- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.761
Haftasina gore ilerliyorsa bebis problem yokKeşke benim de bebeğe gitse yavrucağım 416 gram almış ben 6.5 kilo
Bebiş haftasına göre ilerliyor da ben ilerlemiyorumHaftasina gore ilerliyorsa bebis problem yok
Oyle deme canim ya 8-9 kilo aldim.ben de simdiye kadar. Ama vucut once kendi eksigini depoluyor benceBebiş haftasına göre ilerliyor da ben ilerlemiyorum
Normal ultrasonla da goruluyor canimKızlar bu serviks uzunluğu dediğiniz vajinal mi bakılıyor, detaylı ultrasonda anlaşılıyor mu? Dün doktor bana erken Doğum riski gözükmüyor dedi ama neye göre dedi bilmiyorum
Benim böyle çıkmış ama doktor gayet iyi risk yok dedi, sizinkiler daha uzunken nasıl risk oluyor ?Normal ultrasonla da goruluyor canim
Ben çok abarttım tatilde hamur işi karbonhidrat tatlı derken bu hale geldim, hala da aynıyım yalnız hiç değiştirmedim yememiOyle deme canim ya 8-9 kilo aldim.ben de simdiye kadar. Ama vucut once kendi eksigini depoluyor bencebebek de aliyor iste gram gram
Ben normalde hic kilo alamiyorum. Bi ara diyetisyene filan da gitmistim kilo almak icin. Bi problem olmadiktan sonra hamilelikte kilo almayacagiz da ne zaman alacagiz caniiimBen çok abarttım tatilde hamur işi karbonhidrat tatlı derken bu hale geldim, hala da aynıyım yalnız hiç değiştirmedim yememi
Normalde benim de genetiğim öyle canım istediği her şeyi yiyip kilo almayanlardanım ama ideal kilom kilo almak için uğraşmak boyutunda değil. Birden almaya başlayınca korktumBen normalde hic kilo alamiyorum. Bi ara diyetisyene filan da gitmistim kilo almak icin. Bi problem olmadiktan sonra hamilelikte kilo almayacagiz da ne zaman alacagiz caniiim
Benım oncekı gebelıgımde 1 hafta ıcınde 35mm den 11mme dusmustu, gecmısım pek parlak deıl canım, o yuzden ben butun kozlarımı oynayım dedi, rabbıme emanet bız elımızden gelenı yapıyoruz, bebis de ıkı gündür kıpır kıpırTatlım 22+2 de benim de 38 mm çıkmıştı. Perinatolog bir proglem görmedi. Normal dedi. İçini rahat tut. Tedbir niyetine önlemler almak istemiş doktorun. Stres yapıp bebişini de üzme. İnanıyorum sağlıkla zamanında kucağına alacaksın yavrunu.
Endol 2 gun kullanıcam 6 saat ara ıle, bır de gece makattan alıcam daha etkılı dedı. Salı gunu agrı gecmedıyse nıdılat ıle devam ederız dedı, ınsallah gecer ya, aslında sıddetlı bır agrı da deıl, ben bu gebelıkte asırı pimpirikliyım, ıyı kı de pımpırıklenıyorum dedım bugun.., yaaam sınırını gecsek daha bısey ıstemıyorum gercekten artık 38de de gozum yok, saglıkla kucağımıza alalım hepımızCok gecmis olsun canim. Endolu ben de 24. Haftadan beri kullaniyorum maalesef. Serklaj sonrasi vermisti 5 gun ama birakinca kasilmalar basladi. Tekrar baslatti mecbur Gunde 2 agizdan aliyorum. Gecen hafta kasilmalarim biraz azaldi alamaya devam edeyim mi dedim. Ben olsam birakmam ama istersen 1 2 gun dene demisti. Daha birakmaya cesaret edemeden bugun azcik ayaga kalktim diye siddetli kasilmam oldu. Sanirim hic birakamayacagim.
