- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.901
İnsan bu durumu kaldiramiyor hep köstek oluyorlar oluyorlar sonra 2 tane iyi bir şey dediklerinde her şeyi onlar yapmış oluyorlarAy aynı kp de kv de aynı neler söylediler iş yerimize gelip ne rezillikler eşimde babamın yakasına yapıştı tek başına geldi gitti istedi geldi gitti istedi babam da sert bi adambir de anne baba rızasına çok düşkün babam ailenin rızası olmadan olmaz dedi eşim yıldırdı babamı biz annem babamın desteğiyle geldik bu zamana onların sayesinde oldu her şey şimdi de anne babalık yapıyorlar ama destek sıfır bari konuşup can sıkmayın. Bi tane çöplerini görmedim daha
Sen ben misin ya gel sarılayım sana
Sen söyleme kötü de olma boşver . Onlar yine arayı düzeltir arada sen kalırsınSürekli kızıyla kıyaslama yapıyordu biz 5 6 ay aynı evde oturduk baktık olacak gibi değil ayrıldık her seferinde kızını övüyor işte olsa yemek yapar şunu yapar bunu yapar kızı da gezmekten başka bir şey bilmiyor inan şimdi yalvarıyor eve gel diye gelmiyor kızının sevgilisiyle yemediği halt kalmamış kv olmayacak dost hayatı yaşıyor bunu eşimin bilmiyor kimse de söylemiyor kendisi öğrensin diye bende söylemedim eşim duysa asla ama asla bir daha ikisinin de yüzüne bakmaz da işte bazen çok kızdırıyor beni söyleyeyim diyorum sonra susuyorum işte
Sakın söyleme sonra sen iftira atıyor gibi konuma dusersinSürekli kızıyla kıyaslama yapıyordu biz 5 6 ay aynı evde oturduk baktık olacak gibi değil ayrıldık her seferinde kızını övüyor işte olsa yemek yapar şunu yapar bunu yapar kızı da gezmekten başka bir şey bilmiyor inan şimdi yalvarıyor eve gel diye gelmiyor kızının sevgilisiyle yemediği halt kalmamış kv olmayacak dost hayatı yaşıyor bunu eşimin bilmiyor kimse de söylemiyor kendisi öğrensin diye bende söylemedim eşim duysa asla ama asla bir daha ikisinin de yüzüne bakmaz da işte bazen çok kızdırıyor beni söyleyeyim diyorum sonra susuyorum işte
Boşver canım sen kötü olursun hiç bulaşma o mevzulara. Senin canını sıkarsa lafını verirsin, nasıl biri olduğu da ortadaymış eşin de biliyor destekler bu konuda diye düşünüyorum, lohusa lohusa hiç kayınvalideni takma kafana, baktın olmuyor istemiyorum de olan sana olurSürekli kızıyla kıyaslama yapıyordu biz 5 6 ay aynı evde oturduk baktık olacak gibi değil ayrıldık her seferinde kızını övüyor işte olsa yemek yapar şunu yapar bunu yapar kızı da gezmekten başka bir şey bilmiyor inan şimdi yalvarıyor eve gel diye gelmiyor kızının sevgilisiyle yemediği halt kalmamış kv olmayacak dost hayatı yaşıyor bunu eşimin bilmiyor kimse de söylemiyor kendisi öğrensin diye bende söylemedim eşim duysa asla ama asla bir daha ikisinin de yüzüne bakmaz da işte bazen çok kızdırıyor beni söyleyeyim diyorum sonra susuyorum işte
Yemin ediyorum aynen öyle ya çocuk olacak ikinci el araba örümcek vs arastırıyormus ya senin ilk torunun oğlunun oğlu oluyor bu kadar mı hevessizsiniz ya bi de durumları olmasa tamam diycem bize gelince borç harç kaynıma gelince yıgılıyor mübarekİnsan bu durumu kaldiramiyor hep köstek oluyorlar oluyorlar sonra 2 tane iyi bir şey dediklerinde her şeyi onlar yapmış oluyorlar
kııız pandoranın kutusu gibi açılınca neler çıktıSürekli kızıyla kıyaslama yapıyordu biz 5 6 ay aynı evde oturduk baktık olacak gibi değil ayrıldık her seferinde kızını övüyor işte olsa yemek yapar şunu yapar bunu yapar kızı da gezmekten başka bir şey bilmiyor inan şimdi yalvarıyor eve gel diye gelmiyor kızının sevgilisiyle yemediği halt kalmamış kv olmayacak dost hayatı yaşıyor bunu eşimin bilmiyor kimse de söylemiyor kendisi öğrensin diye bende söylemedim eşim duysa asla ama asla bir daha ikisinin de yüzüne bakmaz da işte bazen çok kızdırıyor beni söyleyeyim diyorum sonra susuyorum işte
