- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.541
Limon sarımsak ya da tatlı bir şey yedin mi sol tarafa dönüp uzanmak de çok iyi geliyorTansiyon düştü yine birden bu sefer 8e küçük 5 ne yapacağımı şaşırdım
Bugün rahat 4-5 çikolata yedim üzüm yedim tuzlu ayran, ayaklarımı havaya kaldırdımLimon sarımsak ya da tatlı bir şey yedin mi sol tarafa dönüp uzanmak de çok iyi geliyor
Esime zaten duskundum. Ama su an yanimdan hic ayrilmasin, surekli benimle ilgilensin istiyorumKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?
Tatli benim tansiyonumu düşürüyor belki senin de o yüzden olmuşturBugün rahat 4-5 çikolata yedim üzüm yedim tuzlu ayran, ayaklarımı havaya kaldırdım
Biraz düşük tansiyonun tuzlu ayran tüketKızlar tansiyonum normal mi? Bu aralar başım dönüyor dünden önce gittim tansiyon aleti aldım ama çok anlamıyorum
Limon tansiyonu dusuruyor mu? Maden suyunu sade icemiyorum ya limonla ya da karadut ozuyle iciyorum. Tansiyonu dusuruyorsa hic icmeyeyimLimon sarımsak ya da tatlı bir şey yedin mi sol tarafa dönüp uzanmak de çok iyi geliyor
cihaz doğru ölçmüyor olabilir mi? aniden o kadar düşünce sen de hissedersin zaten ama bir dr giderdim ben birkaç dkda bu kadar oynasa.Tansiyon düştü yine birden bu sefer 8e küçük 5 ne yapacağımı şaşırdım
başta düşmanım gibi geliyordu hayatında hiçbir şey değişmedi diye gıcık oluyordumKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?
Of kocamı özledim bakEşimi 24 saat yanımda istiyorum işe gitmesin istiyorum, sadece ilk 3 ay düşmanım gibi bakıyordum o kadar sinirime gidiyordu
Biz aile arasında pasta kestik, içinden pembe çıktıCinsiyet partısı yapan oldu mu grupta
Bunu bilmiyordum, bir kaç gündür çikolata istediğin çoğaldı acaba tetiklemiş olabilir mi kiTatli benim tansiyonumu düşürüyor belki senin de o yüzden olmuştur
Limon ve sarımsak en hızlı tansiyon düşürücülerdir canimLimon tansiyonu dusuruyor mu? Maden suyunu sade icemiyorum ya limonla ya da karadut ozuyle iciyorum. Tansiyonu dusuruyorsa hic icmeyeyim
Eczanede test ettirdim almadan önce, tekrar bir denicem bakalım. Eşim gelecek zaten işten geri dönüyor şu an olmazsa bir acile giderim, aniden gözüm civil civil oldu zatencihaz doğru ölçmüyor olabilir mi? aniden o kadar düşünce sen de hissedersin zaten ama bir dr giderdim ben birkaç dkda bu kadar oynasa.
başta düşmanım gibi geliyordu hayatında hiçbir şey değişmedi diye gıcık oluyordumşu an aramız iyi ama bazen anlık yükselişler yaşıyorum mesela bugün bir ara kral kocam paşa kocam diye mesaj attım aniden bir koca aşkıyla doldum
Bazıları bu dönemde eşinden kaçıp nefret edenleri duymuştumKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Bu şeker yüklemesinde de vücuda şeker girdiği için tansiyon anında düşüyor ya büyük ihtimalle çikolata şekeri normalden fazla tukettiysen vücut tepki vermistirBunu bilmiyordum, bir kaç gündür çikolata istediğin çoğaldı acaba tetiklemiş olabilir mi ki
aynen bir baktır bence bu kadar oynamaz yani bir serum takarlar ben ilk aylarda çok düşünce öyle yapıyordumEczanede test ettirdim almadan önce, tekrar bir denicem bakalım. Eşim gelecek zaten işten geri dönüyor şu an olmazsa bir acile giderim, aniden gözüm civil civil oldu zaten
Şeker yüklemesinde de başım döndü benim hatta açlıktan dedim kendi kendime, şeker tüketimine dikkat edeyim o zaman ben büyük ihtimalle senin dediğin gibiBu şeker yüklemesinde de vücuda şeker girdiği için tansiyon anında düşüyor ya büyük ihtimalle çikolata şekeri normalden fazla tukettiysen vücut tepki vermistir
Benimde bu aralar felaket çikolata isteğim var ama çok yememeye çalışıyorum midemi yakıyor anındaBunu bilmiyordum, bir kaç gündür çikolata istediğin çoğaldı acaba tetiklemiş olabilir mi ki
Sonradan gelen pişmanlık hissiBenimde bu aralar felaket çikolata isteğim var ama çok yememeye çalışıyorum midemi yakıyor anında
Ay evet günde kaç defa içebiliyoruz. Ben az içmeye çalışıyorum ama yinede gece kalkıp iki kere içtiğim oluyorSonradan gelen pişmanlık hissigaviscon içiyorum sonra yana yana
Günde 3 kere diye biliyorum ben, genelde gece çok kötü oluyor o zaman alıyorum gündüz de maden suyu içiyorum bir tane, fazla içemiyorum onu da yoksa kan şekerim düşürüyorAy evet günde kaç defa içebiliyoruz. Ben az içmeye çalışıyorum ama yinede gece kalkıp iki kere içtiğim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?