2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebişim 416 gr Bebişim ve ben iyi durumdayız şükür Sadece sol kalpte bir parlaklık görüldü, doktor normal sıkıntı yapılacak bir şey yok zamanla kaybolur, kaybolmazsa da sorun değil dedi .
Gözün aydın canım bende tam ne yaptın diye sana yazacaktım gözümden kaçmış mesajın banada aynısını söyledi doktor zamanla düzeliyormuş, düzelmezse doğumdan sonra bi eko çektirirsiniz başka herhangi birşeye gerek yok dedi

Ayy geçmiş olsun canım. Ben taş düşürdüğüm dönem ne tarafa yatarsam yatayım geçmiyordu ağrısı biraz şiddetli oluyor onun senin ağrın hafifse magnezyumdan olabilir ya da çok yoruldun ondandır dinlenince geçer inşallah

Saol canım ilk başta korkmuştum öyle söyleyince, doktorun ileriki muayenelerde görüp söylerse sıkıntı yapma diye söyledim dedi, belki sen de belki bende de var bilmiyoruz dedi.

Ay bilmyorum kasılma falan mıdır diye kendi kendime de iyice gerildim ya

• Hastane çıkış seti
  • Müslin örtüler
  • Vücut losyonu
  • İncia pişik kremi ve vücut yağı
  • Hastane kapı süsü, çikolatası, şekeri, hediyesi, kapı önüne balonlar, hello world
  • Bebek telsizi, kamerası
  • Depend
  • Hastane lohusa pijaması
  • 1 tog uyku tulumu
  • Emzirme örtüsü
  • Puset oyuncağı
  • Bebek tarak
  • Burun aspiratör ucu, serum fizyolojik
  • Kulak temizleme çubuğu
  • Banyo termometresi
  • Düz kafa yastığı
  • Zıbın
  • Askı
  • Puset örtüsü
  • Beşik alez
  • Kundak
  • Yıkama filesi
  • Bebek yelek
  • Dolap
  • Şifonyer
BENİM EKSİKLER DE BUNLAR KIZLAR

Ay sizin yazınca bende isimli hastane çıkışı yaptırıcam o geldi. Uyku tulumu bende alcam ama kaç almam lazım bilmiyorum. Biz kışın kısa kollu giyiyoruz ama yorgan ile yatıyoruz kaç tog almam lazım

Resmen kıskançlık ondan uzak dur bence bu kadar kıskançlıkla Allah korusun sana zarar bile verir

Ben de bazen bakıyorum aynaya küçükken beni hamama götürmüşlerdi yaşlı bir babaannene vardı resmen göğsünü omzuna atıp altını yikamisti benim o günden beri takıntım oldu

Bebeğin yutması ile ilgili sorun var mı

Ben de senin gibi düşünüyorum şeker çok önemli ama elimizden gelmeyen bir durumda bebeğimizi de aldırmayı düşünmuyorsak diğer testler sıkıntı ulturasyon da 12. Haftaya kadar doppler ile kalp sesi dinlemek keseyi çok ısttigi için önerilmiyor ama b ulturasyon yani o siyah beyaz ultrasonun hiçbir zararı yok bir kadın doğum doktorunu takip ediyorum karısı hamileyken asistanmis nöbette olduğu her gece bebeğini ulturasyondan izliyormuş zararı olsa onlar yapar mı

Benim şekerim damardan 49 çıktı parmaktan 88 çıktı sanırım parmak daha fazla çıkarıyor

Aile hekimine de yazdirabilirsin gaviscon Duo özellikle içince yanan ormanlara su dökülüyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…