- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.401
İlk 6 ay kullanıyor canım puset demi?Ablam puset verdi bana. Onu bir süre oto koltuğu olarak kullanacağım prego.
Evde çok fazla kalabalık gibi oluyor hastaneye vb giderken de güzelce sarıp kucagimizda götururuzYani arabada cok guvensiz geldi bana pusetler, hele ki isofix li oto koltugunu gordukten sonra. Ilk 3 ay hastane disinda pek bir yere gidecegimizi sanmiyorum ama umarim oto koltugunda rahat ederiz.
Arabayi da kabin tipi aldim.
Puset almayarak büyük bir ezberi bozdugum Icin acaba diyordum hala. Cevremdeki herkes pusetsiz olmaz diyordu. Niye diyince sayilan sebeplere baska yollarla bir cozum buldugumu dusunuyordum. Sevindim birinin daha boyle dusundugune :) ev tipi ana kucaklarindan aldim ama.
Nasıl yapılıyor canımKehribarin gercek olup olmadigini anlamak icin tuzlu suyla test ediyorlar
Of canim benim de en zor karar verdigim oto koltugu oldu. Holmer marka 0-36 kg 360 donen modelini aldim ben. Almanya da cok populermis. Hala indirimde ve Hata bugun 100tl daha dusuk benim aldigimdan hepsiburada da dusunursen. Normalde 4600 civarinda idi fiyati. Indirim.bitince daha da yukselir muhtemelen.Oto koltuğuna karar vermek benim için çok zor
Evet canım sonra gider alırım 0-36 kg olanı.İlk 6 ay kullanıyor canım puset demi?
ne ise yariyor nasil kullaniliyorBana annemin arkadaşı var doğal taşlarla ilgileniyor bebek kehribarı ayrıdır dedi kendi yaptığını getirdi açık renkliydi çok faydasını görürsün demisti
Kuyumu kazmaya çalışıyor zatende yemezler o giderken ben geliyordumResmen kıskançlık ondan uzak dur bence bu kadar kıskançlıkla Allah korusun sana zarar bile verir
Ben de bunu yatas indiriminden yastığı ile 360 a aldimMontessori yatak için aldım ben yorgan ama küçük almayı unuttum
Tuğba Kuğu Montessori Kapitoneli Yorgan - 95x195cm - Fiyatı, Yorumları
Tuğba Kuğu Montessori Kapitoneli Yorgan - 95x195cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben almadım evdeyim zaten ama çalışan anneler için çok iyi olur benceKızlar siz süt saklama poşeti aldınız mı? Herkes kullanıyor mu? 3 ay buzlukta saklanıyormuş.
Bende evdeyim ama sağım yaparım diye düşünüyorum tamamen memeleri boşaltabilmek için.Ben almadım evdeyim zaten ama çalışan anneler için çok iyi olur bence
Daha farkli yontemleri de varmis. Ben daha kehribar almadigim icin denemedim. Ama cok ise yaradigini soylediler kehribarin ozellikle dis cikarma donemi agrilarinda ve salyadaNasıl yapılıyor canım
Ben aldim canim. Oglum sagdigim sutleri begenip icmemisti sonra ama belki bu icer ya da mamalarina karistiririmKızlar siz süt saklama poşeti aldınız mı? Herkes kullanıyor mu? 3 ay buzlukta saklanıyormuş.
Evet aslında haklısın ama bende sürekli emerse süt kalmaz diye düşündümBende evdeyim ama sağım yaparım diye düşünüyorum tamamen memeleri boşaltabilmek için.
Teşekkür ederimE-nabız akıllı asistana gir
Sisteme girildiyse bebek resmî göreceksin
Tüühhh kazıklandımBen de bunu yatas indiriminden yastığı ile 360 a aldim
Tek yere bakma canımTüühhh kazıklandımşimdi nevresim rakımı arıyorum çok pahalı geçti artık yorgan yastık işi
Togunu bilmiyorum canım ama normal elyaf normal. Karacadan almıştım acaba yazar mı?
Bilmem baksana bi sayfasina girip
Bende yorgan aldım ama nevresimi takmak için üstüne falan örtmem büyük ihtimalle sadece toplu dursun diye
Yani arabada cok guvensiz geldi bana pusetler, hele ki isofix li oto koltugunu gordukten sonra. Ilk 3 ay hastane disinda pek bir yere gidecegimizi sanmiyorum ama umarim oto koltugunda rahat ederiz.
Arabayi da kabin tipi aldim.
Puset almayarak büyük bir ezberi bozdugum Icin acaba diyordum hala. Cevremdeki herkes pusetsiz olmaz diyordu. Niye diyince sayilan sebeplere baska yollarla bir cozum buldugumu dusunuyordum. Sevindim birinin daha boyle dusundugune :) ev tipi ana kucaklarindan aldim ama.
Yani ben oto koltugu da aldim ana kucagi da. Cunku ne kadar 0-36 yazsa da onerilmior omurga scisindan ilk 6-8 ay. Oyuzden anakucagi sartOf canim benim de en zor karar verdigim oto koltugu oldu. Holmer marka 0-36 kg 360 donen modelini aldim ben. Almanya da cok populermis. Hala indirimde ve Hata bugun 100tl daha dusuk benim aldigimdan hepsiburada da dusunursen. Normalde 4600 civarinda idi fiyati. Indirim.bitince daha da yukselir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?