2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Fiyatı çok uygun.ben de bunu anlamıyorum bazıları pahalı bazıları uygun.o yüzden karar veremiyorum

Evet aslında haklısın ama bende sürekli emerse süt kalmaz diye düşündüm
Ay keşke öyle olsa ya sütüm az gelirse kaygım var, ya bebek emmezse kaygım var yada ya mastit olursam diye süt konusunda çok kaygılıyım ablam 36da suyu geldiği için sezaryene alındı hem bebeğin çenesi gelişmemişti iyi çekemiyordu ablamda çok uğraşmadı direk mamaya ve biberona alıştı yeğenim. İnşallah hepimizin bebişi çok iyi emer. Hiç birimiz mastit olmayız.

Sut sagdikca cogaliyor canim. Bebegi emzirdikten sonra sagmak lazim

Tüühhh kazıklandım şimdi nevresim rakımı arıyorum çok pahalı geçti artık yorgan yastık işi
Ben Tuğbakugu da bir nevresim takımı gördüm 650 tlydi bu a101 e lisanslı nevresim takımları gelmişti %100 pamuk aynısini oradan 215 e aldım. Bebek nevresimi de dolapta 0 lari çok uyguna geliyor

Bende o sağdığımı poşetlere mi koysam diyorum, biberon vermek hiç istemiyorum ama gördüğüm ve okuduğum kadarıyla hem emzirip hem biberon veriyorlar.

Humana miydi neydi bir bitki çayı var okuldaki bir hocanın dolabında gördüm inanılmaz süt yapıyor dedi

Sen tecrübelisin o ilk haftalarda sarı koyu bir süt geliyormuş bir ebeden dinlemiştim onu bol bol sağın bebek hasta vb olduğunda o sütten verin diyordu o süt geliyor mu

Yani ben oto koltugu da aldim ana kucagi da. Cunku ne kadar 0-36 yazsa da onerilmior omurga scisindan ilk 6-8 ay. Oyuzden anakucagi sart
Kucak kismini 463838374 kere dusun derim. Olmaz olmaz, olmaz olur..
Ilk basta puset kullanmistim ben. Oglum pusete 5. Ayda sigmayinca oto koltugu almistim 0 aydan basliyordu. 0-18kg di sanirim.5 aylikken bile oto koltuguna oturttugumda iki buklum gibi oluyordu. Ilk dogdugunda oto koltuguna oturtmak pek saglikli gelmedi bana da. Bir de kis bebegi olacaklar. Bir yere giderken pusetle tasima daha korunakli geliyor bana

Sen tecrübelisin o ilk haftalarda sarı koyu bir süt geliyormuş bir ebeden dinlemiştim onu bol bol sağın bebek hasta vb olduğunda o sütten verin diyordu o süt geliyor mu
Aynen ilk basta sapsari oluyor kolostrumdu galiba ismi. Sonradan beyaz gelmeye basliyor

Kızlar detaylida cinsiyet söylemedi doktorum ben de sormadım.Acaba raporda yazıyor mu? Yazıyorsa da nerede anlamadım

Ben Tuğbakugu da bir nevresim takımı gördüm 650 tlydi bu a101 e lisanslı nevresim takımları gelmişti %100 pamuk aynısini oradan 215 e aldım. Bebek nevresimi de dolapta 0 lari çok uyguna geliyor
A101 e gelen modeller çoğunluk çok pembeli mavili, bende sadece sade bohem tarzı arıyorum

A101 e gelen modeller çoğunluk çok pembeli mavili, bende sadece sade bohem tarzı arıyorum
Doğru ben deniz kızı desenli almıştım ben renkli seviyorum gerçi kumaş alıp diktire de bilirsin çok güzel kumaşlar var

Tugba kugunun lastikli carsaf setleri de cok guzel. Biz evde yorgan kullanmiyoruz. Battaniye yeterli oluyor. O yuzden bebege de nevresim takimi yerine onlardan alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…