- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.301
benim eksiklerimlerim aşağıdakiler kaldı. Ama hala alamıyorum basiretim bağlandı.Kızlar ne alıyorsunuz bana da söyleyin? Bebek ürünü alan var mı?
Sagol canim. Ben de ipek pamuk aldim. Daha once babyme almistim. Karsilastiririm diye.Cuma50 150ye 50 ındırım, kapınn kızlar
Ben aldım bundan şimdi sen atınca 50 tl kuponla 129 a geldi hp de 185 tl. Sümük çekecez işte pek bir özelliği yokotribebenin nazal burun aspiratörü nasıl kızlar Otribebe Nazal Burun Aspiratörü ve Yedek Uç 2'li + Yedek Ucu 10'lu Fiyatları ve Özellikleri
ben de mustela şampuan aldım eşimden de mustela vücut losyonu aldımBen aldım bundan şimdi sen atınca 50 tl kuponla 129 a geldi hp de 185 tl. Sümük çekecez işte pek bir özelliği yok
Benım de 10lusu oyle dıger 10lu muslınBenim aldığım ağız bezlerinin kenarları öyle. Annemde yapardı hatırlıyorum. Büyük ihtimalle öyle yapacak kv.
n11'den Babyjem Katlanır Küvet Havlu Filesi seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Sohrab hangi küvet filesini aldın? Benim aldığım küvet setinde file var ama o biraz dandik geldi bana
Dün anneme mutlu mutlu 75mgş şeker yüklemesi yaptırdım turp gibiyim hiçbirşeyim çıkmadı diyorum annemin ilk tepkisi şeker yüklemesi yapacağını duysaydım müsade etmezdim Canan Karatay yaptırmayın diyor dedi.Bu Canan Karatay yüzünden ülkenin yarısı şeker yükleme testi yaptıramıyor korkusundan. Keşke her doktor sadece kendi alanıyla ilgilense sen kadın doğum uzmanı değilsin ki bu konuda yorum yapıyorsun. Annemde izlemiş Canan hocayı bana her gün yalvarıyor kızım nolur o testi yapma bebek ilerde şeker hastası olurmuş diye. Anlatıyorum annecim yok öyle bişey bak herkes yaptırıyor iki üç dilim baklava yemiş kadar bi şeker veriyolar sadece diyorum ama yok kadın korkmuş bi kere ikna olmuyor. Hiç izleyip dinleyip canını sıkma sonuçta bizim yapmamız gereken bu alanda uzman olan doktorlarımızı dinlemek. İnsülin kullan derse kullanacaksın, diyet yap derse yapacaksın. Ne derlerse yapacağız bebeklerimizin sağlığı için. Kendini boş yere korkutma sende inşallah bir iki güne herşey netleşir kafanda rahatlar çok gerildin kaç gündür
Hayır don da dayanmıyor, zaten çoğu sıkıyor benı, yıne don siparişi verdimAyy özür dilerim ama kahkahalarla güldümbende dün hapşururken bildiğin işedim o gözümün önüne geldi keşke ordan büyük bir hortum uzatsak tuvalete hem gecede 100 kere kalkmamış oluruz uykunun en güzel yerinde
ben ağız bezlerini böyle işlemeli istiyorum ya yapabildiğim tek el işi etamin kanaviçe oda basitleriBenım de 10lusu oyle dıger 10lu muslın
Evet bız de 28de kutlama yapıcaz, pasta doktorımdanCanım doktorum 28. Haftadan sonra doğsalar bile korkma küvezde felan bi şekilde büyük oranda yaşıyorlar demişti
Al al yarasın bebise, ara ogunlerde atarızbenim de bundan canım çekmişti gece eve giderken bitane benzin istasyonundan aldım. yetmedi eve yakın benzin istasyonundan bitane daha aldım :) galiba bende alcam
Benım abım de bıyolojı ogretmenıDün anneme mutlu mutlu 75mgş şeker yüklemesi yaptırdım turp gibiyim hiçbirşeyim çıkmadı diyorum annemin ilk tepkisi şeker yüklemesi yapacağını duysaydım müsade etmezdim Canan Karatay yaptırmayın diyor dedi.
Allahım çıldıracaktım. Canan karataya göre hepimiz açlıktan ölmeyliyiz zaten Dünya'da yaşamamızın başka yolu yok
Annem yinede ikna olmadı ah keşke keşke diyip durdu
4 yıl BİYOLOJİ LİSANS EĞİTİMİ + 8 yıllık biyoloji öğretmenliği + 1,5 yıllık hastane laboratuvar deneyimim var, HALAM UZMAN DAHİLİYECİ ( ISRARLA YAPTIR DEDİ) KADIN DOĞUMCUM 20 YILLIK UZMAN MUTLAKA YAPTIR DEDİ
Ama canan karatay kadar ikna edici olamıyoruz kendi ailemizde bile insanların kafasının karışık olması çok normal
Yaaa ama bunlar cok guzelben ağız bezlerini böyle işlemeli istiyorum ya yapabildiğim tek el işi etamin kanaviçe oda basitleri
Biz öğrendik eşim 5 dk sonra aradı anne baba hala kim varsa söyledi. Bende aile grubuma cinsiyeti kız yazdım bu kadarCinsiyet partısı yapan oldu mu grupta
Sizinki telefon partisi olmusBiz öğrendik eşim 5 dk sonra aradı anne baba hala kim varsa söyledi. Bende aile grubuma cinsiyeti kız yazdım bu kadar
Kısa net öz
Bazı şeyleri en ufak kimyasal yapısına kadar biliyor olmam cidden muyluluk verici ama TV'ye çıkan bir doktor olmadığımız için sözlerimizin bilgimizin etkisi yokBenım abım de bıyolojı ogretmenı
Bende eşimde sevmiyoruz cinsiyet ayrımı yapılıyormuş gibi hissediyoruz. İSter erkek ister kız olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bize yeter. Seremoniye gerek yok dedi. Eşim hayatı fazla düz ve monoton yaşayan bir Bayburt'lu bende iyice ona benzedimSizinki telefon partisi olmus
Bende bundan aldım şimdi. E bebekte 182 tlya geliyordu n11den 129a aldım çok iyi oldu. Teşekkür ederimn11'den Babyjem Katlanır Küvet Havlu Filesi seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bebek Küvet Filesi Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bebek Küvet Filesi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Küvet Filesi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?