2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ya bu bezler bizim bebelere pişik yapar da elimizde patlarsa shdhd
İnşallah öyle bir şey olmaz ya bu bezin içeriği çok temiz tek kimyasal madde bile yok bu pişik yaparsa ne alırım hiç bilmiyorum

ya bu bezler bizim bebelere pişik yapar da elimizde patlarsa shdhd
Pişik yapmıcak umuduyla alıyorum, bir yerde bez pişik yapmaz diye okumuştum güveniyorum. Ben 3-4 numarayı 3-4 ayrı Marka alıcam karıştırıcam. 1-2 sleepy aldım. Bir de 3 numara aldım bio natural. Goon ve molfix sarıyı da öneriyorlar bu ikisini de alıcam. Prima da alıcam ama temiz içerik değil diye okumuştum, belki 2 numaranın kalanını primayla tamamlarım emin değilim

Normal bebek kamerası varya ona uygulama indiriyorsun oradan istediğin her yerden izliyorsun eğer normal telefonumu o ise ayirmak istemem dersen eski bir telefonu monitör olarak kullanabilirsin

O kameralar hacklenebiliyor biliosunuz di mi? Ozellikle sizin yatak odanizdayken hacklenirse buyuk sıkıntı. Cok video var bununla ilgili

Kızlar tansiyonum normal mi? Bu aralar başım dönüyor dünden önce gittim tansiyon aleti aldım ama çok anlamıyorum

Tuzlu ayran icebilirsin ama kendini kotu hissediosun 1 ca kasigi sekeri yarin caybardagi suya sok fondip yap. Yat ayaklarinin altina yastik koy 4-5 dakika icinde duzelir tansiyonun. Ayrani bekleme

Biliyorum da benim yaşadigim apartmanda insanlar doğru düzgün bilgisayar kullanmayı bile bilmiyor o yüzden rahatım bir de olduğum yerde değil de bebeğimi farklı bir yerde uyutmussam o zaman kullanmayı düşünüyorum

Ayranı içmeye başladım bile ayaklarımı kaldırayım bir de

İnşallah öyle bir şey olmaz ya bu bezin içeriği çok temiz tek kimyasal madde bile yok bu pişik yaparsa ne alırım hiç bilmiyorum
ben almayacağım galiba ya bir akrabama sordum şimdi dedi ki ben stokladım ve çocuğu çok pişik yaptı elimde patladı. inşallah bir şey yapmaz da goon falan alabilirim onlar daha ucuz çok memnun kalmış o. ben de var ya ped takamam o kadar pişik olurum ki anlatamam inşallah bana çekmez çocuum

Primanin harmonysi temiz içerikli

İnşallah hassa alerjik cilt çok zor oluyor

Ay bende öyleyim kalın pedler beni çok kötü yapar. Benim yeğenime sadece prima iyi geldi inşallah benimkinin totosu o kadar zengin işi sevmez

Kızlar tansiyonum normal mi? Bu aralar başım dönüyor dünden önce gittim tansiyon aleti aldım ama çok anlamıyorum
benim de düşük çıkıyor genelde canım. şimdi ölçtüm sende görünce 9a6 çıktı ama normalim yani 8in altına inince başım dönmeye başlıyo

benim de düşük çıkıyor genelde canım. şimdi ölçtüm sende görünce 9a6 çıktı ama normalim yani 8in altına inince başım dönmeye başlıyo
Benim normalde de düşük çıkıyor çoğu zaman, sinirlenince veya çok üzülünce de çıkıyor. Çok yorgunum eşim geceye gidiyor zor uyuyorum bir de iş yoğunluğu hepsi üst üste. İnşallah düzelir birazdan evde yalnızım

Ay bende öyleyim kalın pedler beni çok kötü yapar. Benim yeğenime sadece prima iyi geldi inşallah benimkinin totosu o kadar zengin işi sevmez
hepsini denedim hepsinde yara oluyorum menstrual cupı üretenden allah razı olsun onunla rahat ettim. inşallah diyorum
Benimde hamilelik öncesi 9a6. Şimdide 10a6 faşan çıkıyor genelde
benim gebelik öncesi 12ye6 aralığındaydı gebeliğin başında tansiyonum 8in üstüne çıkmadı ölü gibi yattım ama alıştı vücudum herhalde şimdi 7lere inince bi içim bayılıyo diyorum. tansiyonun düşük olması da kötü değil derler tam bilmiyorum ölçümlerde hep düşük ama sorun yok dediler

2 numara 168 Adet almıştım sanırım 200 lerde kullanılıyormuş adet olarak tam hesaplamadım. O zaman kalanını harmony alırım. Prima da almak istiyorum
Bezlerin üzerinde kilo araliklari yazıyor ya sleepyde o aralıklar çok azdı ben o yüzden hiç 2 numara almadım 1 3 aldım diğer bezlerin aralıkları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…