen öyle dediğin gibi saçma sapan bir olay oldu ve alakası olmayan bu konuya getirdi yani hamileliğe ve rapora, alakası yok bende anlamadım ama demek ki ne zamandır içinde vardı bu.
Allahtan evden çalışıyorum ki yüz yüze muhattap değiliz, bir de ben bu yaz 2 gece evimde misafir ettim eşiyle beraber gezmeye geldiler diye, ekmeğimi yiyen afedersiniz ağzıma sıcıyor yani hep iyi niyetten kaybediyoruz zaten
Allah korusun zaten pimpirik insanım.Böyle zamanlarda oradan oraya sürüklenmek insanı çok yoruyor, zaten psikolojik olarak zor. Doktorların da mutabık olmaması ayrı sıkıntı, keşke hepsi aynı yorumu yapsa da insanın zinhi en azından net olsa. Dolambaçlı süreçlerden geçiyorsun, miniğini sağlıkla, vakitlice kucağına alınca inşallah bunların hepsini unutursun.
Canım istersen bi görün perinatolojiye hem için daha çok rahat eder. Kadın doğumun işin içinden çıkamadığı noktada perinatolog görmesi en doğru olan bence. Perinatolog ne derse sende ona göre bir yol çizersin çok geçmiş olsunKızlar
Kafayı yiycem ya
Yarin atlet aldim camasircidan, kadin bu sana olur demistib85 bedene filan denk geliyor olcusu demisti. Ben hamilelikten once dolgulu 75 beden sutyen giyiyordum. Ve su an aldigim o yarim atletlerin bile icine zor giriyorumHiçbir sütyenimin olmaması ve ısrarla takmaya çalışmam
Gerçekten keşke olsa yani ama benim elimden bir şey gelmez maalesef, ben kabullendim bu durumu diyor ama dediğin gibi kabullendiğini sanmıyorum ki iş yerinde ki bütün hamilelere bilenmiş durumda çünkü evlatlık edinecek ve aynı haklara sahip olamadığımız için bunu sorun ediyor.. benim elimde olan bir şey değil budaValla ben de katiliyorum.. baya hasetlik kiskanclik var burada. Kaldi ki Allaha isyana giriyor bu biz evet cocugumuz olsun diye bi yola giriyoruz ama nasip eden Allah kimimiz dogal yolla kimimiz tup bebekle ama Allah izin veriyor da oluyor
Kendi sinavini gecemiyo boyle kotu dusuncelerle belli ki.. cok uzucu ama sen olabildigince uzak dur ondan. Enerjisi bile yeter yani. Bisey verirse de sakin yiyip icme ondan bence
Bu Canan Karatay yüzünden ülkenin yarısı şeker yükleme testi yaptıramıyor korkusundan. Keşke her doktor sadece kendi alanıyla ilgilense sen kadın doğum uzmanı değilsin ki bu konuda yorum yapıyorsun. Annemde izlemiş Canan hocayı bana her gün yalvarıyor kızım nolur o testi yapma bebek ilerde şeker hastası olurmuş diye. Anlatıyorum annecim yok öyle bişey bak herkes yaptırıyor iki üç dilim baklava yemiş kadar bi şeker veriyolar sadece diyorum ama yok kadın korkmuş bi kere ikna olmuyor. Hiç izleyip dinleyip canını sıkma sonuçta bizim yapmamız gereken bu alanda uzman olan doktorlarımızı dinlemek. İnsülin kullan derse kullanacaksın, diyet yap derse yapacaksın. Ne derlerse yapacağız bebeklerimizin sağlığı için. Kendini boş yere korkutma sende inşallah bir iki güne herşey netleşir kafanda rahatlar çok gerildin kaç gündürAllah korusun zaten pimpirik insanım.
Bir ton kötü yaşantım var
Ve hepsi olumsuz konuşuyor
Kaygı stres düzeyim iyice artıyor.
Kadın doğuma suyum azalmış mı bir daha bakar mısınız dedim iki günde fark etmez dedi.
Haftaya çarşamba endokrin insülin sonuçlarını değerlendirecek.
Önceki gün de karatay çıkmış şeker yüklemesi insülin vay şöyle zararlı böyle zararlı diye konuşuyor. Dinlemedim canım sıkıldı.
