- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.201
o kadar haklısın ki çok zor bir durum gerçekten. ama diyete dikkat edip insülinle çözebilmek için dua et kaldı ki artık haftamız ilerliyor gittikçe bebişlerimizin yaşam şansları artıyor. bu da senin sınavınmış hepimiz bir yerden sınanıyoruz pozitif kalmaya çalış. drlar en kötü ihtimalleri söylüyor gebelikte sorumluluk altında kalmamak için.perinatoloğa giderdim ben senin yerinde olsam. diyetisyen bir tanıdığımında gebelik şekeri vardı maksimum dikkatle insülinle tam zamanında bebişleri doğdu hem de çok sağlıklıydıAllah korusun zaten pimpirik insanım.
Bir ton kötü yaşantım var
Ve hepsi olumsuz konuşuyor
Kaygı stres düzeyim iyice artıyor.
Kadın doğuma suyum azalmış mı bir daha bakar mısınız dedim iki günde fark etmez dedi.
Haftaya çarşamba endokrin insülin sonuçlarını değerlendirecek.
Önceki gün de karatay çıkmış şeker yüklemesi insülin vay şöyle zararlı böyle zararlı diye konuşuyor. Dinlemedim canım sıkıldı.
Yok yani kim istemez evde olmayı hiç çalışmamayı, sanıyor ki rapor alınca 24 saat geziyorsun. Evimizin pisliğini bile toplayamıyoruz artık anlamıyorlarInsanlar cok kotu malesef. Hamileligimin basindan beri surekli problemliydi kanamalar,agrilar, serklaj, sanci derken cok yoruldum. En son nstde sanci da cikinca doktor calisamazsin heyet verecegim,zaten kime gitsen su an sana heyet verir dedi. Okuldaki arkdas da gecen aramis diyo ki heyet alabildin mi acaba demistik biz de bugun diyor. Sanki ben keyfi heyet raporu dilenmisim gibiben de isterdim normal bir hamilelik gecireyim surekli yatmayayim, kendimi kisitlamayayim. Yasamayan anlamiyor kesinlikle
Kızlar
Endokrin insülin başladı. Fakat kadın doğum çok fazla suyun dedi.
Bir cepte en fazla 5m mi ne dedi olması lazım senin 8 üstü çok yüksek dedi .
İstersen perinatoloji bir daha baksın dedi.
Kafayı yiycem ya
Endokrin insilin de yapsak düşeceğine garanti vermiyor
Ama endokrin açlık şekerimi yüksek buldu
Açlıklar önemli ölç dedi.
Tokluğun genel olarak iyi dedi.
Ya sen canan karatayi bosver. Reklam icin yapio o.Allah korusun zaten pimpirik insanım.
Bir ton kötü yaşantım var
Ve hepsi olumsuz konuşuyor
Kaygı stres düzeyim iyice artıyor.
Kadın doğuma suyum azalmış mı bir daha bakar mısınız dedim iki günde fark etmez dedi.
Haftaya çarşamba endokrin insülin sonuçlarını değerlendirecek.
Önceki gün de karatay çıkmış şeker yüklemesi insülin vay şöyle zararlı böyle zararlı diye konuşuyor. Dinlemedim canım sıkıldı.
