- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.441
Nevresim takımları çok güzel ama yorumlarda çok ince vs yazmışlar bir tedirgin olmadım değil, yorganı güzel çıktı amaTugba kugunun lastikli carsaf setleri de cok guzel. Biz evde yorgan kullanmiyoruz. Battaniye yeterli oluyor. O yuzden bebege de nevresim takimi yerine onlardan alacagim
Raporda yazmaz ama kesin söylemesı lazımdı doktorun.Kızlar detaylida cinsiyet söylemedi doktorum ben de sormadım.Acaba raporda yazıyor mu? Yazıyorsa da nerede anlamadım
Söylemedi canım benim de hiç aklıma gelmedi, raporu yazdırırken 3 çizgi dedi bu aklımda kaldı cinsiyet için mi söyledi ki acabaRaporda yazmaz ama kesin söylemesı lazımdı doktorun.
Eski telefon nasıl bağlanıyor ki ben hiç nasıl kullanıldığını bilmiyorumDepend ben de düşündüm yarisi çok iyi diyor yarısı sezeryan olursan orayı sıkar diyoraman en kötü birine veririz bu monitörlu kameralar çok pahalı ya o gün aklıma evde herkesin bir tane eski telefonun vardır onu direkt bağlasalar hem telefon boşa çıkar hem de o kadar para verilmez diye düşündüm
Ay nasıl bişey acaba var mı görseli ya da ikamesi bişey . Açık renklileri daha güzel zaten.Bana annemin arkadaşı var doğal taşlarla ilgileniyor bebek kehribarı ayrıdır dedi kendi yaptığını getirdi açık renkliydi çok faydasını görürsün demisti
Sen zaten bilmiyor muydun cinsiyeti canım?Kızlar detaylida cinsiyet söylemedi doktorum ben de sormadım.Acaba raporda yazıyor mu? Yazıyorsa da nerede anlamadım
Peki tracy Hogg kitaplarına ne diyorsunuz bilen var mıdır ?Eki Görüntüle 3298164
Kitap arayışında olanlara öneriyoruum
Ben trendyoldan aldım onu. N11de var mı bilmiyorumKızlar bebeğinizin ilk fotoğrafı için çerçeve almıştınız ya N11 de var mı? Kuponlarla alsak?
Biliyorum canım burda detaylı da cinsiyeti değişen oldu ya ondan kafama takıldıSen zaten bilmiyor muydun cinsiyeti canım?
Ultrasonda bellidir zaten erkekse direk belli oluyorBiliyorum canım burda detaylı da cinsiyeti değişen oldu ya ondan kafama takıldı
Herşey ortada dimiUltrasonda bellidir zaten erkekse direk belli oluyor
Ama burda yazan kişi kız zannediyormuş erkek çıkmış detaylıdaUltrasonda bellidir zaten erkekse direk belli oluyor
Benim doktorum kesin demişti ama cinsiyete değişmez sanırım güveniyorumUltrasonda bellidir zaten erkekse direk belli oluyor
Değişmez ya. Çok nadir olur dedi doktor bana.Benim doktorum kesin demişti ama cinsiyete değişmez sanırım güveniyorum
İncia vitazondan alabilirsin ikinci yüzde 50 indirimli sktleri ileri tarihliBENİM EKSİKLER DE BUNLAR KIZLAR
- Hastane çıkış seti
- Müslin örtüler
- Vücut losyonu
- İncia pişik kremi ve vücut yağı
- Hastane kapı süsü, çikolatası, şekeri, hediyesi, kapı önüne balonlar, hello world
- Bebek telsizi, kamerası
- Depend
- Hastane lohusa pijaması
- 1 tog uyku tulumu
- Emzirme örtüsü
- Puset oyuncağı
- Bebek tarak
- Burun aspiratör ucu, serum fizyolojik
- Kulak temizleme çubuğu
- Banyo termometresi
- Düz kafa yastığı
- Zıbın
- Askı
- Puset örtüsü
- Beşik alez
- Kundak
- Yıkama filesi
- Bebek yelek
- Dolap
- Şifonyer
Ben de yarın gidiyorumBana doktorum bugünden itibaren bebeğin hareketli olduğu zamanlarda 10 hareket say dedi gün içinde sürekli hareket etmesini bekleme 10 hareket bizim için yeterli dedive ilk kez gözlerini açıp kapattığıni gördüm o kadar tuhaf bir durumdu ki hep oyuncak bebek gibi geliyordu
Gözlerini kaçıncı haftada açıyor bebişlerBana doktorum bugünden itibaren bebeğin hareketli olduğu zamanlarda 10 hareket say dedi gün içinde sürekli hareket etmesini bekleme 10 hareket bizim için yeterli dedive ilk kez gözlerini açıp kapattığıni gördüm o kadar tuhaf bir durumdu ki hep oyuncak bebek gibi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?