Niye aldın ki öyle insanlara yüz vermeyince en değerli sen oluyorsunÇöplerini görmedim küsken bile anneler gününde hediye gönderdim bu anneler gününde de bluz aldım burun kıvırıyor bi de eşimden ayrı hediye bekliyormuş sen bize ne aldın ki bi de eşimden ayrı hediye istiyorsun
Benim kayınvalide sakın bana bir şey alma diye bir ay önceden tembihler, paramız gitsin istemiyor ama ben alırım yine deÇöplerini görmedim küsken bile anneler gününde hediye gönderdim bu anneler gününde de bluz aldım burun kıvırıyor bi de eşimden ayrı hediye bekliyormuş sen bize ne aldın ki bi de eşimden ayrı hediye istiyorsun
Sakın söyleme sonra sen iftira atıyor gibi konuma dusersin
İşte. Kız herkes biliyor da eşimden saklıyorlar teyzesi filanda biliyor en fazla doktora gider dikerler demiş bunu öğrendiğim Zaman o kadar kötü oldum ki eşim başkasından öğrense nasıl olur bilmiyorumSen söyleme kötü de olma boşver . Onlar yine arayı düzeltir arada sen kalırsın
İstemem de sizden gelende ne hayır gördüm kiYemin ediyorum aynen öyle ya çocuk olacak ikinci el araba örümcek vs arastırıyormus ya senin ilk torunun oğlunun oğlu oluyor bu kadar mı hevessizsiniz ya bi de durumları olmasa tamam diycem bize gelince borç harç kaynıma gelince yıgılıyor mübarek
kız anlatma nazar değecekBenim kayınvalide sakın bana bir şey alma diye bir ay önceden tembihler, paramız gitsin istemiyor ama ben alırım yine de
Daha hangi birini sayayım bir sürü şey var da işte Allah bildiği gibi yapsın yapıyor da yine de bilmiyorlarkııız pandoranın kutusu gibi açılınca neler çıktıkvden evlenir belki işte bırak ne güzel sen kusurlarını ört boşver eşin üzülmesin müslüman müslümanın hatasını örtecek
İnan vereceği on kilo salça ama sanki evimin tüm eksiğini karşılamış gibi havaları var . Ya biz evlendik ikinci el koltuk dolap vs aldık salon bomboş ütü masam bile yok annemler beyaz eşyalarımı almıslardı o yani bi tane çöp yok. Eşime 2 tane bilezik bozdurup verdiler konuşmayı kesmesin bizle diye .Kaynıma kredi çekip ev aldılar eşyalar sıfır dizdiler üstüne suan iş için araba aldılar ama sorsan ona bi şey yapmamışlar bize yapmışlar her şeyievet o da zor oluyor baya
hahahahahah benimkinin hiç çingeneliği yoktur allah için tanıdığım en cömert insan ama bizi ihtiyaç sahibi görmüyor diye herhalde pek bize vermezmesela muğladan narenciye gelmiş herkese vermiş bize vermedi yine de kasti yapmıyor biliyorum
kız kışlığını yapmış işte benimkiyle aram iyi ama ne annem ne o bir şey yapmıyo
işte sıçacağın yüze bakmican baktığın yüze sıçmican diye bir laf var o kadar doğru ki. şimdi böyle yapıyorsa sen de haklısın huzurunu kaçırır gelirse azıcık diline sahip çıkacak insan
Aynen öyle bundan sonra yok bitti geçti o işlerNiye aldın ki öyle insanlara yüz vermeyince en değerli sen oluyorsun
75 gr şeker yüklemesi normal değerleri:Cikti simdi tum sonuclarim
0dk 76
30dk 157
60dk 144
90dk 159
120dk 140
Sanirim iyi :)
Bu olaylar atlatılıyor bir şekilde biz ilk bebeğimizi kaybettik annesi aradı ben de düşük yaptım 3 güne geçer ne olacak ki dedi ben eşim ailem perişanız ertesi gün aradi biz nisana gidecez kardeşine kundura al dedi benim eşim ağlarken annesi eşime bunu söyledi yetmedi 2 gün geçti siz de nisana gelin tek kaybeden siz misiniz dedi o günden sonra ne ararım ne sorarım evlerine yılda 2 kez gideriz yüzlerine bile bakmam 2 kelime konuşmam onlar salondaysa ben balkonda otururumDaha hangi birini sayayım bir sürü şey var da işte Allah bildiği gibi yapsın yapıyor da yine de bilmiyorlar
Çok değer verince bir şey oldum saniyorlarAynen öyle bundan sonra yok bitti geçti o işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?