2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tugba kugunun lastikli carsaf setleri de cok guzel. Biz evde yorgan kullanmiyoruz. Battaniye yeterli oluyor. O yuzden bebege de nevresim takimi yerine onlardan alacagim
Nevresim takımları çok güzel ama yorumlarda çok ince vs yazmışlar bir tedirgin olmadım değil, yorganı güzel çıktı ama

Kızlar bebeğinizin ilk fotoğrafı için çerçeve almıştınız ya N11 de var mı? Kuponlarla alsak?

Eski telefon nasıl bağlanıyor ki ben hiç nasıl kullanıldığını bilmiyorum

Bu arada orkid alabilirim ben sanki daha iyi en kötü onu sonra kullanırım veya kullanamazsan o an Depend alırım

Bana annemin arkadaşı var doğal taşlarla ilgileniyor bebek kehribarı ayrıdır dedi kendi yaptığını getirdi açık renkliydi çok faydasını görürsün demisti
Ay nasıl bişey acaba var mı görseli ya da ikamesi bişey . Açık renklileri daha güzel zaten.

Ultrasonda bellidir zaten erkekse direk belli oluyor
Herşey ortada dimi kız eşimin akrabasının çok yakın biri 2 kızı var bir kaç kere göstermedi kesin kız dedi bende bence erkek dedim bana inanmadı tam net belli olunca sormuş erkek diyince yüzü düşmüş

İncia vitazondan alabilirsin ikinci yüzde 50 indirimli sktleri ileri tarihli

Ben de yarın gidiyorum

Gözlerini kaçıncı haftada açıyor bebişler

Kizlar internette guvenilir kehribar satan varsa bildiginiz bakalim biz de aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…