2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Esime zaten duskundum. Ama su an yanimdan hic ayrilmasin, surekli benimle ilgilensin istiyorum

Limon sarımsak ya da tatlı bir şey yedin mi sol tarafa dönüp uzanmak de çok iyi geliyor
Limon tansiyonu dusuruyor mu? Maden suyunu sade icemiyorum ya limonla ya da karadut ozuyle iciyorum. Tansiyonu dusuruyorsa hic icmeyeyim

Tansiyon düştü yine birden bu sefer 8e küçük 5 ne yapacağımı şaşırdım
cihaz doğru ölçmüyor olabilir mi? aniden o kadar düşünce sen de hissedersin zaten ama bir dr giderdim ben birkaç dkda bu kadar oynasa.
başta düşmanım gibi geliyordu hayatında hiçbir şey değişmedi diye gıcık oluyordum şu an aramız iyi ama bazen anlık yükselişler yaşıyorum mesela bugün bir ara kral kocam paşa kocam diye mesaj attım aniden bir koca aşkıyla doldum

Eşimi 24 saat yanımda istiyorum işe gitmesin istiyorum, sadece ilk 3 ay düşmanım gibi bakıyordum o kadar sinirime gidiyordu
Of kocamı özledim bak nöbette yine ayda 3 4 kere nöbet tutuyor. Eğer hafta sonu değilse bide ertesi gün 5de geliyor.

Eczanede test ettirdim almadan önce, tekrar bir denicem bakalım. Eşim gelecek zaten işten geri dönüyor şu an olmazsa bir acile giderim, aniden gözüm civil civil oldu zaten

Bazıları bu dönemde eşinden kaçıp nefret edenleri duymuştum
Bende tam tersi o kaçıyor ben kovalıyorum
Şakası bir yana gebelik öncesi nasılsa ruh halimiz aynı devam bizim

Bunu bilmiyordum, bir kaç gündür çikolata istediğin çoğaldı acaba tetiklemiş olabilir mi ki
Bu şeker yüklemesinde de vücuda şeker girdiği için tansiyon anında düşüyor ya büyük ihtimalle çikolata şekeri normalden fazla tukettiysen vücut tepki vermistir

Eczanede test ettirdim almadan önce, tekrar bir denicem bakalım. Eşim gelecek zaten işten geri dönüyor şu an olmazsa bir acile giderim, aniden gözüm civil civil oldu zaten
aynen bir baktır bence bu kadar oynamaz yani bir serum takarlar ben ilk aylarda çok düşünce öyle yapıyordum

Bu şeker yüklemesinde de vücuda şeker girdiği için tansiyon anında düşüyor ya büyük ihtimalle çikolata şekeri normalden fazla tukettiysen vücut tepki vermistir
Şeker yüklemesinde de başım döndü benim hatta açlıktan dedim kendi kendime, şeker tüketimine dikkat edeyim o zaman ben büyük ihtimalle senin dediğin gibi

Ay evet günde kaç defa içebiliyoruz. Ben az içmeye çalışıyorum ama yinede gece kalkıp iki kere içtiğim oluyor
Günde 3 kere diye biliyorum ben, genelde gece çok kötü oluyor o zaman alıyorum gündüz de maden suyu içiyorum bir tane, fazla içemiyorum onu da yoksa kan şekerim düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…