2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
of cidden çok zor durum ama eşin baya zor durumda kalmış allah yardımcınız olsun
Aslında ney biliyor musun görümcem gitmediği tatil yeri kalmadı babası gönderiyor para veriyor şuan hala geziyor o gezipte ben niye kendimden çocuğumdan kısıp onlara para vereyim ki

Aboww düşman başına vermesin benimki aksine mutfağımı doldurur, para harcatmaz bana

Bizim de 3 yıl oldu aynısı gerçekten biz eşimle severek evlendik onun taraf istemedi kaynanam arkamdan olur olmaz konuşmadık laf bırakmamış hâlâ da yanıma geliyor işte

Bir sürü şey takip ediyoruz neyi ne kadar uyguna alabilirim diye eşimle ben öğretmeniz ilk evlendik eşim aradı salon grubu 20 bin tutuyor dedi 2 saat sonra babası aradı bizim eve hırsız girmiş 20 bini mi çalmış eşim polisi arıyorum dedi 10 dakika geçmedi aradı babası parayı buldum dedi

Hahahaha

Ya herkes yapıyor niye sen yapamayacaksın. Bu kocaları anlamıyorum son haftalar ne oluyor olabilir en fazla yemek yapmazsın. Bende eşime dedim benim kıcam sensin hastaneye kimseyi istemiyorum. Zaten annem istanbulda ben konyada. Kv dede afyonda. Doğum başlasa gelir o çocuk doğana kadar. Dedim sen ilgileneceksin benimle başkasına ihtiyacım yok. Sonra gönlü olsun diye 15 gün kv kalır sonrada annem kalır. Ama benim çekincem kp evde olması rahat edemem. Eşimde diyorki oturma odasından çıkmaz o. Ne işi var canım lohusa kadının evinde. Görsün bebeği sonra gitsin bide benim eşimin bi huyu var benim bir yerim ağrısa onunda bir yeri ağrır. Dedim sen böyşe yaparsan biz senin annenin yanında çok kavga ederiz haberin olsun

İşte eşime göre dünyada ki en mazlum en parasız kişi kv

Aboww düşman başına vermesin benimki aksine mutfağımı doldurur, para harcatmaz bana
Eşim kıyafet alsın diye para yollar asla kıyafet almaz buraya gelir çamaşır suyu değmiş eskimiş kıyafetlerle eşim götürür kıyafet alır 2 3 bin zaten evine yolladığı ayakkabı kargolarını saymıyorum sonra biz oraya gideriz yılda 2 kez eşime teyzleri okudun da şu annene bir tane gömlek alamadın mi derler

Bizim de 3 yıl oldu aynısı gerçekten biz eşimle severek evlendik onun taraf istemedi kaynanam arkamdan olur olmaz konuşmadık laf bırakmamış hâlâ da yanıma geliyor işte
Ay aynı kp de kv de aynı neler söylediler iş yerimize gelip ne rezillikler eşimde babamın yakasına yapıştı tek başına geldi gitti istedi geldi gitti istedi babam da sert bi adam bir de anne baba rızasına çok düşkün babam ailenin rızası olmadan olmaz dedi eşim yıldırdı babamı biz annem babamın desteğiyle geldik bu zamana onların sayesinde oldu her şey şimdi de anne babalık yapıyorlar ama destek sıfır bari konuşup can sıkmayın. Bi tane çöplerini görmedim daha

İşlerine ne gelirse onu yapıyorlar

Kayınvalidem farklı şehirde böyle olsa gelip kalmazdı, arada mesafe fazla olunca gelince kalıyor baya
evet o da zor oluyor baya
hahahahahah benimkinin hiç çingeneliği yoktur allah için tanıdığım en cömert insan ama bizi ihtiyaç sahibi görmüyor diye herhalde pek bize vermez mesela muğladan narenciye gelmiş herkese vermiş bize vermedi yine de kasti yapmıyor biliyorum
kv de aramıyor beni eşimi arıyor kışlık yaptım gel götür diye yani neyse yarın bebek olunca görcem ben
kız kışlığını yapmış işte benimkiyle aram iyi ama ne annem ne o bir şey yapmıyo
işte sıçacağın yüze bakmican baktığın yüze sıçmican diye bir laf var o kadar doğru ki. şimdi böyle yapıyorsa sen de haklısın huzurunu kaçırır gelirse azıcık diline sahip çıkacak insan

Şimdi anlıyorum canım neden istemediğini çok normal aynı durumda olsam ben de istemem
Sürekli kızıyla kıyaslama yapıyordu biz 5 6 ay aynı evde oturduk baktık olacak gibi değil ayrıldık her seferinde kızını övüyor işte olsa yemek yapar şunu yapar bunu yapar kızı da gezmekten başka bir şey bilmiyor inan şimdi yalvarıyor eve gel diye gelmiyor kızının sevgilisiyle yemediği halt kalmamış kv olmayacak dost hayatı yaşıyor bunu eşimin bilmiyor kimse de söylemiyor kendisi öğrensin diye bende söylemedim eşim duysa asla ama asla bir daha ikisinin de yüzüne bakmaz da işte bazen çok kızdırıyor beni söyleyeyim diyorum sonra susuyorum işte

Çöplerini görmedim küsken bile anneler gününde hediye gönderdim bu anneler gününde de bluz aldım burun kıvırıyor bi de eşimden ayrı hediye bekliyormuş sen bize ne aldın ki bi de eşimden ayrı hediye istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…