- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.861
Ayy kabusAlışkınım canım ben kışın büyük kısmını bizle geçiriyor
Dünyada cenneti yaşayanlar başkasıni misinValla ben annemle altlı üstlü oturuyorum o konuda rahatım amaaaa gelen giden çok olur bende de
Böyle bir ilişkimiz yok olsa eşimle evli olmam heraldeGelmesin gelmesin benim ki istemiyorumbence arkadaşım doğumda yanıma gelecek ya haberi yok onun daha duysa alınır gelmez ben eşime de diyecem öyle hastaneye gelmesine de gerek yok sadece haber versin yeter bana kalsa fotoğraf bile çektirmeyecegim ben çok pimpirikliyim kıskancım
Ay durun bi halime şükredip geliyorumBenim eşim sen annenlere gidince benim annemde buraya gelsin dedi aklımı kaciracaktim benim evime bensiz gelip 1 ay kalacak diye bir şey düşünmüş
bir süre küssün sonra barışırsınız ahshsh ben asla çekemem annesini tek olurum onu istemem cidden. sende eşine de sütüm mü kesilsin ne istiyosunİnan bende lohusalıkta nasıl olacak diye düşünüyorum eşim son aylarda artık yalnız kalamazsin illa annem olsun ya gelsin yanına ya da sen git istemediğimi söyledim dün yine yalnız kalmaman lazım dedi bende sinirlendim hamileyim hasta değilim hamileyken de Bebek doğunca da kimseye ihtiyacım yok dedim gülüyor bu sefer. Ben herşeyi kendi kafama göre kendi kendime göre yapmak istiyorum bana kalsa kv hastaneye bile gelmesin zaten doğum da annem gelemez doğum başlasa Bebek doğunca anca gelir çok uzak arkadaşıma söyledim aramızda böyle bir konuşma önceden bebek düşünmeden önce geçmişti o zaman kv ile konuşmuyorduk keşke yine küsse
Ay durun bi halime şükredip geliyorumne işi var senin evinde tövbe yarabbim
Çalıştığım için akşamları görüyordum sadece evimin işini yapıyor sağolsun iyi oluyordu ama şimdi evde olucam bakalım nasıl olacakAyy kabus
yok bacım değil kendi annende olsa birkaç sokak olucak aradaDünyada cenneti yaşayanlar başkasıni misin
Yakın mı sen deseydin sen annene ben anneme gidiyorum annem gelmiyor deseydinBenim eşim sen annenlere gidince benim annemde buraya gelsin dedi aklımı kaciracaktim benim evime bensiz gelip 1 ay kalacak diye bir şey düşünmüş
Ben çok özeniyorum canı sıkıldığında gidip annesiyle çay içenlere arkadaşlarına gidip gelenlere doğumda edilen dua kabul olurmuş böyle bir dua edeyimyok bacım değil kendi annende olsa birkaç sokak olucak aradabenim kocam anneme aynı terası kullandığımız karşı dairemizi almaya çalışıyordu zor durdurdum
Ahhahaha on numara bir şey olurduYakın mı sen deseydin sen annene ben anneme gidiyorum annem gelmiyor deseydin
Benim kaynana bir alıngan bir alıngan hemen küserAy durun bi halime şükredip geliyorumne işi var senin evinde tövbe yarabbim
benimki yürüme 10 dk çok memnunum cidden çok iyi kvdemde öyle 10 dklık mesafede ondanda memnunumBen çok özeniyorum canı sıkıldığında gidip annesiyle çay içenlere arkadaşlarına gidip gelenlere doğumda edilen dua kabul olurmuş böyle bir dua edeyim
İnsanın sınırını bozuyorlar gerçekten sen çocuk için belki kaç tane ihtiyacıni almıyorsun o diyor anne ben alırım sanaAhhahaha on numara bir şey olurduama o çalışıyor burada kalmak zorudna markete gidiyordu annesi eşim de para verdi anne ihtiyaçlarını al eve de tuz al diye ben de hastayım kalkamıyorum markete gitti tuza 4 5 lira vermemek için eve gelmiş bütün dolapları dökmüş mangala götürdüğüm tuzu dipten köşeden çıkarmış burada var bir daha para vermeyeyim dedi ben bir çıldırdım
Kayınvalidem farklı şehirde böyle olsa gelip kalmazdı, arada mesafe fazla olunca gelince kalıyor bayabenimki yürüme 10 dk çok memnunum cidden çok iyi kvdemde öyle 10 dklık mesafede ondanda memnunumben herkesle biraz mesafe istiyorum ya diğer türlüsü de zor
Benim kaynanam bizim eve 10 dakikada olsa bizim evdeki her şeyi yüklenir evine götürdü Erzuruma geldi ayran aldık ekerin 1.5 lt ben de bitince çöpe attım gitti onu çöpten aldın eve getirdi yıkadı rizeye götürdü ben şok oldumbenimki yürüme 10 dk çok memnunum cidden çok iyi kvdemde öyle 10 dklık mesafede ondanda memnunumben herkesle biraz mesafe istiyorum ya diğer türlüsü de zor
of cidden çok zor durum ama eşin baya zor durumda kalmış allah yardımcınız olsunBenim kaynana bir alıngan bir alıngan hemen küserkeşke küsse jdjsjak kv kira da oturuyor kp ile ayrılar yanında görümcem var birde kaynım kaynımi yanına alıyor kp ikisi tek kalacak kirası da artmış 2.500 olmuş kirasını ödeyemezse ne olacak dedim yanıma alırım dedi eşim bana sordun mu hiç diyorum sokakta mi bırakayım diyor senin annemde öyle olsa alırım diyor bende dedim annemde olsa kendi sonunu düşünsün bende başka kaç tane çocuğu tek çocuğu sen değilsin görümcem evlensin o da onun yanına gitsin şimdi anneler kızların yanına gidiyor dedim o diyor gitmez bende evlensin yaşı daha çok genç dedim jdjsjak
Ah neredeeee ben çok çektim sorsan 1bucuk yıl olmadı evleneli ama istenmeyen gelin olduğum için eşim direkt ailesiyle bağı kopardı evlendik falan ama sonrasında barışmak istediler barıştık iyiler hoşlar ama hala daha eşime eskiyi söyleyip beni üzüyorlar istenmedigimi anlıyorum ay burdan anlatılması çok uzun neler var neler bu yaşıma geldim saçlarımda bir tane beyaz yoktu ailesiyle tanıştıktan sonra beyazlar düştü saçlarıma gerisini siz düşünün şu aralarda arayıp konuşmuyorum eşimin teyzesine de dedim kırgınım ben onlara diye kv de aramıyor beni eşimi arıyor kışlık yaptım gel götür diyeDünyada cenneti yaşayanlar başkasıni misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?