2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evde çok fazla kalabalık gibi oluyor hastaneye vb giderken de güzelce sarıp kucagimizda götururuz pusetlefi evde bile kullansak sürekli kemeri takmamiz gerekiyor arkadaşım kızını odadan mutfağa götururken bağlamayi unutmuş kızı 4 aylıktı yüzüstü düştü mesela

Oto koltuğuna karar vermek benim için çok zor
Of canim benim de en zor karar verdigim oto koltugu oldu. Holmer marka 0-36 kg 360 donen modelini aldim ben. Almanya da cok populermis. Hala indirimde ve Hata bugun 100tl daha dusuk benim aldigimdan hepsiburada da dusunursen. Normalde 4600 civarinda idi fiyati. Indirim.bitince daha da yukselir muhtemelen.

Kızlar siz süt saklama poşeti aldınız mı? Herkes kullanıyor mu? 3 ay buzlukta saklanıyormuş.

Nasıl yapılıyor canım
Daha farkli yontemleri de varmis. Ben daha kehribar almadigim icin denemedim. Ama cok ise yaradigini soylediler kehribarin ozellikle dis cikarma donemi agrilarinda ve salyada

Eklentiler

• Screenshot_20230908-201201_Chrome.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar benim oğlan içimde futbol maçı yapıyor son zamanlarda unutkanlığim iyice arttı sizde de var mı böyle bir durum

Yani ben oto koltugu da aldim ana kucagi da. Cunku ne kadar 0-36 yazsa da onerilmior omurga scisindan ilk 6-8 ay. Oyuzden anakucagi sart
Kucak kismini 463838374 kere dusun derim. Olmaz olmaz, olmaz olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…