- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.361
Gözün aydın canım bende tam ne yaptın diye sana yazacaktım gözümden kaçmış mesajınKızlar bebişim 416 grBebişim ve ben iyi durumdayız şükür Sadece sol kalpte bir parlaklık görüldü, doktor normal sıkıntı yapılacak bir şey yok zamanla kaybolur, kaybolmazsa da sorun değil dedi .
Ayy geçmiş olsun canım. Ben taş düşürdüğüm dönem ne tarafa yatarsam yatayım geçmiyordu ağrısı biraz şiddetli oluyor onun senin ağrın hafifse magnezyumdan olabilir ya da çok yoruldun ondandır dinlenince geçer inşallahKızlar bir şey soracağım. Karnımın sol tarafında ve aşağı doğru sızlama şeklinde bir ağrı var. 4 5 saat kadar yolculuk yaptım bugün o esnada oldu. Daha önce olduğunda böbrek taşı demişti doktor. Korktum yine biraz ama yan yatınca geçiyor. Magnezyum da kullanmıyorum acaba ondan olmuş olabilir mi. Bebeğin hareketlerini hissettim bu ağrı varken de . Tam ağrı gibi de değil böyle gerilme tarzı cız cız
Saol canımGözün aydın canım bende tam ne yaptın diye sana yazacaktım gözümden kaçmış mesajınbanada aynısını söyledi doktor zamanla düzeliyormuş, düzelmezse doğumdan sonra bi eko çektirirsiniz başka herhangi birşeye gerek yok dedi
Ay bilmyorum kasılma falan mıdır diye kendi kendime de iyice gerildim yaAyy geçmiş olsun canım. Ben taş düşürdüğüm dönem ne tarafa yatarsam yatayım geçmiyordu ağrısı biraz şiddetli oluyor onun senin ağrın hafifse magnezyumdan olabilir ya da çok yoruldun ondandır dinlenince geçer inşallah
Tek büyemeyen yerim kalçam nolur orası öyle kalsın bariBenım ımkan yok, eskı donlara gırmeye, kalcam da buyudu
Ay sizin yazınca bende isimli hastane çıkışı yaptırıcam o geldi. Uyku tulumu bende alcam ama kaç almam lazım bilmiyorum. Biz kışın kısa kollu giyiyoruz ama yorgan ile yatıyoruz kaç tog almam lazımBENİM EKSİKLER DE BUNLAR KIZLAR
- Hastane çıkış seti
- Müslin örtüler
- Vücut losyonu
- İncia pişik kremi ve vücut yağı
- Hastane kapı süsü, çikolatası, şekeri, hediyesi, kapı önüne balonlar, hello world
- Bebek telsizi, kamerası
- Depend
- Hastane lohusa pijaması
- 1 tog uyku tulumu
- Emzirme örtüsü
- Puset oyuncağı
- Bebek tarak
- Burun aspiratör ucu, serum fizyolojik
- Kulak temizleme çubuğu
- Banyo termometresi
- Düz kafa yastığı
- Zıbın
- Askı
- Puset örtüsü
- Beşik alez
- Kundak
- Yıkama filesi
- Bebek yelek
- Dolap
- Şifonyer
Anlattıgın ağrı şekli kasılmaya benzemiyor canım korkmaAy bilmyorum kasılma falan mıdır diye kendi kendime de iyice gerildim ya
Fotoğraf çekimi yaptım ben o sıra öğrendim şemsiye açtık eşimle hem tepkimiz felan hatıra kalsın diye, miletti doyuracağımaCinsiyet partısı yapan oldu mu grupta
Normal canımKızlar
Bilen acil yanıtlasın lütfen
Tsh 1.950 normal mi?
Serbest T4 1.06
Gerçi hastane referanslarına göre normal gözüküyor.
Resmen kıskançlık ondan uzak dur bence bu kadar kıskançlıkla Allah korusun sana zarar bile verirSende al rapor dedim yok işte bana doktorlar vermiyor, kusura bakma demek ki bir sıkıntım var ki veriyor bana dedim. Neymiş onu ilgilendirirmiş keşke oda hamile kalabilseymiş, benim suçum mu hamile kalamaman dedim, keşke olsa. Bilerek hamileliğimi de gözüne sokmuyorum konusu açmıyorum nerdeyse kırılmasın diye ettiği laflara bak, sen mi veriyorsun paramı dedim. Tam bir geri zekalı.
