- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.581
Oyyy bilmiyordum bunu rabbim dahasını yaşatmasın vaktinde gelsin yavrun inşallahcanım benim baya kasılmam oldu nstde de çıkan çok şükür açılmayı engelleyebildik ilaçlarla şuan progesteronla devam ediyorum o yüzden bi tık daha evhamlıyım ama olumlu düşünüyorummm sütüm çok olucak inşallah
Bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve öyle hissediyorum, Allah’ın izniyle de sağlıklı bir şekilde vaktinde doğacakÇarşambaya kadar insülin vurucam.
Çarşamba endokrin bakacak.
Kadın doğum DNA testi diyor.
Perinatoloji de benim de iki gebeliğimde de su fazlaydı ben kendim de diyet yaptım. Senin karnın gergin sert iken su ölçümleri daha fazla çıkar dedi. Ölçtü 82 çıktı. Kadın doğum ölçtü 97 buldu. Aralarında yarım saat ya var ya yok yani.
Üst sınır 80
Kadın doğum diyoki sayının bir önemi yok fazla olması yeter. Açtı usg yi bak bu siyah alan ful su çok fazla çocuğun etrafında azcık olması lazım dedi. Geçenki bahsettiği hasta kendi hastasıymış her gün doktoru yoruyormuş. Neden zamanında uyarmadın tarzı diyorlarmış. DNA yaptırmamışlar. Yaptır diyor.
Perinatoloji de aldırmayacaksan gerek yok. Yüzde 95 sağlıklı bebeğin dedi .
Bahsettiğiniz durumu iki kere yasadim karnın sol tarafinda bi acı çok rahatsız edici bı durumdu idrara çıkarken bile orası acıyordu o gün yatana kadar devam etti sonra geçti 2 hafta sonra tekrar yaşadım o gün de sağlık ocağına gitmiştim ebeye sordum bu durumu eliyle oraya baktı baya sert büyük ihtimal kafasını oraya yaslamış normal dediKızlar bir şey soracağım. Karnımın sol tarafında ve aşağı doğru sızlama şeklinde bir ağrı var. 4 5 saat kadar yolculuk yaptım bugün o esnada oldu. Daha önce olduğunda böbrek taşı demişti doktor. Korktum yine biraz ama yan yatınca geçiyor. Magnezyum da kullanmıyorum acaba ondan olmuş olabilir mi. Bebeğin hareketlerini hissettim bu ağrı varken de . Tam ağrı gibi de değil böyle gerilme tarzı cız cız
Benim sol ve sağ tarafım ağrıyordu doktoruma yazdım korktu gel dedi, meğer bizim kız içerde oturmuş ayaklarını ayırmışBahsettiğiniz durumu iki kere yasadim karnın sol tarafinda bi acı çok rahatsız edici bı durumdu idrara çıkarken bile orası acıyordu o gün yatana kadar devam etti sonra geçti 2 hafta sonra tekrar yaşadım o gün de sağlık ocağına gitmiştim ebeye sordum bu durumu eliyle oraya baktı baya sert büyük ihtimal kafasını oraya yaslamış normal dedi
Perinatoloğa hacettepedeki su aldırma yöntemini sordum.sudem34 Fazlalıgı ayrıntılıyı yapan hoca fark etti. Özelde Yani 23. Haftada fark edildi daha once konusu bile gecmedı. Şehir hast gitmiştim orda rapora seviye normal yazmıs.
Fetal dna yapıldı (10.haftada) doktorumun tavsiyesi ile sonuc temiz gelmişti,
şekeri ise 23de su fazla geldi die yapıldı o da temiz cıktı.
İlla bir sonuc bulunamayabılır bazen sebepsiz de olur dio doktorlar dıkkat et dedı doktorum da. Ben evde dinlenmeye calısıcam. Fazlalıgıda sıkıntı az olması da sıkıntı. Bundan sonrası bol bol dua sabırla beklemek yapacak bişeyde kalmadı benim ıcın tedavisi yokmus.
