- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.921
Ben ebebekten aldım philips avent emziği istersen internet sitesinden bAk canım ebebek te sahte degıldir heraldrYa kızlar philips avent emzik bakıyorum Trendyol hepsiburada ama bunlar sahte gibi
of ne çirkin konuşmalar. yalnız bu akrabalarında kadınların cinsel hayatı dışında bir konusu yok mu acaba? 21. yydayız birinin bekaretini dillerine dolama devri geçmedi mi halaİşte. Kız herkes biliyor da eşimden saklıyorlar teyzesi filanda biliyor en fazla doktora gider dikerler demiş bunu öğrendiğim Zaman o kadar kötü oldum ki eşim başkasından öğrense nasıl olur bilmiyorum
Hepimiz çok şey yaşamışız aslında ama hep böyle içimizde tutmuşuz Allah böyle yapanları bildiği gibi yapsın ne diyim inan onlara diyecek bir laf dahi yokBu olaylar atlatılıyor bir şekilde biz ilk bebeğimizi kaybettik annesi aradı ben de düşük yaptım 3 güne geçer ne olacak ki dedi ben eşim ailem perişanız ertesi gün aradi biz nisana gidecez kardeşine kundura al dedi benim eşim ağlarken annesi eşime bunu söyledi yetmedi 2 gün geçti siz de nisana gelin tek kaybeden siz misiniz dedi o günden sonra ne ararım ne sorarım evlerine yılda 2 kez gideriz yüzlerine bile bakmam 2 kelime konuşmam onlar salondaysa ben balkonda otururum
Yok zaten hiç bir şey beklemiyorum biz kendi başımıza cıktık bu yola şükürler olsun ailem sayesinde her şeyimiz oluyor. Ev aldık kredi ile araba aldık kredi ileİstemem de sizden gelende ne hayır gördüm ki
Yok canım yok aynı hâlâ devam ediyorlar bir kadınla oturup konuş en fazla 10 dakika sonra cinsel konu açıyor en sinir olduğum seyof ne çirkin konuşmalar. yalnız bu akrabalarında kadınların cinsel hayatı dışında bir konusu yok mu acaba? 21. yydayız birinin bekaretini dillerine dolama devri geçmedi mi halabekar da kadınlar sonuçta. yaşadıkları ilişkiler yanlış olabilir belki bilmiyorum ama evlenip boşanmış kadınların ve çocuklarının bu toplumda zulme uğradığı bir gerçek maalesef.
Bu benim eşimYok zaten hiç bir şey beklemiyorum biz kendi başımıza cıktık bu yola şükürler olsun ailem sayesinde her şeyimiz oluyor. Ev aldık kredi ile araba aldık kredi ileannem kendi evinde beni oturtuyor kiracıyı çıkarttı ben kendi evimi kiraya verdim destek her türlü yani yapan yapıyor işte Allahım anamı babamı başımızdan eksik etmesin . Hakkını yiyemem kv kp de bi tanecik oğullarına her şeyi yapıyorlar benim eşim üvey gibi
Valla çok şeyler var dışardan kimse bilmiyor ama işte Allah bilsin güzelim . Allahım yar ve yardımcımız olsunHepimiz çok şey yaşamışız aslında ama hep böyle içimizde tutmuşuz Allah böyle yapanları bildiği gibi yapsın ne diyim inan onlara diyecek bir laf dahi yok
Amin ben anlamıyorum insanin dogmayan çocuğuna bile aklı çıkıyor bir şey olur mu eder mi diye bunlar nasıl böyle yapıyorYok zaten hiç bir şey beklemiyorum biz kendi başımıza cıktık bu yola şükürler olsun ailem sayesinde her şeyimiz oluyor. Ev aldık kredi ile araba aldık kredi ileannem kendi evinde beni oturtuyor kiracıyı çıkarttı ben kendi evimi kiraya verdim destek her türlü yani yapan yapıyor işte Allahım anamı babamı başımızdan eksik etmesin . Hakkını yiyemem kv kp de bi tanecik oğullarına her şeyi yapıyorlar benim eşim üvey gibi
Bizden uzak olsunlar ne yapıyorsa yapsinlarHepimiz çok şey yaşamışız aslında ama hep böyle içimizde tutmuşuz Allah böyle yapanları bildiği gibi yapsın ne diyim inan onlara diyecek bir laf dahi yok
Ya bi de öbürünü karalıyorlar eşime gelip gidip abisini kötülüyorlar bu garibim de sanıyor ki beni seviyor onu sevmiyorlar halbuki sevilen gayet açık net ortadaBu benim eşim
Bebeğim bu grubun genel geri sayımı 15aralıkta bitiyo benim geri sayımda 91. Hepimizinki yazmak biraz zahmetli olur tek tel yazsak sayfada çok yer kaplar. Ortalama bişi yapıyoruz şuan maksat heyecan olsunKız ben son 85 yazıyo ya
Ay ben niye önce gidiyorum yani hayır bananeeeeBebeğim bu grubun genel geri sayımı 15aralıkta bitiyo benim geri sayımda 91. Hepimizinki yazmak biraz zahmetli olur tek tel yazsak sayfada çok yer kaplar. Ortalama bişi yapıyoruz şuan maksat heyecan olsun
yani kastım cinsellik konuşmak değil aslında bugün hepimiz boşanabiliriz evliyken çektiklerinle ilgilenmeyenler boşandıktan sonra herkes senin açığını aramaya başlıyor. kadının sevgilisi oluyor yollu diyorlar evlenmese kimsenin yanına sığamıyor napsın bu kadın? mecburen birileriyle ilişki kuracak tanışacak flört edecek. namus sadece kadınlar için geçerli bir kavram değil namusun cinsellikle herhangi bir alakası da yok. bıktım bu orta doğulu kültürsüzlerden, özellikle belli yaş grubu kadınlar kuku bekçisi gibiler.Yok canım yok aynı hâlâ devam ediyorlar bir kadınla oturup konuş en fazla 10 dakika sonra cinsel konu açıyor en sinir olduğum sey
Aklımda balım alıcam inşallahBen trendyoldan 3lu almıstım canım, nasıl olsa lazım olur dıye, halı uzerınde kı lekelere de ıyk gelıyor
ben benimki hakkında söyleneceğim ama millete yapılanlara bakınca bir şey yapmamış diyorumTamam sustum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımiza alalım kv uzak bir şekilde bebişle baş başa inşallahben benimki hakkında söyleneceğim ama millete yapılanlara bakınca bir şey yapmamış diyorumen azından hakkından gelemeyeceğim bir şey yapmıyor şükür deli deliyi görünce çomağını saklıyo
Ordan bakayım bir de ya kuponlarla falan indirimde oluyor diye hepsi buradadan alayım dedim ama alamıycam vallaBen ebebekten aldım philips avent emziği istersen internet sitesinden bAk canım ebebek te sahte degıldir heraldr
Amazona da bakabilirsin indirimini takip etİsmimi değiştim ne zaman onaylanır bilmiyorum
Ordan bakayım bir de ya kuponlarla falan indirimde oluyor diye hepsi buradadan alayım dedim ama alamıycam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?