- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.341
Çok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçalarıBu yazdıklarından sadece dolabı hallettim oda ilk aldığım şeykendime hiç bişey almadım daha
Çok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçalarıSen bitirmişssin resmen
diş çıkarma döneminde veya ağrısı sızısı olduğunda ağrıyı azaltmak için takılırmış, yani çok doğru mu bilmiyorum tabii de çevremde gördüğüm tüm erkek bebekler takıyor. annelerine sorunca öğrendim ben de, ama koyu renkli değil de böyle daha açık renkli taşlılar daha güzel, diğerleri bana çok hoş gelmiyor, benim istediğim şöyle bişey. Doğal taşların enerjisi işte :)Ben de soluyorum kactir atil yuksele git randevu al die ama anlatamadim daha@sudem34
Kehribar ne alaka ne ise yariomus?
Ben de alacağım kehribar kolye hem çok güzel görünüyor hemde işe yarıyor diyorlar ama arada toprağa gömmek gerekiyor haberiniz olsunÇok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçaları
Çok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçaları
diş çıkarma döneminde veya ağrısı sızısı olduğunda ağrıyı azaltmak için takılırmış, yani çok doğru mu bilmiyorum tabii de çevremde gördüğüm tüm erkek bebekler takıyor. annelerine sorunca öğrendim ben de, ama koyu renkli değil de böyle daha açık renkli taşlılar daha güzel, diğerleri bana çok hoş gelmiyor, benim istediğim şöyle bişey. Doğal taşların enerjisi işte :)
Chavin Kehribar Kolye Kız Erkek Çocuk Bebek Diş Kolyesi Ei03 Fiyatları ve Özellikleri
Chavin Kehribar Kolye Kız Erkek Çocuk Bebek Diş Kolyesi Ei03 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bana bir link atar mısın canım nasıl bir şey? Tek o da sorun değil cup ları da küçücük kalıyor artık
Gözün aydın canımKızlar bebişim 416 grBebişim ve ben iyi durumdayız şükür Sadece sol kalpte bir parlaklık görüldü, doktor normal sıkıntı yapılacak bir şey yok zamanla kaybolur, kaybolmazsa da sorun değil dedi .
Benım ımkan yok, eskı donlara gırmeye, kalcam da buyuduBen hala aynı donlarımdan devamama asla südyen takamıyorum 85 beden olan göğüslerim 100 felan oldu herhalde bide taktığım anda deli gibi kaşınıp alerji oluyor nasılsa evden çıkmıyorum diyip südyen işini bıraktım doğumdan sonra nasıl takacam çok merak ediyorum ama
Kruvasan ve dusjelı aldım bugunNe aldınızzzz
diş çıkarma döneminde veya ağrısı sızısı olduğunda ağrıyı azaltmak için takılırmış, yani çok doğru mu bilmiyorum tabii de çevremde gördüğüm tüm erkek bebekler takıyor. annelerine sorunca öğrendim ben de, ama koyu renkli değil de böyle daha açık renkli taşlılar daha güzel, diğerleri bana çok hoş gelmiyor, benim istediğim şöyle bişey. Doğal taşların enerjisi işte :)
Chavin Kehribar Kolye Kız Erkek Çocuk Bebek Diş Kolyesi Ei03 Fiyatları ve Özellikleri
Chavin Kehribar Kolye Kız Erkek Çocuk Bebek Diş Kolyesi Ei03 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
chicco aldım benbebek tırnak makaslarından hangisini aldınız kızlar?
Saol canımGözün aydın canım
Bebek eksikleriniz bitti mi ya benim daha çok eksiğim varKruvasan ve dusjelı aldım bugun
Hayır kemirmiyor. Doğal taş mantığıyla. Hani diyorlar ya şu doğal taş bu işe yarıyor falan diye. Kehribarda diş çıkarırken ağız suyunun çok akmasını ve ağrısını engelliyor diyorlarBen hic duymadim bunu. Bunu kemiriyor heralde dis cikarirken. Ben sophie fln alirim die dusunuyodum aslinda ama bu da bi mantik. Dogal sonucta
Bıtmedi ama ne alacagımı bılemıyorumBebek eksikleriniz bitti mi ya benim daha çok eksiğim var
Canım bende buraya yazdıktan sonra sonuçlarımı göstermeye gittim gebelikte yükseliyor bir sıkıntı yok sadece biraz daha sebze ağırlıklı beslen dediBenim yüksek çıkmış ikiside canım aile hekimi kızartma ve karbonhidrat tüketme ama etki kesme dedi. Dün kendi doktoruma gittim ama sormayı unuttum 236 çıkmış kolesterolüm hayatımda ilk defa yükselmiş hep çok düşük olurdu benim. Bu arada kızartma falanda hiç tüketmem
Canım özdilek Bebek yorganı ölçüleri kaça kaç?Benim daha eksiğim çok
bebek arabası ile mpbilya ve boya işini halledebilsem diğerlerini yavaş yavaş tamamlayacağım
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için bende öyle yaparım o zaman daha kontrolüme çok vardı söylediğin iyi olduCanım bende buraya yazdıktan sonra sonuçlarımı göstermeye gittim gebelikte yükseliyor bir sıkıntı yok sadece biraz daha sebze ağırlıklı beslen dediben tüketiyorum biraz daha dikkat edeceğim
Rica ederim canımmmTeşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için bende öyle yaparım o zaman daha kontrolüme çok vardı söylediğin iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?