Zaten bu saatten sonra muhattap değil iş dışında, kimsenin nazını tribini çekemem kendimle zor uğraşıyorumBöyle insanları hiç aile ortamına sokmamak lazım gerçekten kötü niyetli bi kadınmış. Bende zor bebek sahibi oldum ama bebeği olmayıpta olanları duydugumda hep onlara dua ederdim, kendim içinde Allahım bana da nasip et diye dua ederdim. Kimseye kötülük dilemedim bu kıskançlık cidden çok kötü bişey. Evden çalışmana sevindim en azından yüz göz olmazsınız. Oldu da karşılaşırsanızda merhaba merhabanın ötesine geçme böyle bir insanla hiç gerek yok. İyilik gelmez böyle insanlardan
Ya şu an tenime değiyor ama o çok kötü bir hisEvlenmeden once ben de takardım yatarken, sutyensız rahatlıga alısınca da ınsanın takası gelmıyor hıc
Bende hep sütyenle uyurdum gece bile ama gögüs sağlığı için iyi olmadığını duydugumdan beri takmıyorum yaklaşık bir senedir. Şuan zaten istesem de takamam gögsüme değdiği anda rahatsızlık hissediyorum evdeysem takmıyorum sadece dışardayken takıyorum kapıdan girdigim anda da ilk işim fırlatıp atmak oluyorEvlenmeden once ben de takardım yatarken, sutyensız rahatlıga alısınca da ınsanın takası gelmıyor hıc
Insanlar cok kotu malesef. Hamileligimin basindan beri surekli problemliydi kanamalar,agrilar, serklaj, sanci derken cok yoruldum. En son nstde sanci da cikinca doktor calisamazsin heyet verecegim,zaten kime gitsen su an sana heyet verir dedi. Okuldaki arkdas da gecen aramis diyo ki heyet alabildin mi acaba demistik biz de bugun diyor. Sanki ben keyfi heyet raporu dilenmisim gibiGerçekten keşke olsa yani ama benim elimden bir şey gelmez maalesef, ben kabullendim bu durumu diyor ama dediğin gibi kabullendiğini sanmıyorum ki iş yerinde ki bütün hamilelere bilenmiş durumda çünkü evlatlık edinecek ve aynı haklara sahip olamadığımız için bunu sorun ediyor.. benim elimde olan bir şey değil buda
Onemli olan bebegin ve sen canim. Hiic takma. Stresten ne kadar uzak kalsan o kadar iyiZaten bu saatten sonra muhattap değil iş dışında, kimsenin nazını tribini çekemem kendimle zor uğraşıyorum
Ya şekerin varsa insülin bence kullan zaten endokrin vermiş. Çünkü gebeliğe bağlı immün sistem sorunu var şuan demekki en azında insülin kullanırsan şeker bebeğe zarar vermez erken doğmasını birazda olsa engeller diye düşünüyorum. Eğer için rahat etmeyecekse test sonuçlarınla birlikte başka bir doktora git için rahat eder en azından, ama sürekli doktor değişikliğinden de çok yana değilim çünkü her doktorun tedavisi farklı oluyor sana tam olarak ne iyi gelir onu da bilmiyorum. Benimde kafam karıştıKızlar
Kafayı yiycem ya
Nette, Tv'de vs hiçbir şey izleme, okuma. Bir şeyler izleyip okudukça sakinsem bile kaygı düzeyim inanılmaz yükseliyor benim de. Aklıselim bir insansın zaten. Bunun da bir süreç olduğunu aklından çıkarma, içini de ferah tutmaya çalış. Seni rahatlatan şeylerle ilgilen. İllaki durumun netleşecek. Her şeyini takip ediyorsun, kontrol altındasin, doktorlarin söylediklerini yapıyorsun. Size söylemesi kolay diyebilirsin tabi ama bak bu zamana kadar geldin çok şükür. İnşallah bundan sonrası da sağlıkla ve su gibi geçip giderAllah korusun zaten pimpirik insanım.
Bir ton kötü yaşantım var
Ve hepsi olumsuz konuşuyor
Kaygı stres düzeyim iyice artıyor.
Kadın doğuma suyum azalmış mı bir daha bakar mısınız dedim iki günde fark etmez dedi.
Haftaya çarşamba endokrin insülin sonuçlarını değerlendirecek.
Önceki gün de karatay çıkmış şeker yüklemesi insülin vay şöyle zararlı böyle zararlı diye konuşuyor. Dinlemedim canım sıkıldı.
Ya şu an tenime değiyor ama o çok kötü bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?