Ya glikoz herşeyde var yani tamam sağlıklı beslenmemiz lazım tabiki dikkat etmemiz lazım gebeliğe kadar bende önüme geleni yiyordum cips yemeye bayılıyorum içinde monosodyum glutamat var, e hep yedikki yani hamilelikten öncede yedik sadece o da değil bir çok şeyin içinde var çiğköftede bile. herşeyin neredeyse içinde Palm yağı var hatta yazmıyorlar bile olduğunu bazen. Yani evet zararlı ama ne kadar korursak koruyalım biyerlerden daha başka şekilde sağlıksız beslenmeye maruz kalıyoruz. Yediğimiz ekmek bile zararlı şuan. Elimden geldiğince yememeye çalışıyorum da nereye kadar biyerde yemek zorunda kalıyoruz işte. Tek başına glikoz içmemekte olacak iş değil kiBu Canan Karatay yüzünden ülkenin yarısı şeker yükleme testi yaptıramıyor korkusundan. Keşke her doktor sadece kendi alanıyla ilgilense sen kadın doğum uzmanı değilsin ki bu konuda yorum yapıyorsun. Annemde izlemiş Canan hocayı bana her gün yalvarıyor kızım nolur o testi yapma bebek ilerde şeker hastası olurmuş diye. Anlatıyorum annecim yok öyle bişey bak herkes yaptırıyor iki üç dilim baklava yemiş kadar bi şeker veriyolar sadece diyorum ama yok kadın korkmuş bi kere ikna olmuyor. Hiç izleyip dinleyip canını sıkma sonuçta bizim yapmamız gereken bu alanda uzman olan doktorlarımızı dinlemek. İnsülin kullan derse kullanacaksın, diyet yap derse yapacaksın. Ne derlerse yapacağız bebeklerimizin sağlığı için. Kendini boş yere korkutma sende inşallah bir iki güne herşey netleşir kafanda rahatlar çok gerildin kaç gündür
Ayy hatırrlamana ayrıca mutlu oldum çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun canım benimSeni Ocak grubundan hatırlıyorum ben canım çok arkadaşın cinsiyet tahminini yapmıştın vallahi çok sevindim görünce. Hep dualarımdasın merak etme Rabbim tüm bebişlerimizi korusun
ben milladan penye sütyenler aldım onları takıyorum ama onlar bile sıkıyorBende hep sütyenle uyurdum gece bile ama gögüs sağlığı için iyi olmadığını duydugumdan beri takmıyorum yaklaşık bir senedir. Şuan zaten istesem de takamam gögsüme değdiği anda rahatsızlık hissediyorum evdeysem takmıyorum sadece dışardayken takıyorum kapıdan girdigim anda da ilk işim fırlatıp atmak oluyor
sana yaptığı çok yanlış ama kadınında psikolojisi iyi değil belli ki. senin durumun ona kendi yoksunluğunu hatırlatıyordur muhtemelen. benim bir arkadaşım vardı evlendiği adamla çok problem yaşıyordu hamileydi ben o zaman nişanlıydım. kendi ailesi nişanında onunla ilgilenmemişti annesi ben artık kendim için yaşayacağım deyip nişan günü hiçbir şeye karışmamıştı ben yardımcı olmuştum. benim nişanımda evde oldu ailem çok yardımcı olmuştu kız çok garip tavırlara girmişti görüşürüz bile demeden gitmişti. eşimin durumu da onunkinden iyiydi. ertesi gün bana mesaj atmıştı durup dururken kocanın zengin olması çok kötü bir şey seni aldatır malı mülkü üstünden kaçırır boşar dikkat et diyeSende al rapor dedim yok işte bana doktorlar vermiyor, kusura bakma demek ki bir sıkıntım var ki veriyor bana dedim. Neymiş onu ilgilendirirmiş keşke oda hamile kalabilseymiş, benim suçum mu hamile kalamaman dedim, keşke olsa. Bilerek hamileliğimi de gözüne sokmuyorum konusu açmıyorum nerdeyse kırılmasın diye ettiği laflara bak, sen mi veriyorsun paramı dedim. Tam bir geri zekalı.
