- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.241
ÖksurunceBugun hastaneye yeni hamile biri gelmişti öldürünce sancı giriyor diye aklıma bizim grup geldiben de dudağımda uçuk çıktı diye koşa koşa acile gitmiştim
Valla ya bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş onun yzuunden 2 aya doğum yapmasam iyidirŞöyle 2 ay var bu ayı saymazsak
Aa öyle miAmin insallah cümlemiz. Benimde böyle açık kahveydi çamur gibi değildi agri da vardı meğer oluyormus boyle. Insallah tutunur allahin izniyle bebeğin. Evet oğlumuz olacsk insallah hatta siz keseden bilmiştiniz yanilmiyorsam
Benim eşim asla inanmıyor 3 ay kaldığına ben 3 diyorum o 2 diyor soran herkese 2 ay var diyormuş sen hamileliği 10 ay yaptın diyor
Ay yok dur canım inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımiza alırızValla ya bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş onun yzuunden 2 aya doğum yapmasam iyidir
Bize de erkek dediniz doğru bildinizAa öyle mi
O kadar çok resim geliyorduki hatırlayamadım canım kusura bakma inşallah benimkide saglıkla tutunur
Canım yaa ilk kesin bende saçma sapan şeylere taktıydımÖksurunce
Çok sevindim canım bazen bebek tam ortada oluyor yanılıyorum mutlu oldum şuan. İnanın kendime yorum yapamam galiba terzi kendi sökügünü dikemezmiş yaBize de erkek dediniz doğru bildiniz
Aa öyle mi
O kadar çok resim geliyorduki hatırlayamadım canım kusura bakma inşallah benimkide saglıkla tutunur
Sanırım bi benimki tutmadı benim ki erkekBize de erkek dediniz doğru bildiniz
Hayırlısıyla kucağına al inşallahÇok sevindim canım bazen bebek tam ortada oluyor yanılıyorum mutlu oldum şuan. İnanın kendime yorum yapamam galiba terzi kendi sökügünü dikemezmiş ya
Aaa öyle mi olsun kuzum biraz öncede yazdım bazen yanılma oluyor vajinal özellikle ters mi düz mi anlayamıyorum. Merak ettim bana attıgın resmi varsa atabilirmisin kuzumSanırım bi benimki tutmadı benim ki erkek
Evet öyle oluyor yaÇok sevindim canım bazen bebek tam ortada oluyor yanılıyorum mutlu oldum şuan. İnanın kendime yorum yapamam galiba terzi kendi sökügünü dikemezmiş ya
Amin kuzum inşallahHayırlısıyla kucağına al inşallahgerisi hiç önemli değil
Ay nerde hiç bilmiyorum ne attığımı da hatırlamıyorum şuan büyük fotileri var hep meydandaAaa öyle mi olsun kuzum biraz öncede yazdım bazen yanılma oluyor vajinal özellikle ters mi düz mi anlayamıyorum. Merak ettim bana attıgın resmi varsa atabilirmisin kuzum
Ne alıcaz pekiİndirim40 kupon geldi biri soruyordu unuttun kimdi ya,
Benimde canım alışveriş yapmak istiyor ama hem çok şey aldım hemde alacak bişi kalmadı hep son aylarda alınacak şeylerNe alıcaz peki
Ben de çiş kaçıyor diye gidicem yakında, dün kusarken bildiğin kacmadı altıma yaptımÖksurunce
Bulamadım bulursan bana da söyleNe alıcaz peki
Dun yazı tahtası ve banyo fılesı aldım, bugun de kruvasan mı alsam dıyorummBenimde canım alışveriş yapmak istiyor ama hem çok şey aldım hemde alacak bişi kalmadı hep son aylarda alınacak şeyler
Ağız mendılı mı alsakBulamadım bulursan bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?