2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu yazdıklarından sadece dolabı hallettim oda ilk aldığım şey kendime hiç bişey almadım daha
Çok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçaları
Sen bitirmişssin resmen
Çok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçaları
Ben de soluyorum kactir atil yuksele git randevu al die ama anlatamadim daha @sudem34

Kehribar ne alaka ne ise yariomus?
diş çıkarma döneminde veya ağrısı sızısı olduğunda ağrıyı azaltmak için takılırmış, yani çok doğru mu bilmiyorum tabii de çevremde gördüğüm tüm erkek bebekler takıyor. annelerine sorunca öğrendim ben de, ama koyu renkli değil de böyle daha açık renkli taşlılar daha güzel, diğerleri bana çok hoş gelmiyor, benim istediğim şöyle bişey. Doğal taşların enerjisi işte :)

Ben de alacağım kehribar kolye hem çok güzel görünüyor hemde işe yarıyor diyorlar ama arada toprağa gömmek gerekiyor haberiniz olsun

Benım ımkan yok, eskı donlara gırmeye, kalcam da buyudu

Ben hic duymadim bunu. Bunu kemiriyor heralde dis cikarirken. Ben sophie fln alirim die dusunuyodum aslinda ama bu da bi mantik. Dogal sonucta

Ben hic duymadim bunu. Bunu kemiriyor heralde dis cikarirken. Ben sophie fln alirim die dusunuyodum aslinda ama bu da bi mantik. Dogal sonucta
Hayır kemirmiyor. Doğal taş mantığıyla. Hani diyorlar ya şu doğal taş bu işe yarıyor falan diye. Kehribarda diş çıkarırken ağız suyunun çok akmasını ve ağrısını engelliyor diyorlar

Kızlar bir şey soracağım. Karnımın sol tarafında ve aşağı doğru sızlama şeklinde bir ağrı var. 4 5 saat kadar yolculuk yaptım bugün o esnada oldu. Daha önce olduğunda böbrek taşı demişti doktor. Korktum yine biraz ama yan yatınca geçiyor. Magnezyum da kullanmıyorum acaba ondan olmuş olabilir mi. Bebeğin hareketlerini hissettim bu ağrı varken de . Tam ağrı gibi de değil böyle gerilme tarzı cız cız

Benim daha eksiğim çok
bebek arabası ile mpbilya ve boya işini halledebilsem diğerlerini yavaş yavaş tamamlayacağım

Eklentiler

• 16B397AF-9B50-435D-A988-5C0AFECE2597.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 64
  • C80080BB-A115-4956-9569-3B7BDAD56A3E.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 56
  • B1D9789F-7702-4757-9239-1FFCA8A38E81.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 2203DC5A-6F61-4E59-BF51-C1FA15ACECC2.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım bende buraya yazdıktan sonra sonuçlarımı göstermeye gittim gebelikte yükseliyor bir sıkıntı yok sadece biraz daha sebze ağırlıklı beslen dedi ben tüketiyorum biraz daha dikkat edeceğim

Burun aspiratörü olarak otri bebe tarzı manuel olanlardan mı düşünüyorsunuz yoksa elektronik olanlar mı daha kullanışlı oluyor? Karar veremiyorum kullananlar bilgisi olanlar söyleyebilir mi bebekler ikisinden de hoşlanmıyormuş o ayrı konu ama ihtiyaç sonuçta

Canım bende buraya yazdıktan sonra sonuçlarımı göstermeye gittim gebelikte yükseliyor bir sıkıntı yok sadece biraz daha sebze ağırlıklı beslen dedi ben tüketiyorum biraz daha dikkat edeceğim
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için bende öyle yaparım o zaman daha kontrolüme çok vardı söylediğin iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…