• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Kızlar selam alt dişlerimiz çıkarken eller ve kafada ateş olmuş ve salya görmüştük tabii sık uyanma ve huysuzlukta. Dün geceden beri dirençli ateşimiz var ve çok halsiz bir saniye durmayan oğlum kucağımda öylece oturuyor ve sürekli ağlıyor. Üst dişlerinin çıktığını düşünüyorum çokta kaşıntısı var ama alt dişler bu denli zorlamamıştı suan çok kötü yavrum acı çekiyor resmen. Üst dişler altlara göre daha mı zor çıkıyor tecrübe edenler bilir belki? Bu arada kan ve idrar tahlili de verdik şükür sorun yok.

bizim seri çıkmadı dişler. nerdeyse iki ay önce alt 2 diş çıktı. üstleri hala bekliyoruz. o zamandan beri de sürekli huysuz, uykusuz. ısırma sebebini anlamaya çalışıyorum ama bizimki sanki dişten değil. ben adet olunca sütüm bi miktar azalıyor. yine geliyor ama akışı hızlı değil. bebiş de hep bu adet dönemlerinde yapıyor bu ısırma işini. ama bu sefer iyice arttı doz. emziremeyecek duruma geldim. bi çözüm var mı diye arıyorum 😬 uykusuzluk artık zaten...... 10 aydır uykuya hasretim
canım silikon uç mu denesen? Onu ısırır en azından acısa bile yara yapamaz

Kızlar evler şimdiden çok sıcak kızımın kol boğum yerleri boyun altı bacak boğumları kafası çok terliyor incecik bir tulumu var onu giydiriyorum gece yatarken ince müslin örtüyorum üstüne de camlar sabaha kadar açık yatak odası hariç tüm kapılar açık yatıyoruz ama aşırı terliyor ve terlediği yerlere toz yapışıyor ☺️ her gün duş alıyoruz sabah akşam nerdeyse ne yapcaz ya sanırım ben bebek bakmayı unutmuşum 6 buçuk yılda 🤔
Benim bebeğimde çok terliyor biz klimayla duruyoruz hep ve tabi her gün duş alıyoruz toz yapışan yerlerini nemli bezle sil ve kurularsan faydası olur
Valla ev tozu alır gibi alıyorum sürekli. Her akşam uyku öncesi duş zaten rutin

canım silikon uç mu denesen? Onu ısırır en azından acısa bile yara yapamaz
silikon ucu denedim canım onu hiç ağzına bile sokmuyor. biberon da kabul etmiyor zaten ısırıp diliyle iteliyor :/ ısırınca sözlü uyarıp memeyi kapatın diyorlar. öyle yapıcam bakalım birkaç gün. inşallah bırakır. ısırınca memedeki sütü sağıp içiriyorum. küser gibi yapıp ağlıyor içim çok acıyor ya

Benimki bilerek yapıyor. Gülüyor çünkü yapınca hatta yaparken bile
ayyy ne yapıcaz biz ya. inşallah unuturlar da rahatlarız. ben çok zorlanıyorum ama çoğu kişinin başına gelmiş aslında. nasıl kurtuldunuz diyorum hep aynı şeyi söylüyorlar: zamanla bıraktı. hadi inşallah 😬

irmiği kesince de bir nebze yumuşadı. şöyle diyim önceden top top katı katı yapıyordu. şimdi uzuuuun bir tek parça halinde ama yine katı. başka kabız yapıcı bir şey vermiyorum. probiyotik yoğurt yediriyorum, suyu arttırdım. napsam bilemiyorum başka ya. bir de kakayı tutuyor ya 3-4 gün galiba ondan katılaşıyor. çünkü sona doğru yaptıkları yumuşacık oluyor.
ama sizin baştan beri bi kaka problemi var neden acaba ya bağırsakların gelişmesiyle mi ilgili

ama sizin baştan beri bi kaka problemi var neden acaba ya bağırsakların gelişmesiyle mi ilgili
valla anlamadık ya. doktor demir ilacına bağlıyor ama demire bir süre ara vermiştim o zaman da düzelmedi, aksine arttı. çok huzursuz olmadığı için üzerine gitmiyorum. bakalım düzelir inşallah ilerleyen zamanlarda 😬

