2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bnmde aynı malum ikiz olunca herşeyi çift çift alınıyor nasıl yapıyorsunuz banada anlatır mısıniz
1. Kosul telefondan yapmak, bilgisayar olmuyor.
2. Eger yok ise Esine hepsi buradadan bir hesap ac onun telefonundan. Cihazlar ayni olunca kabul etmiyor. Mevcut hesabi var ise onu kullanabilirsin. Amac 2 telefon ve 2 hesap olmasi.
3. Satin almak istedigin urunleri kendi telefonundan blr liste olustur ve oraya ekle.
4.Listenin sag ust kisesinde paylas ikonu var. Whatsapp secip listenin linkini esine at.
5. Esinin telefonunda sepet fln bos olsun. Listeyi linkten acip sepete ekle yap ( max 3 urunden puan kazaniyorsun diye biliyorum) ve esinin telefonundan satin al.

24 saat sonra senin listelerim sayfanda urune gore degisen oranlarda (%7 %5 %10) kazandigin bakiye gozukmeye baslar. Bir sonraki ayin 20 sinde harcayabilirsin normal para gibi. 15 gun harcama suresi var.

Tam tersini de yapabilirsin yani, Esinin telinden liste olusturup, whatsappdan kendine atip kendi telefonundan da satin alabilirsin. Bu sefer esin puan kazanir.

Gunde sadece 1 siparis icin bakiye kazaniyorsun. Ama ayni siparis icinde 3 urun alabilirsin. Bir gunde 2. Siparisi vermek istersem tam tersini yapiyorum ben :) bir kendimden bir esimden.

Aa öyle mi
O kadar çok resim geliyorduki hatırlayamadım canım kusura bakma inşallah benimkide saglıkla tutunur
Beni de bilmistin canim. hem de ikiz. iki kiz olarak :)
Gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.

Evet seni hatırlıyorum hatta sen dedin ikisidemi diye sen söylemesen farkmetmemiştim kuzum. Seninkinden çok emindim konumları net bellliydi saglıkla gelsinler inşalalh çok şanslısın

Sağol cnm ,

Kızlar ne alıyorsunuz bana da söyleyin? Bebek ürünü alan var mı?

Ay maşallah aramızda 1 hfta varmış nerdeyse bnm bebisler en son 650 gram civarıydı o kdr olmuşlar mıdır acaba.
Ben salı günü gittim 25. Haftada 800 gram dedi. 27. Haftada falan en az 1 kilo olmuş olurlar galiba çok duygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…