- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.461
Bazı kuyumcular satıyor ben kuyumcudan alacağım. Güvendiğiniz bi kuyumcu varsa ordan alabilirsiniz. Serklajlıydınız galiba öyle hatırladım. Birini gönderip aldırabilirsizKizlar internette guvenilir kehribar satan varsa bildiginiz bakalim biz de aliriz
Bana bi doktor sürekli ultrasona girmenin otizmli tetiklediği yönünde bir araştırma var o yüzden haftalık önermiyorum ben demişti . Ama ben de zararı olduğunu düşünmüyorum özellikle büyüdükçeBen de senin gibi düşünüyorum şeker çok önemli ama elimizden gelmeyen bir durumda bebeğimizi de aldırmayı düşünmuyorsak diğer testler sıkıntı ulturasyon da 12. Haftaya kadar doppler ile kalp sesi dinlemek keseyi çok ısttigi için önerilmiyor ama b ulturasyon yani o siyah beyaz ultrasonun hiçbir zararı yok bir kadın doğum doktorunu takip ediyorum karısı hamileyken asistanmis nöbette olduğu her gece bebeğini ulturasyondan izliyormuş zararı olsa onlar yapar mı
Evet serklajliyim canim. Bildigim bir kuyumcu yok 2 sene oldu buraya tasinali. Ama arastirayim canimBazı kuyumcular satıyor ben kuyumcudan alacağım. Güvendiğiniz bi kuyumcu varsa ordan alabilirsiniz. Serklajlıydınız galiba öyle hatırladım. Birini gönderip aldırabilirsiz
Normal bebek kamerası varya ona uygulama indiriyorsun oradan istediğin her yerden izliyorsun eğer normal telefonumu o ise ayirmak istemem dersen eski bir telefonu monitör olarak kullanabilirsinEski telefon nasıl bağlanıyor ki ben hiç nasıl kullanıldığını bilmiyorum
Bu arada orkid alabilirim ben sanki daha iyi en kötü onu sonra kullanırım veya kullanamazsan o an Depend alırım
Güzel haberlerini bekliyorumBen de yarın gidiyorum
Tam bilmiyorum ama 24+ 4 de gittiğimizde görmedim hiç gözlerini açıp kapattığıni 27+3 de bir baktık ki gözlerini bizim gibi açıp kapıyor etrafa bakıyor ışığı algılıyormus artıkGözlerini kaçıncı haftada açıyor bebişler
Ben baby me aldım 3 paketKızlar siz süt saklama poşeti aldınız mı? Herkes kullanıyor mu? 3 ay buzlukta saklanıyormuş.
İnternetten baktım 28. Hafta diyor ferzanebe de 26. Hafta demiş galiba o aralarTam bilmiyorum ama 24+ 4 de gittiğimizde görmedim hiç gözlerini açıp kapattığıni 27+3 de bir baktık ki gözlerini bizim gibi açıp kapıyor etrafa bakıyor ışığı algılıyormus artık
Bir sonraki kontrolde sen de görürsunİnternetten baktım 28. Hafta diyor ferzanebe de 26. Hafta demiş galiba o aralar
Ben aldım. 3 aylık mesela bu tulum. 62 cm ben hiç yenidoğan almamışım sadece hastane çıkışları var yenidoğan bendeKızlar e bebekten kıyafet alan oldu mu bakıyorum şimdi yüzde 15 indirim varmış yenidoğan 3-6-9-... ay diye ayrılmış yenidoğan alsam ilk üç ay giyebilir mi boyutlar nasıl küçük mu kaç tane yenidoğan için takım almak lazim
E bebeğin zibinlari 3 4 yıkamadan sonra kendini çok salıyorKızlar e bebekten kıyafet alan oldu mu bakıyorum şimdi yüzde 15 indirim varmış yenidoğan 3-6-9-... ay diye ayrılmış yenidoğan alsam ilk üç ay giyebilir mi boyutlar nasıl küçük mu kaç tane yenidoğan için takım almak lazim
Ay her şeyine duygulanıyorum kesin duygulanırım yineBir sonraki kontrolde sen de görürsunbildiğin göz bebekleri oluşmuştu gördüğünde o kadar farklı hissedeceksin ki böyle kalp atışını ilk kez duymak gibi
Amin hep güzel hayırlı haberleri olsun hepsininAy her şeyine duygulanıyorum kesin duygulanırım yinehep mutlu olacak şeyler olsun inşallah
Buda yenidoğan aldığım ama miniminnacık. 50 cm çok giyemez benceE bebeğin zibinlari 3 4 yıkamadan sonra kendini çok salıyor
Teşekkür ederim, tablete de bağlanır o zamanNormal bebek kamerası varya ona uygulama indiriyorsun oradan istediğin her yerden izliyorsun eğer normal telefonumu o ise ayirmak istemem dersen eski bir telefonu monitör olarak kullanabilirsin
Hastane çıkışı kaç tane almak lazım bn tam takım bir tane alayım diyorum 10 lu fln diğerlerini üçlü beşli takımlardan almayı düşünüyorumBuda yenidoğan aldığım ama miniminnacık. 50 cm çok giyemez bence
Ben 10lu bir tane aldım. Çok kaliteli değil ama evde giyinilir. 5li bir takım alıp arkadaşlarım göndermişti. Bir tane de 10lu takım alacağım isim yazılı herhalde yeter dedimHastane çıkışı kaç tane almak lazım bn tam takım bir tane alayım diyorum 10 lu fln diğerlerini üçlü beşli takımlardan almayı düşünüyorum
Bağlanır büyük ihtimalleTeşekkür ederim, tablete de bağlanır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?