- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.261
1. Kosul telefondan yapmak, bilgisayar olmuyor.Bnmde aynı malum ikiz olunca herşeyi çift çift alınıyor nasıl yapıyorsunuz banada anlatır mısıniz
Beni de bilmistin canim. hem de ikiz. iki kiz olarak :)Aa öyle mi
O kadar çok resim geliyorduki hatırlayamadım canım kusura bakma inşallah benimkide saglıkla tutunur
Ondan cok lazım oluyormus benım de var 20 tane kadarOndan aldım ya
Bence çok bile almışsınOndan cok lazım oluyormus benım de var 20 tane kadar
Evet seni hatırlıyorum hatta sen dedin ikisidemi diye sen söylemesen farkmetmemiştim kuzum. Seninkinden çok emindim konumları net bellliydi saglıkla gelsinler inşalalh çok şanslısın1. Kosul telefondan yapmak, bilgisayar olmuyor.
2. Eger yok ise Esine hepsi buradadan bir hesap ac onun telefonundan. Cihazlar ayni olunca kabul etmiyor. Mevcut hesabi var ise onu kullanabilirsin. Amac 2 telefon ve 2 hesap olmasi.
3. Satin almak istedigin urunleri kendi telefonundan blr liste olustur ve oraya ekle.
4.Listenin sag ust kisesinde paylas ikonu var. Whatsapp secip listenin linkini esine at.
5. Esinin telefonunda sepet fln bos olsun. Listeyi linkten acip sepete ekle yap ( max 3 urunden puan kazaniyorsun diye biliyorum) ve esinin telefonundan satin al.
24 saat sonra senin listelerim sayfanda urune gore degisen oranlarda (%7 %5 %10) kazandigin bakiye gozukmeye baslar. Bir sonraki ayin 20 sinde harcayabilirsin normal para gibi. 15 gun harcama suresi var.
Tam tersini de yapabilirsin yani, Esinin telinden liste olusturup, whatsappdan kendine atip kendi telefonundan da satin alabilirsin. Bu sefer esin puan kazanir.
Gunde sadece 1 siparis icin bakiye kazaniyorsun. Ama ayni siparis icinde 3 urun alabilirsin. Bir gunde 2. Siparisi vermek istersem tam tersini yapiyorum ben :) bir kendimden bir esimden.
Beni de bilmistin canim. hem de ikiz. iki kiz olarak :)
Gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.
Cok lazım dedılerdiBence çok bile almışsın
Kız zaten çoğu zaman bebek kıyafetleri kirleniyor ve yıkanıyor o da yıkanırCok lazım dedılerdi
Kruvasan aldımKız zaten çoğu zaman bebek kıyafetleri kirleniyor ve yıkanıyor o da yıkanır
Cinsiyet partısı yapan oldu mu gruptaBugün bi haber izledim Meksika da sanırım cinsiyet partisi için uçak tutmuşlar. Pilot pembe dumanı püskürtürken kaza yapıp uçağı düşürmüş ölmüş
Sağol cnm ,1. Kosul telefondan yapmak, bilgisayar olmuyor.
2. Eger yok ise Esine hepsi buradadan bir hesap ac onun telefonundan. Cihazlar ayni olunca kabul etmiyor. Mevcut hesabi var ise onu kullanabilirsin. Amac 2 telefon ve 2 hesap olmasi.
3. Satin almak istedigin urunleri kendi telefonundan blr liste olustur ve oraya ekle.
4.Listenin sag ust kisesinde paylas ikonu var. Whatsapp secip listenin linkini esine at.
5. Esinin telefonunda sepet fln bos olsun. Listeyi linkten acip sepete ekle yap ( max 3 urunden puan kazaniyorsun diye biliyorum) ve esinin telefonundan satin al.
24 saat sonra senin listelerim sayfanda urune gore degisen oranlarda (%7 %5 %10) kazandigin bakiye gozukmeye baslar. Bir sonraki ayin 20 sinde harcayabilirsin normal para gibi. 15 gun harcama suresi var.
Tam tersini de yapabilirsin yani, Esinin telinden liste olusturup, whatsappdan kendine atip kendi telefonundan da satin alabilirsin. Bu sefer esin puan kazanir.
Gunde sadece 1 siparis icin bakiye kazaniyorsun. Ama ayni siparis icinde 3 urun alabilirsin. Bir gunde 2. Siparisi vermek istersem tam tersini yapiyorum ben :) bir kendimden bir esimden.
Beni de bilmistin canim. hem de ikiz. iki kiz olarak :)
Gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.
gördüğüm gibi yazdım canım buraya, şimdi yazışmaları okuyorum :) indirim40Kızlar n11 kod verirse 100 TL'ye 40 hbr eder misiniz
Ay maşallah aramızda 1 hfta varmış nerdeyse bnm bebisler en son 650 gram civarıydı o kdr olmuşlar mıdır acaba.27+3 canım
Ben de 8 tane falan aldım, kaynanamda artan müslin kumaşlardan ağız bezi sırt bezi faln yapacakCok lazım dedılerdi
Sepetkitchen Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bu şekilde almıştım file hediyeli. 299 du. Şuan fiyatı normal mi bilmiyorum. n11 de var ise kuponla takip et istersenBen de bekliyorum banyo küvet ürünlerini, hala almadım. Son aya kadar beklerim gelmiyor alırım artık mağazalardan
Ben salı günü gittim 25. Haftada 800 gram dedi. 27. Haftada falan en az 1 kilo olmuş olurlar galiba çok duygusalAy maşallah aramızda 1 hfta varmış nerdeyse bnm bebisler en son 650 gram civarıydı o kdr olmuşlar mıdır acaba.
Eskıden renkli iplerle kenarlarına zincir cekerlerdıBen de 8 tane falan aldım, kaynanamda artan müslin kumaşlardan ağız bezi sırt bezi faln yapacak
Benim aldığım ağız bezlerinin kenarları öyle. Annemde yapardı hatırlıyorum. Büyük ihtimalle öyle yapacak kv.Eskıden renkli iplerle kenarlarına zincir cekerlerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?