2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sohrab hangi küvet filesini aldın? Benim aldığım küvet setinde file var ama o biraz dandik geldi bana

Hadi inşallah vaktinde sağlıkla gelişimini tamamlamış şekilde gelir. Benim de 31 mm bu arada ama tek gebelik. ben de 40 haftaya kadar dayanabileceğimi sanmıyorum :)
Canım inşallah hepimizin bebişi zamanında gelir en azından şu yaşam sınırını geçelimde içimiz biraz daha ferahlar bence

Kızlar
Bilen acil yanıtlasın lütfen
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06

Gerçi hastane referanslarına göre normal gözüküyor.
benim 1.44 çıkmıştı ref 0,35 - 4,94 arası. Doktor TSH değerin çok iyi demişti.
Seninde bence çok iyi 2nin altında olması iyi diye biliyorum.

Uçak uçuran olmadı da yapan oldu galiba
Ben 12. Haftada cinsiyet öğrenseydim balon patlatmalı falan yapacaktım. 16. Haftada öğrendim o hafta sonu eşimde nöbetçiydi. Dayanamayız biz 17. Haftaya kadar dedik doktordan öğrendik o içimde kaldı ama başka şeyler kalmasın istiyorum.

Ben de çiş kaçıyor diye gidicem yakında, dün kusarken bildiğin kacmadı altıma yaptım
Ayy özür dilerim ama kahkahalarla güldüm bende dün hapşururken bildiğin işedim o gözümün önüne geldi keşke ordan büyük bir hortum uzatsak tuvalete hem gecede 100 kere kalkmamış oluruz uykunun en güzel yerinde

"bence de takmalısın ben de hergün takarım, çok nadir takmadığım oluyor. Doktor bana hergün tak dedi, gebelik sonrası küçülme olunca sarkma oluyormuş

senin hoşlanmadığın endokrinci miydi? ben hala Atıl yükseli öneriyorum canım sana,

iste beni aramiyorlar hatta biri mezun ettigim tip okuyan bir ogrencimin anbesi

Kızlar laf arasında konuşurken eşime şurada zaten 90 gün kaldı doğuma ne kaldı dedim ney 90 mı diye şaşırdı bı an
aynısını ben yaşadım dün :) eşime 85gün var dedim koltukta uzanıyordu kafasını kaldırdı bana baktı ney 85 mi dedi

Bende düşündüm de sonra vazgeçtik zaten 18de gösterdi cinsiyetini eşimde pek istemedi. Daha da bişi yapamam halim yok anca hastane odası süsleyecem inşallah. Bi yapsaydınız diyenler oluyoda isteyen hazırlık yapıp beni çağırsın beni uğraştırmasın

aynısını ben yaşadım dün :) eşime 85gün var dedim koltukta uzanıyordu kafasını kaldırdı bana baktı ney 85 mi dedi
Bu erkekler niye böyle yaa ben benimkini düşünemiyorum çocuğu görünce eli ayağına dolanır kesin tutamazsa korkudan bişe olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…