Kızlar selam alt dişlerimiz çıkarken eller ve kafada ateş olmuş ve salya görmüştük tabii sık uyanma ve huysuzlukta. Dün geceden beri dirençli ateşimiz var ve çok halsiz bir saniye durmayan oğlum kucağımda öylece oturuyor ve sürekli ağlıyor. Üst dişlerinin çıktığını düşünüyorum çokta kaşıntısı var ama alt dişler bu denli zorlamamıştı suan çok kötü yavrum acı çekiyor resmen. Üst dişler altlara göre daha mı zor çıkıyor tecrübe edenler bilir belki? Bu arada kan ve idrar tahlili de verdik şükür sorun yok.
Benim oğlumun alt dişler çıktıktan sonra üst dişlerden biri çıkmıştı, sonra diğeri de çıkıyoken aşırı zorlandı. Diğerlerinden daha fazla huzursuzluk yaptı. Sonra gördük ki üst orda kesicilerin yanlarını da çıkarmış. Olağan üstü bir huzursuzluk varsa dişten kaynaklandığını düşündüğünü birden fazla diş geliyor olabilir.

Günaydin kızlar 💐 Bizimde alt iki dişimiz çıktı çok huzursuzluk olmadı çok şükür ama üstler baya kabarık bekliyoruz onlar biraz zor olucak gibi. Bizde tuhaf olan akt dişlerden biri hafif yamuk çıkıyor 😅 böyle olan varmı?

Günaydin kızlar 💐 Bizimde alt iki dişimiz çıktı çok huzursuzluk olmadı çok şükür ama üstler baya kabarık bekliyoruz onlar biraz zor olucak gibi. Bizde tuhaf olan akt dişlerden biri hafif yamuk çıkıyor 😅 böyle olan varmı?
Oğlumun da alt dişleri yamuk üst orta kesicilerin arası açık. Doktorlar diğer dişler çıktıkça değişir diyorlar.

valla anlamadık ya. doktor demir ilacına bağlıyor ama demire bir süre ara vermiştim o zaman da düzelmedi, aksine arttı. çok huzursuz olmadığı için üzerine gitmiyorum. bakalım düzelir inşallah ilerleyen zamanlarda 😬
Demiri ihmal etmemek lazım diyor doktorlar. Beyin gelişimi için. Çok huzursuzluğu yoksa demire devam etme önemli.

Demiri ihmal etmemek lazım diyor doktorlar. Beyin gelişimi için. Çok huzursuzluğu yoksa demire devam etme önemli.
devam ediyorum canım şu an ama bi süre kabızlığın ondan olup olmadığını anlamak için ara verdim iki hafta kadar. yine de kabızlık oldu. doktor illa ilaçtandır dedi ama sanmıyorum artık

emzik kullanıypr mu canım? bende kulaktan dolma bi bilgi var emzik kullanınca dişler yamulur falan gibi ama ondan mı oldu acaba. biz de kullanıyoruz gerçi bi sorun yok gibi. zamanla düzelir muhtemelen

emzik kullanıypr mu canım? bende kulaktan dolma bi bilgi var emzik kullanınca dişler yamulur falan gibi ama ondan mı oldu acaba. biz de kullanıyoruz gerçi bi sorun yok gibi. zamanla düzelir muhtemelen
Uykuya geçerken kullanıyoruz bakalım diğerleri çıktıkça belli olur artık

2 haftadır bu şekilde ağzı ama yok çıkmıyor ya
1000028406.webp

Ah memnun kaldınız mı? Yöntemler gerçekten işlevsel miydi? Gece uyanmaları azaldı mı? Gerçekten o kadae tükendim ki. Sabah kalktığımda daha bitmiş oluyorun gün daha yeni başlarken. Gerçekten hiç iyi değilim. Delirmemeye çalışıyorum.
Evet kaldım. Bizim zaten geceler iki üç emzirmeydi, gece pek sorunumuz yoktu. Gündüzler problemdi, onlar da düzeldi çok şükür. Geceleri genelde o uyanmadan iki defa ben alarm kuruyorum emziriyorum genelde uyanmıyor bazen uyanıyor mızıldanıyor emzirip geri koyuyorum eğitime göre ilerlemedim yüzde yüz bu arada, bazı şeyleri şekillendirdim

Back
X