• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Benimki de şeffaf şişede bişeydi soğuk da değildi zaten kendileri vermedi eczaneden ben alıp geldim zaten normalde de tatlı hiç sevmem bunu içtikten sonra da uzun bi süre tatlı falan yemem heralde sanki şerbet içiyor gibiydim
Bende eczaneden aldım canım. Muhtemelen aynıydı gerçekten tatlıdan midem bulanıyor şuanda böyle şerbetli şeyler görmeye tahammülüm yok🤣 kahvaltıda eşim bal yesene dedi adama gözlerimle ateş saçtım🫣

Merhabalar
Trendyol baby turco da 2 al 1 öde var .bezlerde tane fiyatı 1.8 , 1.6 ya kadar düşüyor.
Kullanan var mı aranızda.
Benim arkadaşım sleepy den geçtiğini son zamanlarda memnun kalmadgni ama bundan çok memnun olduğunu söyledi sleepy pişik yaptı dedi
Ben 3 numaradan aldım en fazla o gidiyor diye :D
1 numara Molfix pure and soft almstm
IMG_20230911_143147.webp

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-11-14-29-09-227_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-09-11-14-29-09-227_trendyol.com.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 27
airfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Ben de kullanıyorum aşırı gerekli diyemem ama pratik oluyor bence ben çok sık kullanıyorum patates kabak havuç vs az yağ ile pişirip yoğurtla yiyorum. Karnıyarık için patlıcan falan pişirmek de kolay oluyor.

Bende bundan içtim. Eşim videomu çekmiş zor içiyorum 😂
Kız ben kaç kere öğürdüm çıkarmamak için üstün bir çaba sarf ettim😂 bunu kusarsan bida içmek zorunda kalırsın tut içinde diye diyr kendimi motive ettim😂

Kız ben kaç kere öğürdüm çıkarmamak için üstün bir çaba sarf ettim😂 bunu kusarsan bida içmek zorunda kalırsın tut içinde diye diyr kendimi motive ettim😂
Bende içer içmez hava almaya çıktım bide eşimde tadına baktı kötü değil ki tadı diyor 😂

Bende içer içmez hava almaya çıktım bide eşimde tadına baktı kötü değil ki tadı diyor 😂

Tadı bana da kötü gelmedi :D
Ben çok şekerli sevdiğimden herhalde aman bu ne ki deyip içtim bir şişe daha icebilirdim rahat 75 mg lik almstm :D Beklemek sıkıcıydı ama

Tadı bana da kötü gelmedi :D
Ben çok şekerli sevdiğimden herhalde aman bu ne ki deyip içtim bir şişe daha icebilirdim rahat 75 mg lik almstm :D Beklemek sıkıcıydı ama
Aslında çok kötü değil ama bir anda içmek ve zorunlu olması galiba insanı zorluyor. Benim mide yanmam çok oldu maalesef sonrasında.

Kızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğim🥰 bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim 🙏
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah 🧿🙏🏽 ben net olarak 20. Haftadan itibaren hissettim, öncesinde 18-19. Da hissediyorum sanıyordum hala emin değilim 😅 23. Haftadan sonra da artık her gün hissediyorum 🧿🥹🙏🏽🍀

Kızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğim🥰 bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim 🙏
19+larda garip bir şeyler hissettim birkaç defa, o zaman anlayamamıştım gaz gibi, baloncuk patlaması gibi gelmişti. 20+lara geçince asıl hissetmeye başladım ben. 20+larda bayağı biri içeriden hafif hafif vuruyor, dürtüyor gibi başladı.

21.haftada nabız atışı şeklinde hissettim. Hala da aynı karnım sürekli atıyor oynadığını görüyorum. Son günlerde atışlar daha da arttı.

Ben her hafta kontrole gidiyor oldugum halde seker testini bu haftaya istedi doktorum canim. 26+3 olacagim. Merak etme 28 e kadar yapiliyor

Elite home kullaniyorum ben. Kendi camasirlarimiz fln her seyde kullaniyorum. Icerigi temiz o yuzden bebeklere de ondan devam edecegim. instagramdan sorulari yanitliyorlar.

Ben kiyafet aldim.

Ya ben de ahsap oyuncaklara cok yukseliyorum. Instagramda gepettonine var. Onlardan alacagim sonra. Hem ahsap hayvanlar hem de montesori tipi oyuncaklar yapiyor. Ister boyali ister boyasiz. Yapan kisi bebekli bir kadin girisimci. Hobi olarak baslayip evinin altini atolye yapmis. 🥰
Çok guzel güle güle giysinler ☺️

Ben her hafta kontrole gidiyor oldugum halde seker testini bu haftaya istedi doktorum canim. 26+3 olacagim. Merak etme 28 e kadar yapiliyor

Elite home kullaniyorum ben. Kendi camasirlarimiz fln her seyde kullaniyorum. Icerigi temiz o yuzden bebeklere de ondan devam edecegim. instagramdan sorulari yanitliyorlar.

Ben kiyafet aldim.

Ya ben de ahsap oyuncaklara cok yukseliyorum. Instagramda gepettonine var. Onlardan alacagim sonra. Hem ahsap hayvanlar hem de montesori tipi oyuncaklar yapiyor. Ister boyali ister boyasiz. Yapan kisi bebekli bir kadin girisimci. Hobi olarak baslayip evinin altini atolye yapmis. 🥰
Dur hemen bakayım 🤩

Hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙂 ben 16 da hissettim namazdaydim kasiklarimi sıkan pijama giymistim o rahatsiz etmiş olacsk ki beyefendi tam o sıkan yere pit dedi yani insan anlıyor içinde baloncuk patlaması gibi bisey anlamamak mümkün değil bence🙃

Back
X