Bu durum sütüm geliyor hissi verdiği için doğumdan sonra psikolojiyi etkileyerek annenin daha fazla sütünün gelmesini sağlıyormuşmememden süt geldi biraz ya ikisininde ucu kaşınıyordu ıslak gibiydi bir bakayım dedim dokunduğum anda sarı kolostrum geldi hemen bıraktım dokunmayıilk haftalarda da gelmişti ama bu kadar değildi
Onun kendinden akması değil dışardan müdahale ile akması tetikler diye biliyorum üzülmeyok ondan değil de zaten kasılmalarım vs oldu korktum bir de sütün çok gelmesi erken doğum riski oluşturuyor diye evham perileri geldi hemen.
benim o kadar çok değil de geliyordu ufaktan ama daha koyu kıvamlıydı bu baya sıvı şekilde geldi damladı hemen elimi çektim durdu
bu tam olarak hangi bezİnşallah öyle bir şey olmaz yabu bezin içeriği çok temiz tek kimyasal madde bile yok bu pişik yaparsa ne alırım hiç bilmiyorum
Aldırmayacaksan cidden teste gerek yok ama bu kadar çözümsüz bir konu olmamalı bu konu yarık dudak vb yok yutma problemi yok böbrek problemi yok şekerle ilgili de değil diyorlar hepsi ölçüp suyu farklı değer de buluyor senin geçmişteki korkunu da biliyorumÇarşambaya kadar insülin vurucam.
Çarşamba endokrin bakacak.
Kadın doğum DNA testi diyor.
Perinatoloji de benim de iki gebeliğimde de su fazlaydı ben kendim de diyet yaptım. Senin karnın gergin sert iken su ölçümleri daha fazla çıkar dedi. Ölçtü 82 çıktı. Kadın doğum ölçtü 97 buldu. Aralarında yarım saat ya var ya yok yani.
Üst sınır 80
Kadın doğum diyoki sayının bir önemi yok fazla olması yeter. Açtı usg yi bak bu siyah alan ful su çok fazla çocuğun etrafında azcık olması lazım dedi. Geçenki bahsettiği hasta kendi hastasıymış her gün doktoru yoruyormuş. Neden zamanında uyarmadın tarzı diyorlarmış. DNA yaptırmamışlar. Yaptır diyor.
Perinatoloji de aldırmayacaksan gerek yok. Yüzde 95 sağlıklı bebeğin dedi .
Sleepy bionaturelbu tam olarak hangi bez
dr geldim zaten soracağım tekrar. şeker yüklemesi yaptırdım felaket başım uyuştu sıvıyı içince içim bayılıyor midemde bulandı ama kusmadım şükürOnun kendinden akması değil dışardan müdahale ile akması tetikler diye biliyorum üzülme
Yattığında Sağa sola dönerken ağrı var mıKızlar günaydın. Ben sabah uyandığımda vajinamda dış kısmında inanılmaz ağırlık oluyor böyle kas ağrısı gibi ağrı oluyor. Hani et kesilmesi derler ya kollarda bacaklarda olur. O ağrı tam orda oluyo işte . Çatı ağrısı denilen şey bu mu?
Tansiyonu düşürüyor tuzlu bir şeyler çok iyi gelir yüklemeden sonradr geldim zaten soracağım tekrar. şeker yüklemesi yaptırdım felaket başım uyuştu sıvıyı içince içim bayılıyor midemde bulandı ama kusmadım şükür
Benım dün prima 1 numarayı 4,84ten almamBen 1 numarayi 1.65 e almistim tanesini. Bunlar buyuk nunaralar oldugu icin fiyati iyi bence
Galıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha12/8 normal ama hamilelikte 9/6 ya kadar sorun yok ama tansiyonun düşmüş tuzlu ayran içersen kendine gelirsin
Primada %20 indirim var canım ebebekte, alacaksan kacırma2 numara 168 Adet almıştım sanırım 200 lerde kullanılıyormuş adet olarak tam hesaplamadım. O zaman kalanını harmony alırım. Prima da almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?