2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Oyyy bilmiyordum bunu rabbim dahasını yaşatmasın vaktinde gelsin yavrun inşallah

Bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve öyle hissediyorum, Allah’ın izniyle de sağlıklı bir şekilde vaktinde doğacak

Bahsettiğiniz durumu iki kere yasadim karnın sol tarafinda bi acı çok rahatsız edici bı durumdu idrara çıkarken bile orası acıyordu o gün yatana kadar devam etti sonra geçti 2 hafta sonra tekrar yaşadım o gün de sağlık ocağına gitmiştim ebeye sordum bu durumu eliyle oraya baktı baya sert büyük ihtimal kafasını oraya yaslamış normal dedi

Benim sol ve sağ tarafım ağrıyordu doktoruma yazdım korktu gel dedi, meğer bizim kız içerde oturmuş ayaklarını ayırmış ayakları veya kafası baskı yaptığında ağrı yapar demişti

sudem34 Fazlalıgı ayrıntılıyı yapan hoca fark etti. Özelde Yani 23. Haftada fark edildi daha once konusu bile gecmedı. Şehir hast gitmiştim orda rapora seviye normal yazmıs.
Fetal dna yapıldı (10.haftada) doktorumun tavsiyesi ile sonuc temiz gelmişti,
şekeri ise 23de su fazla geldi die yapıldı o da temiz cıktı.
İlla bir sonuc bulunamayabılır bazen sebepsiz de olur dio doktorlar dıkkat et dedı doktorum da. Ben evde dinlenmeye calısıcam. Fazlalıgıda sıkıntı az olması da sıkıntı. Bundan sonrası bol bol dua sabırla beklemek yapacak bişeyde kalmadı benim ıcın tedavisi yokmus.

Perinatoloğa hacettepedeki su aldırma yöntemini sordum.
İki gün sonra çocuk işer yine aynı olur sürdürebilinir değil dedi.
İnternette 3-4 hafta gebeliği ileri taşır diyor.

mememden süt geldi biraz ya ikisininde ucu kaşınıyordu ıslak gibiydi bir bakayım dedim dokunduğum anda sarı kolostrum geldi hemen bıraktım dokunmayı ilk haftalarda da gelmişti ama bu kadar değildi
Bu durum sütüm geliyor hissi verdiği için doğumdan sonra psikolojiyi etkileyerek annenin daha fazla sütünün gelmesini sağlıyormuş

Onun kendinden akması değil dışardan müdahale ile akması tetikler diye biliyorum üzülme

Aldırmayacaksan cidden teste gerek yok ama bu kadar çözümsüz bir konu olmamalı bu konu yarık dudak vb yok yutma problemi yok böbrek problemi yok şekerle ilgili de değil diyorlar hepsi ölçüp suyu farklı değer de buluyor senin geçmişteki korkunu da biliyorum ne hissettiğini de anlıyorum ve haklısın en ufak olumsuzlukta insanın aklı çıkıyor kızların söylediği doktora gidebiliyirsan bence ona git sana kesin bir yol haritası çizsin bencs

sudem34 https://instagram.com/doc.dr.oktay.kaymak?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
Bu doktor cidden çok başarılı ben yayınlarını izliyorum den geldikçe açıp gmailine durumunu raporunu ölçümlerini vb atıyorsun persembe günü tek tek cevaplıyor bu durum şudur şöyle olmalıdır tedavisi bu şekilde olur diye elindeki verilerle yazsan bir doktor görüşü daha alsan belki faydası olur

Kızlar günaydın. Ben sabah uyandığımda vajinamda dış kısmında inanılmaz ağırlık oluyor böyle kas ağrısı gibi ağrı oluyor. Hani et kesilmesi derler ya kollarda bacaklarda olur. O ağrı tam orda oluyo işte . Çatı ağrısı denilen şey bu mu?

Onun kendinden akması değil dışardan müdahale ile akması tetikler diye biliyorum üzülme
dr geldim zaten soracağım tekrar. şeker yüklemesi yaptırdım felaket başım uyuştu sıvıyı içince içim bayılıyor midemde bulandı ama kusmadım şükür

sudem34 kuzenime tekrar sordum şeker çıkmayınca dudak damak yemek borusu ve mide için tekrar detaylı ultrason istemişler bebeğinin midesindeki su miktarını ölçmusler

Yattığında Sağa sola dönerken ağrı var mı

dr geldim zaten soracağım tekrar. şeker yüklemesi yaptırdım felaket başım uyuştu sıvıyı içince içim bayılıyor midemde bulandı ama kusmadım şükür
Tansiyonu düşürüyor tuzlu bir şeyler çok iyi gelir yüklemeden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…