- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.881
Aslında ney biliyor musun görümcem gitmediği tatil yeri kalmadı babası gönderiyor para veriyor şuan hala geziyor o gezipte ben niye kendimden çocuğumdan kısıp onlara para vereyim kiof cidden çok zor durum ama eşin baya zor durumda kalmış allah yardımcınız olsun
Aboww düşman başına vermesinBenim kaynanam bizim eve 10 dakikada olsa bizim evdeki her şeyi yüklenir evine götürdü Erzuruma geldi ayran aldık ekerin 1.5 lt ben de bitince çöpe attım gitti onu çöpten aldın eve getirdi yıkadı rizeye götürdü ben şok oldum
Süper fikirYakın mı sen deseydin sen annene ben anneme gidiyorum annem gelmiyor deseydin
Bizim de 3 yıl oldu aynısı gerçekten biz eşimle severek evlendik onun taraf istemedi kaynanam arkamdan olur olmaz konuşmadık laf bırakmamış hâlâ da yanıma geliyor işteAh neredeeee ben çok çektim sorsan 1bucuk yıl olmadı evleneli ama istenmeyen gelin olduğum için eşim direkt ailesiyle bağı kopardı evlendik falan ama sonrasında barışmak istediler barıştık iyiler hoşlar ama hala daha eşime eskiyi söyleyip beni üzüyorlar istenmedigimi anlıyorum ay burdan anlatılması çok uzun neler var neler bu yaşıma geldim saçlarımda bir tane beyaz yoktu ailesiyle tanıştıktan sonra beyazlar düştü saçlarıma gerisini siz düşünün şu aralarda arayıp konuşmuyorum eşimin teyzesine de dedim kırgınım ben onlara diye kv de aramıyor beni eşimi arıyor kışlık yaptım gel götür diyeyani neyse yarın bebek olunca görcem ben
Bir sürü şey takip ediyoruz neyi ne kadar uyguna alabilirim diye eşimle ben öğretmeniz ilk evlendik eşim aradı salon grubu 20 bin tutuyor dedi 2 saat sonra babası aradı bizim eve hırsız girmiş 20 bini mi çalmış eşim polisi arıyorum dedi 10 dakika geçmedi aradı babası parayı buldum dediİnsanın sınırını bozuyorlar gerçekten sen çocuk için belki kaç tane ihtiyacıni almıyorsun o diyor anne ben alırım sanabizim de böyle bir şey oldu artık bir yere para lazım olduğunda bir kere değil 2 kere sorman lazım bana dedim
HahahahaBenim kaynanam bizim eve 10 dakikada olsa bizim evdeki her şeyi yüklenir evine götürdü Erzuruma geldi ayran aldık ekerin 1.5 lt ben de bitince çöpe attım gitti onu çöpten aldın eve getirdi yıkadı rizeye götürdü ben şok oldum
Bizim ki bizden yiyor bacımAboww düşman başına vermesinbenimki aksine mutfağımı doldurur, para harcatmaz bana
Ya herkes yapıyor niye sen yapamayacaksın. Bu kocaları anlamıyorum son haftalar ne oluyor olabilir en fazla yemek yapmazsın. Bende eşime dedim benim kıcam sensin hastaneye kimseyi istemiyorum. Zaten annem istanbulda ben konyada. Kv dede afyonda. Doğum başlasa gelir o çocuk doğana kadar. Dedim sen ilgileneceksin benimle başkasına ihtiyacım yok. Sonra gönlü olsun diye 15 gün kv kalır sonrada annem kalır. Ama benim çekincem kp evde olması rahat edemem. Eşimde diyorki oturma odasından çıkmaz o. Ne işi var canım lohusa kadının evinde. Görsün bebeği sonra gitsinİnan bende lohusalıkta nasıl olacak diye düşünüyorum eşim son aylarda artık yalnız kalamazsin illa annem olsun ya gelsin yanına ya da sen git istemediğimi söyledim dün yine yalnız kalmaman lazım dedi bende sinirlendim hamileyim hasta değilim hamileyken de Bebek doğunca da kimseye ihtiyacım yok dedim gülüyor bu sefer. Ben herşeyi kendi kafama göre kendi kendime göre yapmak istiyorum bana kalsa kv hastaneye bile gelmesin zaten doğum da annem gelemez doğum başlasa Bebek doğunca anca gelir çok uzak arkadaşıma söyledim aramızda böyle bir konuşma önceden bebek düşünmeden önce geçmişti o zaman kv ile konuşmuyorduk keşke yine küsse
Şimdi anlıyorum canım neden istemediğini çok normal aynı durumda olsam ben de istememBizim de 3 yıl oldu aynısı gerçekten biz eşimle severek evlendik onun taraf istemedi kaynanam arkamdan olur olmaz konuşmadık laf bırakmamış hâlâ da yanıma geliyor işte
Eşim görse aldırmaz da biz görmeden nasıl başarıyorsa alıyor koyuyor her şeyiBizim ki bizden yiyor bacım
