- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.521
Yuksek olmasın düşük olsun demişti doktorumhepsini denedim hepsinde yara oluyorummenstrual cupı üretenden allah razı olsun onunla rahat ettim. inşallah diyorum
benim gebelik öncesi 12ye6 aralığındaydı gebeliğin başında tansiyonum 8in üstüne çıkmadı ölü gibi yattım ama alıştı vücudum herhalde şimdi 7lere inince bi içim bayılıyo diyorum. tansiyonun düşük olması da kötü değil derler tam bilmiyorum ölçümlerde hep düşük ama sorun yok dediler
Ben hiç bilmiyorumm ilk kitabım bu şu anPeki tracy Hogg kitaplarına ne diyorsunuz bilen var mıdır ?
Molfix aynı sleepy gibi çok fark yokBezlerin üzerinde kilo araliklari yazıyor ya sleepyde o aralıklar çok azdı ben o yüzden hiç 2 numara almadım 1 3 aldımdiğer bezlerin aralıkları nasıl
Evet tansiyonun yüksek olması tehlikeli ama düşük olmasının bi tehlikesi yok diye biliyorum ama tabi düşürecek bayıltacak kadarsa evden tek çıkmamak mantıklıhepsini denedim hepsinde yara oluyorummenstrual cupı üretenden allah razı olsun onunla rahat ettim. inşallah diyorum
benim gebelik öncesi 12ye6 aralığındaydı gebeliğin başında tansiyonum 8in üstüne çıkmadı ölü gibi yattım ama alıştı vücudum herhalde şimdi 7lere inince bi içim bayılıyo diyorum. tansiyonun düşük olması da kötü değil derler tam bilmiyorum ölçümlerde hep düşük ama sorun yok dediler
Demek ki o ara geçiş çok hızlı oluyorMolfix aynı sleepy gibi çok fark yok
Evde yalnızken duşa asla girmiyorum gözümü kapatıp su tuttuğumda şöyle bir git gel oluyorumEvet tansiyonun yüksek olması tehlikeli ama düşük olmasının bi tehlikesi yok diye biliyorum ama tabi düşürecek bayıltacak kadarsa evden tek çıkmamak mantıklı
Hiç bilmiyorum canım iyi oldu söylediğin dikkat edeyimBezlerin üzerinde kilo araliklari yazıyor ya sleepyde o aralıklar çok azdı ben o yüzden hiç 2 numara almadım 1 3 aldımdiğer bezlerin aralıkları nasıl
Evet öyle gibi duruyor o yüzden 1-3 en mantıklısıDemek ki o ara geçiş çok hızlı oluyor
Pişik yapmıcak umuduyla alıyorum, bir yerde bez pişik yapmaz diye okumuştum güveniyorum. Ben 3-4 numarayı 3-4 ayrı Marka alıcam karıştırıcam. 1-2 sleepy aldım. Bir de 3 numara aldım bio natural. Goon ve molfix sarıyı da öneriyorlar bu ikisini de alıcam. Prima da alıcam ama temiz içerik değil diye okumuştum, belki 2 numaranın kalanını primayla tamamlarım emin değilim
Bunu okumustum ogluma hamileyken ama hatirlamiyorum pek. Tekrar okurumPeki tracy Hogg kitaplarına ne diyorsunuz bilen var mıdır ?
Dikkat etmek lazım.Evde yalnızken duşa asla girmiyorum gözümü kapatıp su tuttuğumda şöyle bir git gel oluyorum
Evet Allah korusun bir anlıkDikkat etmek lazım.
inşallah canım soluna yat sırt üstü yatma düzelir birazdanBenim normalde de düşük çıkıyor çoğu zaman, sinirlenince veya çok üzülünce de çıkıyor. Çok yorgunum eşim geceye gidiyor zor uyuyorum bir de iş yoğunluğu hepsi üst üste. İnşallah düzelir birazdan evde yalnızım
evet gerçekten çok düşünce can veriyor gibi oluyorsun halsizlik yapıyor.Yuksek olmasın düşük olsun demişti doktorumçok düşünce insanın gözleri kararıyor
uzun süre ayakta kalınca da öyle oluyor geçen bir mutfakta güzel yemek hazırlayayım dedim 2 saat ayakta kaldım diye anında düştü 7ye4e kadarEvde yalnızken duşa asla girmiyorum gözümü kapatıp su tuttuğumda şöyle bir git gel oluyorum
11 e yükseldi küçük 6 da birazdan tekrar ölçüp dinlenme moduna geçeceğiminşallah canım soluna yat sırt üstü yatma düzelir birazdan
evet gerçekten çok düşünce can veriyor gibi oluyorsun halsizlik yapıyor.
uzun süre ayakta kalınca da öyle oluyor geçen bir mutfakta güzel yemek hazırlayayım dedim 2 saat ayakta kaldım diye anında düştü 7ye4e kadar
Eşimi 24 saat yanımda istiyorum işe gitmesin istiyorum, sadece ilk 3 ay düşmanım gibi bakıyordum o kadar sinirime gidiyorduKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?
Ben eşim nefes alsa bile bir ara gıcık oluyordumKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?
Benim eşim hep uzaktaydı tüp bebeği bile yalnız yaptım bi opu zamanı gelebilmişti oda ona ihtiyaç var diye dbdbbsbsKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?