- 12 Nisan 2019
- 24.170
- 38.368
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
- #26.281
Ben de gecen aya gore duruldum bayaBen bu ay kamera ateşölçer ve kitap dışında hiçbir şey almıcambatık durumdayım, baya içerdeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gecen aya gore duruldum bayaBen bu ay kamera ateşölçer ve kitap dışında hiçbir şey almıcambatık durumdayım, baya içerdeyim
![]()
28. Haftaya kadar yapiliyor diye biliyormSevgili anneler/anne adayları,
Ben 24+3'te şeker yüklemesi yaptıracaktım ancak eşimin işi sebebiyle 25+3'e erteledik. Her biriniz çoktan yaptırdı. Biraz evhamlandım açıkçası, geç mi kaldım diye. Bir hafta önemli bir fark oluşturur mu?
Ben şeker yüklemesi yapmayacagım sanırım doktorumla haberleştik aclık şekerim normalde de düşük cıkıyor o yuzden haftada 1 açlık ve tokluk kan şekerine bakarak gidelim dedben hic yukleme yapmadim benimde hep dusuk cikiyor 62 ile 70 arasi butun gebeliklerimde boyle bunda da aynisi bakalim bu c.tesi gidecem yine yaptirmaz muhtemelen gecen hafta 68 cikti diger ay 62
Susarsan susuzlugunu gidercek kadar canim yudum yudum dedi benim doktorum. ben de 2 gun sonra girecegimŞeker yüklemesine geldim ne iğrenç bişeymiş bir an çıkartacağım sandım hala midem fena inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuç iyi gelir açlık 76 geldibir de hemşire su içebilirsiniz dedi ama burda sanki içilmiyor gibi okumuştum net bilen var mı su içebiliyor muyuz?
Ben bu ay hiç bir şey almayacağım diyorum bakalım başarabilecek miyimBen bu ay kamera ateşölçer ve kitap dışında hiçbir şey almıcambatık durumdayım, baya içerdeyim
![]()
Hiç içmedim valla geçersiz olur bi de diye korkumdan verdim bakalım açlık 76 1.saat 155 çıkmış ama referans değer kaç bilmiyorum 2.saat henüz çıkmadıSusarsan susuzlugunu gidercek kadar canim yudum yudum dedi benim doktorum. ben de 2 gun sonra girecegim![]()
Kızlar bunlar iyi günlerimiz galiba bizde bizimkine kasılma diyoruzz
Benimki bu kadar olmasada aynı böyle bir tarafta kendin topluyor dışarıdan da net belli oluyor kasılma dediğimiz bu değil mi?
Gidebildin mi peki? Benim de dün oldu aynısı nedenini çözemedimKızlar bugun hastane ıçin izin almstm evdeydim kontrole hastaneye gidicektım.
Göbek cevremde dünden beri ağrım var ve agrıyı net hissediyorum canım sıkıldı nerdeyse ağlamak üzereyim sankı gaz sıkısması bir tuhafım uzandım geciyor tekrar başlıyor.
Göbek düşmesini bılırmsnz agır iş yapmadım iki gün evdeydim uzandım.
26 yım daha. Magnezyum içtim bir tane. Suyu mu az içtim dikkat etmedim.
Geçtımi sizin ağrınız. 5 gibi cıkmıs olurum yazarım hemen.Gidebildin mi peki? Benim de dün oldu aynısı nedenini çözemedim
Bende şu an safra problemi olduğu için yağlı kızartma yasak airfryer elim kolum oldu balık tavuk patates hepsini yağsız onda yapıyorum zaten yağlı yiyince atak geçiriyorum direktairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Geçti ama yine de doktoruma yazdım hala bekliyorum gördü ama cevap vermediGeçtımi sizin ağrınız. 5 gibi cıkmıs olurum yazarım hemen.
İlk zaman devlete giderken karnıma bastırdı asistanmış uc gun agrıyı cektım 2 aylık felandı ozaman.
Gaz sancısımı bilemedim
Bana doktor bir ay sonra gel dedi 26.haftama denk gelecek geç mi yani? Hiç araştırmadım
Teşekkür ederimFernando Jose 24-28. hafta arası yaptırılabiliyor
Teşekkür ederim28. Haftaya kadar yapiliyor diye biliyorm
Ben her hafta kontrole gidiyor oldugum halde seker testini bu haftaya istedi doktorum canim. 26+3 olacagim. Merak etme 28 e kadar yapiliyorSevgili anneler/anne adayları,
Ben 24+3'te şeker yüklemesi yaptıracaktım ancak eşimin işi sebebiyle 25+3'e erteledik. Her biriniz çoktan yaptırdı. Biraz evhamlandım açıkçası, geç mi kaldım diye. Bir hafta önemli bir fark oluşturur mu?
Elite home kullaniyorum ben. Kendi camasirlarimiz fln her seyde kullaniyorum. Icerigi temiz o yuzden bebeklere de ondan devam edecegim. instagramdan sorulari yanitliyorlar.Kizlar konuyla bağımsız ama leke çıkarıcı kullanınız var mı acaba bana tavsiye edebilecek biri malum benim bı kızım var ve her yediğini yetismesem her yere sürüyorbu hombitkisel diye birşey var acaba ondan mı alsam başka marka mi iyi bilemedim her alanda kullanılan birşey olsa daha da güzel olucak mesela kıyafet falan halı koltuk
Ben kiyafet aldim.150ye 50 kuponla ne alayım ben sımdı?
Ya ben de ahsap oyuncaklara cok yukseliyorum. Instagramda gepettonine var. Onlardan alacagim sonra. Hem ahsap hayvanlar hem de montesori tipi oyuncaklar yapiyor. Ister boyali ister boyasiz. Yapan kisi bebekli bir kadin girisimci. Hobi olarak baslayip evinin altini atolye yapmis.Ben ahşap oyuncak setlerinden istiyorum ama n11 de bulamadım Hb parça parça Instagramda bir sayfa set halinde yapıp yolluyor onlarda cevap vermedihiç bakan oldu mu
Ben gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce almıştım.airfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Bana verdikleri şuydu ama çok kötüydü valla. Çok şükür geçti gittibana verdikleri artimeddi zaten midem bulanıyordu gittiğimde içince kusucam diye korktum ama tadı kötü değildi midem bulandı açken suda içsem bulanıyor indim yürüyüş yaptım açık havada iyi geldi kusmadan atlattım