- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.321
Öyle deme, bılgı güctür herzamanBazı şeyleri en ufak kimyasal yapısına kadar biliyor olmam cidden muyluluk verici ama TV'ye çıkan bir doktor olmadığımız için sözlerimizin bilgimizin etkisi yok
Bızım de partı yapmak aklımza bıle gelmedıBende eşimde sevmiyoruz cinsiyet ayrımı yapılıyormuş gibi hissediyoruz. İSter erkek ister kız olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bize yeter. Seremoniye gerek yok dedi. Eşim hayatı fazla düz ve monoton yaşayan bir Bayburt'lu bende iyice ona benzedim
Sen bitirmişssin resmenbenim eksiklerimlerim aşağıdakiler kaldı. Ama hala alamıyorum basiretim bağlandı.
Lohusa takımı
depend/orkid gece
süt taşıma çantası
bebek bakım çantası
kehribar
kamera/telsiz monitor
dolap (3 veya 4 kapılı)
şifonyer
Insallah guzel cıkar, daha gelmedı dun sıparıs vermıstımBende bundan aldım şimdi. E bebekte 182 tlya geliyordu n11den 129a aldım çok iyi oldu. Teşekkür ederim
Bu yazdıklarından sadece dolabı hallettim oda ilk aldığım şeybenim eksiklerimlerim aşağıdakiler kaldı. Ama hala alamıyorum basiretim bağlandı.
Lohusa takımı
depend/orkid gece
süt taşıma çantası
bebek bakım çantası
kehribar
kamera/telsiz monitor
dolap (3 veya 4 kapılı)
şifonyer
senin hoşlanmadığın endokrinci miydi? ben hala Atıl yükseli öneriyorum canım sana,
benim eksiklerimlerim aşağıdakiler kaldı. Ama hala alamıyorum basiretim bağlandı.
Lohusa takımı
depend/orkid gece
süt taşıma çantası
bebek bakım çantası
kehribar
kamera/telsiz monitor
dolap (3 veya 4 kapılı)
şifonyer
Aynı ben beden konusundaYarin atlet aldim camasircidan, kadin bu sana olur demistib85 bedene filan denk geliyor olcusu demisti. Ben hamilelikten once dolgulu 75 beden sutyen giyiyordum. Ve su an aldigim o yarim atletlerin bile icine zor giriyorumustune ustluk ne atletlerim ne kulotlarim sigmiyor. Gecen gun doktora giderken giyecek atlet bulamadim sigmadi bimden atlet aldim l,xl onlara sogdim cok sukur
Bana bir link atar mısın canım nasıl bir şey? Tek o da sorun değil cup ları da küçücük kalıyor artıkBen genişletici aldım arkadan takıyorum
Hahaah benim de tenime değiyor bir tuhaf hissediyorumYa ben gece yatarken bile takıyorum sarkar diye korkuyorum. Normalde küçük değildi ama büyük de değildi ama dimdikti. Yani o büyüklüğe göre baya dikti. Ama şimdi tenime değmeye başladıinşallah sonra toparlanır yoksa bana estetik yolu gözükür
amin canım inşallahİyi bişey kalmamış 4 haftacık. Yine daha geç doğsunlar inşallah
Ben hala aynı donlarımdan devamHayır don da dayanmıyor, zaten çoğu sıkıyor benı, yıne don siparişi verdim
Benim yeğenimde de olmuştu doğum sonra geçti canımKızlar bebişim 416 grBebişim ve ben iyi durumdayız şükür Sadece sol kalpte bir parlaklık görüldü, doktor normal sıkıntı yapılacak bir şey yok zamanla kaybolur, kaybolmazsa da sorun değil dedi .
Olsun ya daha çok tamamlanırPark yatak
Hastane süsleri
şifonyer
Bebek bakım seti(şampuan bakım yağı çamaşır ilacı )
Bornoz takımı
Banyo seti
Organizer
Bebek odası süsleri
Nevresim takımı
Lohusa takımı
Emzik biberon
Yastık yorgan
Eksiğim o kadar çokki nasıl olcak bilmiyorum ya sizler herşeyi almışsınız
Şunu deniyim bir yahepsiburada link paylaşımından ilk paramı kazanmış bulunuyorum 66,22 bana yatmış eşime de 15tl yatmış 81,22zengin hissediyor
Ne aldınızzzzNe alıcaz peki
Ben kendime hiçbir şey almadım hep bebeğe aldım yine de eksikleri çokLohusa takımı
Pijama takım
Depend veya orkid
Göğüs kalkanı veya gümüş kalkan
Meme ucu kremi
Emzirme sütyen
Emzirme atleti
Pişik kremi
Losyon, yağ
Alt değiştirme örtüsü
Alez
Kanguru
Aklıma gelenler bunlar eksiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?