- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.281
Uçak uçuran olmadı da yapan oldu galibaCinsiyet partısı yapan oldu mu grupta
Canım inşallah hepimizin bebişi zamanında gelirHadi inşallah vaktinde sağlıkla gelişimini tamamlamış şekilde gelir. Benim de 31 mm bu arada ama tek gebelik. ben de 40 haftaya kadar dayanabileceğimi sanmıyorum :)
benim 1.44 çıkmıştı ref 0,35 - 4,94 arası. Doktor TSH değerin çok iyi demişti.Kızlar
Bilen acil yanıtlasın lütfen
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06
Gerçi hastane referanslarına göre normal gözüküyor.
Ben 12. Haftada cinsiyet öğrenseydim balon patlatmalı falan yapacaktım. 16. Haftada öğrendim o hafta sonu eşimde nöbetçiydi. Dayanamayız biz 17. Haftaya kadar dedik doktordan öğrendikUçak uçuran olmadı da yapan oldu galiba
Ici kopuklu olan fileler kullanisli oluyor. Makinaya atip yikiyordum ben fileyiSohrab hangi küvet filesini aldın? Benim aldığım küvet setinde file var ama o biraz dandik geldi bana
Yaşam sınırı kaçıncı hafta oluyor?Canım inşallah hepimizin bebişi zamanında geliren azından şu yaşam sınırını geçelimde içimiz biraz daha ferahlar bence
Ayy özür dilerim ama kahkahalarla güldümBen de çiş kaçıyor diye gidicem yakında, dün kusarken bildiğin kacmadı altıma yaptım
"bence de takmalısın ben de hergün takarım, çok nadir takmadığım oluyor. Doktor bana hergün tak dedi, gebelik sonrası küçülme olunca sarkma oluyormuşYa ben gece yatarken bile takıyorum sarkar diye korkuyorum. Normalde küçük değildi ama büyük de değildi ama dimdikti. Yani o büyüklüğe göre baya dikti. Ama şimdi tenime değmeye başladıinşallah sonra toparlanır yoksa bana estetik yolu gözükür
Canım doktorum 28. Haftadan sonra doğsalar bile korkma küvezde felan bi şekilde büyük oranda yaşıyorlar demiştiYaşam sınırı kaçıncı hafta oluyor?
senin hoşlanmadığın endokrinci miydi? ben hala Atıl yükseli öneriyorum canım sana,Kızlar
Endokrin insülin başladı. Fakat kadın doğum çok fazla suyun dedi.
Bir cepte en fazla 5m mi ne dedi olması lazım senin 8 üstü çok yüksek dedi .
İstersen perinatoloji bir daha baksın dedi.
Kafayı yiycem ya
Endokrin insilin de yapsak düşeceğine garanti vermiyor
Ama endokrin açlık şekerimi yüksek buldu
Açlıklar önemli ölç dedi.
Tokluğun genel olarak iyi dedi.
İyi bişey kalmamış 4 haftacık. Yine daha geç doğsunlar inşallahCanım doktorum 28. Haftadan sonra doğsalar bile korkma küvezde felan bi şekilde büyük oranda yaşıyorlar demişti
iste beni aramiyorlar hatta biri mezun ettigim tip okuyan bir ogrencimin anbesiToplamda bizi 4 kere filan görmeleri gerekiyormuş.
Ellerinde tarihler vardı.Bu haftalarda tekrar aramaları gerekiyor.Aramazalarsa ara onlara fırça at beni düzenli takip etmeniz gerekiyor diye
Ben sağlık ocağına kızmak için aramıştım herkesleri aradınız bi beni es geçiyorsunuz diye. Meğerki benden haberleri yokmuş
aynısını ben yaşadım dün :) eşime 85gün var dedim koltukta uzanıyordu kafasını kaldırdı bana baktı ney 85 mi dediKızlar laf arasında konuşurken eşime şurada zaten 90 gün kaldı doğuma ne kaldı dedim ney 90 mı diye şaşırdı bı an
Bende düşündüm de sonra vazgeçtik zaten 18de gösterdi cinsiyetini eşimde pek istemedi. Daha da bişi yapamam halim yok anca hastane odası süsleyecem inşallah. Bi yapsaydınız diyenler oluyoda isteyen hazırlık yapıp beni çağırsın beni uğraştırmasınBen 12. Haftada cinsiyet öğrenseydim balon patlatmalı falan yapacaktım. 16. Haftada öğrendim o hafta sonu eşimde nöbetçiydi. Dayanamayız biz 17. Haftaya kadar dedik doktordan öğrendiko içimde kaldı ama başka şeyler kalmasın istiyorum.
Bu erkekler niye böyle yaa ben benimkini düşünemiyorum çocuğu görünce eli ayağına dolanır kesin tutamazsa korkudan bişe olur diyeaynısını ben yaşadım dün :) eşime 85gün var dedim koltukta uzanıyordu kafasını kaldırdı bana baktı ney 85 mi dedi
benim de bundan canım çekmişti gece eve giderken bitane benzin istasyonundan aldım. yetmedi eve yakın benzin istasyonundan bitane daha aldım :) galiba bende alcamKruvasan aldım
Estağfurullah ne kusuruAa öyle mi
O kadar çok resim geliyorduki hatırlayamadım canım kusura bakma inşallah benimkide saglıkla tutunur
Kız severim senin hislerini çok teşekkür ederim bitanesinEstağfurullah ne kusuruAmin insallah tutunacak ben inanıyorum hislerim kuvvetlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?