- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.221
Açlık kacKızlar
Endokrin insülin başladı. Fakat kadın doğum çok fazla suyun dedi.
Bir cepte en fazla 5m mi ne dedi olması lazım senin 8 üstü çok yüksek dedi .
İstersen perinatoloji bir daha baksın dedi.
Kafayı yiycem ya
Endokrin insilin de yapsak düşeceğine garanti vermiyor
Ama endokrin açlık şekerimi yüksek buldu
Açlıklar önemli ölç dedi.
Tokluğun genel olarak iyi dedi.
bence de gaviscon al reçetesiz de veriyorlar. Ben ilk aldığımda doktora sormaya fırsatım yoktu ablam da hamileyken doktorum iç diyordu dedi ona güvenip almıştım anında rahatlattı sonrasında doktoruma da mide yanmam var dedim o da gaviscon yazdı iyiki de içmişim o kadar etkili ki :) ama tabi karar senin :)Doktor vermedi söyledim de yediklerine dikkat et dedi muhtemelen arada kaynadı tam o sırada diğer ilaçları yazıyordu çünkü. Su içince oluyo yaa su içmeye korkuyorum artık
insan dayanamıyor yaa şuan bende dayanamadım sodayla beraber bi tane gömdüm
yok en doğrusunu onlar biliyor sen ne dersen de
Simdi bakiye gosteriyor ama bir sonraki ayin 20 sinde yatacak. Ben cifter cifter alinca malum 1700 fln oldu bekleyen bakiyehepsiburada link paylaşımından ilk paramı kazanmış bulunuyorum 66,22 bana yatmış eşime de 15tl yatmış 81,22zengin hissediyor
Bildirim gelmiyor. Mesela eylulde aldiklarimiz icin kazanilan puanlar alisveristen 24 saat sonra hesabinda gozukmeye basliyor. Listelerim sayfasina gir en ustte link gelir bakiyen gozukuyor Ama ekim 20 sinde yatacak hesabina. Agustos da aldiklarin Eylul 20, Ekimde aldiklarin kasim 20 de vs. Belki 20 sinde gelir bildirim.Nasil yaptin canim? Ben liste olusturdum esime gonderdim. Onun telefonundan aldim urunleri. Ama herhangi bir bildirim gelmedi bana. O alisveris yapinca bildirim geliyor mu? Kac vun sonra yatiyor bi de
Şuan sodayla rahatlıyo bide bi dönemi var durmuyo bazen o sırada tekrar isticem zaten arada ben gitmeden oksapar için reçete yazıyo bana o sırada tekrar isticem mide koruyucu ya da alırım nolacak verirler. Ya korkum şey kabız için ilaç verdi de kanama oldu ya o gün o bana biraz fazla etki yaptı çok basit bi ilaç ama yine aynı şey olursa diye korku var hep bi temkinliyim ya bişe olursa diye. İlaçtan değildi muhtemelen olacağı vardı herkes kullanmış o ilacı çünkü ama benim algı şuan çok farklı çalışıyoGaviskon iyi geliyor reçetesiz vermezler mi acaba
Anaa maşallah kız totosunu yesinler onunBizim bugün kontrolumuz vardı1.350 Gr 37 cm olmuşuz
Şuan sodayla rahatlıyo bide bi dönemi var durmuyo bazen o sırada tekrar isticem zaten arada ben gitmeden oksapar için reçete yazıyo bana o sırada tekrar isticem mide koruyucu ya da alırım nolacak verirler. Ya korkum şey kabız için ilaç verdi de kanama oldu ya o gün o bana biraz fazla etki yaptı çok basit bi ilaç ama yine aynı şey olursa diye korku var hep bi temkinliyim ya bişe olursa diye. İlaçtan değildi muhtemelen olacağı vardı herkes kullanmış o ilacı çünkü ama benim algı şuan çok farklı çalışıyo
Gordum canim. Tesekkur ederimSimdi bakiye gosteriyor ama bir sonraki ayin 20 sinde yatacak. Ben cifter cifter alinca malum 1700 fln oldu bekleyen bakiye
Bildirim gelmiyor. Mesela eylulde aldiklarimiz icin kazanilan puanlar alisveristen 24 saat sonra hesabinda gozukmeye basliyor. Listelerim sayfasina gir en ustte link gelir bakiyen gozukuyor Ama ekim 20 sinde yatacak hesabina. Agustos da aldiklarin Eylul 20, Ekimde aldiklarin kasim 20 de vs. Belki 20 sinde gelir bildirim.
Sodayla nefes alıyorum hamileliğin başından beriTercih senin yine de soda geçiriyorsa hem magnezyum açısından da yararlı
Bnmde aynı malum ikiz olunca herşeyi çift çift alınıyor nasıl yapıyorsunuz banada anlatır mısınizSimdi bakiye gosteriyor ama bir sonraki ayin 20 sinde yatacak. Ben cifter cifter alinca malum 1700 fln oldu bekleyen bakiye
Bildirim gelmiyor. Mesela eylulde aldiklarimiz icin kazanilan puanlar alisveristen 24 saat sonra hesabinda gozukmeye basliyor. Listelerim sayfasina gir en ustte link gelir bakiyen gozukuyor Ama ekim 20 sinde yatacak hesabina. Agustos da aldiklarin Eylul 20, Ekimde aldiklarin kasim 20 de vs. Belki 20 sinde gelir bildirim.
Hadi inşallah vaktinde sağlıkla gelişimini tamamlamış şekilde gelir. Benim de 31 mm bu arada ama tek gebelik. ben de 40 haftaya kadar dayanabileceğimi sanmıyorum :)Canım rahimde yumuşama mevcut rahim uzunluğumda 31 mm bide ikizler o yüzden erken gelme ihtimalleri çok çok yüksek
HahahAnaa maşallah kız totosunu yesinler onun
27+3 canımMaşallah cnm senin 28.hfta oldu mu
Amin insallah cümlemiz. Benimde böyle açık kahveydi çamur gibi değildi agri da vardı meğer oluyormus boyle. Insallah tutunur allahin izniyle bebeğin. Evet oğlumuz olacsk insallah hatta siz keseden bilmiştiniz yanilmiyorsamYaaa gerçek mi ben geçen sene düşük yaptım. Ondan çok korkuyorum. Tam bat günü 3 gün çamur gibi lekelenmem oldu. Şimdi iki gündür yine çok açık kahve belli belirsiz oluyor doktorum sabah akşam progesteron vermişti zaten dünde coraspirin ekledi inşallah geçer. Bebeginizi saglıkla kucagınıza alın inşalalh cinsiyeti çoktan belli olmuştur kızınız mı olacak oglunuz mu
Benim eşim asla inanmıyor 3 ay kaldığına ben 3 diyorum o 2 diyor soran herkese 2 ay var diyormuş sen hamileliği 10 ay yaptın diyorKızlar laf arasında konuşurken eşime şurada zaten 90 gün kaldı doğuma ne kaldı dedim ney 90 mı diye şaşırdı bı an
Şöyle 2 ay var bu ayı saymazsakAmin insallah cümlemiz. Benimde böyle açık kahveydi çamur gibi değildi agri da vardı meğer oluyormus boyle. Insallah tutunur allahin izniyle bebeğin. Evet oğlumuz olacsk insallah hatta siz keseden bilmiştiniz yanilmiyorsam
Benim eşim asla inanmıyor 3 ay kaldığına ben 3 diyorum o 2 diyor soran herkese 2 ay var diyormuş sen hamileliği 10 ay yaptın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?