2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
of ne çirkin konuşmalar. yalnız bu akrabalarında kadınların cinsel hayatı dışında bir konusu yok mu acaba? 21. yydayız birinin bekaretini dillerine dolama devri geçmedi mi hala bekar da kadınlar sonuçta. yaşadıkları ilişkiler yanlış olabilir belki bilmiyorum ama evlenip boşanmış kadınların ve çocuklarının bu toplumda zulme uğradığı bir gerçek maalesef.

Hepimiz çok şey yaşamışız aslında ama hep böyle içimizde tutmuşuz Allah böyle yapanları bildiği gibi yapsın ne diyim inan onlara diyecek bir laf dahi yok

İstemem de sizden gelende ne hayır gördüm ki
Yok zaten hiç bir şey beklemiyorum biz kendi başımıza cıktık bu yola şükürler olsun ailem sayesinde her şeyimiz oluyor. Ev aldık kredi ile araba aldık kredi ile annem kendi evinde beni oturtuyor kiracıyı çıkarttı ben kendi evimi kiraya verdim destek her türlü yani yapan yapıyor işte Allahım anamı babamı başımızdan eksik etmesin . Hakkını yiyemem kv kp de bi tanecik oğullarına her şeyi yapıyorlar benim eşim üvey gibi

Yok canım yok aynı hâlâ devam ediyorlar bir kadınla oturup konuş en fazla 10 dakika sonra cinsel konu açıyor en sinir olduğum sey

Bu benim eşim

Hepimiz çok şey yaşamışız aslında ama hep böyle içimizde tutmuşuz Allah böyle yapanları bildiği gibi yapsın ne diyim inan onlara diyecek bir laf dahi yok
Valla çok şeyler var dışardan kimse bilmiyor ama işte Allah bilsin güzelim . Allahım yar ve yardımcımız olsun

Amin ben anlamıyorum insanin dogmayan çocuğuna bile aklı çıkıyor bir şey olur mu eder mi diye bunlar nasıl böyle yapıyor

Bebeğim bu grubun genel geri sayımı 15aralıkta bitiyo benim geri sayımda 91. Hepimizinki yazmak biraz zahmetli olur tek tel yazsak sayfada çok yer kaplar. Ortalama bişi yapıyoruz şuan maksat heyecan olsun
Ay ben niye önce gidiyorum yani hayır bananeeee korkuyorum zaten benden önce doğuma giden olur heralde

Yok canım yok aynı hâlâ devam ediyorlar bir kadınla oturup konuş en fazla 10 dakika sonra cinsel konu açıyor en sinir olduğum sey
yani kastım cinsellik konuşmak değil aslında bugün hepimiz boşanabiliriz evliyken çektiklerinle ilgilenmeyenler boşandıktan sonra herkes senin açığını aramaya başlıyor. kadının sevgilisi oluyor yollu diyorlar evlenmese kimsenin yanına sığamıyor napsın bu kadın? mecburen birileriyle ilişki kuracak tanışacak flört edecek. namus sadece kadınlar için geçerli bir kavram değil namusun cinsellikle herhangi bir alakası da yok. bıktım bu orta doğulu kültürsüzlerden, özellikle belli yaş grubu kadınlar kuku bekçisi gibiler.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımiza alalım kv uzak bir şekilde bebişle baş başa inşallah

İsmimi değiştim ne zaman onaylanır bilmiyorum
Ben ebebekten aldım philips avent emziği istersen internet sitesinden bAk canım ebebek te sahte degıldir heraldr
Ordan bakayım bir de ya kuponlarla falan indirimde oluyor diye hepsi buradadan alayım dedim ama alamıycam valla

Kız çayımı aldım geldim okudum tam miss gibi dedikodu olmuş
Ay ben niye önce gidiyorum yani hayır bananeeee korkuyorum zaten benden önce doğuma giden olur heralde
Kız var var tek değilsin L Lmntbrdgi da az sanırım o da benden bi hafta önde

Kız çayımı aldım geldim okudum tam miss gibi dedikodu olmuş

Kız var var tek değilsin L Lmntbrdgi da az sanırım o da benden bi hafta önde
Ahhah benim 83 günüm kaldı yakında şafak düzce diye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…