2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ne alıyorsunuz bana da söyleyin? Bebek ürünü alan var mı?
benim eksiklerimlerim aşağıdakiler kaldı. Ama hala alamıyorum basiretim bağlandı.
Lohusa takımı
depend/orkid gece
süt taşıma çantası
bebek bakım çantası
kehribar
kamera/telsiz monitor
dolap (3 veya 4 kapılı)
şifonyer

Dün anneme mutlu mutlu 75mgş şeker yüklemesi yaptırdım turp gibiyim hiçbirşeyim çıkmadı diyorum annemin ilk tepkisi şeker yüklemesi yapacağını duysaydım müsade etmezdim Canan Karatay yaptırmayın diyor dedi.
Allahım çıldıracaktım. Canan karataya göre hepimiz açlıktan ölmeyliyiz zaten Dünya'da yaşamamızın başka yolu yok
Annem yinede ikna olmadı ah keşke keşke diyip durdu
4 yıl BİYOLOJİ LİSANS EĞİTİMİ + 8 yıllık biyoloji öğretmenliği + 1,5 yıllık hastane laboratuvar deneyimim var, HALAM UZMAN DAHİLİYECİ ( ISRARLA YAPTIR DEDİ) KADIN DOĞUMCUM 20 YILLIK UZMAN MUTLAKA YAPTIR DEDİ
Ama canan karatay kadar ikna edici olamıyoruz kendi ailemizde bile insanların kafasının karışık olması çok normal

Hayır don da dayanmıyor, zaten çoğu sıkıyor benı, yıne don siparişi verdim

Benım abım de bıyolojı ogretmenı

Sizinki telefon partisi olmus
Bende eşimde sevmiyoruz cinsiyet ayrımı yapılıyormuş gibi hissediyoruz. İSter erkek ister kız olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bize yeter. Seremoniye gerek yok dedi. Eşim hayatı fazla düz ve monoton yaşayan bir Bayburt'lu bende iyice ona benzedim

Bende bundan aldım şimdi. E bebekte 182 tlya geliyordu n11den 129a aldım çok iyi oldu. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…