2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar internette guvenilir kehribar satan varsa bildiginiz bakalim biz de aliriz
Bazı kuyumcular satıyor ben kuyumcudan alacağım. Güvendiğiniz bi kuyumcu varsa ordan alabilirsiniz. Serklajlıydınız galiba öyle hatırladım. Birini gönderip aldırabilirsiz

Bana bi doktor sürekli ultrasona girmenin otizmli tetiklediği yönünde bir araştırma var o yüzden haftalık önermiyorum ben demişti . Ama ben de zararı olduğunu düşünmüyorum özellikle büyüdükçe

Bazı kuyumcular satıyor ben kuyumcudan alacağım. Güvendiğiniz bi kuyumcu varsa ordan alabilirsiniz. Serklajlıydınız galiba öyle hatırladım. Birini gönderip aldırabilirsiz
Evet serklajliyim canim. Bildigim bir kuyumcu yok 2 sene oldu buraya tasinali. Ama arastirayim canim

Eski telefon nasıl bağlanıyor ki ben hiç nasıl kullanıldığını bilmiyorum

Bu arada orkid alabilirim ben sanki daha iyi en kötü onu sonra kullanırım veya kullanamazsan o an Depend alırım
Normal bebek kamerası varya ona uygulama indiriyorsun oradan istediğin her yerden izliyorsun eğer normal telefonumu o ise ayirmak istemem dersen eski bir telefonu monitör olarak kullanabilirsin

Gözlerini kaçıncı haftada açıyor bebişler
Tam bilmiyorum ama 24+ 4 de gittiğimizde görmedim hiç gözlerini açıp kapattığıni 27+3 de bir baktık ki gözlerini bizim gibi açıp kapıyor etrafa bakıyor ışığı algılıyormus artık

Kızlar e bebekten kıyafet alan oldu mu bakıyorum şimdi yüzde 15 indirim varmış yenidoğan 3-6-9-... ay diye ayrılmış yenidoğan alsam ilk üç ay giyebilir mi boyutlar nasıl küçük mu kaç tane yenidoğan için takım almak lazim

Tam bilmiyorum ama 24+ 4 de gittiğimizde görmedim hiç gözlerini açıp kapattığıni 27+3 de bir baktık ki gözlerini bizim gibi açıp kapıyor etrafa bakıyor ışığı algılıyormus artık
İnternetten baktım 28. Hafta diyor ferzanebe de 26. Hafta demiş galiba o aralar

İnternetten baktım 28. Hafta diyor ferzanebe de 26. Hafta demiş galiba o aralar
Bir sonraki kontrolde sen de görürsun bildiğin göz bebekleri oluşmuştu gördüğünde o kadar farklı hissedeceksin ki böyle kalp atışını ilk kez duymak gibi

Ben aldım. 3 aylık mesela bu tulum. 62 cm ben hiç yenidoğan almamışım sadece hastane çıkışları var yenidoğan bende

Eklentiler

• image.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 58
E bebeğin zibinlari 3 4 yıkamadan sonra kendini çok salıyor

Bir sonraki kontrolde sen de görürsun bildiğin göz bebekleri oluşmuştu gördüğünde o kadar farklı hissedeceksin ki böyle kalp atışını ilk kez duymak gibi
Ay her şeyine duygulanıyorum kesin duygulanırım yine hep mutlu olacak şeyler olsun inşallah

Normal bebek kamerası varya ona uygulama indiriyorsun oradan istediğin her yerden izliyorsun eğer normal telefonumu o ise ayirmak istemem dersen eski bir telefonu monitör olarak kullanabilirsin
Teşekkür ederim, tablete de bağlanır o zaman

Hastane çıkışı kaç tane almak lazım bn tam takım bir tane alayım diyorum 10 lu fln diğerlerini üçlü beşli takımlardan almayı düşünüyorum
Ben 10lu bir tane aldım. Çok kaliteli değil ama evde giyinilir. 5li bir takım alıp arkadaşlarım göndermişti. Bir tane de 10lu takım alacağım isim yazılı herhalde yeter dedim

Kizlar zibinlarda zarf yaka olanlarin agzi yuzu cok cabuk yamuluyor. Ama diger kolsuz olan zibinlar kullanisli oluyor. E bebekten alip oglumda kullanip 2. Ye sakladigim beyaz zibinlar var sapasaglam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…