Mecburen kar zarar hesabina gore kullanacagiz bazi ilaclari. Sakin ol, yatarak dinlen. Insallah hepimiz gorecegiz 28 sonrasini
Evet kuzum 37 kotu deıl, zsten baska bır hasta olsa bu degere ılac baslamam dedı, benım gecmısımden dolayı ıste, saglıkla kucagımıza alalım ınsallaj hepımızGeçmiş olsun canımdoktorun muhtemelen tedbir amaçlı yapıyor tüm bunları. 22+0 da gittim iki gün önce benimde vajinal bakınca 38 mm çıktı rahim ağzı uzunluğum. Doktorum normal dedi haftaya göre bir sıkıntı yokmuş ama ben rahimde kasıklarda ağrılarım var deyince de işte progestan başladık sen zaten onu da kullanıyodun ekstra endol kullanıyorsun serklajında var hiç korkma Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz sağlıkla alacağız hepimiz bebislerimizi kucağımıza inşallah
Insallahh kuzum ınsallahCanım benim çok geçmiş olsun. İçini rahat tut lütfen her şey yolunda olacak, bunların hepsi tedbir amaçlı son ana kadar beklicez birlikte
Detaylıda vajınal bakmadı mı canım sana, servıks uzunlugu en doggru olcum vajınal ölcüm, karından yuksek cıkıyor..Kızlar bu serviks uzunluğu dediğiniz vajinal mi bakılıyor, detaylı ultrasonda anlaşılıyor mu? Dün doktor bana erken Doğum riski gözükmüyor dedi ama neye göre dedi bilmiyorum
Hayır vajinal bakılmadı. Karından da yüksek çıkmamış ben anlamadım bu olayı, doktor gayet iyi erken Doğum riski görünmüyor bu uzunluğa dediDetaylıda vajınal bakmadı mı canım sana, servıks uzunlugu en doggru olcum vajınal ölcüm, karından yuksek cıkıyor..
Hunılesme gormemıstır canım, ocak annelerınde bırı vardı hanı hep 27 cıkıyordu onun daBenim böyle çıkmış ama doktor gayet iyi risk yok dedi, sizinkiler daha uzunken nasıl risk oluyor ?
31 kotu deıl kız, 25mm sınırdır 25ın altı tehlıkelı, hunılesmen yoktur agrı sancı yokHayır vajinal bakılmadı. Karından da yüksek çıkmamış ben anlamadım bu olayı, doktor gayet iyi erken Doğum riski görünmüyor bu uzunluğa dedi
Rabbim sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla bu süreci geçirmeyi nasip etsin inşallah. Tekrarlanmaması için her namazımda dua edeceğim size.Benım oncekı gebelıgımde 1 hafta ıcınde 35mm den 11mme dusmustu, gecmısım pek parlak deıl canım, o yuzden ben butun kozlarımı oynayım dedi, rabbıme emanet bız elımızden gelenı yapıyoruz, bebis de ıkı gündür kıpır kıpır
Endol 2 gun kullanıcam 6 saat ara ıle, bır de gece makattan alıcam daha etkılı dedı. Salı gunu agrı gecmedıyse nıdılat ıle devam ederız dedı, ınsallah gecer ya, aslında sıddetlı bır agrı da deıl, ben bu gebelıkte asırı pimpirikliyım, ıyı kı de pımpırıklenıyorum dedım bugun.., yaaam sınırını gecsek daha bısey ıstemıyorum gercekten artık 38de de gozum yok, saglıkla kucağımıza alalım hepımız
Evet kuzum 37 kotu deıl, zsten baska bır hasta olsa bu degere ılac baslamam dedı, benım gecmısımden dolayı ıste, saglıkla kucagımıza alalım ınsallaj hepımız
Insallahh kuzum ınsallah
Whatsap gruplarına telegram gruplarına katılanları sıteden sonsuza kadar uzaklastırıyolar
Yaa allah razı olsın sizdenRabbim sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla bu süreci geçirmeyi nasip etsin inşallah. Tekrarlanmaması için her namazımda dua edeceğim size.
Sen 37 yazmadın mı canım uzunluğuna benimkinden uzun olduğu halde doktorun ilaca başlatmış ya onu anlayamadım31 kotu deıl kız, 25mm sınırdır 25ın altı tehlıkelı, hunılesmen yoktur agrı sancı yok
Kuzu benım durum farklı serklaj var ve oncekı gebelıgımde bır anda kısalma olmustı, 8 gunde 3 mm kısalmıs dıye baslttı, bıraz da agrım varSen 37 yazmadın mı canım uzunluğuna benimkinden uzun olduğu halde doktorun ilaca başlatmış ya onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?