2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
o kadar haklısın ki çok zor bir durum gerçekten. ama diyete dikkat edip insülinle çözebilmek için dua et kaldı ki artık haftamız ilerliyor gittikçe bebişlerimizin yaşam şansları artıyor. bu da senin sınavınmış hepimiz bir yerden sınanıyoruz pozitif kalmaya çalış. drlar en kötü ihtimalleri söylüyor gebelikte sorumluluk altında kalmamak için.perinatoloğa giderdim ben senin yerinde olsam. diyetisyen bir tanıdığımında gebelik şekeri vardı maksimum dikkatle insülinle tam zamanında bebişleri doğdu hem de çok sağlıklıydı

Yok yani kim istemez evde olmayı hiç çalışmamayı, sanıyor ki rapor alınca 24 saat geziyorsun. Evimizin pisliğini bile toplayamıyoruz artık anlamıyorlar

Ya sen canan karatayi bosver. Reklam icin yapio o.
Beyni sulu iyce sacmalio. Sekerin oldigunu bilmesen ve erken dogum olsa daha mi iyi?
Perinotologu napcan?

Ya glikoz herşeyde var yani tamam sağlıklı beslenmemiz lazım tabiki dikkat etmemiz lazım gebeliğe kadar bende önüme geleni yiyordum cips yemeye bayılıyorum içinde monosodyum glutamat var, e hep yedikki yani hamilelikten öncede yedik sadece o da değil bir çok şeyin içinde var çiğköftede bile. herşeyin neredeyse içinde Palm yağı var hatta yazmıyorlar bile olduğunu bazen. Yani evet zararlı ama ne kadar korursak koruyalım biyerlerden daha başka şekilde sağlıksız beslenmeye maruz kalıyoruz. Yediğimiz ekmek bile zararlı şuan. Elimden geldiğince yememeye çalışıyorum da nereye kadar biyerde yemek zorunda kalıyoruz işte. Tek başına glikoz içmemekte olacak iş değil ki banada geldi tepki yapacak bişi yok bu benim tercihim. İkili test yaptırmadım bebeği herşekilde kabul ediyorum diye yaptırana da bişi demedim herkesin tercihi ama bu testler önemli çünkü düzeltilebilir bir durumu teşhis etmiş olcaz eğer varsa. Annemde boyuna ultrasona girme diye kızıyo yani napim zaten riskli gebelikti nasıl girmeyim zaten aklım bebekte anlatamıyosunda

Seni Ocak grubundan hatırlıyorum ben canım çok arkadaşın cinsiyet tahminini yapmıştın vallahi çok sevindim görünce. Hep dualarımdasın merak etme Rabbim tüm bebişlerimizi korusun
Ayy hatırrlamana ayrıca mutlu oldum çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun canım benim

ben milladan penye sütyenler aldım onları takıyorum ama onlar bile sıkıyor normalde hiç sütyen takamazdım şimdi penyeler bile ölüm gibi geliyo
sana yaptığı çok yanlış ama kadınında psikolojisi iyi değil belli ki. senin durumun ona kendi yoksunluğunu hatırlatıyordur muhtemelen. benim bir arkadaşım vardı evlendiği adamla çok problem yaşıyordu hamileydi ben o zaman nişanlıydım. kendi ailesi nişanında onunla ilgilenmemişti annesi ben artık kendim için yaşayacağım deyip nişan günü hiçbir şeye karışmamıştı ben yardımcı olmuştum. benim nişanımda evde oldu ailem çok yardımcı olmuştu kız çok garip tavırlara girmişti görüşürüz bile demeden gitmişti. eşimin durumu da onunkinden iyiydi. ertesi gün bana mesaj atmıştı durup dururken kocanın zengin olması çok kötü bir şey seni aldatır malı mülkü üstünden kaçırır boşar dikkat et diye o günden beri eski arkadaşım ama konu ben değildim yani kendi mutsuzluğuydu ve hayatımın ondan daha iyiye gidişine tahammül edemiyordu

kız valla ben dün görmemiş gibi bir paket tofifee bir de bisküvili çikolatalardan yedim şimdi şeker yüklemesi bana bundan çok mu zarar vercek

Aynen öyle bu kız da mutlu değil zaten, kocasının işi var ama günde 1-2 saat havalimanına gidip geliyor müşteri karşılamaya. Bu kız da fazla saat alayım kredi ödensin diye didiniyor, bizim eve gelince baktı ki eşim çalışıyor sürekli eve bakıyor bir de ben maaş alıyorum zoruna gitti kocasının evde yan gelip yatmasını.
Millet çok fesat herkes kendi ekmeğini yer

kız valla ben dün görmemiş gibi bir paket tofifee bir de bisküvili çikolatalardan yedim şimdi şeker yüklemesi bana bundan çok mu zarar vercek
Ohh afiyet olsun hemde bir paket miss miden nasıl? ay benimki çok yanıyo bu aralar şuan cayır cayır

Sen bosver onu balim herkes kendi kaderini yasar. Evine sokma uzak tut

Annene sole ultrason ses dalgasi
Bebege asla zarari yok
Ses dalgasi ile cizim yapioe ekrana en basit hali ole

Referans degerlerı arasında aslında, neden cok yuksek dıyor kı

Gercekten cok rahat oluyor sutyensız, nasıl uyumuşum eskıden dıyorum ben de

hepsiburada link paylaşımından ilk paramı kazanmış bulunuyorum 66,22 bana yatmış eşime de 15tl yatmış 81,22 zengin hissediyor
Nasil yaptin canim? Ben liste olusturdum esime gonderdim. Onun telefonundan aldim urunleri. Ama herhangi bir bildirim gelmedi bana. O alisveris yapinca bildirim geliyor mu? Kac vun sonra yatiyor bi de

gaviscon içiyor musun canım
Doktor vermedi söyledim de yediklerine dikkat et dedi muhtemelen arada kaynadı tam o sırada diğer ilaçları yazıyordu çünkü. Su içince oluyo yaa su içmeye korkuyorum artık
dün çok kötüydü bugün hafif yedim iyiyim ama var ya durduramadım kendimi gittim geldim bi tane attım baktım paket bitmiş
insan dayanamıyor yaa şuan bende dayanamadım sodayla beraber bi tane gömdüm
Sen bosver onu balim herkes kendi kaderini yasar. Evine sokma uzak tut

Annene sole ultrason ses dalgasi
Bebege asla zarari yok
Ses dalgasi ile cizim yapioe ekrana en basit hali ole
yok en doğrusunu onlar biliyor sen ne dersen de

Gaviskon iyi geliyor reçetesiz vermezler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…