- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.481
Cok mantikliNormal bebek kamerası varya ona uygulama indiriyorsun oradan istediğin her yerden izliyorsun eğer normal telefonumu o ise ayirmak istemem dersen eski bir telefonu monitör olarak kullanabilirsin
Aynısından bende aldımBen aldım. 3 aylık mesela bu tulum. 62 cm ben hiç yenidoğan almamışım sadece hastane çıkışları var yenidoğan bende
bizimde bundandı pili pittiBen aldım avuç içi kadar. Ama iş görüyor
Hahahbizimde bundandı pili pitti
şimdi zavallım coğrafya kaderdir yazın hiç yüzü gülmüyordu klima açmamıza rağmen
Ben 10 tane kısa kollu aldım bu YenidoğandanBuda yenidoğan aldığım ama miniminnacık. 50 cm çok giyemez bence
Canım tanesi kaç tl ye geliyor bir hesapla o zaman anlarızEki Görüntüle 3298327 kızlar bu ucuz mu pahalı mı ben yeni başladım bez almaya bilemiyorum o yüzden kasımda 2. ürün 1tl kampanyası da olur mu
179 olan biraz yüksek ama 1 saat sonrası düşmeye başlaması iyi
Ben bugün yaptorıdm açlık 81
120 . Dakikada ilk ölçümü yaptılar 111 çıktı
1.84e geliyoCanım tanesi kaç tl ye geliyor bir hesapla o zaman anlarız
Uygun canım 1,84 e geliyor tanesiEki Görüntüle 3298327 kızlar bu ucuz mu pahalı mı ben yeni başladım bez almaya bilemiyorum o yüzden kasımda 2. ürün 1tl kampanyası da olur mu
Ben 1 numarayi 1.65 e almistim tanesini. Bunlar buyuk nunaralar oldugu icin fiyati iyi bence1.84e geliyo
Evet büyüklerde fiyat artıyorBen 1 numarayi 1.65 e almistim tanesini. Bunlar buyuk nunaralar oldugu icin fiyati iyi bence
Ben cırt cırtli aldım külot bezler küçük numaralarda düşüyormuş belden diye okumuştum bionaturel in 112 tane 3 numarasını 208 e aldimEki Görüntüle 3298327 kızlar bu ucuz mu pahalı mı ben yeni başladım bez almaya bilemiyorum o yüzden kasımda 2. ürün 1tl kampanyası da olur mu
Ben buna korkumdan alamıyorum yaya bu bezler bizim bebelere pişik yapar da elimizde patlarsa shdhd
Küçüğünüz düşük gibi geldi. Bir daha ölç bence. Bazen yanlış çıkarabiliyorKızlar tansiyonum normal mi? Bu aralar başım dönüyor dünden önce gittim tansiyon aleti aldım ama çok anlamıyorum
12/8 normal ama hamilelikte 9/6 ya kadar sorun yok ama tansiyonun düşmüş tuzlu ayran içersen kendine gelirsinKızlar tansiyonum normal mi? Bu aralar başım dönüyor dünden önce gittim tansiyon aleti aldım ama çok anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?