Kocası azospermi hiç spermi yok, evlenmeden önce söylememiş, evlendikten sonra söylemiş şu an evlat edinme için sırada bekliyorlar. Yok yani benim suçum değil olmaması neyin tribine giriyorsun keşke elimden bir şey gelse
Benim de öyleydi e bebekten emzirme sütyeni almıştım o kadar rahat ettim kiHiçbir sütyenimin olmaması ve ısrarla takmaya çalışmam
Ya ben gece yatarken bile takıyorum sarkar diye korkuyorum. Normalde küçük değildi ama büyük de değildi ama dimdikti. Yani o büyüklüğe göre baya dikti. Ama şimdi tenime değmeye başladıinşallah sonra toparlanır yoksa bana estetik yolu gözükür
Bebeğin yutması ile ilgili sorun var mıKızlar
Endokrin insülin başladı. Fakat kadın doğum çok fazla suyun dedi.
Bir cepte en fazla 5m mi ne dedi olması lazım senin 8 üstü çok yüksek dedi .
İstersen perinatoloji bir daha baksın dedi.
Kafayı yiycem ya
Endokrin insilin de yapsak düşeceğine garanti vermiyor
Ama endokrin açlık şekerimi yüksek buldu
Açlıklar önemli ölç dedi.
Tokluğun genel olarak iyi dedi.
Ben de senin gibi düşünüyorum şeker çok önemli ama elimizden gelmeyen bir durumda bebeğimizi de aldırmayı düşünmuyorsak diğer testler sıkıntı ulturasyon da 12. Haftaya kadar doppler ile kalp sesi dinlemek keseyi çok ısttigi için önerilmiyor ama b ulturasyon yani o siyah beyaz ultrasonun hiçbir zararı yok bir kadın doğum doktorunu takip ediyorum karısı hamileyken asistanmis nöbette olduğu her gece bebeğini ulturasyondan izliyormuş zararı olsa onlar yapar mıYa glikoz herşeyde var yani tamam sağlıklı beslenmemiz lazım tabiki dikkat etmemiz lazım gebeliğe kadar bende önüme geleni yiyordum cips yemeye bayılıyorum içinde monosodyum glutamat var, e hep yedikki yani hamilelikten öncede yedik sadece o da değil bir çok şeyin içinde var çiğköftede bile. herşeyin neredeyse içinde Palm yağı var hatta yazmıyorlar bile olduğunu bazen. Yani evet zararlı ama ne kadar korursak koruyalım biyerlerden daha başka şekilde sağlıksız beslenmeye maruz kalıyoruz. Yediğimiz ekmek bile zararlı şuan. Elimden geldiğince yememeye çalışıyorum da nereye kadar biyerde yemek zorunda kalıyoruz işte. Tek başına glikoz içmemekte olacak iş değil kibanada geldi tepki yapacak bişi yok bu benim tercihim. İkili test yaptırmadım bebeği herşekilde kabul ediyorum diye yaptırana da bişi demedim herkesin tercihi ama bu testler önemli çünkü düzeltilebilir bir durumu teşhis etmiş olcaz eğer varsa. Annemde boyuna ultrasona girme diye kızıyo yani napim zaten riskli gebelikti nasıl girmeyim zaten aklım bebekte anlatamıyosunda
Benim şekerim damardan 49 çıktı parmaktan 88 çıktı sanırım parmak daha fazla çıkarıyorEvdeki cihazım ile hastane damardan tahlil arasında korelasyona baktı.
Benim cihaz açlığı daha düşük ölçüyor.
85 ölçerse 90 kabul et dedi.
O günkü 92 de damardan değildi hastanenin parmak testiydi.
Hastane damardan 91 çıktı. Referans 70-100 arası gözüküyor .
Evdeki üç haftalık ölçümlerime de baktı.
Aile hekimine de yazdirabilirsin gaviscon Duo özellikle içince yanan ormanlara su dökülüyor gibi oluyorDoktor vermedi söyledim de yediklerine dikkat et dedi muhtemelen arada kaynadı tam o sırada diğer ilaçları yazıyordu çünkü. Su içince oluyo yaa su içmeye korkuyorum artık
insan dayanamıyor yaa şuan bende dayanamadım sodayla beraber bi tane gömdüm
yok en doğrusunu onlar biliyor sen ne dersen de
Doktor vermedi söyledim de yediklerine dikkat et dedi muhtemelen arada kaynadı tam o sırada diğer ilaçları yazıyordu çünkü. Su içince oluyo yaa su içmeye korkuyorum artık
insan dayanamıyor yaa şuan bende dayanamadım sodayla beraber bi tane gömdüm
yok en doğrusunu onlar biliyor sen ne dersen de
Bu soru beni de çok düşündürüyorNe alıcaz peki
OlmuşlardırAy maşallah aramızda 1 hfta varmış nerdeyse bnm bebisler en son 650 gram civarıydı o kdr olmuşlar mıdır acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?