Kocası azospermi hiç spermi yok, evlenmeden önce söylememiş, evlendikten sonra söylemiş şu an evlat edinme için sırada bekliyorlar. Yok yani benim suçum değil olmaması neyin tribine giriyorsun keşke elimden bir şey gelse
kız valla ben dün görmemiş gibi bir paket tofifee bir de bisküvili çikolatalardan yedim şimdi şeker yüklemesi bana bundan çok mu zarar vercekYa glikoz herşeyde var yani tamam sağlıklı beslenmemiz lazım tabiki dikkat etmemiz lazım gebeliğe kadar bende önüme geleni yiyordum cips yemeye bayılıyorum içinde monosodyum glutamat var, e hep yedikki yani hamilelikten öncede yedik sadece o da değil bir çok şeyin içinde var çiğköftede bile. herşeyin neredeyse içinde Palm yağı var hatta yazmıyorlar bile olduğunu bazen. Yani evet zararlı ama ne kadar korursak koruyalım biyerlerden daha başka şekilde sağlıksız beslenmeye maruz kalıyoruz. Yediğimiz ekmek bile zararlı şuan. Elimden geldiğince yememeye çalışıyorum da nereye kadar biyerde yemek zorunda kalıyoruz işte. Tek başına glikoz içmemekte olacak iş değil kibanada geldi tepki yapacak bişi yok bu benim tercihim. İkili test yaptırmadım bebeği herşekilde kabul ediyorum diye yaptırana da bişi demedim herkesin tercihi ama bu testler önemli çünkü düzeltilebilir bir durumu teşhis etmiş olcaz eğer varsa. Annemde boyuna ultrasona girme diye kızıyo yani napim zaten riskli gebelikti nasıl girmeyim zaten aklım bebekte anlatamıyosunda
Aynen öyle bu kız da mutlu değil zaten, kocasının işi var ama günde 1-2 saat havalimanına gidip geliyor müşteri karşılamaya. Bu kız da fazla saat alayım kredi ödensin diye didiniyor, bizim eve gelince baktı ki eşim çalışıyor sürekli eve bakıyor bir de ben maaş alıyorum zoruna gitti kocasının evde yan gelip yatmasını.ben milladan penye sütyenler aldım onları takıyorum ama onlar bile sıkıyornormalde hiç sütyen takamazdım şimdi penyeler bile ölüm gibi geliyo
sana yaptığı çok yanlış ama kadınında psikolojisi iyi değil belli ki. senin durumun ona kendi yoksunluğunu hatırlatıyordur muhtemelen. benim bir arkadaşım vardı evlendiği adamla çok problem yaşıyordu hamileydi ben o zaman nişanlıydım. kendi ailesi nişanında onunla ilgilenmemişti annesi ben artık kendim için yaşayacağım deyip nişan günü hiçbir şeye karışmamıştı ben yardımcı olmuştum. benim nişanımda evde oldu ailem çok yardımcı olmuştu kız çok garip tavırlara girmişti görüşürüz bile demeden gitmişti. eşimin durumu da onunkinden iyiydi. ertesi gün bana mesaj atmıştı durup dururken kocanın zengin olması çok kötü bir şey seni aldatır malı mülkü üstünden kaçırır boşar dikkat et diyeo günden beri eski arkadaşım ama konu ben değildim yani kendi mutsuzluğuydu ve hayatımın ondan daha iyiye gidişine tahammül edemiyordu
Ohh afiyet olsunkız valla ben dün görmemiş gibi bir paket tofifee bir de bisküvili çikolatalardan yedim şimdi şeker yüklemesi bana bundan çok mu zarar vercek
gaviscon içiyor musun canımOhh afiyet olsunhemde bir paket miss miden nasıl? ay benimki çok yanıyo bu aralar şuan cayır cayır
Sen bosver onu balim herkes kendi kaderini yasar. Evine sokma uzak tutGerçekten keşke olsa yani ama benim elimden bir şey gelmez maalesef, ben kabullendim bu durumu diyor ama dediğin gibi kabullendiğini sanmıyorum ki iş yerinde ki bütün hamilelere bilenmiş durumda çünkü evlatlık edinecek ve aynı haklara sahip olamadığımız için bunu sorun ediyor.. benim elimde olan bir şey değil buda
Annene sole ultrason ses dalgasiYa glikoz herşeyde var yani tamam sağlıklı beslenmemiz lazım tabiki dikkat etmemiz lazım gebeliğe kadar bende önüme geleni yiyordum cips yemeye bayılıyorum içinde monosodyum glutamat var, e hep yedikki yani hamilelikten öncede yedik sadece o da değil bir çok şeyin içinde var çiğköftede bile. herşeyin neredeyse içinde Palm yağı var hatta yazmıyorlar bile olduğunu bazen. Yani evet zararlı ama ne kadar korursak koruyalım biyerlerden daha başka şekilde sağlıksız beslenmeye maruz kalıyoruz. Yediğimiz ekmek bile zararlı şuan. Elimden geldiğince yememeye çalışıyorum da nereye kadar biyerde yemek zorunda kalıyoruz işte. Tek başına glikoz içmemekte olacak iş değil kibanada geldi tepki yapacak bişi yok bu benim tercihim. İkili test yaptırmadım bebeği herşekilde kabul ediyorum diye yaptırana da bişi demedim herkesin tercihi ama bu testler önemli çünkü düzeltilebilir bir durumu teşhis etmiş olcaz eğer varsa. Annemde boyuna ultrasona girme diye kızıyo yani napim zaten riskli gebelikti nasıl girmeyim zaten aklım bebekte anlatamıyosunda
Referans degerlerı arasında aslında, neden cok yuksek dıyor kıEvdeki cihazım ile hastane damardan tahlil arasında korelasyona baktı.
