2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bızım de partı yapmak aklımza bıle gelmedı zaten ayakta zor duruyorm dogumgunlerınde yeni yas seromonısı yapıyorız kendı aramızda o kadar, kedımızın dogumgunu yaklasıyor sımdıde bu sene ne yapsak dıyoz

Sen bitirmişssin resmen

Bu yazdıklarından sadece dolabı hallettim oda ilk aldığım şey kendime hiç bişey almadım daha

senin hoşlanmadığın endokrinci miydi? ben hala Atıl yükseli öneriyorum canım sana,

Ben de soluyorum kactir atil yuksele git randevu al die ama anlatamadim daha sudem34

Kehribar ne alaka ne ise yariomus?

Aynı ben beden konusunda evde sütyen takmıyorjm o yüzden sıkıntı değil bir dışarı çıkarken problem yaşıyoruz

Hahaah benim de tenime değiyor bir tuhaf hissediyorum ben sağlıklı bulmadığım için takmıyorum canım rahat etsinler

Hayır don da dayanmıyor, zaten çoğu sıkıyor benı, yıne don siparişi verdim
Ben hala aynı donlarımdan devam ama asla südyen takamıyorum 85 beden olan göğüslerim 100 felan oldu herhalde bide taktığım anda deli gibi kaşınıp alerji oluyor nasılsa evden çıkmıyorum diyip südyen işini bıraktım doğumdan sonra nasıl takacam çok merak ediyorum ama

Park yatak

Hastane süsleri

şifonyer

Bebek bakım seti(şampuan bakım yağı çamaşır ilacı )

Bornoz takımı

Banyo seti

Organizer

Bebek odası süsleri

Nevresim takımı

Lohusa takımı

Emzik biberon

Yastık yorgan

Eksiğim o kadar çokki nasıl olcak bilmiyorum ya sizler herşeyi almışsınız

Kızlar bebişim 416 gr Bebişim ve ben iyi durumdayız şükür Sadece sol kalpte bir parlaklık görüldü, doktor normal sıkıntı yapılacak bir şey yok zamanla kaybolur, kaybolmazsa da sorun değil dedi .
Benim yeğenimde de olmuştu doğum sonra geçti canım

Olsun ya daha çok tamamlanır

Lohusa takımı
Pijama takım
Depend veya orkid
Göğüs kalkanı veya gümüş kalkan
Meme ucu kremi
Emzirme sütyen
Emzirme atleti
Pişik kremi
Losyon, yağ
Alt değiştirme örtüsü
Alez
Kanguru
Aklıma gelenler bunlar eksiklerim

Ben kendime hiçbir şey almadım hep bebeğe aldım yine de eksikleri çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…