2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Depend ben de düşündüm yarisi çok iyi diyor yarısı sezeryan olursan orayı sıkar diyor aman en kötü birine veririz bu monitörlu kameralar çok pahalı ya o gün aklıma evde herkesin bir tane eski telefonun vardır onu direkt bağlasalar hem telefon boşa çıkar hem de o kadar para verilmez diye düşündüm

Yastık yorganda o kadar çok aradım ki içi ve dışı pamuk olan Trendyolda 1 satıcı da buldum sadece içi ve dışı pamuk arıyorsan onerebilirim

Bana annemin arkadaşı var doğal taşlarla ilgileniyor bebek kehribarı ayrıdır dedi kendi yaptığını getirdi açık renkliydi çok faydasını görürsün demisti

Himm okey anladim ozmn

Ay sizin yazınca bende isimli hastane çıkışı yaptırıcam o geldi. Uyku tulumu bende alcam ama kaç almam lazım bilmiyorum. Biz kışın kısa kollu giyiyoruz ama yorgan ile yatıyoruz kaç tog almam lazım

Evdeki yorgan kac tog? Mesela bn ipek yorgan kullaniorum 1-1,5 tog oyuzden bebise 1,5 tog aldim ergopouch ordan yola cikabilirsin

Yastık yorganda o kadar çok aradım ki içi ve dışı pamuk olan Trendyolda 1 satıcı da buldum sadece içi ve dışı pamuk arıyorsan onerebilirim

Yastik be yorgana ne gerek var ki? Zaten 2 sene yastik ce yorgan kullanilmayacak

Ben hic duymadim bunu. Bunu kemiriyor heralde dis cikarirken. Ben sophie fln alirim die dusunuyodum aslinda ama bu da bi mantik. Dogal sonucta
Kemirmiyor kolye bu salgı durumunu ağrıyı gazı iştahı duzenliyor

Himm okey anladim ozmn

Evdeki yorgan kac tog? Mesela bn ipek yorgan kullaniorum 1-1,5 tog oyuzden bebise 1,5 tog aldim ergopouch ordan yola cikabilirsin

Yastik be yorgana ne gerek var ki? Zaten 2 sene yastik ce yorgan kullanilmayacak
Yastık almadım da yorganı olsun istedim

Kehribar da güvenilir satıcı olması önemli, doğaltaşların çok fazla sahtesi var
Aynen öyle onun getirdiği ile arkadaşımın kizininkini dokunarak karşılaştırdım arkadaşımın kizininki daha canlı gibiydi

Bugun oto koltugu da geldi 0-36 kg. Ben de buyuk esyalari hallettim :) en azindan acil oldugunu dusunduklerimi( mesela ek gidaya dair bir sey almadim mama sandalyesi dahil). Bazi seyleri eledim umarim kosarak gidip almak zorunda kalmam ( puset gibi )
En buyuk eksigim kiyafet, muslin, agiz bezi vb tekstil urunleri. 10 gun sonra topluca halledecegim insallah.
Listeleri paylasanlara tesekkur ederim. Nevresimi tamamen unuttugumu fark ettim
Ufaklardan törpü, sampuan, ısı nem olcer, kuvet filesi, emzirme yastigi vs kaldi. Biberon ve pisik kremini hemsirelere sorarak almak istiyorum. Yine sut sagma icin hastanede kiralamayi dusundugum icin almadim ama belki ani bir kararla alirim :)
Alisveriste de baya duruldum zaten

Ben de puset almadım

Himm okey anladim ozmn

Togunu bilmiyorum canım ama normal elyaf normal. Karacadan almıştım acaba yazar mı?

Bende yorgan aldım ama nevresimi takmak için üstüne falan örtmem büyük ihtimalle sadece toplu dursun diye

Bana doktorum bugünden itibaren bebeğin hareketli olduğu zamanlarda 10 hareket say dedi gün içinde sürekli hareket etmesini bekleme 10 hareket bizim için yeterli dedi ve ilk kez gözlerini açıp kapattığıni gördüm o kadar tuhaf bir durumdu ki hep oyuncak bebek gibi geliyordu

Togunu bilmiyorum canım ama normal elyaf normal. Karacadan almıştım acaba yazar mı?

Bende yorgan aldım ama nevresimi takmak için üstüne falan örtmem büyük ihtimalle sadece toplu dursun diye
Ben de sanki çok boş kalacakti

Oto koltuğuna karar vermek benim için çok zor

Ben de puset almadım
Yani arabada cok guvensiz geldi bana pusetler, hele ki isofix li oto koltugunu gordukten sonra. Ilk 3 ay hastane disinda pek bir yere gidecegimizi sanmiyorum ama umarim oto koltugunda rahat ederiz.
Arabayi da kabin tipi aldim.

Puset almayarak büyük bir ezberi bozdugum Icin acaba diyordum hala. Cevremdeki herkes pusetsiz olmaz diyordu. Niye diyince sayilan sebeplere baska yollarla bir cozum buldugumu dusunuyordum. Sevindim birinin daha boyle dusundugune :) ev tipi ana kucaklarindan aldim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…