İşte eşime göre dünyada ki en mazlum en parasız kişi kvBir sürü şey takip ediyoruz neyi ne kadar uyguna alabilirim diye eşimle ben öğretmeniz ilk evlendik eşim aradı salon grubu 20 bin tutuyor dedi 2 saat sonra babası aradı bizim eve hırsız girmiş 20 bini mi çalmış eşim polisi arıyorum dedi 10 dakika geçmedi aradı babası parayı buldum dedi
Eşim kıyafet alsın diye para yollar asla kıyafet almaz buraya gelir çamaşır suyu değmiş eskimiş kıyafetlerle eşim götürür kıyafet alır 2 3 bin zaten evine yolladığı ayakkabı kargolarını saymıyorumAboww düşman başına vermesinbenimki aksine mutfağımı doldurur, para harcatmaz bana
Böyle kv vardı da biz mi misafir etmedik hshdhdhAboww düşman başına vermesinbenimki aksine mutfağımı doldurur, para harcatmaz bana
Sen ben misin ya gel sarılayım sanaİşte eşime göre dünyada ki en mazlum en parasız kişi kv
Ay aynı kp de kv de aynı neler söylediler iş yerimize gelip ne rezillikler eşimde babamın yakasına yapıştı tek başına geldi gitti istedi geldi gitti istedi babam da sert bi adamBizim de 3 yıl oldu aynısı gerçekten biz eşimle severek evlendik onun taraf istemedi kaynanam arkamdan olur olmaz konuşmadık laf bırakmamış hâlâ da yanıma geliyor işte
İşlerine ne gelirse onu yapıyorlarAh neredeeee ben çok çektim sorsan 1bucuk yıl olmadı evleneli ama istenmeyen gelin olduğum için eşim direkt ailesiyle bağı kopardı evlendik falan ama sonrasında barışmak istediler barıştık iyiler hoşlar ama hala daha eşime eskiyi söyleyip beni üzüyorlar istenmedigimi anlıyorum ay burdan anlatılması çok uzun neler var neler bu yaşıma geldim saçlarımda bir tane beyaz yoktu ailesiyle tanıştıktan sonra beyazlar düştü saçlarıma gerisini siz düşünün şu aralarda arayıp konuşmuyorum eşimin teyzesine de dedim kırgınım ben onlara diye kv de aramıyor beni eşimi arıyor kışlık yaptım gel götür diyeyani neyse yarın bebek olunca görcem ben
evet o da zor oluyor bayaKayınvalidem farklı şehirde böyle olsa gelip kalmazdı, arada mesafe fazla olunca gelince kalıyor baya
hahahahahah benimkinin hiç çingeneliği yoktur allah için tanıdığım en cömert insan ama bizi ihtiyaç sahibi görmüyor diye herhalde pek bize vermezBenim kaynanam bizim eve 10 dakikada olsa bizim evdeki her şeyi yüklenir evine götürdü Erzuruma geldi ayran aldık ekerin 1.5 lt ben de bitince çöpe attım gitti onu çöpten aldın eve getirdi yıkadı rizeye götürdü ben şok oldum
kız kışlığını yapmış işte benimkiyle aram iyi ama ne annem ne o bir şey yapmıyokv de aramıyor beni eşimi arıyor kışlık yaptım gel götür diyeyani neyse yarın bebek olunca görcem ben
işte sıçacağın yüze bakmican baktığın yüze sıçmican diye bir laf var o kadar doğru ki. şimdi böyle yapıyorsa sen de haklısın huzurunu kaçırır gelirse azıcık diline sahip çıkacak insanBizim de 3 yıl oldu aynısı gerçekten biz eşimle severek evlendik onun taraf istemedi kaynanam arkamdan olur olmaz konuşmadık laf bırakmamış hâlâ da yanıma geliyor işte
Sürekli kızıyla kıyaslama yapıyordu biz 5 6 ay aynı evde oturduk baktık olacak gibi değil ayrıldık her seferinde kızını övüyor işte olsa yemek yapar şunu yapar bunu yapar kızı da gezmekten başka bir şey bilmiyor inan şimdi yalvarıyor eve gel diye gelmiyor kızının sevgilisiyle yemediği halt kalmamış kv olmayacak dost hayatı yaşıyor bunu eşimin bilmiyor kimse de söylemiyor kendisi öğrensin diye bende söylemedim eşim duysa asla ama asla bir daha ikisinin de yüzüne bakmaz da işte bazen çok kızdırıyor beni söyleyeyim diyorum sonra susuyorum işteŞimdi anlıyorum canım neden istemediğini çok normal aynı durumda olsam ben de istemem
Çöplerini görmedim küsken bile anneler gününde hediye gönderdim bu anneler gününde de bluz aldım burun kıvırıyor bi de eşimden ayrı hediye bekliyormuş sen bize ne aldın ki bi de eşimden ayrı hediye istiyorsunEşim kıyafet alsın diye para yollar asla kıyafet almaz buraya gelir çamaşır suyu değmiş eskimiş kıyafetlerle eşim götürür kıyafet alır 2 3 bin zaten evine yolladığı ayakkabı kargolarını saymıyorumsonra biz oraya gideriz yılda 2 kez eşime teyzleri okudun da şu annene bir tane gömlek alamadın mi derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?