2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar 3-4 saattir sol kaburgam ağrıyor. Birkaç arkadaşım bebek tekmeliyordur dedi ama oraya kadar uzanabilir mi bu haftada emin olamadım. Yaşayan var mı?

Kızlar bu serviks uzunluğu dediğiniz vajinal mi bakılıyor, detaylı ultrasonda anlaşılıyor mu? Dün doktor bana erken Doğum riski gözükmüyor dedi ama neye göre dedi bilmiyorum

Kızlar bu serviks uzunluğu dediğiniz vajinal mi bakılıyor, detaylı ultrasonda anlaşılıyor mu? Dün doktor bana erken Doğum riski gözükmüyor dedi ama neye göre dedi bilmiyorum
Normal ultrasonla da goruluyor canim

Ben çok abarttım tatilde hamur işi karbonhidrat tatlı derken bu hale geldim, hala da aynıyım yalnız hiç değiştirmedim yememi
Ben normalde hic kilo alamiyorum. Bi ara diyetisyene filan da gitmistim kilo almak icin. Bi problem olmadiktan sonra hamilelikte kilo almayacagiz da ne zaman alacagiz caniiim

Ben normalde hic kilo alamiyorum. Bi ara diyetisyene filan da gitmistim kilo almak icin. Bi problem olmadiktan sonra hamilelikte kilo almayacagiz da ne zaman alacagiz caniiim
Normalde benim de genetiğim öyle canım istediği her şeyi yiyip kilo almayanlardanım ama ideal kilom kilo almak için uğraşmak boyutunda değil. Birden almaya başlayınca korktum

Benım oncekı gebelıgımde 1 hafta ıcınde 35mm den 11mme dusmustu, gecmısım pek parlak deıl canım, o yuzden ben butun kozlarımı oynayım dedi, rabbıme emanet bız elımızden gelenı yapıyoruz, bebis de ıkı gündür kıpır kıpır
Endol 2 gun kullanıcam 6 saat ara ıle, bır de gece makattan alıcam daha etkılı dedı. Salı gunu agrı gecmedıyse nıdılat ıle devam ederız dedı, ınsallah gecer ya, aslında sıddetlı bır agrı da deıl, ben bu gebelıkte asırı pimpirikliyım, ıyı kı de pımpırıklenıyorum dedım bugun.., yaaam sınırını gecsek daha bısey ıstemıyorum gercekten artık 38de de gozum yok, saglıkla kucağımıza alalım hepımız
Evet kuzum 37 kotu deıl, zsten baska bır hasta olsa bu degere ılac baslamam dedı, benım gecmısımden dolayı ıste, saglıkla kucagımıza alalım ınsallaj hepımız
Canım benim çok geçmiş olsun. İçini rahat tut lütfen her şey yolunda olacak, bunların hepsi tedbir amaçlı son ana kadar beklicez birlikte
Insallahh kuzum ınsallah

Detaylıda vajınal bakmadı mı canım sana, servıks uzunlugu en doggru olcum vajınal ölcüm, karından yuksek cıkıyor..

Detaylıda vajınal bakmadı mı canım sana, servıks uzunlugu en doggru olcum vajınal ölcüm, karından yuksek cıkıyor..
Hayır vajinal bakılmadı. Karından da yüksek çıkmamış ben anlamadım bu olayı, doktor gayet iyi erken Doğum riski görünmüyor bu uzunluğa dedi

Benim böyle çıkmış ama doktor gayet iyi risk yok dedi, sizinkiler daha uzunken nasıl risk oluyor ?
Hunılesme gormemıstır canım, ocak annelerınde bırı vardı hanı hep 27 cıkıyordu onun da
Bızım serklaj var, gecmıs de rahımagzı probelmı oldugu ıcın rısklı grupta oluyoruz

Hayır vajinal bakılmadı. Karından da yüksek çıkmamış ben anlamadım bu olayı, doktor gayet iyi erken Doğum riski görünmüyor bu uzunluğa dedi
31 kotu deıl kız, 25mm sınırdır 25ın altı tehlıkelı, hunılesmen yoktur agrı sancı yok

Rabbim sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla bu süreci geçirmeyi nasip etsin inşallah. Tekrarlanmaması için her namazımda dua edeceğim size.

Sen 37 yazmadın mı canım uzunluğuna benimkinden uzun olduğu halde doktorun ilaca başlatmış ya onu anlayamadım
Kuzu benım durum farklı serklaj var ve oncekı gebelıgımde bır anda kısalma olmustı, 8 gunde 3 mm kısalmıs dıye baslttı, bıraz da agrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…