• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
airfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli
Actifry ben 7 senedir kullanıyorum her gun nerdeyse patates kızartırım cok guzel oluyor actifrysız gunum gecmıyor😅Annemde yeni airfryer aldı patatesli tavuk kanat yaptı gecen gun cok guzel oldu hemde yarım saatte pişti cok hızlı yapıyor ve lezzeti yerınde, köfteyi falanda onda yaptı o da guzel oldu

Sevgili anneler/anne adayları,

Ben 24+3'te şeker yüklemesi yaptıracaktım ancak eşimin işi sebebiyle 25+3'e erteledik. Her biriniz çoktan yaptırdı. Biraz evhamlandım açıkçası, geç mi kaldım diye. Bir hafta önemli bir fark oluşturur mu?

Dyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biter :halay:
Dyson alıp birkaç ay içinde robot süpürge yanına ek alan çok arkadaşım oldu. Dyson tek başına yetiyor olsaydı + robot almazlardı bence.
Ben kendi kablolu süpürgemin yerini unuttum geçen gün ayda bir sadece kanepe tepesine v.s birşey dökülirse diye kullanıyordum.
Ben de tam tersini düşünüyorum robot süpürge her zaman kullanılmıyor, bir de mutlaka bıraktığı yerler oluyor illaki diğer süpürgemi de kullanıyorum o yüzden bir de dyson mı alsam diyorum Bebek doğunca pratik olur

Ben 24+3'te şeker yüklemesi yaptıracaktım ancak eşimin işi sebebiyle 25+3'e erteledik. Her biriniz çoktan yaptırdı. Biraz evhamlandım açıkçası, geç mi kaldım diye. Bir hafta önemli bir fark oluşturur mu?
Bana doktor bir ay sonra gel dedi 26.haftama denk gelecek geç mi yani? Hiç araştırmadım

Bende 25. Haftada gittim canım önemli bir fark olmaz zaten 24-28 hafta arasında yapılıyor

Dyson tek iyi olan kablolu olan, benim kablolu var biraz ağır ama cok güzel süpürüyor dikey süpürge hiç denemedim. Robot süpürgeyi de evlenirken istemiştim 2bin tl idi almadı eşim keşke alsaydık cok pişmanım

Eger dyson v8 ve oncesini denediysen evet performansi iyi degil. Bnde 13absolute var 200m2 evi tek seferde supuruyo dolmuyo sarji bitmio 3 seviyesi var inan asiri basarili. Animal ballu 2 kere enfazla kullanmisimdir okdr zor geliyor ama eobot candir o ayri

airfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?

Kuzum bende evde philiphs var yazlikta xiaomi. Kesinlikle philiphs. Asiri asiri fark yaratio aklina gelen herseyi yapabiliosun sadece kizartma degil.

Eğer yemek yapmayı seven biriysen gereksiz aldığıma pişmanım hiç bi artısı yok zaten sağlıklı da değil

Canim benim bnm bildigim philiphs ama baska markalarinda vardir mutlaka teflon kullanmiyor oyuzden saglik konusunda hixbir sorunu yok.teflon olan basketler sicakta zararli olabiliyor. Ama kizartma usulu yapilan yemeklere gore zaten cok daha aaglikli airfryerlar

Çok çok gecmıs olsun, gecen hafta ben de 2 gun ust uste kusunca doktorım salgın var ıshal, bulantı, kusma belırtılerı demıstı, benım ıshal ve bulantı olmadıgı ıcın demır hapına bagladık, masallah bebıs kocaman olmıs 🌸❤️
Bende kaç gündür bu haldeyim inan dayanamıyorum birazdan bir acile gideceğim mide bulantısı ishal yorgunluk çok kötü. Ülke genelinde salgın var sanırım

Ben şeker yüklemesi yapmayacagım sanırım doktorumla haberleştik aclık şekerim normalde de düşük cıkıyor o yuzden haftada 1 açlık ve tokluk kan şekerine bakarak gidelim dedi 🤷🏼‍♀️
Benim de böyle olduğu için bana da yükleme yapmadı kaç çıktı açlık şekerin

Kizlar konuyla bağımsız ama leke çıkarıcı kullanınız var mı acaba bana tavsiye edebilecek biri malum benim bı kızım var ve her yediğini yetismesem her yere sürüyor 🤦🏼‍♀️bu hombitkisel diye birşey var acaba ondan mı alsam başka marka mi iyi bilemedim her alanda kullanılan birşey olsa daha da güzel olucak mesela kıyafet falan halı koltuk

İhlası ilk kez sizden duyuyorum 🙈 normal kablolu süpürge mi dyson gibi dikey mi?
Kız nasıl duymazsın hanı şu evlere gelıp tanıtım yapanlar yok mu, halı yıkaması koltuk hıkaması da var 2000lı yılların basından berı var, benımkı 2015 model ama taş gıbı duruyor ☺️

Kız nasıl duymazsın hanı şu evlere gelıp tanıtım yapanlar yok mu, halı yıkaması koltuk hıkaması da var 2000lı yılların basından berı var, benımkı 2015 model ama taş gıbı duruyor ☺️
Haa o ihlas mı 😂 dysonla karşılaştırınca ihlasta da dyson gibi var diye düşündüm ☺️

Kizlar konuyla bağımsız ama leke çıkarıcı kullanınız var mı acaba bana tavsiye edebilecek biri malum benim bı kızım var ve her yediğini yetismesem her yere sürüyor 🤦🏼‍♀️bu hombitkisel diye birşey var acaba ondan mı alsam başka marka mi iyi bilemedim her alanda kullanılan birşey olsa daha da güzel olucak mesela kıyafet falan halı koltuk
Baby me leke çıkarıcıya bakabilirsin

Back
X