2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Açlık kac

bence de gaviscon al reçetesiz de veriyorlar. Ben ilk aldığımda doktora sormaya fırsatım yoktu ablam da hamileyken doktorum iç diyordu dedi ona güvenip almıştım anında rahatlattı sonrasında doktoruma da mide yanmam var dedim o da gaviscon yazdı iyiki de içmişim o kadar etkili ki :) ama tabi karar senin :)

Bende sıvı fazlalıgını kafaya cok taktım işe geliyorum arabadan inip 300mt yürüyemiyorum karnim su dolu sankı, sabah 8 akşam 7.30 evdeyim günüm işte gecıyor bu zamana kadar çalıştım sorun etmedim pazartesi kontrol var eğer gene amnıo sıvı derse duruma bakıcam. Ev iş hastane hep öyle gecti korkumdan mağaza da gezemedim. 20den sonra karın rahatsız etmeye basladı 26 ya geldım çok şükür. Biraz da işime sahip cıkma modundayım ama artık gitmiyor. Bu bebek benim için çok kıymetli sizler gibi ilk çocuk, yasımda ileri kızlar. İnşallah 2023 bebesi olacak artık kafama bişey takmıyorum hayırlısı ile doğursam yeter. 32. Haftayı gecırıp evde dinlemeye gecıcem sartlara göre.

Bende de gıcık eden şeyler oldu hamıle kaldığımı uzun zaman sonra söyledim. Tedaviyle mi oldu onunden arkandan konusan lar dünya umrum değil bugune geldim ya. Sıkıntılı tipler her yerde. Kafam sarmıosa hiç dinlemiyorum bile.

hepsiburada link paylaşımından ilk paramı kazanmış bulunuyorum 66,22 bana yatmış eşime de 15tl yatmış 81,22 zengin hissediyor
Simdi bakiye gosteriyor ama bir sonraki ayin 20 sinde yatacak. Ben cifter cifter alinca malum 1700 fln oldu bekleyen bakiye
Nasil yaptin canim? Ben liste olusturdum esime gonderdim. Onun telefonundan aldim urunleri. Ama herhangi bir bildirim gelmedi bana. O alisveris yapinca bildirim geliyor mu? Kac vun sonra yatiyor bi de
Bildirim gelmiyor. Mesela eylulde aldiklarimiz icin kazanilan puanlar alisveristen 24 saat sonra hesabinda gozukmeye basliyor. Listelerim sayfasina gir en ustte link gelir bakiyen gozukuyor Ama ekim 20 sinde yatacak hesabina. Agustos da aldiklarin Eylul 20, Ekimde aldiklarin kasim 20 de vs. Belki 20 sinde gelir bildirim.

Gaviskon iyi geliyor reçetesiz vermezler mi acaba
Şuan sodayla rahatlıyo bide bi dönemi var durmuyo bazen o sırada tekrar isticem zaten arada ben gitmeden oksapar için reçete yazıyo bana o sırada tekrar isticem mide koruyucu ya da alırım nolacak verirler. Ya korkum şey kabız için ilaç verdi de kanama oldu ya o gün o bana biraz fazla etki yaptı çok basit bi ilaç ama yine aynı şey olursa diye korku var hep bi temkinliyim ya bişe olursa diye. İlaçtan değildi muhtemelen olacağı vardı herkes kullanmış o ilacı çünkü ama benim algı şuan çok farklı çalışıyo

Tercih senin yine de soda geçiriyorsa hem magnezyum açısından da yararlı

Gordum canim. Tesekkur ederim

Bnmde aynı malum ikiz olunca herşeyi çift çift alınıyor nasıl yapıyorsunuz banada anlatır mısıniz

Canım rahimde yumuşama mevcut rahim uzunluğumda 31 mm bide ikizler o yüzden erken gelme ihtimalleri çok çok yüksek
Hadi inşallah vaktinde sağlıkla gelişimini tamamlamış şekilde gelir. Benim de 31 mm bu arada ama tek gebelik. ben de 40 haftaya kadar dayanabileceğimi sanmıyorum :)

kızlar ara ara aşağıdaki kupon kodlarını deniyorum.
super40
kupon40
indirim40
algec40
kacmaz40
fırsat40
algec40
cuma40 (cuma günleri)
salı40 (salı günleri )

Şuan kupon veren indirim40 haberiniz olsun 100 TL'ye 40 'TL veriyor. akşam 12veya 1den sonra da kupon40 veriyor :)
başka sabit kuponlar var ise yazın listeye kaydedelim

Amin insallah cümlemiz. Benimde böyle açık kahveydi çamur gibi değildi agri da vardı meğer oluyormus boyle. Insallah tutunur allahin izniyle bebeğin. Evet oğlumuz olacsk insallah hatta siz keseden bilmiştiniz yanilmiyorsam
Kızlar laf arasında konuşurken eşime şurada zaten 90 gün kaldı doğuma ne kaldı dedim ney 90 mı diye şaşırdı bı an
Benim eşim asla inanmıyor 3 ay kaldığına ben 3 diyorum o 2 diyor soran herkese 2 ay var diyormuş sen hamileliği 10 ay yaptın diyor

Şöyle 2 ay var bu ayı saymazsak

Bugun hastaneye yeni hamile biri gelmişti öldürünce sancı giriyor diye aklıma bizim grup geldi ben de dudağımda uçuk çıktı diye koşa koşa acile gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…