Benim cihaz açlığı daha düşük ölçüyor.
85 ölçerse 90 kabul et dedi.
O günkü 92 de damardan değildi hastanenin parmak testiydi.
Hastane damardan 91 çıktı. Referans 70-100 arası gözüküyor .
Evdeki üç haftalık ölçümlerime de baktı.
Gercekten cok rahat oluyor sutyensız, nasıl uyumuşum eskıden dıyorum ben deBende hep sütyenle uyurdum gece bile ama gögüs sağlığı için iyi olmadığını duydugumdan beri takmıyorum yaklaşık bir senedir. Şuan zaten istesem de takamam gögsüme değdiği anda rahatsızlık hissediyorum evdeysem takmıyorum sadece dışardayken takıyorum kapıdan girdigim anda da ilk işim fırlatıp atmak oluyor
dün çok kötüydü bugün hafif yedim iyiyimOhh afiyet olsunhemde bir paket miss miden nasıl? ay benimki çok yanıyo bu aralar şuan cayır cayır
Nasil yaptin canim? Ben liste olusturdum esime gonderdim. Onun telefonundan aldim urunleri. Ama herhangi bir bildirim gelmedi bana. O alisveris yapinca bildirim geliyor mu? Kac vun sonra yatiyor bi dehepsiburada link paylaşımından ilk paramı kazanmış bulunuyorum 66,22 bana yatmış eşime de 15tl yatmış 81,22zengin hissediyor
Doktor vermedi söyledim de yediklerine dikkat et dedi muhtemelen arada kaynadı tam o sırada diğer ilaçları yazıyordu çünkü. Su içince oluyo yaa su içmeye korkuyorum artıkgaviscon içiyor musun canım
insan dayanamıyor yaa şuan bende dayanamadım sodayla beraber bi tane gömdümdün çok kötüydü bugün hafif yedim iyiyimama var ya durduramadım kendimi gittim geldim bi tane attım baktım paket bitmiş
yok en doğrusunu onlar biliyor sen ne dersen deSen bosver onu balim herkes kendi kaderini yasar. Evine sokma uzak tut
Annene sole ultrason ses dalgasi
Bebege asla zarari yok
Ses dalgasi ile cizim yapioe ekrana en basit hali ole
Gaviskon iyi geliyor reçetesiz vermezler mi acabaDoktor vermedi söyledim de yediklerine dikkat et dedi muhtemelen arada kaynadı tam o sırada diğer ilaçları yazıyordu çünkü. Su içince oluyo yaa su içmeye korkuyorum artık
insan dayanamıyor yaa şuan bende dayanamadım sodayla beraber bi tane gömdüm
yok en doğrusunu onlar biliyor sen ne dersen de
Maşallah cnm senin 28.hfta oldu muBizim bugün kontrolumuz vardı1.350 Gr 37 cm olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?