2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yuksek olmasın düşük olsun demişti doktorum çok düşünce insanın gözleri kararıyor

Evet tansiyonun yüksek olması tehlikeli ama düşük olmasının bi tehlikesi yok diye biliyorum ama tabi düşürecek bayıltacak kadarsa evden tek çıkmamak mantıklı

Evet tansiyonun yüksek olması tehlikeli ama düşük olmasının bi tehlikesi yok diye biliyorum ama tabi düşürecek bayıltacak kadarsa evden tek çıkmamak mantıklı
Evde yalnızken duşa asla girmiyorum gözümü kapatıp su tuttuğumda şöyle bir git gel oluyorum

Prima harmony temiz icerikli. Ben 1 numara harmony aldim sadece

100e 40 150ye 50 kuponum vardı kullandırmadı niyeyse herhalde kullanan kullandı baka kullandırmıyor , kuruvasan alacaktım o da bitmiş :))

inşallah canım soluna yat sırt üstü yatma düzelir birazdan
Yuksek olmasın düşük olsun demişti doktorum çok düşünce insanın gözleri kararıyor
evet gerçekten çok düşünce can veriyor gibi oluyorsun halsizlik yapıyor.

Evde yalnızken duşa asla girmiyorum gözümü kapatıp su tuttuğumda şöyle bir git gel oluyorum
uzun süre ayakta kalınca da öyle oluyor geçen bir mutfakta güzel yemek hazırlayayım dedim 2 saat ayakta kaldım diye anında düştü 7ye4e kadar

Kızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?

11 e yükseldi küçük 6 da birazdan tekrar ölçüp dinlenme moduna geçeceğim
Evet doğru çok uzun süre ayakta kalınca oluyor

Eşimi 24 saat yanımda istiyorum işe gitmesin istiyorum, sadece ilk 3 ay düşmanım gibi bakıyordum o kadar sinirime gidiyordu

Tansiyon düştü yine birden bu sefer 8e küçük 5 ne yapacağımı şaşırdım

Ben eşim nefes alsa bile bir ara gıcık oluyordum

Benim eşim hep uzaktaydı tüp bebeği bile yalnız yaptım bi opu zamanı gelebilmişti oda ona ihtiyaç var diye dbdbbsbs şimdi resmen yapışık gibiyiz hiç bir yere gitmesin istiyorum gerçi normalde de çok düşkündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…