- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.381
Depend ben de düşündüm yarisi çok iyi diyor yarısı sezeryan olursan orayı sıkar diyorbenim eksiklerimlerim aşağıdakiler kaldı. Ama hala alamıyorum basiretim bağlandı.
Lohusa takımı
depend/orkid gece
süt taşıma çantası
bebek bakım çantası
kehribar
kamera/telsiz monitor
dolap (3 veya 4 kapılı)
şifonyer
Yastık yorganda o kadar çok aradım ki içi ve dışı pamuk olan Trendyolda 1 satıcı da buldum sadece içi ve dışı pamuk arıyorsan onerebilirimPark yatak
Hastane süsleri
şifonyer
Bebek bakım seti(şampuan bakım yağı çamaşır ilacı )
Bornoz takımı
Banyo seti
Organizer
Bebek odası süsleri
Nevresim takımı
Lohusa takımı
Emzik biberon
Yastık yorgan
Eksiğim o kadar çokki nasıl olcak bilmiyorum ya sizler herşeyi almışsınız
Bana annemin arkadaşı var doğal taşlarla ilgileniyor bebek kehribarı ayrıdır dedi kendi yaptığını getirdi açık renkliydi çok faydasını görürsün demistiÇok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçaları
Çok şükür hallettim ufaklı büyüklü küçük parçaları
diş çıkarma döneminde veya ağrısı sızısı olduğunda ağrıyı azaltmak için takılırmış, yani çok doğru mu bilmiyorum tabii de çevremde gördüğüm tüm erkek bebekler takıyor. annelerine sorunca öğrendim ben de, ama koyu renkli değil de böyle daha açık renkli taşlılar daha güzel, diğerleri bana çok hoş gelmiyor, benim istediğim şöyle bişey. Doğal taşların enerjisi işte :)
Chavin Kehribar Kolye Kız Erkek Çocuk Bebek Diş Kolyesi Ei03 Fiyatları ve Özellikleri
Chavin Kehribar Kolye Kız Erkek Çocuk Bebek Diş Kolyesi Ei03 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayır kemirmiyor. Doğal taş mantığıyla. Hani diyorlar ya şu doğal taş bu işe yarıyor falan diye. Kehribarda diş çıkarırken ağız suyunun çok akmasını ve ağrısını engelliyor diyorlar
Ay sizin yazınca bende isimli hastane çıkışı yaptırıcam o geldi. Uyku tulumu bende alcam ama kaç almam lazım bilmiyorum. Biz kışın kısa kollu giyiyoruz ama yorgan ile yatıyoruz kaç tog almam lazım
Yastık yorganda o kadar çok aradım ki içi ve dışı pamuk olan Trendyolda 1 satıcı da buldum sadece içi ve dışı pamuk arıyorsan onerebilirim
Kemirmiyor kolye bu salgı durumunu ağrıyı gazı iştahı duzenliyorBen hic duymadim bunu. Bunu kemiriyor heralde dis cikarirken. Ben sophie fln alirim die dusunuyodum aslinda ama bu da bi mantik. Dogal sonucta
Kehribar da güvenilir satıcı olması önemli, doğaltaşların çok fazla sahtesi varBana annemin arkadaşı var doğal taşlarla ilgileniyor bebek kehribarı ayrıdır dedi kendi yaptığını getirdi açık renkliydi çok faydasını görürsün demisti
Yastık almadım da yorganı olsun istedimHimm okey anladim ozmn
Evdeki yorgan kac tog? Mesela bn ipek yorgan kullaniorum 1-1,5 tog oyuzden bebise 1,5 tog aldim ergopouch ordan yola cikabilirsin
Yastik be yorgana ne gerek var ki? Zaten 2 sene yastik ce yorgan kullanilmayacak
Aynen öyle onun getirdiği ile arkadaşımın kizininkini dokunarak karşılaştırdım arkadaşımın kizininki daha canlı gibiydiKehribar da güvenilir satıcı olması önemli, doğaltaşların çok fazla sahtesi var
Ben de puset almadımBugun oto koltugu da geldi 0-36 kg. Ben de buyuk esyalari hallettim :) en azindan acil oldugunu dusunduklerimi( mesela ek gidaya dair bir sey almadim mama sandalyesi dahil). Bazi seyleri eledim umarim kosarak gidip almak zorunda kalmam ( puset gibi )
En buyuk eksigim kiyafet, muslin, agiz bezi vb tekstil urunleri. 10 gun sonra topluca halledecegim insallah.
Listeleri paylasanlara tesekkur ederim. Nevresimi tamamen unuttugumu fark ettim
Ufaklardan törpü, sampuan, ısı nem olcer, kuvet filesi, emzirme yastigi vs kaldi. Biberon ve pisik kremini hemsirelere sorarak almak istiyorum. Yine sut sagma icin hastanede kiralamayi dusundugum icin almadim ama belki ani bir kararla alirim :)
Alisveriste de baya duruldum zaten
Togunu bilmiyorum canım ama normal elyaf normal. Karacadan almıştım acaba yazar mı?Himm okey anladim ozmn
Evdeki yorgan kac tog? Mesela bn ipek yorgan kullaniorum 1-1,5 tog oyuzden bebise 1,5 tog aldim ergopouch ordan yola cikabilirsin
Yastik be yorgana ne gerek var ki? Zaten 2 sene yastik ce yorgan kullanilmayacak
Ben deTogunu bilmiyorum canım ama normal elyaf normal. Karacadan almıştım acaba yazar mı?
Bende yorgan aldım ama nevresimi takmak için üstüne falan örtmem büyük ihtimalle sadece toplu dursun diye
Canım yorgan linki atar mısınYastık yorganda o kadar çok aradım ki içi ve dışı pamuk olan Trendyolda 1 satıcı da buldum sadece içi ve dışı pamuk arıyorsan onerebilirim
Oto koltuğuna karar vermek benim için çok zorBugun oto koltugu da geldi 0-36 kg. Ben de buyuk esyalari hallettim :) en azindan acil oldugunu dusunduklerimi( mesela ek gidaya dair bir sey almadim mama sandalyesi dahil). Bazi seyleri eledim umarim kosarak gidip almak zorunda kalmam ( puset gibi )
En buyuk eksigim kiyafet, muslin, agiz bezi vb tekstil urunleri. 10 gun sonra topluca halledecegim insallah.
Listeleri paylasanlara tesekkur ederim. Nevresimi tamamen unuttugumu fark ettim
Ufaklardan törpü, sampuan, ısı nem olcer, kuvet filesi, emzirme yastigi vs kaldi. Biberon ve pisik kremini hemsirelere sorarak almak istiyorum. Yine sut sagma icin hastanede kiralamayi dusundugum icin almadim ama belki ani bir kararla alirim :)
Alisveriste de baya duruldum zaten
Defne Tekstil Bebek %100 Pamuk Yorgan 95x145 Cm Fiyatı, Yorumları - TrendyolCanım yorgan linki atar mısın
Ablam puset verdi bana. Onu bir süre oto koltuğu olarak kullanacağım prego.Oto koltuğuna karar vermek benim için çok zor
Kehribarin gercek olup olmadigini anlamak icin tuzlu suyla test ediyorlarAynen öyle onun getirdiği ile arkadaşımın kizininkini dokunarak karşılaştırdım arkadaşımın kizininki daha canlı gibiydi
Yani arabada cok guvensiz geldi bana pusetler, hele ki isofix li oto koltugunu gordukten sonra. Ilk 3 ay hastane disinda pek bir yere gidecegimizi sanmiyorum ama umarim oto koltugunda rahat ederiz.Ben de puset almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?